Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Running To Stand Still"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Unforgotten`Feeling`f
Yes, yes! Голите телца на Нейтън и Оуен и то в една серийка - как да не е забележителна! blush.gif mrgreen[1].gif

Шегувам се, разбира се. Това си бяха приятни сцени, но други бяха по-важни.
Много нелепо ми звучи да пускат Дан от затвора и то след толкова малко години. По принцип би трябвало да лежи ако не доживотно, то поне 20 години, как може за добро поведение да стои толкова малко?! Не знам, фантастично ми звучи.

Колкото до Кари-мразя я. Много ми е гадна. Ужасно подла и се възползва много от положението. Видя, че Хейли е заета и че не са много време заедно като семейство и веднага използва ситуацията да се прави на много грижовна майка за детето. Грозна работа. Съжалявам тея, които не успяват да очароват другите и прибягват до подлости, за да постигнат каквото искат.

Много гадно беше, когато детето падна в басейна, но Хейли не биваше да избързва така с реакцията си и да иска развод. Има за какво да се бори тая двойка.

Оуен ми е идеалът за мъж, много интересен, малко недостъпен, забавен, но ужасно красив и вътрешно и външно. Много ми хареса сцената, в която помогна на Рейчъл и наби оня дилър. Но аз също мисля, че с Рейчъл се познават от някъде.

Силен епизод като цяло, доволна съм, чакам с нетърпение какво ще се случи.
GABRIELA
Не разбирам защо толкова хора нападат Хейли. Мисля, че гледката на голия ти съпруг с голата бавачка, излизащи изпод душа е шокираща и не знам как можеш да убедиш жена си, че нищо не се е случило или че е нямало да се случи. Ако у нас имам бавачка на бебето си и я заваря гола с мъжа ми в банята.....не знам как ще повярвам. Честно казано още при първия намек от страна на Кери, Нейтън трябваше да й покаже вратата. Не мога да простя на съпруга си, който допуска подобно поведение в дома ми, където живее детето ми..... Изумяват ме момичетата, които защитават Нейтън и нападат Хейли, че не си стояла вкъщи и пр. Искам да видя младите девойки омъжени, които седят у дома и си гледат мъжа и децата и не се занимават с нищо странично.....едва ли ще им е приятно. Вярно, че Хейли замина да става певица и заряза Нейтън, но тогава беше на 17, нямаше дете, реши да направи нещо за себе си, реши да се отдаде на музиката си. Баси грешницата!!! mrgreen[1].gif Да не забравяме, че Хейли се върна при мъжа си в момент, когато имаше възможност да започне солова кариера в музиката, когато набираше все повече скорост и ставаше все по-известна. Да не забравяме, че Нейтън беше този, който продължи да я подтиква да се занимава с музика, плащаше на Крис Келър за студийно време и пр. Сега пак Нейтън й каза "Хайде, върви с Пейтън, времем да обърнеш малко внимание и на себе си." (не цитирам точно). И какво трябваше да последва - "О, неее, мъжо, ще си седя у дома, ще си гледам даскалуването."
Както и да е. Не вярвам да разделят Нейли.
M.Davis
Цитат(rooney_ivan @ Mar 5 2008, 23:37) *
Цитат(M.Davis @ Mar 5 2008, 22:10) *
Хейли ме дразни неимуверно много.... Преди няколко години тя за малко не съсипа "този брак" и то направи много грешки.Сериозни грешки... А сега...Нейтън напрактика не е направил нищо... Абе Хейли много се е променила този сезон...
Какви грешки , отиде на турне и сигурно за първи път лислеше за себе си , а не за Лукас или Нейтън.Може би грешка беше като каза на Неитън че са направили грешка като са се оженили ама е само това.

Крис Келър. Мисля, че нещата тогава нямаше да стоят така ако Нейтън не знаеше, че те са се целували, че Крис има нещо към нея и тя все пак замина с него. Проблемът не беше в това, че Хейли искаше да прави кариера, а в това, че замина точно с него...
Sway
Тъкмо щях да пиша подобен пост и Габриела ме изпревари.

Аз разбирам Хейли. Единственият момент в който ме издразни беше, когато изкрещя на Нейтън 'Stay away from us' и дръпна детето от него - все едно той е виновен, че малкият е паднал в басейна (а аз за тоя басейн, още от 1-ви епизод бях казала на един приятел, с когото гледахме серията "баси тъпата идея - да сложиш баскетболния кош на детето си на метър от дълбокия басейн... ами ако топката падне вътре?!" и предчувствието ми не ме излъга).

Но да, разбирам я. Нейтън си е виновен, защо мълчеше? Някой може ли да ми отговори защо мълчеше Нейтън за простотиите на Кари? Ако бях аз на негово място щях първо да насоля яко смотаната бавачка, че ми е далеееч под нивото и да си избие от главата, че някога ще се занимавам с нея, а после отивам при жена си и й обяснявам право куме в очи какво става, като й казвам, че ако не махне бавачката рискува да й счупя врата на Кари и после да я лежа като за човек. Но в дома си, при жена ми и детето ми да позволявам на някаква да си въобразява, че едва ли не имаме връзка... Леле, ми ти трябва да си най-малоумният на света, заклевам се!

Виновен е единствено Нейтън. Той беше човекът да пресече заигравките на Кари. Той беше човекът да каже на Хейли навреме. Ако аз разбера, че приятелят ми/мъжът ми е крил това нещо, най-малкото ще си задам въпроса защо аджеба крие, щом твърди, че няма нищо? Едно нещо, като го скриеш, най-малкото излиза все едно си гузен за нещо...

П.П. Бетани Джой хич не ми хареса как игра в тая серия...слабо беше.
VeRonICa^^
Цитат(♥Didito♥ @ Mar 5 2008, 22:28) *
Цитат(Sway @ Mar 5 2008, 20:03) *
"Wake up, baby! Come on! Rachel! Wake up, baby! Come on! Please!" - ...за мен той я познава... определено я познава...

И аз така си мисля, точно това ми направи впечатление wacko.gif Иначе епизода ми хареса, нещата между Нейт и Хейли хич не са добре. Кари развали всичко и това Джейми mad.gif много ме издразни, нищо, че е русо и сладко направо ужас. Дано нещата да се оправят и този развод да не го бъде.

п.п Брук най-ми хареса в този епизод от целия каст..

На същото мнение съм smile.gif
Jason_Pain
Без да се обиждат фенките (и феновете разбира се, в свободна държава живеем tongue.gif) на Нейтън, обаче той пак показа, че му липсва акъл в подобни ситуации и се държи мн глупаво. Можеше да обясни на жена си с подробности ситуацията, както и да не позволява да се стига до там с бавачката. Можеше да я изгони навреме. Освен това не обясни на комисията истинската причина за посещението си при Дан. Прави глупост след глупост и за жалост всичко се стоварва на главата му накрая. Много харесвам героя му иначе, дори повече от Лукас примерно, но доста често започна да се държи като "тъпо спортистче" (пак без никой да скача, все пак и аз бях...някога tongue.gif).
Sway
Цитат(Jason_Pain @ Mar 6 2008, 19:17) *
Без да се обиждат фенките (и феновете разбира се, в свободна държава живеем tongue.gif) на Нейтън, обаче той пак показа, че му липсва акъл в подобни ситуации и се държи мн глупаво. Можеше да обясни на жена си с подробности ситуацията, както и да не позволява да се стига до там с бавачката. Можеше да я изгони навреме. Освен това не обясни на комисията истинската причина за посещението си при Дан. Прави глупост след глупост и за жалост всичко се стоварва на главата му накрая. Много харесвам героя му иначе, дори повече от Лукас примерно, но доста често започна да се държи като "тъпо спортистче" (пак без никой да скача, все пак и аз бях...някога tongue.gif).

И аз много се учудих, защо когато съдията каза, че Нейтън е посещавал Дан, Нейт не стана и не каза като мъж, че отиде просто за да каже на баща си да стои далеч от семейството му, а седеше и гледаше тъпо...

Друго нещо - винаги ми е било странно как американците възпитават децата си smile.gif
Да си позволиш да стане така, че детето ти да заобича бавачката повече от теб, да не съумееш да разграничиш къде свършва семейството и къде започват външните хора (колкото и да са близки, има приоритети все пак), за мен е глупаво.

Цитат(djesito @ Mar 6 2008, 16:39) *
!Горката Хейли много гадно стана като Джейми и каза че иска Кари да му е майка...Кари тая досадница....

хаха, сетих се как реагираше приятелката ми (голяма шайба) докато гледахме серията заедно

когато Хейли правеше закуска сутринта и Джейми 'Харесва ми как Кари реже сандвича, бла бла' и приятелката ми: "Тука съм го ошамарила най-малкото от нерви, к'во се е разглезил, нарежи ми го на лентички, на зайчета, на сърчица" biggrin2.gif

после когато Хейли каза на Кари да стои далеч от семейството й, а малкия "Мразя те!" - и Яна пак: 'О-о, я два шамара и да си лягаш' mrgreen[1].gif

И накрая когато каза 'Искам Кари да ми е майка', вече знаех какво ще каже и започнах да се хиля още докато произнасяше думите 'Е тука вече си изяде боя за трети път!"

laugh.gif emoticon1 (115).gif абе шоу сме ние...

П.П. Направи ми впечатление, че не показаха реакцията на Хейли към последните две "изригвания" на лапето - а беше важно да има такава... Възпитанието нещо куца, ама ще го оправят предполагам... нали трябва интрига да има smile.gif
ludoto_mimi
'Е тука вече си изяде боя за трети път!" 18.gif 18.gif 18.gif

На мен серията ми беше прилично скучна. wacko.gif Даже не забелязах отсъствието на Маут, Виктория и Линдзи.
Sway
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 6 2008, 19:52) *
'Е тука вече си изяде боя за трети път!" 18.gif 18.gif 18.gif

На мен серията ми беше прилично скучна. wacko.gif Даже не забелязах отсъствието на Маут, Виктория и Линдзи.

Аз забелязах отсъствието на "триъгълника" Лукас/Линдзи/Пейтън и се чувствах прекраааасно от този факт mrgreen[1].gif
Morska~Vu6ka
Ъъ таз Хейли малко се изфърли накрая с тоя развод о.О все едно Нейтън беше виновен че Джейми падна в басейна.

Иначе серията ставаше, ама и по - добри гледах по - рано...
K1llerAngel
Стига де как ще стане това Хейли иска развод ;(;(;(
BaRbInCeTo
Предварително едно голямо ИЗВИНЕНИЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА ХЕЙЛИобаче ваобще не ми харесва в 5-ти сезон просто не е същия човек наистина да ги завари в това състояние с Кари си беше шокиращо но не беше тойвиновен за детето пък и чак да му вика да стои далече от тях как ша му забрани да вижда детето?! малко преувеличи......Рейчъл на мен личко ми е мн симпатична прай смях и е интересна Оуен 100 % я познава и според мен този "приятел който му е помогнал" е някой който го познаваме от сериала Брук,Пейтън,Дан,Мия и Лукас ми бяха мн скучни нз просто нищо толкова подбуждащо при тях проспах ги. Ако трябва да бъда честна човека който най-много ми хареса в тая серия беше Нейтън и ролята на Оуен като мъжкар отчасти smile.gif
mimizz
Някак си се почувствах длъжна да защитя Нейтън. Вие го изкарахте почти слабоумен, ама все пааааккк - това е човек, който до преди месеци си мислеше, че ще и изкарва прехраната с баскетбол, а не с приказки. Четири сезона той не беше силен в приказките, е, изведнъж ли да почне да обяснява. Това просто е Нейт, ако не го харесвате сега, не знам как сте го харесвали четири сезона...
Що се отнася до това - "аз разбирам Хейли, и аз така щях да направя"....исках да попитам, дали си имате сериозна връзка, и дали наистина са ви се случвали такива неща. Защото ако бяхте там, обещавам ви, нямаше всички да му обърнете гръб на Нейтън...
Знам, че малко звуча нападателно, но всички тези - ако бях, бил съм не бил... - малко ме разстроиха.
Защото когато си с някого толкова дълго и си преживял толкова - ще се опиташ да го разбереш, да поговориш с него, да забравиш, абе - ще се опиташ да спасиш връзката. Наясно съм, защото съм "била там"... колкото и да не ми е приятно.
Така че - с тези си действия Хейли все едно се опитваше да се отърве от Нейт, а не да спаси брака си........whatever.
Tedds
Честно епизода не ме изкефи много...скучен ми беше.Ясно е че Нейли щ са скарани..бла бла,но полсе ест че ще се съберат.Малкото лапенце Джейми са пръв път ме идразни,искало Кари да му е майка?!!И кат каза на Хейли''мразя те'',как гадно постъпва,ама кво да го прайм то неразбира какво става детенцето biggrin2.gif
Рейчъл не съм очаквала да пропадне така ... гадно ми стана за нея,аз не я мразя,даже по-едно време започнах да я харесвам и сега дано се откаже от дрогата и да влзе в пътя.Брук беше сладка и много искам между нея и Оуен да стане нещо,биха били супер,еми това е от мен,пак добро епизодче но не ме впечетли кой знае колко wink.gif
pinko_z
На мен лично най ми харесват епизодите, които се разправя повече за Нейли .... затова този ми хареса! Но тука сега Нейтън не беше виновен, тая Кери как влезе у банята .... абе въобще много я мразя!!!!! Според мен Хейли трябваше да изслуша Нейтън и да му повярва ...... малеее ами как свърши ?!? Не искам да се разделят!!!!! ;(sad.gif
White_tulip
Епизода никак не ми хареса, ама никак! Имах чувството, че гледам друг филм, за който просто са наели същите ни любими актьори. Не знам на кое му казвате "Истинският One tree hill ", но определено епизодът не беше такъв за мен. Все ми се иска да вярвам, че в истинския живот, човек не трябва да мине и през ада, за да бъде наистина щастлив...кой знае? Според мен страшно много започнаха да драматизират - не беше кървавата история на Пейт и Люк, не бяха сълзите на Брук и Лукас, а сега и Нейли, струва ми се че представиха нещата между тях ужасно! Къде отидоха онези влюбени душички от миналите сезони, които преживяха и роктурнето, и раздялата, и опитите на Дан и Деб да ги разделят? Според мен са страхотна двойка!
Мисля си, че и двамата имат вина за случилото се между тях, вярно на Хейли много и се е насъбрало след инцидента с Нейтън, сега историята с Кери, не знам струва ми се много глупаво това което се случи,тя да поиска РАЗВОД, всички знаем, че накрая Хейли и Нейтън ще са заедно, но сценаристите доста загрозира връзката им според мен!
Малчото - Той е още детенце и е нормално, че реагира така първосигнално, но съм сигурна, че един ден ще разбере грешката си и няма да съжалява, че тази гаднярка я няма!
Брук и Оуен - страшно ми харесва това, че още не са се награбили, а го карат по-спокойно! Това означава, че отношенията им се задълбочават повече на емоционално ниво, ясно е, че се желаят! Хубава двойка ще са! И Брук има нужда някой да се грижи за нея най-накрая!
Пейтън и Мия - Сладуранки! Страхотен екип! И на двете им правя евала, че не избраха по-лесното и да прецакат по някакъв начин другата worthy.gif Пейтън разбра, че за Мия в професионален план, по-голямата компания ще осигури по-добро бъдеще. А Мия остана да работи с тази, която й помогна първа да се изяви. За Джон какво да кажа...време му беше и той да е поне малко прекаран. mrgreen[1].gif
Рейч - имам добро предчувствие за нея този път smile.gif
Маут и Линдзи ми липсваха!
Sway
Цитат(White_tulip @ Mar 8 2008, 10:52) *
Брук и Оуен - страшно ми харесва това, че още не са се награбили, а го карат по-спокойно! Това означава, че отношенията им се задълбочават повече на емоционално ниво, ясно е, че се желаят! Хубава двойка ще са! И Брук има нужда някой да се грижи за нея най-накрая!

Сякаш ми надникна в ума и ми прочете мислите smile.gif Същото мисля и аз откакто гледах серията. Въобще, погледите които си разменят са толкова топли, изпълнени с емоция, жадни, но все пак търпеливи... (напомнят ми на Пейтън и Джейк..) Ще бъдат невероятна двойка!
Jordan
айде и аз да вмъкна малкото си мнение, че май не ми се пише много.
серията като цяло мина като един миг. след края гледах с отворена уста и не вярвах, че е свършила. рядко ми се случва това.
иначе като серия- биваше си я. Радвам се, че обърнаха внимание на повече неща, и действието не беше съсредоточено върху геометричните форми.
Историята покрай Нейли беше адски преиграна и предвидима. Самата Хейли беше пълна пача в тоя епизод. тва момиче забрай едно време като праввеше глупости и се натискаше с другите мъже. Забрави и как Нейтън й прости. Какво беше това "искам развод" без никакви обяснения и то в най-неподходящия момент?
Не може просто така да поискаш развод без обяснения. Тяхната драма беше супер нагласена. Излиза голия Нейтън от банята с оная шундра Кари и виждаш ли, влиза Хейли. Тъпо и предвидимо. Хареса ми единствено как Хейли я хвана и я засили към вратата, ебаси якото беше. biggrin2.gif
Та, тва не ми хареса в епизода- преиграната игра на Хейли и като цяло развитието на отношенията им в тая серия. Тя даже не се помъчи да говори с Нейтън.
Хареса ми това, че най-сетне нещата излязоха от триъгълника на Лейтън и отидоха малко по-встрани.
Историята на Брук, Оуен и Рейчъл беше доста свежа. Би било адски тъпо да се окаже, че Уоен и Рейчъл се познават. Почти съм сигурен, че не е така, а причината, поради която повратяше името й е защото Брук го спомена. Нека не търсим "дързост и красота" връзка във всяко нещо.
Адски се радвам, че Дан се завръща. Липсваше ми rolleyes.gif
И така, абе готина серия. Мия и Пейтън бяха велики просто. И даже Линдзи ми беше симпатична biggrin2.gif Сигурно щото я нямаше много 15.gif
Тва в началото с Нейтън ми дойде като отгоре. Да раздвижат нещата, ама толкова, че да покажат прелестите на Нейтън...леле...Току виж в другия епизод дадат Лукас под душа. Ще призная Марк 18.gif
Айде стига съм ви дразнил, това е от мен. Ако се сетя ще дописвам.
zuzito
Цитат
Тва в началото с Нейтън ми дойде като отгоре. Да раздвижат нещата, ама толкова, че да покажат прелестите на Нейтън...леле...Току виж в другия епизод дадат Лукас под душа. Ще призная Марк

Малее.... wub.gif Отдавна не бях оплаквала очички,добре че Марк се е сетил и за нас! Липсваха ми моментите,в които Люк и Нейнън се разхождаха полуголи rolleyes.gif
Шегата настрана,епизодът беше добър. Според мен,Брук и Оуен са прекалено хубава двойка,за да ги остави заедно Марк. Надявам се,ще ни ги остави още малко,да им се порадваме smile.gif Пейтън и Мия бяха просто върха,как го изиграха оня нещастник happy.gif Доста глупаво ми се вижда и нагласено при Нейли. huh.gif Първо това с душа,после тъпите изказвания кой бил егоист,кой за какво мислел и т.н. Пак ще става като в трети сезон,пак ще се реве и ще се търсят прошки.Ама малкото лигаве бързо прихваща от "Нени Кери".Вече се държи точно като нейно дете! От друга страна то не е виновно,че майка му довлече тази да го гледа по цял ден и да се натиска на татко му...А Нейтън трябваше да я разкара още като я видя в басейна,но явно нямаше нищо против да я зяпа angry.gif Надявам се,че няма да ги разделят.Наистина ги харесвам и двамата и дано се оправят. Спирам вече,че пак взех да се наемам biggrin.gif
П.С.Нямам търпение Рейчъл да се върне! smile.gif Надявам се да поразведри нещата.
Така като се замисля,май ще е по-интересно новата серия да започне с Люк и Нейт под душа заедно.Те май вече само това не са пускали в ОТХ tongue.gif
Jordan
Цитат(zuzito @ Mar 9 2008, 18:23) *
Малее.... wub.gif Отдавна не бях оплаквала очички
Шегата настрана

бе шега, себе си или нас залъгваш, а biggrin2.gif
според мен Хейли ще издъхне от цялата ситуация. тя до сега с Нейтън едвам крепеше семейното "щастие" а сега без него съвсем ще оака нещата. Като цяло действа супер безмозъчно.и Какво въобще се учудва, че дребосъка вика "мама' на Кери, та собствената му майка не прекарва почти никакво време с него, какво друго искаме да се случи. shocking.gif
Menna
Оу, пускали са Athlete и Nada Surf! Този епизод трябва да се гледа. smile.gif
Jordan
О, и още как! Супер песнички в тоя сезон rolleyes.gif
Ти да пишеш с разправянки, нали biggrin2.gif
Iveto^
Накрая на епизода сценариста се престара... да се карат Нейтън и Хейли ок, ама да му поиска развод! Лично на мен ми се стори доста преиграно- толкова много трудности и накрая... все едно Нейтън нарочно бутна Джейми в басейна..баси тъпото!
Menna
Цитат(Jordan @ Mar 11 2008, 15:11) *
Ти да пишеш с разправянки, нали biggrin2.gif
Голяма боза. Едва изтърпях първите 15 минути и го спрях. Музиката обаче беше на ниво, както винаги.
А и още веднъж се убедих, че Бетъни е страхотна актриса. wink.gif
ПрИнЦеСкАтА
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 27 2008, 11:44) *
Някакви предположения кой ще е тоя "призрак"?

"Призрака" е Рейчъл,която е живяла в апартамента на Брук и тя и Оуен я намират надрусана лежаща на земята...и на там си гледайте епизода 10.gif
ludoto_mimi
Цитат(ПрИнЦеСкАтА @ Apr 17 2008, 19:02) *
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 27 2008, 11:44) *
Някакви предположения кой ще е тоя "призрак"?

"Призрака" е Рейчъл,която е живяла в апартамента на Брук и тя и Оуен я намират надрусана лежаща на земята...и на там си гледайте епизода 10.gif

Това го знаем отдавна, след като този епизод вече мина преди месец и нещо. blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.