Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST Season 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезони 1-3
Страници: 1, 2, 3
the_mouse
Ето от къде да изтеглим новите епизоди на LOST:

@ arenabg.com
@ Sab.bz
@ Linkos.bg
@ Torrents-bg
@ bubu.to
@ bol.bg
@ data.bg
aleksa
намериx ги до 14 в дата.бг знаетели дали вече има ниакаде и 15
The Black Dragon
QUOTE(aleksa @ Mar 1 2006, 02:44 PM) *

намериx ги до 14 в дата.бг знаетели дали вече има ниакаде и 15

Утре излиза 15, а 16 чак след един месец sad.gif
aleksa
леле какво ще правим циал месец 1iangr[1].gif
the_mouse
Еми какво да се прави, ще почакаме, аз една седмица едвам изтраях, пък за един месец да не говорим! Нали вече са го снимали сезона, защо се правят на идиоти? 19.gif
the_mouse
Малеее, тоя епизод беше размазващ!!! До колкото аз разбрах тези другите за всъщност хората от Дарма, но загадка остана какво се е случило с този бункер, накрая, защото очевидно нещо го беше поразхвърляло.....
Sani
Да и на мен много ми хареса епизода.

Теориите на феновете започват да се потвърждават.

Но има един въпрос. Да допуснем, че на острова наистина има "зараза", която убива. Може би това е част от охранителната му система.

Но защо нашите герои не се разболяват?
Според мен, те вече са били подложени на имунизация (или преди да дойдат на острова или като са паднали от самолета - например Джак, като се събужда в джунглата на епизод 1, някои твърдят, че се вижда отражение на онзи странен пушек в зеницата му).
Това всичко навежда на мисълта, че тези хора са докарани на този остров с цел (спомнете си как онзи "врачко" почти принуди Клеър да вземе точно този полет 815 на Ошъаник), с цел да продължат работата на учените на Дарма smile.gif
the_mouse
Едва ли са ги ваксинирали един по един. По-скоро разболяването е избирателно и не е случайно. Онзи, с който говореше Итън определено беше дядо Зик, видяхме му и брадата и някакво шишенце, на което пише "THEATRICAL CLUE" - имате ли идея какво е?
Sani
glue. не clue. Т.е лепило, което се ползва в театъра за залепяне на изкуствени бради, мустаци, вежди и т.н.

Имаше една откачена теория, че някои от оцелелите са редин на самия остров и са деца на по-старите учени от Дарма и после са разпратени по света и дадена на втори родители. Още повече, че почти всички имат проблеми с родителите си (Джак, Кейт, Лок и други)
Sani
Т.е кога е 16-ти епизод?
the_mouse
Следващата сряда - в четвъртък по нета smile.gif
the_mouse
Новия епизод 16 беше също много интересен, накрая особено! Все повече се убеждавам, че тоя Хенри Гейъл е от Другите - само как говореше накрая... сякаш всичко беше планирано вече!
the_mouse
Субтитри за 16 епизод
The Black Dragon
Оле олее. Незнам майна,ама ше се побъркам. 17 епизод е уникум. Както си мислех, че всичко се разяснява то кво се оказа. Лелее, лудница
storm
Да , доста заплетено стана , но въпреки всичко мисля , че истината за фашивия Хенри ще се окаже по-различна от това да е един от другите , ама да видим

П.С. The_black_Dragon Ч.Р.Д много успехи и късмет wink.gif
The Black Dragon
QUOTE(Joro @ Apr 2 2006, 12:32 AM) *

П.С. The_black_Dragon Ч.Р.Д много успехи и късмет wink.gif

Мерси много бате за пожеланията. Трогнат съм blush.gif smile.gif
solenka
Малееее! 16.gif Аз си мислех, че тоя Хенри казва истината и като намериха балона си викам айде вече всичко ще се оправи, а то к'во излезе!? shocking.gif shocking.gif Пък и тоя бункер много странно взе да се държи. И к'ви бяха тези надписи по падащата врата, не можах да разбера? Приличаше ми на надпис или карта на друг бункер, но нищо не се знае. Нямам търпение за следващият епизод!
The Black Dragon
Баси мамата. Кво стана в тоя епизод вее. Кви бяха тия истории. Дано не се окаже че всичко е измислица и че Хюго е луд и си седи в лудницата и си измисля историйки за остров. Не искам да е така, ама тая Либи и тя в лудницата беше. И тоя наистина се оказ че е от Другите 16.gif
the_mouse
И аз вече се убедих, че е от тях, а за човека с брадата, който си мислех, че е The Big Boss, Хенри каза, че той е нищо пред НЕГО! Кой е този него..... наистина края на сезона ще е такъв, че за сериала да се говори цяло лято... biggrin.gif
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ Apr 10 2006, 01:46 PM) *

И аз вече се убедих, че е от тях, а за човека с брадата, който си мислех, че е The Big Boss, Хенри каза, че той е нищо пред НЕГО! Кой е този него..... наистина края на сезона ще е такъв, че за сериала да се говори цяло лято... biggrin.gif

Аз ся се сетих че оня кореец ли къв беше с дръпнатите очи дето го има на филмчето дето намериха на острова и в бункера беше при Хърли в лудницата. Показаха ги заедно в един от епизодите в първи сезон. Дали пък той не е The BIG BOSS shocking.gif
the_mouse
В кой епизод си ги видял заедно?
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ Apr 10 2006, 02:27 PM) *

В кой епизод си ги видял заедно?

Ами в един от епизодите за Хърли. Не знам точно в кой. Тогава не се знаеше, че е бил луд. Даваха го че е в лудницата и с оня дето повтаря числата си говореше. Точно кой е епизода обаче не си спомням.
the_mouse
Сега гледах 1х18 и там като говори с един доктор когато влиза в клиниката да се види с Лени, но това не е д-р Марвин, от Orientation филма, поне аз така мисля...
FrAgMaKeR
QUOTE(Sani @ Mar 3 2006, 12:28 AM) *

Имаше една откачена теория, че някои от оцелелите са редин на самия остров и са деца на по-старите учени от Дарма и после са разпратени по света и дадена на втори родители. Още повече, че почти всички имат проблеми с родителите си (Джак, Кейт, Лок и други)

А помните ли какво каза майката на Лок, че бил "направен по изкуствен път" и бил "специален". Иначе тази теория има смисъл. Другото което е какво каза онзи лечител в Австралия на Роуз, че имало места на света със специални енергии, които той можел да контролира, но онова не било мястото за нея.. това донякъде потвържада теорията за електро-магнетизма и за същноста на бункера. А "пушилките", можеби представляват точно тази енергия, която е контролирана от някого.. след като онзи може да лекува хора, то "този" (биг бос) може да може да прави много повече неща, на това специално място.. Иначе думата "експеримент" все повече ми се върти в главата. Едва ли е нещо от типа на "Биг Брадър", или 'Шоуто на Трумън", но ако експериментаторите са учени, тогава вече би имало логика. Например Лок проходи, Роуз се оздравя, Джин забремени жена си, оня отказа наркотиците и тн. Ами раждането на бебето.. другият "гадател" защо е изпрати там (дали има връзка с другия лечител).. има много страности. Можеби заразата е страничен ефект от лечението им, вижте какво става с Хърли, той почна да откача, да приемем че е бил леко луд преди това и на острова е трябвало да се излекува. Психиатърката също беше в болницата с него, ако наистина си е измислил всичко с лотарията, и лошият късмет до самолетната катастрофа, която никога не се е състояла, тогава теорията, че катастрофа е нямало и че хората са докарани там изглежда доста реалистично. А с помоща на енергията ги контролират, лекуват и експериментират с тях.
storm
На мен пък ми е много интересно защо онова ,дето го смятаха за чудовищв , а то се оказа черен облак уби пилота доста жестоко , а на мистър Еко нищо не направи , също ми е интересно какво стана с онзи сандък , който откриха децата от другата страна на острова с Ана-Лусия ( в скритата сцена)май в 2х22 ще се разбере , а и доколкото рабрах скоро още двама от героите ще умрат уж в епизод 2х23, кои ли ще са...
FrAgMaKeR
QUOTE(Joro @ Apr 23 2006, 04:25 PM) *

На мен пък ми е много интересно защо онова ,дето го смятаха за чудовищв , а то се оказа черен облак уби пилота доста жестоко , а на мистър Еко нищо не направи

Не е чудовище, а енергиен облак или нещо подобно.. въпроса е не защо уби пилота, а Еко и Лок не, а какво всъщност е, от къде се взе и за какво се бори smile.gif Мисля, че като цяло сезона взеха да представят нещата доста по прости и обикновенни, някакси по реалистични, а сега компенсират като се опитат да вкарат малко повече "необикновенни" неща над които да разсъждаваме и точно такъв шокиращ край на сезона очаквам.. неясен и многозначен.
The Black Dragon
Аз честно казано някои неща вече почнах да забравям. То едно и две неща ли се случиха, а и плюс тва като не говорят за тея неща в епизодите сега и наистина се забравят. Не знам като гледаме 6-ти сезон дали въобще ще се сещаме за тези хави, ако не им дадът обяснения скоро. Ама предполагам, че всяка загатка ще получи отговора си в последните серии на последния сезон.
storm
Ама предполагам, че всяка загатка ще получи отговора си в последните серии на последния сезон.

Ще заплитат докрай , ако питаш мен.Но сега ме мъчи въпросът кой ще умре в 2х23.За когото и да си помисля,все не ми се вярва да е той - Джак , Лок,Хърли и Кейт веднага ги изключвам , Джин и Сун също не ,заради бебето както и Клер;Либи, Еко и Ана-Лусия са прекалено нови герои и драмата няма да е толкова голяма и остават Чарли и Сойър , ама пак не ми изглежда достоверно smile.gif.
The Black Dragon
Шшшш алоо, кво беше тва на края ве shocking.gif Който е гледал 20 епизод да коментира, че аз не знам кво да кажа blink.gif Явно Майкъл яко е психясъл или му е било мисия дадена от The Others huh.gif Лудо, лудо. И ся пак една седмица до другия епизод 14.gif
Life_is_a_Bitch
Аз току=що изгледах епизод и още не мога да се съвзема. Това въобще не го очаквах. Много гадно сега ще се получи за Хърли, а и за всички други. Изглежда Майлъл е вече един от the Others.
И сега какво изгелжда Джак има сестра и няма да се очудя ако и тя е на острова -ако е така това ще е най-вероятно Клеър.
Life_is_a_Bitch
ето промо за следващия епизод - http://www.sparklies.org/~lisa/lost/video/...x21promo-lg.zip
Личи си че ще бъде много интересно. Този Майкъл съвсем ще психяса. Само дано еко да не умре че просто...
the_mouse
Още не мога да се съвзема!!!! Не знам срещу каква цена Майкъл си е помислил, че ще му върнат сина, но това не е начина.... Не исках Ана лусия да умира, за Либи да не говорим!!!!
The Black Dragon
Лелеее, тва е уникум 16.gif Ама тоя Майкъл д**ба и циганина не умря ли ве? Нали се гръмна? Или като гледам само в ръката е било? И май той беше сега в карцера, а оня Ам-Гъла май си е тръгнал 19.gif Тцтцтц и тая Ана Лусия не трябваше да умира. Тамън почна да ме кефи. А какво беше това, че Клеър е сестра на доктора? Аз явно не съм внимавал много. Къде го казват това?
the_mouse
Не го показват, просто така предполагаме wink.gif
storm
<h1 class="f-18 f-666"> 46. Three Minutes (edit) </h1>
Community Score
9.8 Superb First aired: 5/17/2006 Production Code: 222 A determined Michael convinces Jack and several castaways to help him rescue Walt from "The Others." With Locke away, Jack is left in charge of the hatch and must decide if he should believe Henry and not push the button, risking everyone's safety. Meanwhile, the events that happened to Michael after he left are finally revealed. Lastly, Meanwhile, Charlie struggles with Eko's decision to discontinue building the church.

Guest star: Tania Raymonde (Alexandra Rousseau), April Grace (Ms. Klugh), Michael Bowen (Pickett), Tania Raymonde (Alex), M.C. Gainey (Mr. Friendly), Cynthia Watros (Libby), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr. Eko)

А и в предния епизод участва пак - в 45 , който излиза другата седмица , така че може Либи да не е умряла ,гледах сега трейлъра и там се вижда , че Ана-Лусия умира , а пък тоя Майкъл се е прострелял,за да изглежда и той като жертва и е пуснал Хенри и после е претендирал , че Хенри ги е застрелял,копелето мръсно !Още от самото начало тая тъпа маймуна Макъл страшно ме дразнеше и ето - прав бях - застреля Ана-Лусия! Тя ми беше любимка .
the_mouse
На мен също ми е много тадно за Ана Лусия - дано Либи да оживее, за да изобличи Майкъл!
storm
Току-що разбрах , че Ана-Лусия са я убили неслучайно , а защото създавала големи проблеми smile.gif , освен , че се напивала редовно и я арестували за шофиране пияна , била доста истерична при снимките и екипът на Лост , решили , че трябва да я премахнат. Част от информацията тук :

Producers Want Ana-Lucia As Next Lost Death</h2> This shouldn't come as a surprise to anyone who follows the drama going on outside of the TV series Lost. As suggested back in December by Talk Stink, producers are seeking to kill off Ana-Lucia as quickly as possible, citing "diva-like" behavior.

Now wanted by the state of California for parole violation, Michelle Rodriguez proved more than a handful for crew and cast members. Her drunken driving arrest back in early December 2005 only made the decision to eliminate Ana-Lucia that much easier for the creators of the series.

Within the show Jack has asked Ana-Lucia for her help in training an army, easily setting up a situation whereby she'll probably meet her demise. It appears that her elimination from the story would bring some needed shifts in conflict. How she'll perish, and at who's hands will drive the development of characters such as Jack, Kate, and Sayid (who's been quite a downer lately).
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ May 5 2006, 20:01) *

На мен също ми е много тадно за Ана Лусия - дано Либи да оживее, за да изобличи Майкъл!

Май наистина е жива и го е разобличила, защото на мен ми с стори, че в промото Майкъл беше задържан в карцера. А когато Хърли му казва "Радвам се, че си добре" не е натъжен. Това ми говори, че тогава Либи е била в безсъзнание и когато се е събудила го е издала, но малко късно, защото циганина сигурно вече е казал нещо на Еко, който полетя от оная скала... Знам ли... Само предположения... Истината - в четвъртък wink.gif
storm
Дано пуснат Саид да разпитва тъпия Майкъл по неговия си начин , искрено ще се забавлявам 15.gif , а сега ще убият и още някого май , защото наявскъде пише че в последния за сезона епизод ще умре още някого , то веднага ще си проличи кой ще е , защото ако сте забелязали преди да убият някого , епизодът е посветен на негови спомени за миналото точно преди да се качи на самолета и свършват с чакането на летището -както и сега с Ана-Л. стана.
FrAgMaKeR
Ами аз като гледам не един ами 3-ма убиха.. Майкъл на края не се ли самоуби? То не се видя ясно, но си насочи пистолета към сърцето и се гръмна.. Друг е въпроса ЗАЩОconfused.gif
storm
Не,Майкъл само се рани , както се вижда в трейлъра.Според мен , за да претендира после , че Хенри е направил всичко. После май Либи няма да умре ето по-горе в поста се вижда , че участва и в следващите епизоди , но всичко е в рамките на хипотезата. smile.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Joro @ May 9 2006, 19:38) *

После май Либи няма да умре ето по-горе в поста се вижда , че участва и в следващите епизоди , но всичко е в рамките на хипотезата. smile.gif

Не е сигурно дали ще оживее, защото доколкото знам тя ще я има в тези епизоди в спомените на някой. А и четох че от самото начало на сезона се е знаело че тя ще е само за 2 сезон.
storm
Явно така е било smile.gif ,видяхме как умря горката...жалко за нея , ама за Ана още по-жалко , а промото на новия епизод е много обещаващо wink.gif
Alma
Хора дайте някъв линк за промото на следващия епизод , че не мога да си нaмеря wink.gif
Alma
Мерси много Мишке wink.gif Както винаги изглежда интересно!!
The Black Dragon
С всеки изминал епизод нещата още повече ми се объркват и вече представа си нямам какво е станало, става и ще става. И само как свърши сезона 16.gif И сега в тая мистерия, чак до следващия сезон когато МОЖЕ БИ ЕВЕНТУАЛНО ще ни кажат нещичко. wacko.gif
the_mouse
Дам, много разтърсващо, то Лок и Еко оживаха ли?
The Black Dragon
QUOTE(the_mouse @ May 25 2006, 21:01) *

Дам, много разтърсващо, то Лок и Еко оживаха ли?

Ми не знам какъв беше тоя шум и тая светлина. Мисля, че бункера се самоуби. Виж там като показаха брояча как почна да се свива и после Дезмънд като врътна ключа и показаха само бял екран. А после на плажа падна онва Карантина... Знам ли и аз. Мисля, че умряха, ама ще видим. И кво ся. Ще чакаме до 21 септември за нова серийка. Даже ще е 40 мин, не 80 16.gif Толкова го протакват тоя филм,а е супер интересен и само ме ядосват и ми лязят по нервите като почнат да пропускат седмици и да забавят развитието. Вече идея си нямам за какво се разправя в Lost. Защо са там, какво правят, кои са другите и т.н... 16.gif И ако всичко се изясни в последния сезон... wacko.gif
the_mouse
Аз имам една теория, че Другите не са толкова лоши, както Хенри каза, за това имат толкова голям интерес към децата - те ги взимат, за да ги върнат в нопмалния свят, а на острова да останат само хората, които са част от ескперимента и сега по някаква причина решиха да извадят Джак Сойър и Кейт!
Но ме притеснява една от последните сцени, в която Хенри каза "Радваме се, че Уолт се присъедини към нас"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.