Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST Season 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезони 1-3
Страници: 1, 2, 3
The Black Dragon
LOST Season 2

Предлагам в тая тема да разискваме и дискутираме вскякакви въпроси касаещи текущата за седмицата серия на Lost. Нека ако може само всяка седмица някой мод да поправя подзаглавието на темата smile.gif
The Shaman
Няма проблем,но се опасявам,че повечето хора вече са изгледали сериала.Аз не съм от тях защото се зарибих от Нова телевизия и чакам търпеливо серия по серия.За жалост не мога да преглеждам форумите за Изгубени...То е ясно защо.
The Black Dragon
Олееее тая серия беше маниашка. Нямах търпение да се върна от даскало за да гледам новата серия. Най-накрая се видя нещото, което събаря дърветата и все повече започвам да вярвам на Теорията, която е разпространена из нета, но ше видим дали на 100% се припокрива. Става адски интересно. Нямам търпение вече за следващата серия, а има цяла седмица до нея sad.gif
FrAgMaKeR
Нещото макар и изглеждащо като дим, вътре в него имаше електрическа, или електро-магнитна активност.. нещо пресветкаше.. така че тази теория започва да става все по възможна. Но все пак то има и някакво съзнание, неможе да е просто пушек rolleyes.gif Обаче тоя мистър Еко е бахти и маниака.. 15.gif
The Black Dragon
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 13 2006, 01:26 PM) *

Нещото макар и изглеждащо като дим, вътре в него имаше електрическа, или електро-магнитна активност.. нещо пресветкаше.. така че тази теория започва да става все по възможна. Но все пак то има и някакво съзнание, неможе да е просто пушек rolleyes.gif Обаче тоя мистър Еко е бахти и маниака.. 15.gif

а ти видя ли че вътре в пушека се показаха картини от живота на Еко, имаше на Исус Христос и на Шанън shocking.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(The Black Dragon @ Jan 13 2006, 02:01 PM) *

а ти видя ли че вътре в пушека се показаха картини от живота на Еко, имаше на Исус Христос и на Шанън shocking.gif

В първият момент не.. после като се вгледах забелязах разни образи в пушека.. Какво всъщност е това "нещо" в началото и Лок го видя, без да му направи нищо, а преди това уби пилото на самолета и погна останалите, а веднъж завлече и хвана Лок за краката, а те го издърпаха и той им викаше, нямаше нужда нямаше да ме убие или нещо такова..
The Black Dragon
Французойката каза, че било охранителната система на острова blink.gif huh.gif
The Black Dragon
Гледахте ли новия епизод. Олее най-накрая ги показаха тези "Други". Хаха и оня кво вика тва е нашия остров не вашия biggrin.gif
Епизода беше луд, нямам търпение до следващия
FrAgMaKeR
Каза също и "вие живеете тук, защото ние ви оставихме да живеете.." господин брадан явно е шефа на другите smile.gif
The Black Dragon
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 21 2006, 06:47 PM) *

Каза също и "вие живеете тук, защото ние ви оставихме да живеете.." господин брадан явно е шефа на другите smile.gif

Да. Ама аз мисля че нашите хора са им нужни (поне някои), защото ако не им бяха щяха да са ги убили. И според мен тоя Итън и оня другия са се "внедрили" за да ги опознаят. Хм и какво толкова специално притежава Уолт освен гадателски умения. Олеее нямам търпение за новия епизод майна. Става все по интересно, а като се сетя че ще са 6 сезона ми иде да си тегля ножа 16.gif 18.gif
Jordan
Ехххх наистина епизода си беше якичък. Чарли много започва да ме дразни с тея статуетки на Дева Мария, уж се прави на много честен през Клеър пък май тайничко се друса.
Историята за Еко пък си беше доста интересна, все пак е от новите персонажи и за него не се знае много като характер..
А какво чувам за 6 сезона? ohmy.gif blink.gif ohmy.gif wacko.gif unsure.gif
The Black Dragon
QUOTE(Jordan @ Jan 21 2006, 07:33 PM) *

Ехххх наистина епизода си беше якичък. Чарли много започва да ме дразни с тея статуетки на Дева Мария, уж се прави на много честен през Клеър пък май тайничко се друса.
Историята за Еко пък си беше доста интересна, все пак е от новите персонажи и за него не се знае много като характер..
А какво чувам за 6 сезона? ohmy.gif blink.gif ohmy.gif wacko.gif unsure.gif

Ако това което разказваш си гледал последно да знаеш, че има още един епизод нов. А иначе - да. Създателите гласят филма да е 6 сезона 4.gif
The Black Dragon
2x12

Тая серия не беше интересна. Една от малкото слаби серии, в които абсолютно нищо интересно нямаше, ама то щото беше за Чарли wacko.gif
TRAVIS
Имали субтитри за 2х12 някаде?
The Black Dragon
QUOTE(TRAVIS @ Jan 26 2006, 09:58 PM) *

Имали субтитри за 2х12 някаде?

Все още не
FrAgMaKeR
Вече има в subs-a субове, но от епизода не съм много доволен.. нищо интересно нямаше, а тоя Чарли с тва спасяване на бебето ми се стори много тъпо, поне да беше станало нещо. Иначе следващият епизод очаквам да е по интересен.
solenka
Ами аз к`во да кажа. huh.gif Тази серия беше може би първата, която не ми хареса. И с тези странни събития с Чарли и бебето - тоя сериал започна да става от шантав, по - шантав. blink.gif
the_mouse
Ся излезе ли 13-ти епизод?
FrAgMaKeR
QUOTE(the_mouse @ Feb 2 2006, 02:18 PM) *

Ся излезе ли 13-ти епизод?

не са го давали cнощи, пише че ще го дават днес, значи утре ще излезе..
the_mouse
Юруш народеее! Новата серия я има вече в арената.
линк

ПС Някой модер да смени числото на епизода smile.gif
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ Feb 9 2006, 10:57 AM) *

ПС Някой модер да смени числото на епизода smile.gif

Готово. След малко го пускам да го гледам 4.gif
the_mouse
13 епизод ме подразни въобще идеята за власт и надмощие над останалите, защото в това им състояние никой от тях не може да извлече полза от положението си на лидер, че да има борби за този пост. За власт е тъпо да се говори при положение, че всички имат еднаква съдба и всички искат да се махнат от там.

Ето линк към промото за следващия епизод 14 - One of Them
http://www.lostlinks.net/promo.htm
(трябва да имате инсталиран RealPlayer plug-in, но ако го нямате мозилката си го намира smile.gif )
Много ми е интересно какво ще стане като не натиснат бутона, вие какво мислите?
The Black Dragon
В 13-ти епизод не стана нищо съществено, но поне не беше скучен като предния с Чарли. Аз мисля, че 14-ти обаче ще е як много!

the_mouse - тва е промо за 14-ти епизод. Наистина ми е интересно какво ли ще стане като изтече времето и къв е тоя дето Саид го млатеше. Каза, че това е "един от тях". Якоо!
the_mouse
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 10 2006, 03:51 PM) *
the_mouse - тва е промо за 14-ти епизод. Наистина ми е интересно какво ли ще стане като изтече времето и къв е тоя дето Саид го млатеше. Каза, че това е "един от тях". Якоо!

Упси, объках цифрите 16.gif Редактирах си поста wink.gif

edit: Ето линк за субтитрите за последния епизод:
http://free.data.bg/typucm/lost.s02e13.hdt...unacs.bg%5d.rar
The Shaman
2*13 го има вече на локалните.
K1llerAngel
суб за 14 има ли някаде
The Black Dragon
02x14

Айде, вече излезе 14-ти епизод. Сега го пускам да го гледам, после ще го коментирам
The Shaman
Хубаво е да има и линкчета за нетърпеливите.Линкове за субтитри имам предвид.
The Black Dragon
WOW! Тая серия беше уникално яка. Но както винаги ни дадаха частица прозрение. А това дето се показа след като брояча мина нулата ми заприлича на Египетски йероглиф. И се чу някъв странен шум shocking.gif Не знам ама забелязахте ли, че всички символи се показаха без втория. Точно преди да се отвори Лок натисна копчето. Сигурно в някоя друга серия ще покажат какво ще стане когато се отворят всички huh.gif И тоя дето го заловиха ми мяса на Ам Гъл 18.gif което ме навежда на мисълта, че може да е от Другите. Тая серия беше мноо яка, ама като ги знаем кви са сценаристите тия неща ще ги разкрият след 4-5 серии, а дотогава ще ни пробутват бозавите епизоди за Чарли например 19.gif 14.gif

Off: Ми субтитри как да има като той епизода излезе сутринта. Предполагам утре ще има вече, макар, че аз ги гледам без, ама наще не го разбират
the_mouse
Всичко е качено на локалния вече... 4.gif
Серията и на мен много ми хареса и аз мисля, че този, дето го хванаха е от другите (бъркам ли се или имаха едни и същи дрехи с онзи брадатия, който каза "Това не е вашият остров....? blink.gif ). Наистина като изтече времето и започнаха да се задействат разни машинарии, изведнъж спряха, като Лок натисна "Execute" huh.gif . Много ми е интересно какво щеше да стане, ако Лок не натисна "Execute". Май щеше да се случи нещо с онези врати, които Саид забеляза преди, тези, които можеха да се спуснат от тавана...
Много се дразня като напоследък всички започнаха да се обръщат срещу Джак - та какво им е направил той - винаги им помага а Лок и Сойер го изиграха два пъти + в тази серия, когато Лок смени комбинацията, не виждам смисъл от това.... Освен това не можах да разбера в какъв смисъл са се "самозабравили" Джак и Лок според Саид? wacko.gif
The Black Dragon
Аз пък се дразня, че изкарват Джак като някъв супермен дето разбира и знае всичко и си вре носа на всякъде. Доста хиперболизиран образ според мен, което на моменти ме ядосва вече.
the_mouse
Ми според мен той е като всички и се дразня като останалите влагат изкуствено идеята за надмощие е привилегии.
The Shaman
А бе тоя пич Джак яко дразни.Няма ли да умира вече?
The Black Dragon
Мен най-много ме дразнят Ана Лусия и Чарли. Направо като има епизод за тях (особено за втория) и полудявам, че съм чакал една седмица напразно. Иначе следващата серия ще е супер яка! В трейлъра показват, че Клеър си възвърна паметта и отидоха с Кейт там където Итън я отвлече. Ще е луда серия усещам
the_mouse
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Feb 17 2006, 09:52 PM) *

Що така те нерви? На мен ми е фаворит за оцеляване на острова 3.gif
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ Feb 17 2006, 10:19 PM) *

QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Feb 17 2006, 09:52 PM) *

Що така те нерви? На мен ми е фаворит за оцеляване на острова 3.gif

Е, 100% Супер Джак ще е един от оцелелите в края на филма. Мен ме е яд,че убиха Шанън 19.gif
the_mouse
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 17 2006, 10:23 PM) *
Мен ме е яд,че убиха Шанън 19.gif

А, на фона на всички толкова добре изпипани елементи от сюжета това си беше направо изцепка!
Колкото и клиширано да звучи за мен Джак е един от най-свястните хора на острова... не че другите не са...... или просто може би не ми допада чак толкова идеята за съдбата на Лок, още повече, че след като разбрах кой е измлатил по врата Саид "За да останат на острова, защото така трябвало да стане....". Не знам, на мен цялата тази идея за съдбата не ми е толкова противна, но това, което Лок показва е крайност, която не ми хресва 19.gif
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ Feb 17 2006, 10:31 PM) *

QUOTE(The Black Dragon @ Feb 17 2006, 10:23 PM) *
Мен ме е яд,че убиха Шанън 19.gif

А, на фона на всички толкова добре изпипани елементи от сюжета това си беше направо изцепка!
Колкото и клиширано да звучи за мен Джак е един от най-свястните хора на острова... не че другите не са...... или просто може би не ми допада чак толкова идеята за съдбата на Лок, още повече, че след като разбрах кой е измлатил по врата Саид "За да останат на острова, защото така трябвало да стане....". Не знам, на мен цялата тази идея за съдбата не ми е толкова противна, но това, което Лок показва е крайност, която не ми хресва 19.gif

Абе незнам ама Лок е много ама много странен и загадъчен. Почвам да си мисля от време на време дали и той не е внедрен от "другите", още на самолета, ако са знаели, че ще се разбие huh.gif
the_mouse
А забеляза, ли че военният в началото е бащата на Кейт, защото като попита Саид дали има близки роднини, гледаше по-ранна снимка на Кейт?
The Shaman
Да бе вярно.Тоя е същия дето отиде при него преди. 16.gif
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ Feb 17 2006, 10:37 PM) *

А забеляза, ли че военният в началото е бащата на Кейт, защото като попита Саид дали има близки роднини, гледаше по-ранна снимка на Кейт?

Ааааааа 3.gif това не го бях забелязал. Хах! В почти всяка серия когато показват минали събития от живота на някой има връзка между тея които са на острова. Например в една серия се срещнаха без да подозират малкия Джак и Лок в магазина за играчики и още много много други... Тряя да има няква връзка за тези незнайни срещи huh.gif Кога ли общаче ще разберем sad.gif Още толкова много неща има които не знаем,че.... 16.gif
the_mouse
Промото за епизод 15 е много интересно. Внимание, не го гледайте, ако не искате да разберете какво ще стане в следващия епизод. smile.gif

Много е интересно, че на orientation филма пишеше 3/6, значи има и други бункери, даже имат и връзка със съзвездия - ето какво разкриват колегите от бг-фен сайта:

IPB Image
Станция 1:Психологически проучвания
теми за изучаване
-промени в поведението
-Dissociative Disorder Study
-Психодинамично проучване
-систематично десенсибилизиране(намаляване на чуствителноста

Станция 2:Парапсихологически учения
теми за изучаване
-необичайни феномени
-billocation & remote viewing
-телекинетика & GESP (General Enterprise Service Platform )
-ясновидство/прозрение

Станция 3:Физика и електромагнитност (това е първата която видяхме на острова)
теми за изучаване
-Boson string research
-Matrix Mechanic Theory
-Палеография
-квантова електродинамика

Станция 4:Зоологически науки (това е 2-рата станция която видяхме)
теми за изучаване
-Cryptozoological research
-Генна анормалност (отклонение)
-Филогенетика
-видово разположение & комуникация

Станция 5:Астрономия и Метеорология
теми за изучаване
-електронна изорденост
-гравитационна радиация
-специфични звездни скорости
-radiattive transport study

Станция 6:Човешки прогрес
теми за изучаване
-усъвършенстване на различията
-нискотемпературен и клетъчен застой
-ectopic integration studies
-monoclonal research

Явно има още бункери, което означава още въпроси.....
The Black Dragon
А току що в еврокомския форум един пич каза, че буквите дето не можех да разчета се предполага, че са swan (лебед), а другото е "малко" и "смърт"
...което с две думи значи че може би се изписва "лебеда умира" или "лебеда ще се самоунищожи". Под "лебеда" имат предвид люка (Дарма станция номер 3 - вж. логото)
Цитат от Ael
В следващия епизод Клер показва другият бункер, логото на който не е на никой от шестте ohmy.gif
the_mouse
ОМГ! Става все по-объркано, а уж ще дават отговори! shocking.gif
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ Feb 18 2006, 07:26 PM) *

ОМГ! Става все по-объркано, а уж ще дават отговори! shocking.gif

Дам. Аве ако наистина са замислили 6 сезона, още колко неща имаааа бедна ни е фантазията worthy.gif
the_mouse
Да, ще е гадно да го протакват изкуствено само и само да има още серии заради високия рейтинг. Според мен сценаристите да си разкажат историята и да отива към края сериала, толкова, колкото са го измислили, а те толкова, че да има за още 2-3 години (все пак няма да се състезаваме с Дързост и Красота, де smile.gif )
Sani
Ето снимки относно снимките 4.gif
IPB Image
IPB Image

А това е превода на Египетските йероглифи от таймера blink.gif

IPB Image
IPB Image
storm
The Black Dragon , Ana Lucia незнам защо не ти харесва , но на мен напротив , много е яка и е мъжко момиче . Е, сега , че уби Шанън беше нагласено от сценаристите според мен , някъде даже четох , че актрисата не била съгласна с договора и заради това се е наложило убийството й и като се замисли човек наистина е така ,защото останаха доста недорказказани неща от предипшния живот и на Шанън и н Буун , например ако бяха оставили Шанън , Буун щеше да участва чрез спомените на "Шанън" ама покрай нея изгоря и той .

Шаман , колкото и да ти е тъжно . Джак няма да умре smile.gif , все пак ако си гледал разни картинки и дори в самия сайт на тв.ком , двамата герои , които са най-напред са Кейт и Джак , а останалите са в сянка , това говори само по себе си , а още не съм гледал филм , в който си убиват основния герой , пък и Джак е интересен персонаж , така че аз съм доволен , че ще остава , както и от Ана , smile.gif .
The Black Dragon
QUOTE(Joro @ Feb 24 2006, 08:38 PM) *

The Black Dragon , Ana Lucia незнам защо не ти харесва , но на мен напротив , много е яка и е мъжко момиче . Е, сега , че уби Шанън беше нагласено от сценаристите според мен , някъде даже четох , че актрисата не била съгласна с договора и заради това се е наложило убийството й и като се замисли човек наистина е така ,защото останаха доста недорказказани неща от предипшния живот и на Шанън и н Буун , например ако бяха оставили Шанън , Буун щеше да участва чрез спомените на "Шанън" ама покрай нея изгоря и той .

Шаман , колкото и да ти е тъжно . Джак няма да умре smile.gif , все пак ако си гледал разни картинки и дори в самия сайт на тв.ком , двамата герои , които са най-напред са Кейт и Джак , а останалите са в сянка , това говори само по себе си , а още не съм гледал филм , в който си убиват основния герой , пък и Джак е интересен персонаж , така че аз съм доволен , че ще остава , както и от Ана , smile.gif .

Привет. За Ана-Лусия първо да кажа, че не ме кефи, защото по принцип не си падам по такъв тип жени като нея, говоря за излъчване, характер и т.н... Самата актриса е доста близка като образ до героинята си и това допринася. Примерно като външен вид ми харесва Шанън (ако имаше и цици щеше да е идеална 4.gif ), Клеър, Кейт, дори Сън (което е рядкост при дръпнатите) също са доста симпатични biggrin2.gif
Иначе за филм в който убиват главният си герой мога да ти посоча - Twin Peaks и Twin Peaks: Fire Walk With Me worthy.gif
the_mouse
От промото се вижда, че ще разберем къде е била отвлечена Клеър! Нямам търпение до четвъртък!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.