Цитат(Jordan @ Feb 25 2008, 19:56)

човека даде предложение, не е тръгнал да праща, казвайки им да я пускат в епизод.
колкото до предложението- добро е като идея, но не мисля, че в БГ се прави стабилно някаква музика, различна от поп-фолк, който определено не е много подходящ. а и малкото, което се прави е някакъв бълвоч, който не струва. ти сериозно ли мислиш, че фалшивото английско пеене на Светльо и Владо би стигнало до някъде? Та те тук не съществуват като някакви изпълнители.
и все пак- идеята е супер. стига да изкопате някоя песен, която да отговаря на следните изисквания
най-важното е да е на много добър английски, българския въобще го изключвам.
да бъде с оригинална и добра музика
да я пее много добър певец
да е стилистически издържана
такова прави ли се тук?

айде да не цитирам име

Цитат(ludoto_mimi @ Feb 25 2008, 20:30)

Наскоро изпратиха на Марк един диск с песни, които доста хора искат да чуят в сериала. Трябва да видя какво е станало с този проект, но обикновено не се получава номера.
относно идеята.Лично аз не съм от най-вманиачените , които вярват във невъзможното :0
Но пък не е задължително да е песен,може нещо което на вас ви е направило впечатлени-някаква рисунка или нещо такова,но да си знаеме че ние тук сме го предложили и да знаят реално,че и тук има доста почитатели на сериала-тамън ще научат ,че съществува и България!