По описанието следва ,че ще е много интересен !
The_Man_Of_Steel
Feb 27 2008, 10:44
Някакви предположения кой ще е тоя "призрак"?
jadi^^^
Feb 27 2008, 10:46
Предсрочно освобождаване??

само 4 години за този...
ladysunshine
Feb 27 2008, 11:17
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 27 2008, 10:44)

Рей4ъл??
ще бъде доста интересна серия ! очаквам я с нетърпение
apophis
Feb 27 2008, 11:33
Dan is back!!! Какво повече да искам ще бъде страхотен епизод.Малко нереално ми се струва че признат убиец може да го пуснат на свобода...Все пак е убил брат си и се е признал за виновен и е крил истината колко време...4 години си е направо смешно.Иначе за шоуто ще е добре да се завърне Дан.
ПС:А и с "тоя" призрак се очаква да е много интересно
Mon1to1
Feb 27 2008, 11:59
Този призрак ще е чейс според мен!Те така и не дадоха какво е станало с тях, нали се събраха точно в края на 4 сезон!Много интересна серия ще е
Ще бъде инетересно. Ама кога станаха толкожа близки Брук и Оуен, че заедно да ходят до Ню Йорк и тоя стар призрак не мисля, че ще е чейс или Рейчъл. Ама ще видим. Ама на Дан само 4-ри години ли? Той уби човек. Поне ще бъдат страшна комбина със Виктория ще става шоу.
LuffchY
Feb 27 2008, 12:30
Едва ли се обръща толкова голямо внимание, че само 4 години са минали ...
А и сигурно нещо там заради добро поведение ще го пуснат. Верно ще са голяма комбина с Виктория .. трябва да се съберат
И на мен ми се струва, че призракът ще е Чейс .. или поне ми се иска

Защото ще стане забавно, ще има интрига.
Jordan
Feb 27 2008, 12:35
Здравейте, всички Дан фенове

Най-накрая ще пуснат малко разнообразие, тези пусни сценаристи. Колкото и да мразя Дан, няма как да не го обичам

. Внасяше цвят в цялата палитра от драми. Но ми се струва, че за престъпление като неговото малко рано ще му е процеса. все пак...това са американските закони, не нашите тук. Обяснението според мен е, че сезона няма да е пълен и няма да имат време да раздължават историята покрай него.
Колкото до Брук...щом ще среща някакъв си призрак, мисля, че трябва да е някой много важен човек в нейния живот. Някак си не останах с впечатление, че Чейс е от тази категория. Но и не мога да предположа кой може да е.
brooke_scott
Feb 27 2008, 12:46
Иначе епизода изглежда много инресен, радвам се за Мия и ми е интересно как ще се държат Люк и Нейт спрямо Дан
Призракът от миналото на Брук ще е Чейс !
Syleena
Feb 27 2008, 15:54
Аз пък не искам Дан да се връща!!
.gif)
Четири сезона им трови живота, предполага се този сезон сценаристите да измислят нещо ново! Отношението към него, ако за мой ужас го пуснат, трябва да е
А за Брук и Оуен - интересно ще е как така двамцата с Ню Йорк

Мисля, че макар и за кратко Рейчъл беше достатъчно голяма част от живота на Брук, за да бъде точно тя този "призрак"

Нямам търпение за епизодчето де
svetski_89
Feb 27 2008, 17:00
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 27 2008, 10:44)

Да Чеис! Сигурна сум на 80%
Mai4et0
Feb 27 2008, 17:09
Аз съм призракът ! стига сте спорили !
Иначе ще гледам епизода точно заради този призрак, хич не ми е до Дан ....
sis3nc37o
Feb 27 2008, 17:27
лелееееее

как мойе тоя дан да да иам дело камоли да го освобдават

колко нешта причини на всички
![1iangr[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1iangr[1].gif)
нопоне ще е интересо
Jordan
Feb 27 2008, 18:14
Мария, и аз съм на твоето мнение- мисля, че Рейчъл е изиграла много по-голяма роля в живота на Брук, отколкото Чейс. Брук й беше приятелка, Чейс- краткотрайно увлечение.
А и Рейчъл има какво да прави в Ню Йорк, докато Чейс...съмнява ме
vasinka_{P}
Feb 27 2008, 18:40
Брук и Оуен явно бая са се сближили че да ходят заедно до Ню Йорк

А за призрака почти 100 % съм сигорна че е Рейчъл. Очертава се много интересен епизод
Upstream``
Feb 27 2008, 20:24
Ооооо... за призрака - Чейс ще да е... Иначе за Дан - нали трябва да я има интригата! 4 години са си малко за гад кат` него амаааа... нищо ще видим как ще се равият обстоятелствата...
FaLLOuTbOy
Feb 27 2008, 21:01
Ауу дано този призрак да е Рейчъл. Как ще се накефя само
Дали ще оневинят Дан?

?
The_Man_Of_Steel
Feb 27 2008, 21:06
Хм, трейлъра ми се струва малко безинтересен, епизода също ще да е, Дан се връща, ужас... Искате стария ОТХ? Ето ви го
MimityYy
Feb 27 2008, 21:09
Не знам за вас, но аз предпочитам да не гледам промото вече.. Всеки път внушава някакви идеи, а в серията не се случва нищо такова. Нищо чудно сега да се окаже, че призракът от миналото на Брук е всъщност Лукас, който е отишъл в Ню Йорк, защото му е писнало от Линдзи. А за Дан - без коментар. Сигурно ще го обявят за виновен и няма да го пуснат.
![blabla[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/blabla[1].gif)
Тъй де идеята беше да не се връзвате на промото, защото най-вероятно няма нищо общо със серията
![0041[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0041[1].gif)
.
miim4eto
Feb 27 2008, 21:10
Цитат(Jordan @ Feb 27 2008, 12:35)

Колкото и да мразя Дан, няма как да не го обичам

това ме уби
колко до епизода хубав ще е и тая муха дет ни я пуснаха с призрака...Гледам сички предполагат чче ще е Рейчъл или Чейс ама нз защо аз като го прочетох някак си 'призрак' ми прозвуча негативно т.е. някой който Брук не би искала да срещне. Предположения нямам. Единствения призрак за който се сещам е Иън но не ми се вярва.
elina_913
Feb 27 2008, 21:22
призракът със 10000% сигурност ще е рейчъл - колкото и да не ми се иска, а колкото до дан ще го пуснат на свобода - отново колкото и да не ми се иска.
Demon_Hunter
Feb 28 2008, 02:52
Много се изкефих, че Дан ще присъства в епизода. Надявам се да го пуснат на свобода и да има роля в всеки епизод вече. Това е най-добрия герой на шоуто според мен. Вкарваше винаги нещо интересно, а и актьора си играе ролята нечовешки яко. Омръзна ми да гледам само любовните им историики. Трябва и нещо ново. Лично за мен героя на Дан беше доста по-слаб в сезон 4, когато сваляше Карън. В сезон 1,2,3 просто нямаше равен. Гад отвсякъде. Надявам се да измислят нещо наистина яко с него.
Detityyy
Feb 28 2008, 12:00
Епизода със сигурност ще бъде мн интересен.Дано само този "призрак" да някой добър дори и Рейчъл да е ще е мн яко или Чейс а за Дан нз какво да кажа от една страна ще е хубаво да има малко разнообразие ама се пак той уби Кийт
chadmurray_fenka
Feb 28 2008, 14:25
Аз мисля, че Брук ще се срещне с Рейчъл! Дано наистина да е тя, че ми липсва... иначе епизодчето го очаквам с нетърпение... дано да е готин като 9 еп
brooke_scott
Feb 28 2008, 18:39
Верно ,че Дан уби Киит ама много искам да го пуснат без него просто не е OTH

.Пък и искам да вида реакцията на Лукас като го вижда и кво му казва

.
Demon_Hunter
Feb 28 2008, 21:21
Хора какво като Дан е убил Кийт ?! Голяма работа .... като цяло героя му беше изключително силен и невероятно добре изигран. Без Дан шоуто просто не е същото. Надявам се да не е само за тоя епизод, ами да бъде за всички оттук нататъка.
BaRbInCeTo
Feb 28 2008, 22:10
и аз така си мисля ако не беше Дан то половината отх нямаше да го има щтяха да са само любовните сапунки.Дан прай шоу верно че е мразен ама тва значи че си изиграл адски добре ролята ще има малко разнообразие а пък Нейли горките ще имат проблеми в брака не спряха да разделят най-сполучливата двойка.Интересно ми е кво ще стане с Линдзи и Пейтън мн искам Лейтън нещо мн сапунисано го напраиха те двете приятелки как ша го делят тоя Лукас напрао нз....
lonely_rk
Feb 28 2008, 22:28
`призрак` това означава че няма да е приятен човек за Брук...а Чейс и Рейчъл й бяха....близки т.е. едва ли са те...аз поне не се сещам за някой който не се е разбирал с Брук
аа сега прочетох коментара на mii4eto и тя смята като мен че не е приятен човек на Брук само не мога да се усетя кой е този Иън
Шепот и прах'
Feb 28 2008, 22:43
Хм хм..
И сега Чейс като се появи, и тя пак ще трябва да избира между него и бармана, и вече всичко заприличва на сапунен сериал. И с тея сълзи,дето Пейтън го рони..
P.S. Всъщност защо употребих думичката пак. На Брук никога не й се е налагало да избира. Нали? Или може би не.. не помня вече.
уатевър.
Надявам се в този епизод поне Пейтън да се държи малко по-добре.
plam14ka
Feb 28 2008, 22:58
Хмм интересна серия се очертава
apophis
Feb 28 2008, 23:07
Цитат(lonely_rk @ Feb 28 2008, 22:28)

`призрак` това означава че няма да е приятен човек за Брук...а Чейс и Рейчъл й бяха....близки т.е. едва ли са те...аз поне не се сещам за някой който не се е разбирал с Брук
все пак не знаем какво е станало с отношенията на Брук с Чейс и Рейчъл.Не е споменавано за тези 4 години може да се случили бая неща между тях.Просто до сега не е споменавано нищо чудно призрака да е някой от тях.Под призрак разбирам човек от миналото и най вероятно важен с когото не поддържа връзка и е зиненадана да срещне.
Jordan
Feb 28 2008, 23:41
в случая "призрак" не е употребено в пряк смисъл, няма значение дали е добър или лош. смисълът му е, че ще е човек, с който не се е виждала отдавна.
arshavin1
Feb 29 2008, 00:23
Съжалявам че ще ви откъсна от темата за така наречения призрак но но това последният сезон ли е Защото въпреки че е страшен сериалът вече започва да прилича на нещо като сапунка. И да изкажа мнение по въпроса за Лукас-смятам че ако се ожени за Линдзи ще е най-тъпото нещо в сериала,защото гледаме 4 сезона любовта му към Пейтън и накрая се жени за друга.Т'ва ще е мн тъпо!!!!!!
П.С. мн съжелявам че въпросът не е на мястото си но това е най-актуалната тема за ОТХ и смятам че тук мойе да ми отговорите
Jordan: мисля, че вече отговорих на въпроса ти в темата за предната серия. Няма нужда навсякъде да постваш едно и също.
miim4eto
Feb 29 2008, 08:29
Цитат(lonely_rk @ Feb 28 2008, 22:28)

аа сега прочетох коментара на mii4eto и тя смята като мен че не е приятен човек на Брук само не мога да се усетя кой е този Иън

фалшивия Дерек
ludoto_mimi
Feb 29 2008, 16:16
Престанете да пускате спойлери и превюта от бъдещи епизоди!
Не всеки иска да знае какво ще се случи и кой какво бил прочел в интернет!
Има тема за
Спойлери, където спокойно могат да се обсъждат нещата и всеки, който иска да научи нещо за следващите епизоди може да я намери сам. Не е нужно да разваляте удоволствието на хората.
Fanster
Feb 29 2008, 19:06
А представете си стария призрак да е Иън (въпреки че Пейтън трябва да е тази, която да го срещне като "призрак" от миналото...).
Според мен не може да се определи с точност кой може да е. Това е моят списък с лица, които биха могли да бъдат този въпросен човек:
-Чейс
-Рейчъл
-Феликс
-Крис Келър
Цитат(Jordan @ Feb 28 2008, 23:41)

в случая "призрак" не е употребено в пряк смисъл, няма значение дали е добър или лош. смисълът му е, че ще е човек, с който не се е виждала отдавна.
Тъкмо това мислех да напиша, че според мен ще се срещне с някой не толкова добър човек, защото думата призрак веднага го асоциирам с някой не толкова добър. Ама не можем да бъдем сигурни.
PoLLyTo0o
Mar 1 2008, 13:24
Този "призрак" не може да е Рейчъл, защото в инфото за 5-ти сезон пишеше, че тя няма да участва в него
Може да е някой близък или роднина, или човек, за когото не знаем..
Цитат(PoLLyTo0o @ Mar 1 2008, 13:24)

Този "призрак" не може да е Рейчъл, защото в инфото за 5-ти сезон пишеше, че тя няма да участва в него
Може да е някой близък или роднина, или човек, за когото не знаем..
Пишеше, че няма да е във всички епизоди и няма да е в началните надписи, но нищо не й пречи да се появи като guest star, също както Белия се появи в 5ти епизод, също както Тим се появи миналия епизод и т.н.
meri_ans
Mar 1 2008, 16:39
незнам кой ще е призрака, но все пак си мисля че ще е Чейс понеже както се каза вече, незнаем к'во е станало с тях
все пак бяха яка двоика и нещата ставаха интересни
sweet_slayer
Mar 2 2008, 02:04
Сроред мен призрака няма да е Рейчъл .. Може би ще е .. Чейс поне за друг не се сещам.А тая новата бавачка ако я хвана незнам на кво ще стане.Дан Дан .. ем без него серияла не е завършен тъпо е без него.Иначе като цяло очаквам епизода с нетърпение.
ще бъде интересно да се види кой е
спейлероподобните коментари- моля в темата за спойлери.
преместих два такива напреди, да не се чудят авторите им.
Ох, хайде де, защо още няма спизод, нали днес е 4-ти? Да не съм се объркала аз?
Jordan:само 5 минути прекарано време във форума щеше да ти стигне, за да разбереш кое кога излиза. Серията излиза тази вечер в САЩ, по света се разпространяват след излъчването. извод: утре сутрин можеш да й се насладиш.
Zorfitoo0
Mar 4 2008, 18:44
Ммм...очертава се готина серия. Много ми е интересно да видя Дан отново "в играта".

Джейми тръгва на училище.../доколкото видях в промото де/. Само ме гризе от вътре дали Линдзи ще каже на Лукас за малкия си разговор с Пейтън

Хм...ще почакам още малко и ще разбера!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.