ще се опитам да бъда кратка
за мен това беше една от най-хубавите и силни серии от всички до сега
1)Ще започна с Хейли и Нейтън - Кери и Джейми : Беше ясно още от самото начало че Кери ще им създаде проблеми в брака .. според мен грешката на Нейт беше че не каза на Хейлс по-рано за целувката, а грешката на Хейлс беше че гледаше прекалено много живота на другите и заеба своето семейство. Така или иначе виновен не е само един човек,най-виновна е разбирасе Кери,която дойде с основна цел да превземе дома и семейството на Хейли.. относно това че Хейлс поиска развод - според мен беше афектирана от скандала по-рано и най-вече от това че намериха Джейми във водата (за което не беше виновен само Нейтън) и просто поради последния факт тя се ядоса и поиска развод.. силно се надявам да се оправят нещата между тях . Относно репликите на Джейми към Хейлс " Мразя те " и "Иска ми се бавачката Кери да ми беше майка" нямам обяснение освен това че той е още малък и не може да разбере ситуацията ,което в случая е достатъчно обяснение. В интерес на истината той е много по-близък с баща си и смятам че ако Нейт поговори с него и му обясни някак че Кери наистина не е нищо добро за семействтото им .. ще се промени мнението на дребосъка
2)Лукас-Нейт-Дан : Лукас дръпна много хубава реч,която според мен щеше да фане декиш,ако Нейт не беше посетил Дан в затвора.. за момента оставам с мнението че по-лошо винаги може да стане и точно в този труден период ни липсва само дядо Дан и май ще си го получим искаме не искаме.. дано поне свърши нещо полезно ако излезне на свобода
3)Пейтън-Мия-Джон: В тази серия Пейтън ми хареса много. Беше готова да отстъпи,защото осъзна че Мия има по добро бъдеще в по-голямата компания на бившия и шеф,който и тровеше нервите 4 години - наистина много силно решение,което изисква доста смелост.Според мен номера,който скалъпиха на Джон даде добър резултат и така Мия ще има свобода в действията си и до някаква степен ще остане заедно с Пейт
4)Брук-Оуен-Рейчъл :Първо - браво на всички,които познаха че призрака е Рейч(аз мислех че ще е Чейс).
Наистина..не очаквах да видя Рейч,още по-малко да я видя надрусана в апартамента на Брук.Очуди ми че Оуен реагира така - започна да и вика "сабуди се скъпа" и да крещи името и .. останах със странното впечатление че се познават и от преди .. но не знам.. (в някой пост по назад май също беше казано)Разбрахме един факт ,който ни беше спестен в серийте до сега - когато Брук водеше разговор в първи епизод с човек,на който каза че е уволнен и че не зависи от нея..- този човек е бил Рейчъл както се разбра сега ! Получи се доста интересно .. аз си мислех че не са се виждали от години,а се оказа че са работели заедно.
Оуен също много ме изкефи в тази серия - подходи доста хитро в ситуацията с дилърчето и добре го понатупа .. пък и видяхме малко от хубавото му тяло

Отново използва култовата си реплика "Какво се крие под тези дрехи Брук Дейвис"(надявам се този път Брук да не се саблича пак)
Брук май си взе Рейч при нея,а не я остави в Ню Йорк(незнам защо но това ме притеснява силно - не смятам че ще успее да откаже наркотиците без лекарска помощ-дано не съм права), за което евала и правя - послуша савета на Оуен и остана до приятелката си !
Еми това е моя пост.. ако някой си направи труда да го прочете - мерси предварително