Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Голям проблем
GGbit.info > Развлечение > Игри
CrAzYFaN
Искам да попитам защо като пусна сървър на cstrike и не могат всички да влизат...изписва им грешка в Class C...как да го оправя да може да се влиза от всякъде? Казаха ми че това било защото съм бил на ГГБИТ и на Евроком нямало да ми прави такъв проблем но се съмнявам...как ще ми помогнете вие?
WarezRu
ми чувал съм че в конзолата се пише sv_lan 1 или 0
CrAzYFaN
QUOTE(WarezRu @ Jan 11 2006, 09:15 PM) *

ми чувал съм че в конзолата се пише sv_lan 1 или 0

С това не се оправя...аз чух че се искало оригинален cd-key
WarezRu
и аз съм чувал че иска оригинален цд-кей,обаче на един от плей форума му станало,без оригинален кей wink.gif
CrAzYFaN
QUOTE(WarezRu @ Jan 11 2006, 11:00 PM) *

и аз съм чувал че иска оригинален цд-кей,обаче на един от плей форума му станало,без оригинален кей wink.gif

Дам, на мен друг ми каза, че може само на ЕК да се прави сървър и да могат от цялата страна да влизат...на ггбит и визио не ставало...ама колко е вярно...та някой ще помогне ли по въпроса?
vIkToRsHeFa
sv_lan 0/1
WarezRu
кое от двете или двете
CrAzYFaN
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 12 2006, 10:08 PM) *

sv_lan 0/1

И по двата начина не става...
WarezRu
Ем добре де-нали мистър Виктор ще пуска сървър как ще го направи така че отвсякаде да се влиза confused.gif
CrAzYFaN
QUOTE(WarezRu @ Jan 13 2006, 12:17 PM) *

Ем добре де-нали мистър Виктор ще пуска сървър как ще го направи така че отвсякаде да се влиза confused.gif

Абе незнам как ще го оправи ама ако въобще го оправи да казва как е станало ама ме съмнява biggrin.gif
WarezRu
ще каже спокс wink.gif
CrAzYFaN
То може да си вземеш сървър и под наем за 20-30-40 лв зависи за колко играча е...ама не ми се дават пари за глупости тва малко оффтопик да си дойдем на темата....Айде помагайте за Class C
CrAzYFaN
След многото изхабени нерви, изгубеното време и прочие най-после проблема с Class C е отстранен. Сървърите от утре вечерта ще се в готовност за игра 24 часа smile.gif
WarezRu
как го оправи ?
CrAzYFaN
QUOTE(WarezRu @ Jan 15 2006, 11:24 PM) *

как го оправи ?

Пачнах engine на играта, добавих няколко файла + редактиране на други файлове smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(WarezRu @ Jan 13 2006, 12:17 PM) *

Мистър Виктор писа горе как става това smile.gif за включване и изключване нададената настройка като това се пише в конзолата както и да е. ПО принцип не се занимавам аз със софтуерната подготовка а 4i4iba smile.gif
Tedo1912
QUOTE(CrAzYFaN @ Jan 16 2006, 01:39 PM) *

Пачнах engine на играта, добавих няколко файла + редактиране на други файлове smile.gif

някой пач на no-steam ли си използвал?аз съм с v26.с някой от другите пачове май можеш да правиш сървър без клас Ц-ти с кой го оправи?
WarezRu
на мен ми трябва нещо за оправяне на клас ц под уиндолс дедикатед сървър
Modjo
и в крайна сметка как да се оправя с тоя тъп клас ц и на 1.5 и 1.6 съм пробвал не става и не става пак тоя проблем.... 14.gif 14.gif 14.gif не мога да цъкам със съседа да го помажа.....
Naminator_X_
Вижте сега занимавал съм се с тези глупости... няма значение какъв ти е нета... няма значение какъв ти е цд кея ... обаче едно има значение... слушай сега лесно е...:

1.Отиваш в папката на цс-а и намираш hlds.exe(не го отваряш все още!!!!!!!)
2.Правиш му Shortcut(Дясно копче върху hlds.exe -> Create Shortcut)
3.Даваш на току що създадения Shortcut... Properties(Дясно копче върху shortcut-a -> Properties)
4.Намираш линията "TARGET".
5.След hlds.exe въвеждаш "-nomaster -game cstrike -insecure" (без кавичките")
6.Ако си слушал правилно треа да получиш това цък
7.Пускаш играта през Shortcut-a на Dedicated Server-a с настройка за Internet игра... ако случайно забравиш... няма проблем в диалога на Dedicated Server-a има един tab button с наименование "Console"(без кавичките) там пишеш sv_lan 0

FAQ: Q? За какво да ги пиша тези глупости в прекия пътconfused.gif
A? Когато пишем тези "глупости" премахваме конекцията на нашата машина с Master Server-a ако не сме го направили... тогава играта усеща, че играта ти не е оригинална (Steam) и връща сървъра на LAN, а какво става когато един сървър е на лан и искат да се конекнат играчи от други мрежи .... отговора е лесен RESTRICTED LAN CLASS ( C )

СТАВА ВЪПРОС ЗА Counter-Strike 1.6 за другия цс незнам как става съжалявам
ако имаш някакви проблеми прати лично съобщение.
CrAzYFaN
Как да премахнем Class C на Counter-Strike Dedicated Server v1.6

Свалете ТОВА все още не съм го пробвал, но съм сигурен, че става до 1 месец ще пусна сървър и за 1.6 и ще напиша пълно описание на инсталацията.
Modjo
а за 1.5
CrAzYFaN
QUOTE(MPower @ Feb 15 2006, 03:04 PM) *

а за 1.5

http://www.zvdk.nl/1.5/english.php
Тук е обяснено подробно аз така го оправих smile.gif
dxl666
a tova kak se instalira ili slaga
CrAzYFaN
QUOTE(dxl666 @ Feb 16 2006, 08:12 PM) *

a tova kak se instalira ili slaga

Мога да обясна само под линукс. Под Windows не съм го тествал.
dxl666
кофти аз съм с Windows XP
CrIsTiaNo_
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=197
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Jan 11 2006, 20:58) *

Искам да попитам защо като пусна сървър на cstrike и не могат всички да влизат...изписва им грешка в Class C...как да го оправя да може да се влиза от всякъде? Казаха ми че това било защото съм бил на ГГБИТ и на Евроком нямало да ми прави такъв проблем но се съмнявам...как ще ми помогнете вие?

Пишеш sv_lan 0
ако сървара ти е dedical в таргет полето пишеш +lan 0 smile.gif.Това е smile.gif.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.