Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: проблем с Save
GGbit.info > Развлечение > Игри
setbg
Един ден имах проблем с играта PRINCE OF PERSIA: WARRIOR WITHIN. Наложи се да я преинстарилам, така и направих.След това ми се отвори проблем че ниамам сеифовете които имах.След дълго време в нета намерих сички вазможни сеифове, и си ги смакнах.Но там пишеше да ги сложа в папката с сеифове но такава несаществува.Мислех че несам сеифал и затова неси е саздало папката, но небеше така.Влезнах в играта и отидох до парвия сеиф и сеифнах.След това трагнах да дирия папката с сеифа но така и така нея я ниамаше, а когато влеза в игра сеифа го има и аз го пускам.И сега ниама как да ги сложа, така ли ?? ПЛС помогнете worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Ако ниакои знае да пише ето ги и сеифовете ако ниакои ги изка: http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=17601

ventzo
Ето на този адрес ти се запаметяват save-те :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES
vIkToRsHeFa
Мхм, в папката на отделният потребител за да не са достъпни и за останалите потребители на машината ако искат да ги ползват примерно. Донякъде е тъпо защото в 90% от случаите всички потребители на компютъра се нуждаят от този сейф или каквото е там. Та от въпросната папка или подпапки там търси. Иначе може да е скрита директорията тъй като се водят скрити директории, та от Tools -> Folder Options -> View -> Show Hidden Files And Folders
setbg
Мерси много намерих ги точно в C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES .
А доколкото тези папки и потпапка аз тарсих на много места и на тарсачката писах името на героя или там каквото е в играта но ненамерих ништо... А от Tools -> Folder Options -> View -> Show Hidden Files And Folders намерих как да ги отклуча и сега би триабвало да ги виждам на тарсачката сашщо.
Пак мерси мерси мн. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.