Zorfitoo0
Feb 27 2008, 22:16
Знам, че и на друго място са споменавали за прословутата книга на Люк, но исках специално в отделна тема да си поговорим за нея. Ако някой има информация дали я има наистина и т.н. да пише. Понеже в 9 епизод от 5 сезон я дадоха на външен вид и в други епизоди са я давали и си мисля, че наистина съществува. Дано да е така и ако я има да я намеря и в България!
П.С.-Моля ви не заключвайте темата! Мисля, че не е излишна! ;]
`BruKas`
Feb 27 2008, 22:21
М на мен пък ми е малко странно да съществува наистина.. Мисля че по скоро е направено така няколко бройки просто колкото за да се снима... Не вярвам да я има наистина .. пък ако ли не поне ще е добре ако от някъде могат да се намерят поне някакви части от нея .. където е споменавано в серияла ?
Marissa Cooper
Feb 27 2008, 22:27
И аз не мисля,че съществува..
Jordan
Feb 27 2008, 22:28
хех, колкото и да ни се иска- не. съмнява ме да я има, въпреки че ще е интересно четиво.
Zorfitoo0
Feb 27 2008, 22:29
Ами....прави сте, наистина може и само за сериала да е направена. Но някъде прочетох, че на едно момче това му било любимата книга. Е как може да му е любима като не съществува или по-точно като не я е чел??? Странно...
club135
Feb 28 2008, 08:17
Да ви имам проблемите... Що не вземете да прочетете "Под игото", например?
ladysunshine
Feb 28 2008, 08:29
Съмнява ме да съществува. То ще е същото като сериала плюс малко пове4е обеснения на 4увствата му към Пейтън. А и ако съществува кой ще е показан като автор Лукас Скот - измислен герой от филм???Съмнява ме...
Баба Вихронрав
Feb 28 2008, 08:39
Цитат(club135 @ Feb 28 2008, 08:17)

Колко вярно ми прозвуча... Ама да не мислиш, че някой ти обърна внимание.
А и в "Под игото" няма нито гарвани, нито жестокост - прави са хората.
Marissa Cooper
Feb 28 2008, 19:22
Цитат(Баба Вихронрав @ Feb 28 2008, 08:39)

Цитат(club135 @ Feb 28 2008, 08:17)

Колко вярно ми прозвуча... Ама да не мислиш, че някой ти обърна внимание.
А и в "Под игото" няма нито гарвани, нито жестокост - прави са хората.

Има жестокост
club135
Feb 28 2008, 23:54
Под игото беше само пример. Има толкова много книги, които съдържат цели светове в тях - книги, които наистина си заслужава човек да прочете. Едва ли някоя комерсиална сериалска книжка, правена по поръчка би имала смислено съдържание (при положение, че съществува, разбира се).
Jordan
Feb 29 2008, 18:50
Ми убийте ме, ама според мен Под Игото е скучна книга, и точно на това се дължи факта, че повечето ученици не й обръщат никакво внимание. Няколко пъти съм се пробвал да я чета, и не ми е интересна.
club135
Feb 29 2008, 23:48
Смяташ ли, че жестокостта на гарваните би ти била интересна?
Gossip Girl
Mar 1 2008, 00:12
Боже, Боже...не, че искам да бъда груба, но...
Как може човек, който не съществува да напише книга? Един чичко взел, че измислил герой и го кръстил Лукас Скот. Но Лукас Скот не може изведнъж да стане жив човек, че и книга да напише.
Не искам да се заяждам, но просто ми се струва абсурдно обсъждането на тема дали книгата съществува.
ПП. Ще ме извинявате, но "Под игото" е една от най-отегчаващите книги, които съм чела. Заедно с "Бай Ганьо"..
Цитат(club135 @ Feb 29 2008, 23:48)

Смяташ ли, че жестокостта на гарваните би ти била интересна?
Жестокоста на гарваните е книга, описваща сериала, следователно да- би ми било интересно да прочета всичко черно на бяло.
колкото до Бай Ганьо...това е нещо съвсем различно, шма извиняваш
Цитат(Gossip Girl @ Mar 1 2008, 00:12)

Боже, Боже...не, че искам да бъда груба, но...
Как може човек, който не съществува да напише книга? Един чичко взел, че измислил герой и го кръстил Лукас Скот. Но Лукас Скот не може изведнъж да стане жив човек, че и книга да напише.
Не искам да се заяждам, но просто ми се струва абсурдно обсъждането на тема дали книгата съществува.
ПП. Ще ме извинявате, но е една от най-отегчаващите книги, които съм чела. Заедно с "Бай Ганьо"..

Съгласна съм. И наистина "Под игото" е скучна книга. Не можах да я прочета цялата. И "Жестокостта на гарваните" би ми харесала, щом ми харесва сериала, значи и книгата ще ми хареса.
Има толкова много уникални реплики в сериала и ако книгата съшествуваше наистина според мен щеше да е интересна.
veseto_2402
Mar 2 2008, 15:21
Ако я има наистина ше е доста интересна ама на дали изобщо съществува
_Jenny_
Mar 2 2008, 18:18
то е все едно да четеш сценария на филма
Physalis
Mar 4 2008, 00:11
Има книга, която се казва така, но мисля че няма нищо общо с филма. Вероятно е харесала на режисьора или на някой от екипа и са взаимствали заглавието. Поради каква причина, верояно ще разберем ако прочетем книгата, която е криминална.
Bloody_Tears
Mar 4 2008, 14:25
Съгласна съм напълно с Жанито. Не може герой, който не съществува, да напише книга. просто за сериала е. Макар че и на мен ми се искаше да съществува, но просто няма никакъв шанс да е истинска....
Къде пък е казано че Лукас трябва да е автора?Наистина може да направят някаква книга според мен ще е доста интересно за всички фенове на филма

Може автора да е режисъора или дедазнам сценаристите но ще е хубаво наистина да направят книга но едвали.....
Как има myspace на героите от филма. Що да няма и книга? Всичко от което могат да се изкарат $$$ може да има.
За съжеление обаче, книга няма.
Бе може да няма такава, ама бибило интересно да пуснат една такава. По ЛОСТ излязоха няколко книги, същата работа е. Така че, не се гръмвайте.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.