Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Return of the Future
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
fire_misha
QUOTE(Nasi @ Jan 16 2006, 08:27 PM) *

Разбрах, че Чад е участвал в някакво предаване и е казал, че в следващите епизоди двама души ще умрат. Предполага се, че това ще са Ели и Белия или Кийт.
Също така е показано промо, в което Нейтън и Лукас се карат, защото Нейтън иска да напусне отбора:
Lucas: I heard your fight with Haley last night.

Nathan: Why don't you stop interfering with things that you know nothing about?

Lucas: You know, Brooke and I had a pregnancy scare? Yeah, your future flashes in front of your eyes. Everything you've always planned on changes, and for a second it puts you in Dan's shoes. The team needs you back Nathan. You know, you and I aren't the only ones with futures riding on this season. You know, but if we get a streak going, if we take a run at states these guys will feel what it's like to win, and that's something they will strive for long after basketball.

Еми кво има да се мисли.Пак говорят за бременността.Ето що Нейт е уплашен.И тъй като Марк Швоун няма да повтори историята с Брук и Лукас значи сигурно тоя път наистина ще има бебе.
ludoto_tedi
и аз си мисля че ще има бебе.надявам се да има бебе.не ми харесва че двама ще умрат.няма да е Дан единия в никакъв случай.сигурно Ели и Белия.не искам да умират;(
Electrum
Абе няма да е Дан тоя дет ша умира..тва би означавало край на филма щот без да има кой да им прави гадно ша е леко тъпо! иначе кофти че Ели и Белия може да умрат особено за Пейтън..people always leave за пореден път само дет ся ша е завинаги...кофтииии rip.gif
fleur
А като излезе 11ти епизод в чертвъртък, откъде ще го теглите? blush.gif
Ralna
QUOTE(fleur @ Jan 18 2006, 08:35 AM) *

А като излезе 11ти епизод в чертвъртък, откъде ще го теглите? blush.gif

Ej ot tuka http://nine.cult.bg/tt/torrents.php?search...gory=0&active=1
fleur
Много благодаря за инфото, Ralna! А трябва ли да ми отваря фен сайта на "Бъфи"?
Не мога да вляза в твоя адрес.
Menna
QUOTE(fleur @ Jan 18 2006, 09:34 AM) *

Много благодаря за инфото, Ralna! А трябва ли да ми отваря фен сайта на "Бъфи"?
Не мога да вляза в твоя адрес.

Хммм,странно Инчето е дала точен адрес със сериите на ОТН unsure.gif
Пробвай отново оттук-ето началната страница http://nine.cult.bg/tt/index.php
Jordan
Тъййййй, аз малко късно се включвам в дискусията, то дойде време за серията, ама аз да си кажа мнението относно промото. Значи изчетох всичките мнение и съм съгласен с повечето
Тва, че аресувания ще е Дан е ясно. Наистина като се загледа човек няма кой друг да е. Обаче е и ясно, че Дан ще излезе от затвора щото бяхте постнали снимки на 312, където се вижда и Дан, т.е Дан ще отиде може би за кратко там и после ще го оправдаят по едни или други причини. Пък и няма да се учудя ако го пуснат понеже, под натиска на шантажите му, Деб и Хейли свидетелстват в негова защита, за да не издаде, че Деб се е опитала да го убие.
За бебето на Нейт и Хейлс не знам и аз какво да мисля, цялата история е доста неясна. Мисля си, че ако бебето е тяхно...би било много предсказуемо защото в момента 98% от зрителите се надяват точно те двамат да имат бебе и ако наистина стане така няма да има никаква изненада. Склонен съм да мисля, че и Брук може да има бебе от Лукас...
Тва за двамата, които ще умрат малко ме съмнява да съм чак пък двама. Все пак за 3 сезона не е умирал никой и сега БАМ!!! ohmy.gif умират двама в разтояния на няколко епизода, не се връзва някак. Апък да убият Белия Даръм ми се струва много невъзможно. Все пак ако той умре това значи отиване на отбора в една неясна посока, а Дан със сигурност ще поеме треньорската му длъжност, това от своя страна пък би довело до излизането на Нейт и Люк от отбора заради Дан и от там нататък пък става кофти ситуация.
Другото ясно кат бял ден е, че това Завръщане на века ще бъде на Кийт, понеже го виждаме на снимките от следващи епизоди.
едно е сигурно-Дан няма да умре и няма да му се случи нищо, което би попречило на пъклените му планове да продължат да тровят живота на останалите в сериала. huh.gif Ама то без него пък на къде...ще стане скучно... ohmy.gif

Малиииии колко нещо изписах, какви теории направих...кво чудо... 16.gif
fire_misha
Аз обаче като гледам промото пак и пак нещо почвам да си мисля че тоя дето го арестуват е Кийт.Знам че няма логика ама на мене на него ми прилича.Абе утре ще се разбере.Иначе Jordan и аз съм съгласна с тебе че няма да е никаква изненада бебето ако е на Нейт и Хейлс.Много ми е интересно тогава кво ще стана.Развръзката става все по - сложна. smile.gif biggrin.gif
Jordan
мдам, след подробно преглеждане на промото стигнах до извода, че това хич не е Дан...тъй, сега малк обосновка:
Първо, при по-внимателно вглеждане се вижда, че човека на снимката има чуплива коса...следователно не е Дан, тъй като той има права...
IPB Image
Е, тази снимка си е объркваща...но предполагам е Кийт...
IPB Image
Та не знам, просто предполагам...то дойде време за другия епизод аз още теории крепя... blush.gif
fire_misha
Точно за тва и аз мисля че е Кийт.Като го гледам на тая снимка само той е.
Jordan
Уф, тея дни ще се разбере кой по дяволите е... wacko.gif
Toshev
Напровит логично е да е Киийт...

Според мен той е човека който е видян в Аптеката да купува хапчетата и сега с голямото завръщане следва и големия арестsmile.gif...
Ralna
На промото за 12-ти епизод се видя, че е Кийт
^Disaster^
http://nine.cult.bg/tt/torrents.php?search...gory=0&active=1
11-ти епизод... biggrin.gif извинявам се предварително ако някой е дал линк преди моя...
Menna
Ауу,епизода беше страхотен 3.gif 3.gif
Попринцип Кийт не ми беше от любимите персонажи,но адски много се радвам,че се върна. 10.gif
Историята с бебето стана ясна,естествено пропагандата на Дан ще продължи и в другите серии 19.gif 19.gif Такава гадина като него няма да престане докато не отрови живота на другите.И се разбра кой е бил съучастника на Деб,на мен лично ми изглеждаше много очебийно да е той,но....по този повод на Карън и Кийт никак не им върви заедно,все нещо им пречи wacko.gif
Иначе от епизода-Ели и Пейтън бяха много сладки двете,както и Лукас и Брук (хихи,особено с писмото накрая и послеписа отзад)10.gif
А за постъпката на Рейчъл съм изненадана-сигурно е намислила нещо.
Относно Рейвънс 18.gif не им върви този сезон.
Haley
Оф са го тегля ама става бавно sad.gif моля ви хорица кажете бебе има ли или няма
Menna
QUOTE(Haley @ Jan 19 2006, 01:08 PM) *

Оф са го тегля ама става бавно sad.gif моля ви хорица кажете бебе има ли или няма

10.gif Ее,нека ти е изненада епизода,ще ти е по-интересно 10.gif
Jordan
уф, тъкмо го тегля...дано до дове4ера да е готово
Iveto^
Как да го сваля?
Доста тъпичко но...
Haley
Вече съм в траур.Ще нося черно до края на живота си(е тва беше преовеличено,но...).Та най-гадният вариант беше да няма бебе и нямаше бебе sad.gif sad.gif sad.gif .Защо нищо не става така както ми се иска sad.gif sad.gif sad.gif
rusi4kata^
оффф супер бавно тегля...направо ша се побъркам,а изгарям от любопитство 19.gif
Devil^Rose^^
Такам и аз вече го изгледах smile.gif И ми стана много приятно от завръщането на Кийт happy.gif Всичко беше много хубаво, особено начина по който Брук го посрешна. Даже ми стана малко странно, защото не бях останала с впечатлението че са много близки. huh.gif И Карън 16.gif .... след 3 сезона се събраха най-накрая.
ludoto_mimi
Нямаааааа!!! Кво ви казах аз, а? 10.gif 4part[1].gif 4potrivam[1].gif 1eyeb[1].gif
FrAgMaKeR
Не видях някой да е дал линк към арената, а там е истината в момента, към 170 пиъра smile.gif

QUOTE(Iveto^ @ Jan 19 2006, 02:03 PM) *

Как да го сваля?
Доста тъпичко но...

Единият вариянт е с торент клиент - повече информация тук. Другият е от DC++ хъб, има го със сигурност в Dc.GgBiT.InFo, както и предполагам в по-големите хъбове..
Iveto^
Мерси! 1eyeb[1].gif
^Mim0zKa^
Ееее хора епизода бе6е много готин!Вааа мразя го тоя ДАН бахти на хубавия момент....оня пак изкара мазна усмивка както винаги mad.gif А за Брук и Лукас нямам какво да кажа Сладки,Готини както винаги! wub.gif Оби4ам гиии тях двамката!
_HriS_TinA_
Иххх зна4и и мен много ме е яд 4е Дан им развали идилията ....ооо милите то4но 6те се съберът и не6то 6те стане...Devil^Rose^^ мен съ6то ме изненада реакцията на Brooke някакво супер топло го посре6тна ...колкото до Rachel незнам дали е намислила не6то.....или по-то4но не ми се иска да е така ..хммм еи тва оба4е накрая когатo Brooke kaza Thanks I guess...а тя No, Thank you ...стра6но много ме озада4и ...тааааа като цяло серииката бе6е 4удна аз о6те в4ера си я гледках днес оба4е ре6их да драсна не6то по нейн адрес 18.gif хайдеее 4аоте
FrAgMaKeR
QUOTE(Haley @ Jan 19 2006, 07:03 PM) *

Вече съм в траур.Ще нося черно до края на живота си(е тва беше преовеличено,но...).Та най-гадният вариант беше да няма бебе и нямаше бебе sad.gif sad.gif sad.gif .Защо нищо не става така както ми се иска sad.gif sad.gif sad.gif

Ама ти си много зла, как така искаш да забремениш момичето още сега.. 16.gif рано им е на Хейли и Нейтън да стават мама и татко 9.gif
Haley
Е сега не съм зла sad.gif sad.gif .Ама май си прав-рано им е,но да искаш нещо не значи да си зъл,нали?
Jordan
Ох, тъйййй и моя ред дойде. Тъкмо изгледах серията и много се накефих.
Е, явно бебето в двете промота беше фалшива тревога, колкото да накарат зрителите да се чудят какво става и да се надяват Нейт и Хейлс да имат бебе. Поне на тоя етап се радвам, че няма защото това значи много неща да се променят и тея двамцата да стоят много повече у тях, т.е да забравим за накякви по-интересни моменти с тях.
Тва с Кийт...ми предполагаше се, че ще стане така, че ще арестуват него, и се знаеше за какво точно ще го арестуват. Якото беше целувката с Карън rolleyes.gif аз много се изкефих ама то пък кога се случи...и сцената пък завърши с тази толкова характерна мръснишка усмивчица на Дан 15.gif Чак започва да ме кефи тоя човек...
Много се накефих и на Брук и Лукас, бяха големи сладури... blush.gif
Абе общо взето в тея промота само ни подвеждат. Половината неща, от общо 30 секундното промо, бяха или от минали епизоди или от бъдещи, или пък някакви лъжливи подмятания, с които да ни накарат да си мислим какво ли не....а то да се окаже точно обратното...
Чакаме 12ти... mrgreen[1].gif 4.gif 3.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Haley @ Jan 20 2006, 03:03 PM) *

Е сега не съм зла sad.gif sad.gif .Ама май си прав-рано им е,но да искаш нещо не значи да си зъл,нали?

Не съм искал да те засегна лично, просто употребих думичката зла в смисъл на "лоша", т.е че с това си желание напрактика ще причиниш доста неприятности на хората.. та те са (поне би трябвало да са) на по 17 години, ти би ли искала да забременееш на 17, аз не бих искал да забременя 17 годишна, всъщност николкогодишна неискам да забременя поне докъто не стана на 30 smile.gif ? Не се засягай не си зла wink.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Jan 20 2006, 06:25 PM) *

и сцената пък завърши с тази толкова характерна мръснишка усмивчица на Дан 15.gif Чак започва да ме кефи тоя човек...
Много се накефих и на Брук и Лукас, бяха големи сладури... blush.gif
Абе общо взето в тея промота само ни подвеждат. Половината неща, от общо 30 секундното промо, бяха или от минали епизоди или от бъдещи, или пък някакви лъжливи подмятания, с които да ни накарат да си мислим какво ли не....а то да се окаже точно обратното...
Чакаме 12ти...

heh happy.gif Jordan напълно си прав за промотата. tongue.gif То направо се обезсмисля да ги гледам, само заблуждават невинните хорица.Но то пък в това му е готиното ... сега като се замислих bigwink[1].gif - почват се разни теории "ама сега кой с кого ама защо".. и в края Естественно излиза точно обратното 10.gif ...
По повод серийката ... ммм .. супер беше 4.gif . Особенно момента когато Лукас и Брук подслушваха караницата argue.gif на Хейли с Нейтън ... biggrin2.gif
Да си призная мнОго исках да има бебок sad.gif ...само си помислете какви промени щяха да настъпят и колко разнообразни неща могат да се измислят за едно бебе. passifier.gif Картинката щеше да изглежда доста добре : Мама Хейли пее приспивни песнички, татко Нейтън го учи на баскет още преди да е проходило, леля/кака Брук му шие дрешки, а чичо Лукас му чете приказки happy.gif ) и все пак ... как изобщо можеш да се справиш с едно бебе когато си само на 17? :confused: Добре са се насочили сценаристите -рано им е наистина...
Хаха biggrin2.gif Сега се сетих за нещо, което ми направи впечатление за новата серийка ... Понякога мн. обичам да разнищвам детайли 57.gif .. Докато караше колата Пейтън си приказва с Ели ... лафи си по телефона ... ама веднъж не се сети да погледне пътя laugh.gif Не ми се вярва да иска пак да се самоубива още повече с новата си майка в колата shocking.gif ...
p.s. И аз като Jordan съм на мнение че гадината Дан 15.gif е този, който прави филма ни толкова якк ... ти трябва да си наистина супер изкукуригал образ, за да можеш да ги измисляш тия идиотщини 1.gif ... Чудя се дали изобщо би могъл да съществува такъв човек ... толкова е Зъл и Подъл 36_6_4[1].gif , че чак да ме кефи ...
^Mim0zKa^
Дамм напълно сам съгласна с вас!Хахаха Peytоn Sawyer картинката с беб4ето е много сладка но наистина както пове4ето от нас казват годинките им са малко ..все о6те!А за ДАН нямам думи направо тая мазнярскааа усмивка дето пак я вкара накрая..просто незнам повра6та ми се ве4е от него...но трябва да призная 4е понякога гадориите му много ме кефят! 3.gif
FrAgMaKeR
Ето още едно нещо, което ми направи впечетление:
IPB Image

Иначе за Дан, на края на тоя сезон май пак някой ще го трепи, ама тоя път ще успее smile.gif даже като видях Карън как го изгледа, се съмнявам да се сдържи да не го гръмне до няколко епизода rolleyes.gif
RoXXy_
добър епизод, запазва интригата..хах...мноого се издразних накрая, що арестуваха кийт, ...хм съмнявам се , че вече има някой в сериала, който да не иска да убие (ДАН 13.gif
а м/у другото доколкото мога да си спомня сега в 2 през ноща, името на Бетани е сменено още от 10 еизод mrgreen[1].gif
20.gif
Jordan
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 21 2006, 02:18 AM) *

Ето още едно нещо, което ми направи впечетление:
IPB Image

Охо, ха добро утро 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Jan 21 2006, 10:38 AM) *

Охо, ха добро утро 18.gif

Аз пък тва не го знаех, защото винаги превъртам напред тази част... 20.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 21 2006, 12:17 PM) *

Аз пък тва не го знаех, защото винаги превъртам напред тази част... 20.gif

Аз пък винаги го гледам, много си ме кефи и никога не ми омръзва. И винаги си пея песничката на Gavin DeGraw blush.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Jan 21 2006, 12:31 PM) *

Аз пък винаги го гледам, много си ме кефи и никога не ми омръзва. И винаги си пея песничката на Gavin DeGraw blush.gif

Хахахах аз съ6то така песента простоо много ме радва и всеки път си припявам там(хубу 4е не сте около мен) 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Jan 21 2006, 12:31 PM) *

Е, и на мен ми харесва песничката, даже съм му фенка, обаче толкова пъти съм го гледала това, че задържам "->" докато не мине... unsure.gif
rusi4kata^
само едно нещо не мога да си обясня 2thin[1].gif защо в посления епизод Лукас имаше...как да кажа....толкова ужасна коса wacko.gif направо имам чувството че не се е ресал от 1 седмица 18.gif а онази гадна червена блуза дето му беше още малко до коленете....абе направо не знам кво да кажа huh.gif не че нещо ама да се бяха погрижили малко за него е...все едно тъкмо беше станал от леглото 18.gif 18.gif 18.gif
Menna
За името на Бетъни-поне гледали,негледали сте забелязали промяната в името,а аз добре,че чак сега се светнах и му обърнах внимание 18.gif
Лукас,наистина нещо съвсем го бяха зарязали откъм външен вид напоследък и въпреки това пак си изглеждаше 3.gif 3.gif
Мен пък има нещо друго,което ми е интересно и не че има някакво значение,но въпреки това-нали,когато Хейли си замина(2ри сезон) Нейтън боядиса нарочно стената в розово,защото тя мразила този цвят,тогава защото тази картина с розовия палячо продължава да си стои на стената? 16.gif
fleur
Малко off, но има ли вече субтитри на български за 11 епизод и къде?
Jordan
Menna, честно казнао толкова объркано си написала последното изречение, че едвам му схавах смисъла...или мозъка ми е замръзнал или си е така...имаш предвид защо картината с розовото продължава да си стои на стената ли?! huh.gif
Ми може би Хейли вече харесва розово 18.gif
fleur, има тема за субтитри, но субтитри не са излезли.
Nasi
Даре мисля, че Пейтън и Брук решиха да оставят наклепаната стена, за да може Хейли да разбере какво е преживял Нейтън. Мисля, че това го говориха първи епизод на трети сезон, когато Брук се нанесе в апартамента. И после тя реши да даде шанс на Хейли като я покани да живеят заедно.
Mr. Winchester
Мда хубав епизод , Лукас оба4е имапше ужасна коса . време е да се среше малко а smile.gif верно 4е на Бетани есменено името
krasi_sm
help[1].gif от каде теглите епизодите от 3-ти сезон.кажете моля ви че на мен не ми трагват някой
ViruZzZ
Ам ето ти го на торент в arenabg.com cLiCk , a и в замунда го има ама нещо ми се прецаква
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.