Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: What About Brian (2006) / Животът на Брайън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
pretty_girl
What About Brian

Година:2006

Жанр:Комедия/Драма

Линкове: IMDB BTV TV.com

Режисьор : Дана Стивънс

Резюме:
"Животът на Брайън" разказва за компания от млади двойки, в която последният ерген е Брайън. Той е идеалният кандидат за женитба, човекът, който всеки иска за най-добър приятел, който би бил идеалният кум, би те закарал до болницата, би забавлявал чудесно децата ти...
На 34 години Брайън е все още единственият от компанията, който няма сериозна връзка. Най-добрият му приятел - Адам има сериозното намерение да скъса с перфектната си във всяко едно отношение приятелка Марджори, но вместо това й прави предложение за брак.
Сестрата на Брайън - Ник и нейният съпруг Анджело отчаяно се опитват да имат деца. За разлика от тях двойката Дейв и Дийна имат три малки момиченца, но и никакъв сексуален живот и като всички женени хора нямат търпение и Брайън да се присъедини към техния "клуб", без и те самите да знаят защо.
Въпреки своя лош късмет в интимните си взаимоотношения, Брайън все още таи надежда, че един ден ще отвори вратата и ще бъде заслепен от любовта...

От продуцентите на сериалите "Изгубени" и "Наричана още" .
Инфо Btv.bg

Саундтрак:Low Stars - Calling all friends (bgshare) lyrics

В ролите :

Бари Уотсън(Samantha Who?,7th Heaven) - Брайън

Матю Давис(Below) - Адам

Рик Гомез - Дейв

Аманда Детмер - Дийна

Розана Аркет - Никол

Сара Ланкъстър(Chuck) - Марджери

Сезон 1 zamunda
Сезон 2 zamunda

Субтитри има за целят първи сезон.BTV излъчи цeлият сериал,състоящ се от 2 сезона: първият е от 5 епизода,а вторият от 19.
От шести епизод нататък(тоест 2 сезон) tv rip с bg audio можете да изтеглите от zamunda
ludoto_tedi
Чува ли се дали ще има 3-ти сезон?Съмнява ме ,но все пак да попитам ...
rosabo
Много готинко сериалче, забавно, ненатоварващо, с удоволствие ще тегля втори сезон.
The_Man_Of_Steel
ludoto tedi, няма да има 3-ти сезон
PoLiTy'
Много готин сериал.Жалко,че вече няма да го дават по БТВ sad.gif
muhumorko
Жалко, че няма други сезони, които да се излъчват по бТВ.
Следях го, беше ми интересен.
manchester_united
Много готино сериалче и аз като вас го следях с удоволствие smile.gif
allnitess
Скоро почва повторение на сериала по БТВ , на мястото на "Анатомията на Грей" от 15:30
traiana
Дамм..на скоро пак гледах сериала по BTV.Много е готин,не те натоварва ии отново жалко,че и той свърши rolleyes.gif
fenkanabrooke
Хванах няколко серии по БТВ и ми се стори доста забавно и интересно филмче, но не ми се занимаваше и него да следя. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.