Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hawkii
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Tomahawk
Име: Ангел
Прякор: Tomahawk , Hawkii , Grim , Томахавка , Дълъг , етц
Години: 16
Музика: Всичко дето има здрави китари и барабани , на кратко всякви разновидности на метъла и рока
Филми/Сериали: Ем не , НЕ ГЛЕДАМ OTH , OC , Gossip Girl , Ghost Whisperer , Supernatural , Smallville , Desperate Housewives , Ugly Betty , Sex And The City и останалите простотии , които повечето от вас гледат.. За филмите.. комедии , екшъни , психарски , етц , а да , зяпам и доста анимета , предпочитам ги пред повечето бози..
Хобита: Спортно местене на джуниър от левия в десния крачол и обратното , от време на време баскетбол и най-вече обикаляне и айляк с някой приятел/ка.
Характер: Кофти характер , понякога (в по-голямата част от времето) съм много злобно настроен и се заяждам със всички за спорта^^. Пък понякога ме изкарват голям веселяк , кой знае.Мразя да губя , преследвам си целите , които всъщност хич не са много , гледам да помагам на приятели , които имат нужда и такаа..
Снимка: Е нормални снимки нямам затва ще сложа една от по-малко кретенските..
http://i403.photobucket.com/albums/pp114/t...wx/DSC00071.jpg
fNatic.
Тва е човека.. който ме караше да плача като малък tongue.gif smile.gif

брау анга сложи снимки да та видят ся wink.gif
ogata
Цитат(fNatic. @ Feb 28 2008, 21:36) *
Тва е човека.. който ме караше да плача като малък tongue.gif smile.gif

брау анга сложи снимки да та видят ся wink.gif

Като ходим на пейнтбол , аз те карам да плачеш като голям ... иначе кефи ме описанието на пича wink.gif
Tomahawk
http://www.impulse.bg/tomahawk/540830
Слушам бат Студжо tongue.gif
ludacris
welcomeani.gif 4.gif адаш
_razOr_
Ооооооооо анга, мараба ;D
Забрави да кажеш че си пияница и наркоман XD, не шегичка ^ ^
didssy
10.gif Ще hawkiiiii ще има бой 18.gif кой ще бие аз незнам, но ти знаеш ( мислиш, че знаеш ) ^^
Уважавам те много, макар че се познаваме от кратко, пожелавам ти много успехи в живота, дано забравиш болката и помниш само хубавото happy.gif
Tomahawk
Цитат(didssy @ Mar 23 2008, 19:16) *
10.gif Ще hawkiiiii ще има бой 18.gif кой ще бие аз незнам, но ти знаеш ( мислиш, че знаеш ) ^^
Уважавам те много, макар че се познаваме от кратко, пожелавам ти много успехи в живота, дано забравиш болката и помниш само хубавото happy.gif

Хех shoot those right back at ya wink.gif
Пък за батъла ще си проличи 15.gif
smallville_f
Яяя, пича с Шарингана!! Учиха>all!!! 4.gif Разбрах че шЪ играеш в "едно" рп! Айде успехи и там и тука! Дал Господ и може да се засечем на Чуунинските изпити wink.gif
Tomahawk
Цитат(smallville_f @ Mar 23 2008, 23:23) *
Яяя, пича с Шарингана!! Учиха>all!!! 4.gif Разбрах че шЪ играеш в "едно" рп! Айде успехи и там и тука! Дал Господ и може да се засечем на Чуунинските изпити wink.gif

Не знам до къде ще ми стигнат нервите за онва рпг biggrin2.gif Иначе успехи и на теб , и на двете места :Р
Bloody_Tears
Ем страхотен човек, с ммного добри впечатления съм останала от него. biggrin.gif Освен, че е много забавен, винаги може да се завърже рзговор с него, мн печен mrgreen[1].gif Сега нещо се е сдухал, но съм сигурна, че нещата ще се оправят bigwink[1].gif Айде, със здраве 18.gif bigarmhug.gif
Tomahawk
Цитат(Bloody_Tears @ Jun 9 2008, 08:00) *
Ем страхотен човек, с ммного добри впечатления съм останала от него. biggrin.gif Освен, че е много забавен, винаги може да се завърже рзговор с него, мн печен

Същото върви и за теб :Р
ogata
ко стаа свредел biggrin.gif
Tomahawk
Оуу , кестен biggrin.gif Как е Калабрия , свети ли още? biggrin.gif
K_f_R
ти си pint glass with half a pint of Guinness, add a double shot of vodka, and top off with Smirnoff Ice. biggrin.gif Алкохолик biggrin.gif
Tomahawk
Аз ти казах , за рожденния ден ше пробвам да забъркам 1 томахоук.. че може и повече , тряа да ме изпием biggrin.gif
Tomahawk
Редактирах първия пост , че инфото беше малко старо.. и снимка сложих , така че енджой ;]
f0rgy
хах снимката рлз е !!! Стил "Джъст уейк ъп, уат дъ хел ду ю уандт уит дат камера, дуд :^) "
Pure pwnage ! worthy.gif
galdoka
Млади момко от първия ми разговор с тебе си ми влязъл под кожата bigarmhug.gif
Tomahawk
Цитат(f0rgy @ Aug 31 2008, 01:25) *
хах снимката рлз е !!! Стил "Джъст уейк ъп, уат дъ хел ду ю уандт уит дат камера, дуд :^) "
Pure pwnage ! worthy.gif

wtf does he want man ._.

Цитат(galdoka @ Sep 1 2008, 01:03) *
Млади момко от първия ми разговор с тебе си ми влязъл под кожата bigarmhug.gif

Yay bigarmhug.gif
HiLaRy`DuFf{}
Хубавец ! rolleyes.gif smile.gif .. успехи от мен
c0mp
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Sep 1 2008, 13:28) *
Хубавец ! rolleyes.gif smile.gif

Бабин убавец Copy of wub.gif Ела да те цунам emoticon1 (56).gif biggrin2.gif

Ангата е силно мой човек wink.gif Мутанта на бате biggrin.gif Немейте пред словото, Tomahawk-ово

Цитат(Tomahawk @ Aug 31 2008, 22:28) *
Цитат(c0mp @ Aug 31 2008, 22:09) *
"Който денси зло не мисли" biggrin.gif

И който пие няма глисти tongue.gif
unvisioble
Харесва ми чувството ти за хумор. biggrin2.gif
Tomahawk
Мерси и на тримата ^^
Bloody_Tears
Ето, душо, пиша xD
Кво да пишааа..кво кво... Обещал си ми да дойдеш, а още не си... dry.gif За което съм много сърдита, не знам как ще си изкупиш вината... xDD Ъмм... много си те бичам, супер готин човек си бла бла бла, тва го знаеш, ама... mrgreen[1].gif
Ае, оправяй са по-бързо и те чакам да ми дойдеш на гости mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.