Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Блогове
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Вече абсолютно всеки потребител на GgBiT.InFo ще може да си направи свой собствен блог към форума който да ползва и като визитна картичка и да го ползва също така като личен дневник. Блог сервиза има мощен набор от възможности и е малко стряскащо функционален но като го разгледате ще забележите колко е мощен като възможности. Във момента се превежда целия блог на български за да е пълна идилията.

ПП. Това чудо е мощно почти колкото порталите в нета... wacko.gif
Freaky
Много е хубаво . Аз вече го видях . Добра работа smile.gif
WarezRu
и туулбара сте ъпдейтнали с функцията "блогове" брао,брао wink.gif
Freaky
Аз пак го ъпдейтнах - сега ги чете автоматично (уж unsure.gif ) . Използвах там видях на страницата на блоговете нещо свързано със RSS и веднага използвах линка 4.gif
WarezRu
Кат са пре*бе хоста и блоговете са***?
vIkToRsHeFa
QUOTE(WarezRu @ Jan 10 2006, 03:57 PM) *

Кат са пре*бе хоста и блоговете са***?

Хоста можеш да си спокоен скоро няма да "фане гората" това означава най-големият хостер в бг да здаде багажа което не ми се вярва при сегашните им условия.
Freaky
Това работи ли ви със RSS Reader-a ?! Щото май не се обновява , когато се пусне нов блог ... dry.gif
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 10 2006, 04:02 PM) *

Хоста можеш да си спокоен скоро няма да "фане гората" това означава най-големият хостер в бг да здаде багажа което не ми се вярва при сегашните им условия.

Все едно не го е правил happy.gif спокоен съм.

QUOTE(Freaky @ Jan 10 2006, 04:26 PM) *
Това работи ли ви със RSS Reader-a ?! Щото май не се обновява , когато се пусне нов блог ... dry.gif

за туулбара ли говориш бре?ем аз не съм го убнувявал-той сам се убнувява и всички блогове които ги има досега си ги изкрава wink.gif
Freaky
Да . От началото предполагам ти ги е показало всички . Но обнови ли се поне веднъж със новите блогове ?! blink.gif
WarezRu
мне,на мелкор къщата не мия изкарва sad.gif
Freaky
Lol ! Работи . При мен са пристигнали два нови блога - моя и на connect . Обновяването става на всеки 20 минути . Сега ще го направя на 5 минути . Но предполагам че се получава някакво забавяне sad.gif . Но все пак работи 4.gif
WarezRu
пак не ми излиза на мелкор блога
Freaky
Хм ! Аз не мелкор блога не мога да го отворя и от страницата ... сигурно има някакъв проблем blink.gif
WarezRu
пфффффф,ауе майна ся разбрах-блога на мелкор е просто пренасочен към неговия сайт с неговия блог-тоест той няма блог тука wink.gif само се пренасочва happy.gif
melkor
Добро утро Утосъновци!

П.П. - Freaky, отваря си се бре, я прати едно ЛС със това каква грешка ти изписва.
poznai
жалко че има съвсем малки и незначителни промени от версията за 2.0 форума...

ще изчакам да видя, как ще се справите с някои работи smile.gif

но определено е доволан благинка към сайта, нещо, което си е жив миннус, ако го няма на всеки един подобен сайт.
Freaky
QUOTE(melkor @ Jan 10 2006, 08:37 PM) *

Добро утро Утосъновци!

П.П. - Freaky, отваря си се бре, я прати едно ЛС със това каква грешка ти изписва.

Проблема е в бряаузера ми , но късно се усетих . ИЕ не ми отваря линкове . С фламбираната лисица ми го отвори - няма проблем 4.gif
g0blin
Браво , браво Шефе , блога супер много радва окото smile.gif Поне мен ми харесва много и като функционалност и като идея ... супер е! БРАВО!
melkor
Аз пък одеве се сетих че съм забранил на моя блог да се слагат коментари от нерегистрирани потребители, но вече го оправих.
Извинявам се ако някой от вас се е опитал да остави коментар и не е успял поради тази причина. biggrin.gif
Поздрави!

vIkToRsHeFa: При мен специялно проблем със блога нямаше при следващо разводняване на темата дадените фигури си получават предупреждението. dry.gif (в случая ще се направя на ударен но при следващо провинение наказанието ще е двойно 20%)
Angel-oF-DeatH
да станало е много яко браво шефе 4.gif 4.gif
^SaDeR^
Сичко е ОК обаче има един малак проблем незнам дали е само при мен .
Като си права галерия в блога и като качвам снимката ми изписва :

IPB WARNING move_uploaded_file(./uploads/1141574910/gallery_1495_57_282436.jpg): failed to open stream: Permission denied (Line: 1112 of /modules/gallery/lib/gallery_library.php)
IPB WARNING move_uploaded_file(): Unable to move '/www/misc/tmp/php81Cna0' to './uploads/1141574910/gallery_1495_57_282436.jpg' (Line: 1112 of /modules/gallery/lib/gallery_library.php)

confused.gif
vIkToRsHeFa
Галерията е временно неактивна ще бъде коригирано със поседвал неин ъпдейт!
^SaDeR^
аха ок wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.