Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да предложим на ONE TREE HILL
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
boy_07
biggrin2.gif Малко тъпа тема,ама нищо...

Идеята ми е следната.В България се правят много неща на световно ниво.Знам идеята на сериала,знаем какво е главното в сериала-железният саундтрак,рисунките и баскетбола... и не само това де smile.gif

Има ли начин да пратим например бг песен,която да бъде използвана в някой епизод...Знаем какви точно песни се търсят и може да изберем някоя подходяща.Естествено,че ще има много други страничн фактори,но ако се заемем повече сериозни хора може и да проработи.
Например тази песен мисля,че може и да свърши някаква работа или просто като пример какво точно се търси

Светльо и Владо

Предложете и нещо друго-темата няма ограничение...

п.с.а пък ако ви се види темата тъпа-я махнете wink.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
Mai4et0
Мхм... интересно biggrin2.gif А от къде си сигурен че песента ще бъде излъчена в някои епизод 18.gif
Jordan
човека даде предложение, не е тръгнал да праща, казвайки им да я пускат в епизод.
колкото до предложението- добро е като идея, но не мисля, че в БГ се прави стабилно някаква музика, различна от поп-фолк, който определено не е много подходящ. а и малкото, което се прави е някакъв бълвоч, който не струва. ти сериозно ли мислиш, че фалшивото английско пеене на Светльо и Владо би стигнало до някъде? Та те тук не съществуват като някакви изпълнители.
и все пак- идеята е супер. стига да изкопате някоя песен, която да отговаря на следните изисквания
най-важното е да е на много добър английски, българския въобще го изключвам.
да бъде с оригинална и добра музика
да я пее много добър певец
да е стилистически издържана
такова прави ли се тук? blink.gif
ludoto_mimi
Наскоро изпратиха на Марк един диск с песни, които доста хора искат да чуят в сериала. Трябва да видя какво е станало с този проект, но обикновено не се получава номера.
boy_07
Цитат(Jordan @ Feb 25 2008, 19:56) *
човека даде предложение, не е тръгнал да праща, казвайки им да я пускат в епизод.
колкото до предложението- добро е като идея, но не мисля, че в БГ се прави стабилно някаква музика, различна от поп-фолк, който определено не е много подходящ. а и малкото, което се прави е някакъв бълвоч, който не струва. ти сериозно ли мислиш, че фалшивото английско пеене на Светльо и Владо би стигнало до някъде? Та те тук не съществуват като някакви изпълнители.
и все пак- идеята е супер. стига да изкопате някоя песен, която да отговаря на следните изисквания
най-важното е да е на много добър английски, българския въобще го изключвам.
да бъде с оригинална и добра музика
да я пее много добър певец
да е стилистически издържана
такова прави ли се тук? blink.gif

айде да не цитирам име wink.gif

Цитат(ludoto_mimi @ Feb 25 2008, 20:30) *
Наскоро изпратиха на Марк един диск с песни, които доста хора искат да чуят в сериала. Трябва да видя какво е станало с този проект, но обикновено не се получава номера.

относно идеята.Лично аз не съм от най-вманиачените , които вярват във невъзможното :0
Но пък не е задължително да е песен,може нещо което на вас ви е направило впечатлени-някаква рисунка или нещо такова,но да си знаеме че ние тук сме го предложили и да знаят реално,че и тук има доста почитатели на сериала-тамън ще научат ,че съществува и България! blush.gif
Jordan
може би може да се помисли над идеята, но ако има следващ сезон. за този е вече късно да се организира нещо. иначе като идея е добре, но...нали споменах какво мисля.
пък и не можем просто да пратим един диск с нелегални мп3-ки, нали се сещата. за да излъчат песен в сериала се плащат парички на изпълнителите, това е авторско право. Надали на CW им се занимава да контактуват с разни държави и да купуват песни. За това сигурно се е провалил и проекта, за който Мими спомена.
Tw3eTyTo0o
Първо ... преди малко се регнах в форума ... просто не издържах да чета само и да не пиша, така че това ми е първото писмо даже ми е първата регистрация във форум! Затова ако съм направила нещо грешно моля простете и ако може ме поправете.

А сега към темата. Мисля че е възможно като се има в предвит че напоследък България много се издига. Нека вземем пример снимането на филма "Айрон Мен" в София (не целия филм де, ама поне имаше сцена от филма снимана в бг). Или онзи Виктор които игра в Хари Потър, той направи достатъчно известна България. Както и концертите на Стинг, Рияна и Кайли Миног!
А за песни в Трий Хил стига да има подходящи песни, изпълнители които са достойни, и желаещи ест. Всичко е възможно!!
Jordan
бе не че нещо ама да ползваш евтините български статисти и декори не е голямо издигане. Колкото до Станислав Яневски- та той си е британец, от години не живее в България. Ние тука много обичаме да се гордеем с нещо, което е нечии друг продукт, но по някакъв начин свързано с държавата ни- винаги се причислява българско.
И да, БГ все още е на дъното и пътя нагоре все още е доста мътен.
Tw3eTyTo0o
Няма да споря просто ще добавя че, да наистина БГ все още е на дъното ... но нали все отнякъде трябва да се почне и мисля че никък зле не сме почнали. Само се замислете колко известни звезди са гостували през последните 2-3 години! А за този Станислав, няма значение дали живее във Великобритания ... Все пак си е чист българин!! Просто самата идея да участва бг песен в сериала е невъзможна, затова се възприемат така нещата!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.