Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4x07: "Ji Yeon"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4x07: Ji Yeon

Когато Сън заплашва да се премести при Лок, Джулиет е принудена да разкрие потресаващи новини на Джин. Междувременно когато се срещат с капитана на кораба, Саид и Дезмънд добиват представа каква е мисията на екипажа.

Епизодът е Jin/Sun centric

Airdate: 13.03.2008 (В Интернет на 14 Март, Петък)

ABC Promo @DarkUFO
Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO
Sneak Peek 3, 4, 5 @DarkUFO

Промо снимки: Link

Download:
Lost S04E07 HDTV XViD-DOT@Zamunda.NET [350.49 MB] | Субтитри
Lost S04E07 720p HDTV x264-CTU@Zamunda.NET [1.07 GB] | Субтитри Скоро!

Гласувайте за епизода тук!

Официално инфо:
JULIET REVEALS SOME STARTLING NEWS TO JIN ABOUT SUN, AND SAYID AND DESMOND BEGIN TO UNDERSTAND THE FREIGHTER’S MISSION WHEN THEY MEET THE SHIP’S CAPTAIN, ON ABC’S ”LOST”

”Ji Yeon” – Juliet is forced to reveal some startling news to Jin when Sun threatens to move to Locke’s camp. Meanwhile, Sayid and Desmond begin to get an idea of the freighter crew’s mission when they meet the ship’s Captain, on ”Lost,” THURSDAY, MARCH 13 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

Участват Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Звезди гости са Sam Anderson as Bernard, Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte Lewis, Jeff Fahey as Frank Lapidus, Kevin Durand as Keamy, Marc Vann as doctor, Grant Bowler as Captain Gault, Lanny Joon as Dr. Bae, Simon Rhee as shopkeeper, Zoe Bell as Regina, Christine Kim as admitting nurse, Lynette Garces as another nurse, David Yew as Chinese security agent and George Kee Cheung as Chinese ambassador.

”Ji Yeon” е написан от Edward Kitsis и Adam Horowitz и продуциран от Stephen Semel.
ABCmedianet

Коментари по вече излезлия епизод тук
the_mouse
Ето и линковете към промотата за епизода.

Хайде на промотатааа 18.gif
ABC Promo @DarkUFO NEW!
Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO NEW!
A_l_e_x
Еха,лице,което никога не сме очаквали да видим отново в Лост. Някой ще възкръсва май-май...
advokata
Нямам търпение да видя , шпионинът.
Предполагам , че той ще е единственият който ще е могъл да напише тази бележка.
Особено с надпис "Не вярвай на капитана"...
the_mouse
Хмм да, на промотата се виждат мн интересни неща: някой скача във водата. Дали това е Реджина?

UPDATE: Ето линкове за сваляне:
Download:
Lost S04E07 HDTV XViD-DOT@Zamunda.NET [350.49 MB] | Субтитри (скоро) NEW!
Lost S04E07 720p HDTV x264-CTU@Zamunda.NET [1.07 GB] | Субтитри (скоро) NEW!
FrAgMaKeR
Цитат(FrAgMaKeR @ Feb 16 2008, 15:51) *
А защо Майкъл да не е шпионина на Бен на кораба?

Аз кaзах ли ви, казах ли ви че Майкъл е шпионина на кораба.. и то преди един месец. biggrin.gif smile.gif
advokata
Цитат(FrAgMaKeR @ Mar 14 2008, 13:25) *
Аз кзах ли ви, казах ли ви че Майкъл е шпионина на кораба ?!?! biggrin.gif smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

УОУ... откъде изкопа такава информация ба?
Бе ти да не предвиждаш бъдещето?
Моля те кажи ми какво ще се случи в 6-ти сезон... biggrin2.gif
apophis
Брех Джин умрял това не го очаквах обаче бе доста изненадващо хем Сън имаше футуреспекция хем за Джин имаше ретроспекция когато носеше пандата.Първоначално мислех че двете стават по едно време но накрая като казва "I've been maried only for two months" става ясно че е преди да катастрофират на острова.
The_Man_Of_Steel
Сега го дръпнах заедно със Смолвил ще гледам и ще коментирам,но първо смолвил е на почит smile.gif
FaLLOuTbOy
Майкъл беше добра идея да го върнат, само сега да му измислят една хубава история.. smile.gif Това със Сън и Джин ми се стори доста объркано wacko.gif. Ако не го гледаш внимателно, няма да разбереш unsure.gif
A_l_e_x
Нищо не разрах от тоя епизод,честно казано. Той първо вика на продавача,че ще става баща,после не . Ако Джин е умрял,значи едно място на кораба остава свободно,т.е не на кораба,а в шестицата
the_mouse
Явно броят и Аарон smile.gif
А за Джин пуснах отделна тема:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=39792 smile.gif
ViruZzZ
Ето го батко бе, тъкмо ми беше станало мъчно за него biggrin2.gif
Накрая на епизода седях и гледах като бебе в лампа wacko.gif Накрая нищо не разбрах ... Сън викаше доведете съпруга ми, доведете съпруга ми, а пък се оказва, че е мъртъв blink.gif Давах цял еп Джин с няква панда и накрая паметник, а другото за тоя капитана- казва, че тва със самолета трябва да е направено от някой с много власт и пари е тогава защо търсят Бен blink.gif Много объркващ епизод ...
ПП.Мене пък бебето ми преличаше повече на резултат от Саид и Сън не Сън и Джин 18.gif
The Black Dragon
Цитат(apophis @ Mar 14 2008, 16:10) *
Брех Джин умрял това не го очаквах обаче бе доста изненадващо хем Сън имаше футуреспекция хем за Джин имаше ретроспекция когато носеше пандата.Първоначално мислех че двете стават по едно време но накрая като казва "I've been maried only for two months" става ясно че е преди да катастрофират на острова.

Не мисля че с Джин е било ретроспекция. По-скоро нещо се е случило за което още не знаем. Някой има ли идея коя година беше на дракона?
brooke_scott
Цитат(The Black Dragon @ Mar 15 2008, 03:31) *
Не мисля че с Джин е било ретроспекция. По-скоро нещо се е случило за което още не знаем. Някой има ли идея коя година беше на дракона?

нз, ама на грабоа май беше 2004 unsure.gif
the_mouse
Май беше 2000-та, но със сигурност беше ретроспекция, имаше и други препратки, които показваха кога се развива действието - например Дин още работеше за гн Пайк wink.gif
A_l_e_x
Абе няма как да броят Арън в шестицата,все пак той реално не беше на самолета 18.gif
pinko_z
Чакайте сега wacko.gif много се обърках...... значи това за Джин и Сън историята ги дават в бъдещето ама са се развели и той се е уженил пак ли unsure.gif confused.gif ...... Ама пък сега като се замислих тя нямаше да вика Джин извикайте съпруга ми ли там каквото беше когато раждаше .... ако вие сте разбрали плс разяснете ми (незнам дали има значение ама още не съм изгледал епизода нататък може да се изясни или нз (като свърши пак ще пиша)) ..... Ае стига бе confused.gif Джин е умрял еми това означава .. че когато се давали Джин е било в миналото преди да катастрофират ами тя Сън защо тогава викаше да го извикат когато раждаше.... confused.gif Аааа доктора й казал че тя го е викала ... значи е халюционирала blink.gif
Добре изгледах го biggrin.gif .... Ами това за онзи чистач нали беше Майкъл (май така се казваше (не помня много имена)) wacko.gif да не би и той като Дезмънд да си е изгубил паметта unsure.gif blink.gif confused.gif
the_mouse
Не, не си е изгубил паметта, в промото казват "какво би направил един баща за сина си" wink.gif
pinko_z
Да това го разбрах от промото на следващия епизод (че той е шпионина) но все пак благодаря! Ами за Джин и Сън така както разсъждавах ли е rolleyes.gif ?
the_mouse
На пръв поглед да, но виж едно предположение:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=39792

A_l_e_x, броят Аарон в шестицата, защото сценаристите казаха, че до края на седмия епизод ще е ясно кои са, не остават просто кои други да са, но и за това си има отделна тема:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=36659 wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.