Mr. Winchester
Apr 17 2008, 14:22
ПП сега след като изгониха Стоян, нз кой ли ще е следващия ? аз очаквах Стоян скоро да "изхвърчи", макар че исках да бъде Денислав, мисля че няма да го изгонат, по - скоро на стола ще седне Нора-отново или Ясен... а може би Мариа и Ана също...другите едва ли са застрашени от изчезване скоро

.. аз лично не искам Нора,ясен мариа и Ана да ги гонят скорооо... по скоро някой като Денис , Иваааайло тея искам така да ги изгонят много им знае устата и на тоо Ивайло
TIGERM13
Apr 17 2008, 14:32
Хахааха всички бяха като свити плужеци ,уплашиха се здравата от Иван -цялото тъпо комунистическо жури и даже Фънки дето уж се прави много на отворен се на*ра от Иван-явно още не сме дорасли да приемаме различното .
angel_girl
Apr 21 2008, 22:54
За Иван не знам какво да коментирам... Относно последния пост - различното не винаги е по-добро, нали знаеш?

А иначе аз съм доволна, че отпадна Стоян. Добър певец беше, но нямаше класата на много от другите.

За сега фаворитка си ми е Нора. След днескашния концерт за мен е безспорна финалистка.
Jordan
Apr 22 2008, 06:24
класа ли? каква класа има пък някой от участниците?
FaLLOuTbOy
Apr 22 2008, 09:27
Лелее, видяхте ли как беше облечена Деница на вчерашния концерт. Ужас. Имам чувството, че "стилистите" я мразят..
Jordan
Apr 22 2008, 10:29
ми беше облечена като чувал с картофи. бяха се погрижили да се подчертае цялата финност, която притежава.
тея стилисти на МИ ги направиха на гъ3 направо
ludoto_mimi
Apr 22 2008, 14:02
Стилистите тъкмо тръгнаха в правилната посока и пак направиха грешен завой.

За този концерт нямам какво толкова да кажа. Според мен най-добрите изпълнения бяха на Ясен (+Анелия) и Ана (+Данчо Караджов). Другите не ме впечатлиха особено. Деница се справи горе-долу добре, но песента й е много висока и Свилен има специфичен глас -> не се получи съвсем.
Mr. Winchester
Apr 22 2008, 17:53
и то да не беше само Деница, ами Мария
sladuranka
Apr 22 2008, 18:43
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 22 2008, 18:53)

и то да не беше само Деница, ами Мария
То самата песен е малко умряла

. Не може да се блесне кой знае как с нея.
nelito_91
Apr 23 2008, 09:56
Много ме издразни журито този път. Казаха на Деница да изпее песента 1 октава по-високо (май така се казваше, но ако бъркам съжалявам не разбирам много от тези неща), тя направи всичко възможно да го изпее така, въпреки че и беше високо и накря и казват, че песента не е за нея и че не им харесало, как изпяла песента. Нали така и казаха да я изпее защо пак са недоволни и като не е за нея песента защо правят забележка на нея, а не на Дони все пак той им дава песните.
Mr. Winchester
Apr 23 2008, 16:08
е, тая вечер ще гонят....не знам , но ако съдим от този концерт най-много заслужава да си тръгне Ясен щото мн зле изпя Песента , той даже променяше мелодията
nelito_91
Apr 23 2008, 19:12
Аз искам да изгонят Ана или Ивайло. Нито един от двамата не ми харесва, обаче така като гледам няма да ги изгонят скоро
Mr. Winchester
Apr 23 2008, 19:34
Хъм, аз съм за Ана да продължи, просто не съм й фен, ама ... не искам и да я гонят-пее си момичето

...Иначе ако говорим за Ивайло--ооооо тоя пуяк да го гонят няма да има никакъв проблем

... Иначе аз не съм фен на Денислав ама ако съдим от тоя концерт той си пя супер

, а Деница се изложи...
П.П- Мария неее

...ИВАЙло води

-за съжаление...Мария трябва да остане

пускам СМС-чета за Марито , айде фенове да обърнем вота

Ивайло-дано да падне вота му както миналата седмица
ПП2-мале наистина изпя мн скучно pretty woman -както каза Есил ...дано го изгонят
ауе развалиха 1 от любимите ми песни,Нора просто не беше за тази песен : (
Mr. Winchester
Apr 23 2008, 20:14
Ауууу, не...изгониха Мария

аххх..много съм ядосан
FaLLOuTbOy
Apr 23 2008, 20:54
Я ми кажете кой беше другия с най-нисък вот освен Мария? Ивайло ли?
Нееееее,защо Мария,не е честно...
brooke_scott
Apr 23 2008, 21:00
Цитат(FaLLOuTbOy @ Apr 23 2008, 21:54)

да, но за съжаление, както вече казаха не веднъж "ЖИвеем в Църволандия!"
FaLLOuTbOy
Apr 23 2008, 21:02
Цитат(brooke_scott @ Apr 23 2008, 22:00)

Цитат(FaLLOuTbOy @ Apr 23 2008, 21:54)

Мерси. И според мен Мария трябваше да остане, беше ми симпатична още от началото. Нищо, Ивайло ще го изгонят следващия път.
Jordan
Apr 23 2008, 21:14
Цитат(brooke_scott @ Apr 23 2008, 22:00)

та то това е мотото на шоуто още от началото на концертите
darkymir
Apr 23 2008, 21:51
лонг лив най-големия, сичко друго е дроп
nelito_91
Apr 23 2008, 23:27
Трябваше Ивайло да си тръгне

дано поне другия път да го изгонят. Не мисля, че мястото му е там. Не съм голяма фенка на Мария и не ме бърка кой знае колко, че я изгониха, но тя много повече заслужава да остане от някои други, които са в това предаване
Althaea
Apr 24 2008, 10:55
Чудя се как снощи бившият приятел на Мария посмя да напада Ана, при положение, че двете (както бях казала в предишен пост) са като близначки по безличност. Едната си тръгна, време е другата да стяга багажа.
Между другото се дразня на "трогателните" опити на журито и на Дони да фаворизират Нора.
Тя не пее, по дяволите, тя вика! Дуетът й с Мариана Попова си беше чисто надвикване, абсолютно овчарска работа.
vikihill96
Apr 24 2008, 18:35
Цитат(Althaea @ Apr 24 2008, 11:55)

Дуетът й с Мариана Попова си беше чисто надвикване, абсолютно овчарска работа.
Ами какво да кажа освен едно куплетче по този случай:
"Идат като овци,
бегат като овци.
Що е то?
Овци

"
Това, ако не се лъжа беше началото от една песничка на единия от водещите на конкурентното На "Мюзик гавра" предаване
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
Колкото до изгонената Мария както и другите- е то не може вече да са доволни всички. Колкото по-малко остават толкова по-ще е гадно да си отиде някой. Не знам, но мен "двата опосума" продължават да си намират начини да се заяждат, да ми подават постоянно "псевдоморални"ценности и всякакви други ужасно дразнещи "напътствия". Уж махнаха най-големия си дразнител ама пак продължават старата песен. За стилистите...такива нещастници рядко се срещат.Айде разбирам веднъж да те облекат екстравагантно.Ок. Ама тези всяка седмица почнаха да си правят отвратни експерименти с участниците. Примери бол

. И ще имат наглостта да викат колко били "важни".
ludoto_mimi
Apr 24 2008, 18:44
Не съм фенка нито на Мария, нито на Ивайло, но смятам, че тя трябваше да продължи. Ивайло изпя песента без никакво чувство. Нямаше никаква емоция, изписана на лицето му. Просто излезе и си изпя правилно (предполагам) песента. Не вложи нищо от себе си. Може да е било заради притеснението, че е с нисък вот, но на мен не ми въздейства изобщо.
**Sophia**
Apr 24 2008, 21:23
Може и да съм единствена,но на мен много ми хареса как Нора си изпя песента,и самият дует беше много интересен!
Особено имаше едно място където пяха на два гласа(ако така се казва) и според мен стана ..различно...а за надвикването..такава си беше песента..момичето си има стил на пеене..поне може да вика "вярно",не е като някои други дето се опитват да вземат по-висок тон и нищо не става.
А за това че Мария си тръгна..ами вече незнам..но според мен има бъдеще..пее много добре!
darkymir
Apr 24 2008, 23:28
тряяше да остаат НАЙ-ГОЛЕМИЯ (ама нали са мизерници) и той да направи НАЙ-ГОЛЕМИЯ дует в историята на шоубизниса, а именно дует с АЗИС
ше убие рейтинга на сичко живо тогаа(даже и на канал 2001 лека му пръст)
nelito_91
Apr 25 2008, 00:05
Цитат(**Sophia** @ Apr 24 2008, 22:23)

Може и да съм единствена,но на мен много ми хареса как Нора си изпя песента,и самият дует беше много интересен!
Особено имаше едно място където пяха на два гласа(ако така се казва) и според мен стана ..различно...а за надвикването..такава си беше песента..момичето си има стил на пеене..поне може да вика "вярно",не е като някои други дето се опитват да вземат по-висок тон и нищо не става.
Не си единствена и на мен ми хареса как Нора изпя песента
С изключение на задачата с поп фолк песните изпълненията и са доста добри, но това си е лично мнение.
Jordan
Apr 25 2008, 11:53
Цитат(Althaea @ Apr 24 2008, 11:55)

Нора.
Тя не пее, по дяволите, тя вика! Дуетът й с Мариана Попова си беше чисто надвикване, абсолютно овчарска работа.
yeah, right! тоя израз го каза някой и всички го лапнаха. Пък и да вика- може го. Я да зяпнат така с пълно гърло всички, дето мислят, че Нора вика и пее зле, да видим какво ще стане.
Още отначало Нора стана фаворитка на журито, най-вече на Люси, защото наистина има сценично поведение и знае какво притежава. Начи, нека да царува идиотията и простотията, па да махнем кадърните, щото са скучни и викат....
Althaea
Apr 25 2008, 11:58
Не съм "лапнала" израза, ползвах го и в едно от предишните си мнения.
И да, Нора не ми харесва. Нито като глас, нито като поведение, дори и като визия не ми допада.
А по въпроса за идиотията и простотията можеш да се обърнеш към някой от феновете на Иван, защото аз не съм от тях.
darkymir
Apr 26 2008, 01:26
хахахахаха
аз дигам повече от тъпата пАтка дениславка
а аз дигам пословично малко
ахахахахах
dEniChka
Apr 26 2008, 01:32
darkymir
Apr 28 2008, 23:58
Цитат
Пфффф да не казвам кой е тьп и кой е патка! Дениславввввввв
по начина по който си си структурирала изказването ми се вижда че и ти си съгласна с мен за денислав(или както е по-правилно дениславка) че е тъпа пАтка (ако до сега не сте се осетили, самоцензурирам "ъ" с "А")
nelito_91
Apr 28 2008, 23:59
Концерта днес страшно много ми хареса. Според мен почти всички си изпяха песните страхотно (разбира се имаше някое и друго изключение

). Най-много ми хареса Шанел както и двете песни, които изпяха на края в квартет
dEniChka
Apr 29 2008, 00:07
Цитат(darkymir @ Apr 29 2008, 00:58)

Цитат
Пфффф да не казвам кой е тьп и кой е патка! Дениславввввввв
по начина по който си си структурирала изказването ми се вижда че и ти си съгласна с мен за денислав(или както е по-правилно дениславка) че е тъпа пАтка (ако до сега не сте се осетили, самоцензурирам "ъ" с "А")
Ако не се изказваш най-добре

..май много ти е гледането и занимаването

А днес..не беше лошо..,но Дениславчо не ми хареса как пя..нищо..пак си го подкрепям
ludoto_mimi
Apr 29 2008, 00:08
Цитат(nelito_91 @ Apr 29 2008, 00:59)

Концерта днес страшно много ми хареса. Според мен почти всички си изпяха песните страхотно (разбира се имаше някое и друго изключение

). Най-много ми хареса Шанел както и двете песни, които изпяха на края в квартет

Съгласна съм. И на мен ми хареса концерта. Шанел наистина беше много добра, а тая вечер Есил май беше решила да не похвали никого, ей така за празника.
vIkToRsHeFa
Apr 29 2008, 09:59
Единственото по-добро впечатление ми направи Тома, при квартета, без противното поне лично на мен вече рокерско задиране... В смисъл по-добро в лично негов аспект, иначе Нора, Aна, Ивайло, Шанел и донякъде може би Тома.

Мога да кажа и евала на този перкусиониста, просто му свалям шапка и като професионалист и като човек.
Относно журито, хвани единият фрасни другият, музикални инвалиди дрънкащи глупости, колкото да се правят на интересни, евала на перкусиониста, че ги постави на място, макар че прекалено културно!
tears of pearls
Apr 30 2008, 21:39
От както Ванката замина стана хипер тъпо и не се гледа вече Мимето и тя замина дано поне Ясен стане новия айдъл в този сезон
Катeто
Apr 30 2008, 21:41
Като стана дума за Ясен,мястото му изобщо не беше сред номинираните.И какво го карат да пее песента като някой друго,той си я чувства така,да не се казва Хулио случайно

Слава Богу че остана...ама Ивайло му беше време да си ходи
nelito_91
Apr 30 2008, 22:17
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Apr 30 2008, 22:41)

Като стана дума за Ясен,мястото му изобщо не беше сред номинираните.И какво го карат да пее песента като някой друго,той си я чувства така,да не се казва Хулио случайно

Слава Богу че остана...ама Ивайло му беше време да си ходи

Съгласна съм
Ивайло изобщо не ми беше симпатичен и е добре, че го изгониха. Не знам само защо още не номирират Ана

какво толкова и харесват, че гласуват за нея
ludoto_mimi
Apr 30 2008, 22:39
Радвам се, че Ивайло си замина. Дано Денислав го последва.
PoLiTy'
May 1 2008, 10:14
Денислав се чудя как още не е излетял.Явно има много фенки сред подрастващите

Ана ми е супер безлична,с нищо не прави впечатление,може би само визията й помага,за да си стои така необезпокоявана в ъгъла.Снощи се очудих как Ясен беше сред номинираните,като се представя много добре и има голям напредък ....Ивайло беше ясно,че ще си ходи,въпреки че ако беше малко по-разчупен,щеше да стигне много по-напред,защото гласът му е един от най-добрите.Въобще вотът на публиката е доста нелогичен
sladuranka
May 1 2008, 21:55
Какво ще пеят Айдълите в Понеделник и кои са песните, че нещо го изпуснах днеска

.
ludoto_mimi
May 1 2008, 22:01
Цитат(sladuranka @ May 1 2008, 22:55)

Какво ще пеят Айдълите в Понеделник и кои са песните, че нещо го изпуснах днеска

.
RockТома -
Whitesnake - "Cryin in the Rain"Денислав -
Rolling Stones - "(I Can't Get No) Satisfaction"Шанел -
Joan Jett - "I Love Rock'n'Roll"Нора -
Lita Ford - "Close My Eyes Forever"Ана -
Bette Midler - "In My Life"Деница -
Janis Joplin - "Mercedes Benz"Ясен -
Twisted Sisters - "We're Not Gonna Take It"Ана и Тома -
Zucchero - "Il Volo"Ясен и Денислав -
Zucchero - "Senza Una Donna"Деница, Шанел и Нора -
Zucchero - "Baila"Обща -
Queen - "We Will Rock You"
Bloody_Tears
May 2 2008, 09:14
Очаквам с нетърпение да видя как ще си изпълнят задачите. Нямам търпение просто Дениславка да се издъни и най-сетне да я изгонят. Прекалено много седи вече

Малко ми стана гадно, че изгониха Ивайло, харесваше ми как пее. Въпреки, че ми беше малко еднообразен някъв...
Mr. Winchester
May 2 2008, 11:35
До тук май само Дениславка, Тома, Шанел и Ана не са били на стола ... Ред е на някой от тях и по-специално на Дениславка - път на дамите
Най-големия концерт-рок концерта!!!
Буугиии хахахха

p.s. обичам ясен!
Цитат(lemmy @ May 5 2008, 20:44)

p.s. обичам ясен!

Страхотен беше,трябваше смао всички да го видят.Само Ясен
Бате Фънки му се клани ей така! WHITESNAKE GOOD-ТОМААААА!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.