Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 5 минути в асансьора
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри > OTH Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
dimitar1212
Предлагам всеки да си направи въображаем списък подобен на този от епизод 2 на 2-ри сезон,който Брук нарече /5 минути в асансьора/.Моят драфт изглежда така 1-София Буш , 2-Рейчъл Билсън , 3 -Ясмин Блийт,4-Еванджелин Лили ,5-Елиша Кътбърт.Но като се замисля списъкът можеше да го огранича само до N-1 ,защтото всички след София са как да кажа само добре изглеждащи. Не съм казал,че изборът трябва да се ограничи само с герои от ОТХ.Хайде да видим сега кой с кого.
Nathan
Хъммммм
Не знам ,НО
засгеа никоя звезда от OTH
не ми е допаднала толкова много
че да искам кхъм smile.gif
значи ето моя списък :
1.Анджелина Джоли
2.Бритни Спиърс
3.Джесика Симпсън
4.Рене Зеулегър
5.Никол Кидман smile.gif
Ralna
Ей интересна игричка ми........... blush.gif

1.Джеймс Лафърти
2.Дейвид Бореанас
3.Виктор Уебстър
4.Алфонсо Баптиста
5.Енрике Иглесияс

Инъче съм съгласна с dimitar1212, че списъкът може да се ограничи само до номер 1.... biggrin.gif
^Mim0zKa^
Мхмммммм много труден изобр само 100%парвото място ми е сигурно....
1.4АД Майкъл Мъри
2.Брад Пит
3.Шейн Уест
4.Джаред Лето(може би)
5.Джеймс Лафърти............
и пак 4ад Маикъл Мъри..хахаха wub.gif
slyn4ice```
определено избирам Джеймс Лафърти,но няма да откажа и 5мин с Чад smile.gif
Buhti4ka
Точно вчера гледах този епизод biggrin.gif
1. Kimi Raikkonen
2. Jay Hernandez
3. Chad Michael Murray
4. Dominic Monaghan
5. James Lafferty
Lolipop
В момента не мога да измисля 5,но определено първото място вече е заето от Джеймс Лафърти!
heli
1. James Lafferty
2. Trent Ford
3. Josh Hartnet
4. Shane West
5. Chad Michael Murray

Тези са в челната петица. smile.gif
solenka
Много интересна темичка! 4.gif И така:
1. James Lafferty wub.gif wub.gif wub.gif И до тук може да спре моя списък. 18.gif
2. Orlando Bloom
3. Ricky Martin
4. Enrique Iglesias
5. Michael Rosenbaum
KiD^ViCiOuS
1.James Lafferty..той явно ше прекара в асансиора доста повече от 5 минути,съдеики по това колко хора са го избрали на прво място..а и аз съм нагла...мен 5 минути с James незнам дали ще ми стигнат...ще се пристрастя и ще искам още...всъщност...вече съм пристрастена и искам още...
и аз мисля че моч списък мже да се ограничи дотук,но за да спазваме правилата
2.Joel Madden
3.Ashley Parker Angel
4.Chad Michael Murray
5.Shane West
_HriS_TinA_
Ееее Браво на темата е супер wink.gif ...та така аз ли?! rolleyes.gif ами да ви кажа доста добре съм подготвена с тези драфтове тъй като преди около месец с едно моми4е от форума си превихме такива не6тица ...тааа разделени са по категории вси4ко е много "интелигентно" написано с филми и банди от които са били мом4етата..... абе какво ви обяснявам вижете си ги biggrin2.gif ....

Fantazy Boy Draft (TV Show)

1.James Lafferty – One Tree Hill
2.Kerr Smith – Dawson’s Creek
3.Jesse McCartney – Summerland
4.Ben Makenzie – The O.C.
5.Mathew Perry – Friends
6.John Corbett – The sex and The city

Fantazy Boy Draft (Movies)

1.Ryan Phillipe – Cruel Intentions
2.Leonardo DiCaprio – Titanic
3. Mark Ruffalo – 13 Going On 30
4.Trevor Blumas – Ice Princess
5.Ashtun Kutcher – A Lot Like Love
6.Chris Evens – Not Another Teen Movie
7.Scott Mechlowicz –Eurotrip
8.Oliver James – What a Girls Wants
9.Shine West – A Walk to Remember
10.Justin Berfiled – Who’s your daddy ?

Fantazy Boy Draft ( Singers )

Osnoven – Garvin DeGraw

1.Nick Carter (Back Street Boys)
2.Justin Timberlake
3.Craig David
4.Chad Krueger ( NickelBack )
5.Lenny Kravitz
6.David Guetta
7.Miro (Karizma)
8. Sean Paul
.....

P.S. -Кофти е 4е на се до 5 ама.... dry.gif
Nasi
Така
1- Хайден Кристенсен
2- Джеймс Лаферти
3- Алан Смит
4- Jason Dohring
5- Алесандро Неста
ludoto_mimi
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 12 2006, 10:31 PM) *

Основен – Garvin DeGraw

Ей, зат'ва те уважавам. 4.gif
Buhti4ka
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Jan 12 2006, 09:46 PM) *

1.James Lafferty..той явно ше прекара в асансиора доста повече от 5 минути,съдеики по това колко хора са го избрали на прво място..а и аз съм нагла...мен 5 минути с James незнам дали ще ми стигнат...ще се пристрастя и ще искам още...всъщност...вече съм пристрастена и искам още...

То вие ако го хванете в асансьора изобщо няма да го пуснете да излезе май laugh.gif
Menna
1-Heath Ledger
2-Jason Dohring
3-Adam Brody
4-Chad Michael Murray
5-James Lafferty

10.gif Като гледам дамската част-Джеймс ще го хване клаустрофобията от толкова стоене в асансьор 18.gif 18.gif 18.gif
ThePinkDuck
Въпросното момиче от форума с което Хриси се е подготвила по темата много преди постването и съм аз. И тъй като не мога да избера само 5 и то в 1 категория...ще ви натрапя всичките :

TV SHOW

Основен – Джаред Падалеки (Supernatural)
1.Чад Майкъл Мъри (One Tree Hill)
2.Хайден Кристенсен (Higher Ground)
3.Йенсен Екълс (Supernatural)
4.Джош Холоуей (Lost)
5.Mат Зуукри (Gilmore Girls)

MOVIES

Основен – Кевин Зигерс (Transamerica)
1.Станислав Яневски (Harry Potter and the Goblet of Fire)
2.Хю Джакман (Password : Swordfish)
3.Анджелина Джоли (Alexander)
4.Раян Филип (Antitrust)
5.Раян Мериман (The Colt)
6.Колин Фарел (S.W.A.T.)
7.Aдам Гарсия (Coyote Ugly)
8.Том Круз (Top Gun)
9.Брад Пит (Fight Club)
10.Орландо Блум (Kingdom of Heaven)

MUSICIANS

Основен – Бен Адамс (А1)
1.Честър Бенингтън (Linkin Park)
2.Джъстин Тимбърлейк
3.Мат Покора
4.Джоел Маден (Good Charlotte)
5.Дънкан Джеймс (Blue)
6.Скот Робинсън (5IVE)
7.Джон Бон Джоуви (Bon Jovi)
8.Рихард Круспе (Rammstein)

И все пак може да не мога да избера 5 , но ако трябва да е един той определено е Кевин Зигерс!!!
ludoto_mimi
QUOTE(ThePinkDuck @ Jan 12 2006, 11:26 PM) *

1.Чад Майкъл Мъри (One Tree Hill)
3.Джеси Меткалф (Desperate Housewives)

1.Станислав Яневски (Harry Potter and the Goblet of Fire)
2.Хю Джакман (Password : Swordfish)
9.Брад Пит (Fight Club)

Еми като прибавим това, към по-горното стигаме до извода, че и Патето много го уважавам. 4.gif biggrin2.gif
rusi4kata^
хаха мн яка темичка сте спретнали...големи мечти ще падат тука 18.gif еми ся и аз ще се опитам да кажа с кого искам да прекарам 5 мин в асансьор ко да са праи 10.gif

1.Chad Michael Murray wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2.Brad Pitt
3.Rhyan Phillippe
4.David Beckham
5.С един друг човек дето не го познавате и няма да ви го кажа,щото си е само за мен 10.gif
Spasy
1. Chad Michael Murray
2. Chad Michael Murray
3. Chad Michael Murray
4. Chad Michael Murray
5. Chad Michael Murray....
Eli_Baby
Хахаха наистина темата е доста забавна biggrin2.gif А ето ги и моите предпочитания blush.gif

1. James Lafferty wub.gif
2. Чад Мъри
3. Райли Смит
4. Питър Фачинели
5. Кристияно Роналдо
Ralna
QUOTE(Menna @ Jan 12 2006, 10:57 PM) *

10.gif Джеймс ще го хване клаустрофобията от толкова стоене в асансьор 18.gif 18.gif 18.gif

Ха ха тотално, самоче аз съм прва та незнам дали останалите ще се докопат, щото аз съм си лакомийка и мога малко да го отвлека wink.gifТака хем Джеймс няма да хване клаустрофобия хем повече за мен biggrin.gif
paynera
Всъщност асансьора не ми се струва подходяща идея.
Бих предпочел София Буш гола на задната седалка на автомобила си, а защо не и Барбара Алън Уудс? BTW изглеждаше зашеметяващо с онова черно бельо, когато се бъзикаше с Дан!!! 3.gif 3.gif 3.gif
Ralna
QUOTE(paynera @ Jan 13 2006, 09:25 PM) *

Всъщност асансьора не ми се струва подходяща идея.
Бих предпочел София Буш гола на задната седалка на автомобила си, а защо не и Барбара Алън Уудс? BTW изглеждаше зашеметяващо с онова черно бельо, когато се бъзикаше с Дан!!! 3.gif 3.gif 3.gif

Е сега претенций...................
rusi4kata^
мен пък ме е страх от асансьори blush.gif предпочитам в някоя вана или джакузи мммм..... 15.gif 15.gif 15.gif
Chad Michael Murray
1.Lanny Barbie
2.Silvia Saint
3.Lea Logan
4.Hannah harper
5.Arielle Kebbel

Просто най-добрите!

П.П. А забравих и разбира се не на последно място Briana Banks
CMeTaHKa
1.Josh Hartnett
2.James Lafferty
3.Ryan Kwanten
4.Chad Michael Murray
5.Ryan Phillippe
eL
ХЕх 4.gif Аз докато се наканя да отговоря те хората тука разболяха Джеймс от клаустрофобия .. Чад горкия и той няма за дълго да е свободен ми се струва ... та аз съм наред :
1.IPB ImageBrad Pitt (малко е позастарял напоследък ама няма да го върна за нищо на света wub.gif ) и то как с такава физиономийка, като на изписано яйчице ...

2.IPB ImageDavid Beckham - може да е малко лигав ... ама си е секси wub.gifи мога да ви уверя, че в асансьора няма да си говорим за това колко Не може да играе футбол. 10.gif happy.gif

3.IPB ImageWentworth Miller - който е изпуснал тези изпиващи сини очи в Prision Break мога да му кажа само едно "Сооори" 10.gif biggrin2.gif На него например по цял ден мога да му пея "We belong together" tongue.gif

4.IPB ImageJosh Hartnet -още от излизането на Pearl Harbor господинът плени сърчицето ми ...

5.IPB ImageChad M Murray - Няма как и Чад да не присъства ... коментарите от сорта на "Защо" са повече от излишни 4.gif
Devil^Rose^^
Значи доскора Джеймс беше на върха happy.gif но след като почнах да гледам Prison Break и Wentworth Miller ме омая с убийствените си очи wub.gif .....
Към списъка може да добавим и Хейдън Кристенсън(Star Wars III), Джони Деп(Pirates of the Caribbean), Раян Фелипе(Cruel Intentions), Toм Крус(Top Gun) има и още но сега не се сещам wink.gif
Iveto^
Определено на 1-во място е James Lafferty!!!
~Bruk~
мм blush.gif Попринцип са доста актьорите от филмите biggrin2.gif Но от сериалите- Адам Броуди wub.gif и Чад wub.gif
Beautiful_Death
smile.gif
1 - Chad Michel Murrey
2 - Wontworth Miller
3 - David Boreanaz
4 - Johnny Depp
5 - Julien Gueris
rusi4kata^
Peyton Sawyer защо ли мненията ни съвпадат...знаеш ли колко се чудих кого точно да пиша и точно тези дето ти си ги казала ги обожавам просто 4.gif
^Mim0zKa^
Хахаах ее хора браво имате вкус wink.gif Забелязвам 4е в по4ти вси4ки мнения присаства 4АД ...ко не и вав вси4ки...с мн малки изклю4ения което е мн добре!!Е как няма тва се пак е Chad Michael Murray ! biggrin.gif
eL
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 15 2006, 12:05 AM) *

Peyton Sawyer защо ли мненията ни съвпадат...знаеш ли колко се чудих кого точно да пиша и точно тези дето ти си ги казала ги обожавам просто 4.gif

Хех 10.gif Радвам се ... то как да не ги харесваш ми кажи ? rolleyes.gif Особенно №1 е мулти-мега функционален (присъства във фантазиите на жените по цял свят ... даже баба ми е тайничко влюбена в него 18.gif ...)Сега като си народят едно невероятно красиво бебе с Джолито IPB Image ще продължат сагата "Нов секс символ на планетата". laugh.gif
Бекъм ... такъв друг пич като него няма!IPB ImageПризнала съм го отвсякъде... wub.gif На кой му пука че не може да играе футбол, като има такава мутричка... И даже горката спайска не успя да го кротне chair.gif .
А пък Wentworth Miller IPB Image е новата ми тръпка 8.gif ... ухх чак ме боли докато ги гледам тия изразителни небесно сини очи shocking.gif ... Марая Кери удари джакпота с него в клипа си. 13.gif ХЕх Какво ли я е накарало да го вземе точно него се чудя happy.gif Copy of wub.gif ??
rusi4kata^
дамм и аз ся почнах да гледам Prison break и още отначало ми хвана окото biggrin2.gif пък на бекъм си имам плакатче над леглото и си го гледкам всяка вечер преди да заспа 10.gif
^Mim0zKa^
Хмм тоя младеж Wontworth Miller хахах наистина е сладур4о0о0 biggrin.gif 4увала сам 4е и серияла е много маня6ки маИ СЕ казва6е Prison Break....ама не сам мн сигурна!Някой 6те може ли само леко да ме светне за какво се разправя?!?!?!
rusi4kata^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 15 2006, 03:13 PM) *

Хмм тоя младеж Wontworth Miller хахах наистина е сладур4о0о0 biggrin.gif 4увала сам 4е и серияла е много маня6ки маИ СЕ казва6е Prison Break....ама не сам мн сигурна!Някой 6те може ли само леко да ме светне за какво се разправя?!?!?!

аха сериала е супер biggrin2.gif ми става въпрос за едим мъж(Wontworth Miller ),който влиза в затвора,за да измъкне брат си оттам,щото ще го екзекутират скоро,а всъщност той не е извършил убийството,а са го натопили(за брат му става въпрос де biggrin2.gif )ама определено си струва да се гледа...ей тъй докато чакаш да излезе новия епизод на ОТХ 10.gif
^Mim0zKa^
Мхм rusi4kata^ мерси много 3.gif Ей сега 6те вида и най вероятно 6те по4на да си тегля 1-я епизод! 4.gif
Ralna
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 15 2006, 03:24 PM) *

аха сериала е супер biggrin2.gif ми става въпрос за едим мъж(Wontworth Miller ),който влиза в затвора,за да измъкне брат си оттам,щото ще го екзекутират скоро,а всъщност той не е извършил убийството,а са го натопили(за брат му става въпрос де biggrin2.gif )ама определено си струва да се гледа...ей тъй докато чакаш да излезе новия епизод на ОТХ 10.gif

Аха филмчето е уникат, само ме е яд, че другата серия излиза чак през март, инъче аз Wentworth Miller много го харесвам ама е малко страичън на 30 и косур е, аз обичам по-млади мръвки като Джеймс 4.gif
Chad Michael Murray
QUOTE(Ralna @ Jan 15 2006, 05:31 PM) *

Аха филмчето е уникат, само ме е яд, че другата серия излиза чак през март, инъче аз Wentworth Miller много го харесвам ама е малко страичън на 30 и косур е, аз обичам по-млади мръвки като Джеймс 4.gif

Незнам ама няма твой пост в който да не е написано името на Нейтън wacko.gif ,ясно е че го харесваш ама карай малко по полека,заради такива като теб зех да го намразвам happy.gif ,нищо лично!!!!!
Ralna
QUOTE(Chad Michael Murray @ Jan 16 2006, 02:49 AM) *

Незнам ама няма твой пост в който да не е написано името на Нейтън wacko.gif ,ясно е че го харесваш ама карай малко по полека,заради такива като теб зех да го намразвам happy.gif ,нищо лично!!!!!

Ми много сори ако те дразня, кво да направя, че супер яко се зарибих, като ти е толкова неприятно не ми чети постовете, за да не се дразниш.
ludoto_tedi
аами избора ми не беше много лесен:

1.Chad Michael MurrayIPB Imageпросто .... нямам думи даже

2.Brat PittIPB Image .....сладул

3.Josh HarnettIPB Image тези трапчинки ще ги изпапам ....

4.James LaffertyIPB Image още от началото ми грабна окото,а сега с това телцв...мммм

5.Jesse MccartneyIPB Imageа този бонбон....а какви яки песни има...
Ralna
Да Песните на Джеси Макартни са мноооооого яки
^Mim0zKa^
Да много са яки собено тази от "A cinderella story " The best day of my life много ми харесва или Beautiful Soul biggrin.gif Ухххх между другото ludoto tedi тая снимка на 4АД е просто... 3.gif 3.gif 3.gif нямам думи... 3cip[1].gif тва е най якия мъж!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
sunset_love
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 16 2006, 06:46 PM) *

Да много са яки собено тази от "A cinderella story " The best day of my life много ми харесва или Beautiful Soul biggrin.gif Ухххх между другото ludoto tedi тая снимка на 4АД е просто... 3.gif 3.gif 3.gif нямам думи... 3cip[1].gif тва е най якия мъж!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Абсолютно съм съгласна!И за песните и за Чад.Заради него започнах да гледам филма.Моят списък е нещо от сорта на:
1.Chad Michael Murray
2.Josh Hartnett
3.Shane West
4.James Lafferty
5.Chris Evans/Trent Ford
ludoto_tedi
^Mim0zKa^ радвам се че ти харесва Чад найстина е супер.не съмнено съм написала че нямам думи.а не знам дали сте чували новите песни на Джеси найстина са разбиващи!
^Mim0zKa^
Теди да 4ад просто ве4е не ми останаха думи да го обсаждам най якия-мъж и тва е ! wub.gif Хахах а кои са по то4но новите песни на Жеси може6 ли да напи6е6 някои имена? biggrin.gif
ludoto_tedi
разбира се smile.gif

Come to me
She's no you
Stupid Things
Take Your Sweet Time
That Was Then
What's Your Name
Why Don't You Kiss Her
Why Is Love So Hard To Find
Without U
има ги в датата
^Mim0zKa^
Мммм Теди много ти мерси 10.gif
ludoto_tedi
нямаш проблеми.ще помогам ако мога.tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.