Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Running To Stand Still"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Nasi
"Running To Stand Still"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
04 Март 2008 година

П Р О М О

Официални снимки

Брук и Оуен посещават Ню Йорк, където Брук среща "призрак" от нейното минало. Хейли се среща с проблемите на брака й. Нейтън и Лукас намират сили да посетят процеса на Дан за предсрочно освобождаване. Голяма музикална компания се зайнтересува от Миа.

5.10 Episode -Music:

Nada Surf - "I Like What You Say"
Kate Voegele - "Only Fooling Myself"
Nada Surf - "Here Goes Something"
Sara Lov - "Tell Me How"
Frozen Flames - "Right Here With You"
Nada Surf - "See These Bones"
Andrew Bird - "Cataracts"
Nada Surf - "The Film Did Not Go 'Round"
Athlete - "Best Not To Think About It" (CODA)

ZIP file (credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread)

5.10 Download:
One Tree Hill S05E10 @ Zamunda.net
One Tree Hill S05E10 @ Data.BG
One Tree Hill S05E10 @ mininova.org
5x10 PROPER @ Zamunda

5.10 Субтитри:
one.tree.hill.s05e10.hdtv.xvid-gnarly
one.tree.hill.s05e10.proper.hdtv.xvid-fqm

Постове, които не сe отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
az.
По описанието следва ,че ще е много интересен !
The_Man_Of_Steel
Някакви предположения кой ще е тоя "призрак"?
jadi^^^
Предсрочно освобождаване?? shocking.gif само 4 години за този... 19.gif
ladysunshine
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 27 2008, 10:44) *

Рей4ъл?? rolleyes.gif
aDiTy
ще бъде доста интересна серия ! очаквам я с нетърпение
apophis
Dan is back!!! Какво повече да искам ще бъде страхотен епизод.Малко нереално ми се струва че признат убиец може да го пуснат на свобода...Все пак е убил брат си и се е признал за виновен и е крил истината колко време...4 години си е направо смешно.Иначе за шоуто ще е добре да се завърне Дан.
ПС:А и с "тоя" призрак се очаква да е много интересно smile.gif
Mon1to1
Този призрак ще е чейс според мен!Те така и не дадоха какво е станало с тях, нали се събраха точно в края на 4 сезон!Много интересна серия ще е
[dEs]
Ще бъде инетересно. Ама кога станаха толкожа близки Брук и Оуен, че заедно да ходят до Ню Йорк и тоя стар призрак не мисля, че ще е чейс или Рейчъл. Ама ще видим. Ама на Дан само 4-ри години ли? Той уби човек. Поне ще бъдат страшна комбина със Виктория ще става шоу.
LuffchY
Едва ли се обръща толкова голямо внимание, че само 4 години са минали ...
А и сигурно нещо там заради добро поведение ще го пуснат. Верно ще са голяма комбина с Виктория .. трябва да се съберат mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
И на мен ми се струва, че призракът ще е Чейс .. или поне ми се иска smile.gif Защото ще стане забавно, ще има интрига.
Jordan
Здравейте, всички Дан фенове rolleyes.gif Най-накрая ще пуснат малко разнообразие, тези пусни сценаристи. Колкото и да мразя Дан, няма как да не го обичам biggrin2.gif . Внасяше цвят в цялата палитра от драми. Но ми се струва, че за престъпление като неговото малко рано ще му е процеса. все пак...това са американските закони, не нашите тук. Обяснението според мен е, че сезона няма да е пълен и няма да имат време да раздължават историята покрай него.
Колкото до Брук...щом ще среща някакъв си призрак, мисля, че трябва да е някой много важен човек в нейния живот. Някак си не останах с впечатление, че Чейс е от тази категория. Но и не мога да предположа кой може да е.
brooke_scott

Иначе епизода изглежда много инресен, радвам се за Мия и ми е интересно как ще се държат Люк и Нейт спрямо Дан unsure.gif
Fixy
Призракът от миналото на Брук ще е Чейс ! smile.gif
Syleena
Аз пък не искам Дан да се връща!! 9.gif emoticon1 (64).gif Четири сезона им трови живота, предполага се този сезон сценаристите да измислят нещо ново! Отношението към него, ако за мой ужас го пуснат, трябва да е dsnc0033[1].gif
А за Брук и Оуен - интересно ще е как така двамцата с Ню Йорк rolleyes.gif bounce.gif Мисля, че макар и за кратко Рейчъл беше достатъчно голяма част от живота на Брук, за да бъде точно тя този "призрак" smile.gif
Нямам търпение за епизодчето де wink.gif
svetski_89
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 27 2008, 10:44) *

Да Чеис! Сигурна сум на 80%
Mai4et0
Аз съм призракът ! стига сте спорили !

Иначе ще гледам епизода точно заради този призрак, хич не ми е до Дан ....
sis3nc37o
лелееееее shocking.gif как мойе тоя дан да да иам дело камоли да го освобдават 14.gif 19.gif колко нешта причини на всички 1iangr[1].gif нопоне ще е интересо tongue.gif
Jordan
Мария, и аз съм на твоето мнение- мисля, че Рейчъл е изиграла много по-голяма роля в живота на Брук, отколкото Чейс. Брук й беше приятелка, Чейс- краткотрайно увлечение.
А и Рейчъл има какво да прави в Ню Йорк, докато Чейс...съмнява ме biggrin2.gif
vasinka_{P}
Брук и Оуен явно бая са се сближили че да ходят заедно до Ню Йорк biggrin2.gif А за призрака почти 100 % съм сигорна че е Рейчъл. Очертава се много интересен епизод mrgreen[1].gif
Upstream``
Ооооо... за призрака - Чейс ще да е... Иначе за Дан - нали трябва да я има интригата! 4 години са си малко за гад кат` него амаааа... нищо ще видим как ще се равият обстоятелствата... blink.gif
FaLLOuTbOy
Ауу дано този призрак да е Рейчъл. Как ще се накефя само worthy.gif worthy.gif
Дали ще оневинят Дан?confused.gif?
The_Man_Of_Steel
Хм, трейлъра ми се струва малко безинтересен, епизода също ще да е, Дан се връща, ужас... Искате стария ОТХ? Ето ви го mrgreen[1].gif
MimityYy
Не знам за вас, но аз предпочитам да не гледам промото вече.. Всеки път внушава някакви идеи, а в серията не се случва нищо такова. Нищо чудно сега да се окаже, че призракът от миналото на Брук е всъщност Лукас, който е отишъл в Ню Йорк, защото му е писнало от Линдзи. А за Дан - без коментар. Сигурно ще го обявят за виновен и няма да го пуснат. blabla[1].gif Тъй де идеята беше да не се връзвате на промото, защото най-вероятно няма нищо общо със серията 0041[1].gif.
miim4eto
Цитат(Jordan @ Feb 27 2008, 12:35) *
Колкото и да мразя Дан, няма как да не го обичам biggrin2.gif

това ме уби laugh.gif

колко до епизода хубав ще е и тая муха дет ни я пуснаха с призрака...Гледам сички предполагат чче ще е Рейчъл или Чейс ама нз защо аз като го прочетох някак си 'призрак' ми прозвуча негативно т.е. някой който Брук не би искала да срещне. Предположения нямам. Единствения призрак за който се сещам е Иън но не ми се вярва.
elina_913
призракът със 10000% сигурност ще е рейчъл - колкото и да не ми се иска, а колкото до дан ще го пуснат на свобода - отново колкото и да не ми се иска.
Demon_Hunter
Много се изкефих, че Дан ще присъства в епизода. Надявам се да го пуснат на свобода и да има роля в всеки епизод вече. Това е най-добрия герой на шоуто според мен. Вкарваше винаги нещо интересно, а и актьора си играе ролята нечовешки яко. Омръзна ми да гледам само любовните им историики. Трябва и нещо ново. Лично за мен героя на Дан беше доста по-слаб в сезон 4, когато сваляше Карън. В сезон 1,2,3 просто нямаше равен. Гад отвсякъде. Надявам се да измислят нещо наистина яко с него.
Detityyy
Епизода със сигурност ще бъде мн интересен.Дано само този "призрак" да някой добър дори и Рейчъл да е ще е мн яко или Чейс а за Дан нз какво да кажа от една страна ще е хубаво да има малко разнообразие ама се пак той уби Кийт smile.gif
chadmurray_fenka
Аз мисля, че Брук ще се срещне с Рейчъл! Дано наистина да е тя, че ми липсва... иначе епизодчето го очаквам с нетърпение... дано да е готин като 9 еп smile.gif
brooke_scott
аууу дано призрака да не е Рейчъл, всеки друг ще понеса как да е, ама тва животно (с извинение на всички животни biggrin.gif) не мога да го гледам sick1.gif sick1.gif sick1.gif
Firen
Верно ,че Дан уби Киит ама много искам да го пуснат без него просто не е OTH smile.gif.Пък и искам да вида реакцията на Лукас като го вижда и кво му казва smile.gif.
Demon_Hunter
Хора какво като Дан е убил Кийт ?! Голяма работа .... като цяло героя му беше изключително силен и невероятно добре изигран. Без Дан шоуто просто не е същото. Надявам се да не е само за тоя епизод, ами да бъде за всички оттук нататъка.
BaRbInCeTo
и аз така си мисля ако не беше Дан то половината отх нямаше да го има щтяха да са само любовните сапунки.Дан прай шоу верно че е мразен ама тва значи че си изиграл адски добре ролята ще има малко разнообразие а пък Нейли горките ще имат проблеми в брака не спряха да разделят най-сполучливата двойка.Интересно ми е кво ще стане с Линдзи и Пейтън мн искам Лейтън нещо мн сапунисано го напраиха те двете приятелки как ша го делят тоя Лукас напрао нз.... wacko.gif
lonely_rk
`призрак` това означава че няма да е приятен човек за Брук...а Чейс и Рейчъл й бяха....близки т.е. едва ли са те...аз поне не се сещам за някой който не се е разбирал с Брук

аа сега прочетох коментара на mii4eto и тя смята като мен че не е приятен човек на Брук само не мога да се усетя кой е този Иън confused.gif
Шепот и прах'
Хм хм..
И сега Чейс като се появи, и тя пак ще трябва да избира между него и бармана, и вече всичко заприличва на сапунен сериал. И с тея сълзи,дето Пейтън го рони..

P.S. Всъщност защо употребих думичката пак. На Брук никога не й се е налагало да избира. Нали? Или може би не.. не помня вече.
уатевър.
Надявам се в този епизод поне Пейтън да се държи малко по-добре.
plam14ka
Хмм интересна серия се очертава emoticon1 (117).gif
apophis
Цитат(lonely_rk @ Feb 28 2008, 22:28) *
`призрак` това означава че няма да е приятен човек за Брук...а Чейс и Рейчъл й бяха....близки т.е. едва ли са те...аз поне не се сещам за някой който не се е разбирал с Брук

все пак не знаем какво е станало с отношенията на Брук с Чейс и Рейчъл.Не е споменавано за тези 4 години може да се случили бая неща между тях.Просто до сега не е споменавано нищо чудно призрака да е някой от тях.Под призрак разбирам човек от миналото и най вероятно важен с когото не поддържа връзка и е зиненадана да срещне.
Jordan
в случая "призрак" не е употребено в пряк смисъл, няма значение дали е добър или лош. смисълът му е, че ще е човек, с който не се е виждала отдавна.
arshavin1
Съжалявам че ще ви откъсна от темата за така наречения призрак но но това последният сезон ли е Защото въпреки че е страшен сериалът вече започва да прилича на нещо като сапунка. И да изкажа мнение по въпроса за Лукас-смятам че ако се ожени за Линдзи ще е най-тъпото нещо в сериала,защото гледаме 4 сезона любовта му към Пейтън и накрая се жени за друга.Т'ва ще е мн тъпо!!!!!!
П.С. мн съжелявам че въпросът не е на мястото си но това е най-актуалната тема за ОТХ и смятам че тук мойе да ми отговорите
Jordan: мисля, че вече отговорих на въпроса ти в темата за предната серия. Няма нужда навсякъде да постваш едно и също.
miim4eto
Цитат(lonely_rk @ Feb 28 2008, 22:28) *

аа сега прочетох коментара на mii4eto и тя смята като мен че не е приятен човек на Брук само не мога да се усетя кой е този Иън confused.gif

фалшивия Дерек
ludoto_mimi
Престанете да пускате спойлери и превюта от бъдещи епизоди!
Не всеки иска да знае какво ще се случи и кой какво бил прочел в интернет! mad.gif

Има тема за Спойлери, където спокойно могат да се обсъждат нещата и всеки, който иска да научи нещо за следващите епизоди може да я намери сам. Не е нужно да разваляте удоволствието на хората.
Fanster
А представете си стария призрак да е Иън (въпреки че Пейтън трябва да е тази, която да го срещне като "призрак" от миналото...).
Според мен не може да се определи с точност кой може да е. Това е моят списък с лица, които биха могли да бъдат този въпросен човек:
-Чейс
-Рейчъл
-Феликс
-Крис Келър
[dEs]
Цитат(Jordan @ Feb 28 2008, 23:41) *
в случая "призрак" не е употребено в пряк смисъл, няма значение дали е добър или лош. смисълът му е, че ще е човек, с който не се е виждала отдавна.

Тъкмо това мислех да напиша, че според мен ще се срещне с някой не толкова добър човек, защото думата призрак веднага го асоциирам с някой не толкова добър. Ама не можем да бъдем сигурни. 
PoLLyTo0o
Този "призрак" не може да е Рейчъл, защото в инфото за 5-ти сезон пишеше, че тя няма да участва в него wink.gif Може да е някой близък или роднина, или човек, за когото не знаем.. unsure.gif
Nasi
Цитат(PoLLyTo0o @ Mar 1 2008, 13:24) *
Този "призрак" не може да е Рейчъл, защото в инфото за 5-ти сезон пишеше, че тя няма да участва в него wink.gif Може да е някой близък или роднина, или човек, за когото не знаем.. unsure.gif

Пишеше, че няма да е във всички епизоди и няма да е в началните надписи, но нищо не й пречи да се появи като guest star, също както Белия се появи в 5ти епизод, също както Тим се появи миналия епизод и т.н.
meri_ans
незнам кой ще е призрака, но все пак си мисля че ще е Чейс понеже както се каза вече, незнаем к'во е станало с тях

все пак бяха яка двоика и нещата ставаха интересни 1236.gif 2thin[1].gif 1eyeb[1].gif
sweet_slayer
Сроред мен призрака няма да е Рейчъл .. Може би ще е .. Чейс поне за друг не се сещам.А тая новата бавачка ако я хвана незнам на кво ще стане.Дан Дан .. ем без него серияла не е завършен тъпо е без него.Иначе като цяло очаквам епизода с нетърпение. rolleyes.gif
aDiTy
ще бъде интересно да се види кой е wink.gif
Jordan
спейлероподобните коментари- моля в темата за спойлери.
преместих два такива напреди, да не се чудят авторите им.
Valei
Ох, хайде де, защо още няма спизод, нали днес е 4-ти? Да не съм се объркала аз? blush.gif
Jordan:само 5 минути прекарано време във форума щеше да ти стигне, за да разбереш кое кога излиза. Серията излиза тази вечер в САЩ, по света се разпространяват след излъчването. извод: утре сутрин можеш да й се насладиш.
Zorfitoo0
Ммм...очертава се готина серия. Много ми е интересно да видя Дан отново "в играта". biggrin2.gif Джейми тръгва на училище.../доколкото видях в промото де/. Само ме гризе от вътре дали Линдзи ще каже на Лукас за малкия си разговор с Пейтънconfused.gif Хм...ще почакам още малко и ще разбера! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.