The_Man_Of_Steel
Feb 28 2008, 19:11
Айде една приказка за Supernatural да заформим, само че да е нищо общо със сериала. Правя малък увод и след тва всеки трябва само по 1 изречение да добавя към "приказката".
Братята Уинчестер загубиха общата си приятелка Джесика, която беше двуличница... Ходеше с Дийн и Сам, само, че братята не бяха толкова умни за да се досетят, и двамата си разказваха, че имат приятелка, но никой не споменаваше име... Един ден се оказа, че те са я убили... после Джесика се върна и уби майка им, като я залепи с SuperGlue на тавана. Дийн хвана Сам и му призна, че също е и гeй, ама не точно щото го прави и с жени. Сам каза че и той е нещо подобно и...
Айде продължете нататък, като добавяте по едно изречение.
divata_airis
Feb 28 2008, 19:18
...двамата се потупаха другарски и решиха да съобщят новината на Боби...
- Ей, пич, ние сме Би! - викнаха в едно двамата.
ladysunshine
Feb 28 2008, 19:38
Боби: Боже, колко се радвам, 4е го споменахме и аз искам да ви призная нещо...
П.П. Тая приказка не ми харесва
The_Man_Of_Steel
Feb 28 2008, 19:43
Не съм Би - продължи Боби... но не знам как се случи, спах с баща ви, преди да умре... сигурно ме е дрогирал, май баща ви също е би
Дийн и Сам: Е, чудехме се от кой сме го наследили, то било от стария ;]
brooke_scott
Feb 28 2008, 22:29
абе ква е тая приказка
- Абе не се знае, може и от майка ви да е....и тя си падаше леко обратна. - каза Боби с притеснен поглед.
- Леле не мога да повярвам, че цялото ни семейство са откачалки. Отивам да се напия и да забия някое друго гадже! - заяви Дийн и отпраши с Импалата към бара на Джо.
Mr. Winchester
Feb 29 2008, 12:07
Когато Сам се събуди, видя, че всичко било само сън.
- О, Дийн, радвам се, че съм нормален.
- Какви ги говориш?! Ти виждаш бъдещето, тва нормално ли е?
The_Man_Of_Steel
Mar 1 2008, 11:25
Сам: Имам предвид... няма значение, имаме случай, Боби е затиснат от две жени... аа, споменах ли че са 50 годишни вампирки
- Да тръгваме тогава
RoseRed
Mar 6 2008, 11:09
Когато пристигнаха обаче бе станало прекалено късно. Една от вампирките бе впила зъбите си във врата на Боби и го бе ухапала.
- Боби пи ли от кръвта й? - разклати силно раменете му Дийн.
P.S. Много ама много благодаря на Лео Уаят, че обърна играта

хич не ми се нравеше до тук.
Mr. Winchester
May 2 2008, 16:19
Боби стана вампирче и смучеше кръв, един ден си намери една жена вампирка.. въпреки това че беше вампир,боби помагаше на братята, отиде и уби демона от кръстопътя, заедно с него умря и Дийн
dragon_girl
May 9 2008, 14:13
....но Боби се жертва и даде душата си на Дявола,който съживи Дийн и...
...И Дийн върнал се вече от ада започна да търси Сами,но така и не можеше да открие следите му.
Изведнъж на пътя му се изпречи позната фигура...беше Руби и
П.П.е добре е някой се е сетил да обърне историята щото и на мен нещо не ми се нравеше това с Сексуалността на братята направо си беше гавра.Браво на сетилия се
Руби му каза, че Сам е отказал да спи с нея и затова Дийн не може да го намери. Тя предложи и на Дийн,но той отказа , защото разбра че това е Лилитх! Лилит уби Дийн, но той се съживи, след това му изтече времето (1 година) от сделката и пак умря..
Историята заваршва с хепи енд но не и за Диийн
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
brooke_scott
Jun 13 2008, 18:58
баси края

и ся кво нова ли почваме
ladysunshine
Jun 13 2008, 19:15
Тогава Сам тръгна по дирите на Лилит, за да отмъсти за брат си, но по пътя срещна...
П.П. Тва, че Дийн е умрял не означава край на всичко...
разбира се
...Боби и продължиха да търсят Лилит,през това време Дийн викаше от Ада,но никой не го чуваше, след това до него се появи баща му и се присъедини към купона : Почнаха да викат заедно,поедно време дойде Дявола и се присъедини към с тях с думите :
- Колкото повече..толкова повече.
brooke_scott
Jun 13 2008, 20:06
тогава кво значи тва
Цитат(Rock @ Jun 13 2008, 18:57)

Историята заваршва с хепи енд но не и за Диийн
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
тва показва как ще завърши
ама още не е
ioanka_vt
Jul 12 2008, 21:09
Цитат(Rock @ Jun 13 2008, 21:04)

...Боби и продължиха да търсят Лилит,през това време Дийн викаше от Ада,но никой не го чуваше, след това до него се появи баща му и се присъедини към купона : Почнаха да викат заедно,поедно време дойде Дявола и се присъедини към с тях с думите :
- Колкото повече..толкова повече.
тогава и Бела се появи и каза: "Мамка му имате ли нещо което да открадна, че едни кучки ме гонят и тря ги подкупя". След 2 минути изведнъж вратата на ада се отвори и Дийн успя да излезе там го чакаше брат му и замръзеното му тяло. Дийн влезе в секси телцето си и със Сам почнаха да живеят истински: да пушат масури и да чакат курви колкото им душа иска. Но един ден....
dragon_girl
Aug 23 2008, 09:09
.....неочаквано разбрали че баща им се върнал от ада,за да им открадне ку*ви*е...
След като братята разбраха за това убиха баща си но преди да умре той им каза заклинание за срамни въшки
... за съжаление то не проработи,
умря си човека и братята решиха че не е трябвало да го убиват , помислиха че са постъпили прекалено строго, отвориха портата към ада и пуснаха въже за което да се хване баща им, но...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.