Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ALF (1986-1990) / Алф
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
the_mouse
Да, кефи ме, ама като сериал Приятели ми харесва повече.
RoXXy_
е, 'Приятели' е по- различен тип сериал в сравнение с Алф... wub.gif
и аз иначе мноого му се кефя(на Алф)...нали ще го дават по БТВ, някой знае ли кога почва..или вече е почнал 16.gif
the_mouse
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 11 2006, 10:15 PM) *
нали ще го дават по БТВ, някой знае ли кога почва..или вече е почнал 16.gif

Дам, вече почна wink.gif
RoXXy_
oле cry.gif shit, koга го дават...ако е следобед ще се гръмна, тогава съм на училище 14.gif
vIkToRsHeFa
Мхм сега му е момента кракерите да запишат няколко диска със качествен алф със дублаж абе от до... (не че е нещо велико българския дублаж ама поне го има ) а и може да се търси и по-високо качество...
WarezRu
някой знаели откъде да си изтегля сериите на Алф
Крадец на рози
Серияла ме брутализира
Мноо му се хиля
макар ,че е на моята възраст
The Shaman
QUOTE(WarezRu @ Jan 11 2006, 11:06 PM) *

някой знаели откъде да си изтегля сериите на Алф

Alf TV Rip Ep 9-12 Bg Audio.torrent- http://store1.data.bg/botinov/torrent/Alf%...20Audio.torrent
Alf TV Rip Ep 5-8 Bg Audio.torrent- http://store1.data.bg/botinov/torrent/Alf%...20Audio.torrent

http://ts.searching.com/search.asp?h=&quer....x=0&submit.y=0
WarezRu
10x @THE SHAMAN wink.gif и мен ме разьцепва кфи лафове пуска(особено за котката 8)
EXTREMISTA
А бе хора гледам че на този линк ................................. алф го имаше и си го гледах а сега защо сте го махнали каква е причината , моля ви сложете го пак бе хора plssss 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif
Eli_Baby
Ми като по-малка много му се радвах на тоя сериял ама ся вече не ми се струва толкова забавен... rolleyes.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Eli_Baby @ Feb 13 2006, 12:02 AM) *

Ми като по-малка много му се радвах на тоя сериял ама ся вече не ми се струва толкова забавен... rolleyes.gif

Алф е супер готин, даже и сега ми харесва супер много и е забавен.
WarezRu
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 13 2006, 12:34 AM) *

Алф е супер готин, даже и сега ми харесва супер много и е забавен.

ммм,абе петъка май го повтаряха unsure.gif
Morska~Vu6ka
Алф рулз.Просто...един от най-най любимите ми сериали,просто такъв е балък тоз Алфи...мн му се радвам.И съм убедена,че не съм единствената biggrin2.gif
Someone©
Алф е як сериал но не от най-добрите (така мисля)

[i] А и аскато него много обичам котки biggrin.gif
sydney
Алф е един от малкото сериали които си остават вечниsmile.gifsmile.gif
sydney
Алф е един от малкото сериали които си остават вечниsmile.gifsmile.gif
girl_from_hell
обожавам го един от любимите ми сериали
sladuranata
Мен много ме кефи "Алф" много го обичам тоя сериал!!!Много ми е забавен.САМО "АЛФ" wub.gif 4part[1].gif
DreamY
"Aлф" - Класика в жанра хихихи biggrin.gif Това е едно от любимите ми сериал4ета.Алф просто е уникален smile.gif
lorrra
Обожавам този сериал!Алф е такъв сладур 18.gif Много му се радвам worthy.gif Страшна комедия,мога да го гледам цял живот 4.gif biggrin2.gif
DaniEl
Е Алф си е Алф как може да не го харесва човек rolleyes.gif
само го вижте:
А тука май е във форма 18.gif 18.gif 18.gif
vitiq
Алф RULLZ това е просто един от най-великите сериали!!! 4.gif worthy.gif 4.gif
qwe123
С тоя филм съм израснала!Обожавам го!Имам всички епизоди на ДВД-та и когато ми е тъпо или скучно си ги пускам.Мнгоо е весел,въпреки че знам всички реплики smile.gif
VanIcHka
Супер забавн сериал е, много ми харесва
an4ito
този сериал ще остане в историята..... невероятен е rolleyes.gif
aria
Много забавно сериалче,направо си падах от смях като гледах.Обаче си представете един такъв Алф в къщи да си имаш,нито минута спокойствие.Ако бях аз сигурно щях да съм го изритала след 2 часа.
Chefata
Супер Алф е страхотен много го гледах smile.gif..

едит : намерих си всички сезони на БГ Аудио свалям и си ги записвам на ДВД-Дискове smile.gif.Ама има проблем 1-2 сезон са по 4.7-8 ГБ големи и няма да мога да си запиша на диск..sad.gif..
dEniChka
Мале как до сега не сьм писала в тази тема... huh.gif АЛФ е просто номер едно откьдето и да го погледнеш..От малка сьм голяма почитателка на сериала и много,много страшно много го харесвам! Давайй Аллффии... biggrin2.gif happy.gif blush.gif
Mr. Winchester
ООО този сериал е класика , върха!гледах го още когато го даваха по бнт после по бтв а сега по джи ти ви
muhumorko
С Алф започна бТВ и тогава много добре си спомням, че страшно много го гледах като малък.. rolleyes.gif
nelito_91
Страхотно филмче. Когато го даваха по БТВ го гледах редовно. (btw имам книгите biggrin2.gif )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.