Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: For Tonight You're Only Here To Know
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Chetkara
"For Tonight You're Only Here To Know"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
26 февруари 2008 година

Writer: Mark Schwahn
Director: Joe Davola
Song Artist: The Distillers

Хейли, Брук, Пейтън, Линдзи и Мия се озовават заключени в библиотеката на гимназия Три Хил; Брук се застъпва за майка си; Лукас и Нейтън се опитват да кажат на момичетата си за неверностите си.

ПРОМО

Официални снимки:
-------------

5.09 Music:
Sarah Thiele - "I Won't Let You Go"
Kate Voegele - "It's Only Life"
Erin McCarley - "Pony"
Carolina Slim - "Dirty South Hustla"
Lenny Kravitz - "Bring It On"
Xoxo Panda - "The New Kid Revival"
Holly Conlan - "Home"
Earlimart - "Fakey Fake"
Brandy Johnson - "So Long"
Air Traffic - "Never Even Told Me Her Name"
Kate Voegele - "Wish you were"
A.A. Bondy - "There's A Reason"
Lifehouse - "Broken"(CODA)

Data.bg
Kate Voegele - "It's Only Life"
Erin McCarley - "Pony"
Carolina Slim - "Dirty South Hustla"
Lenny Kravitz - "Bring It On"
Earlimart - "Fakey Fake"
Brandy Johnson - "So Long"
Air Traffic - "Never Even Told Me Her Name"
Kate Voegele - "Wish you were"
Lifehouse - "Broken"(CODA)

5.09 Download:
One Tree Hill S05E09. HDTV.XviD-NoTV @ Zamunda.NET
One Tree Hill S05E09 HDTV.XviD-NoTV @ Mininova.ORG
One.Tree.Hill.S05E09.HDTV.XviD-NoTV @ Arena.BG
One Tree Hill S05E09. HDTV.XviD-NoTV @ Data.BG

5.09 Субтитри:
One Tree Hill - 05x09 (papy2000)

Постове, които не сe отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
The_Man_Of_Steel
Хм, струва ми се че епизода ще е интересен, WOW кво става заради тоя бачо ви Лукас, тоя сериал се превръща в One Love Triangle 18.gif Peyton: Cry little rich girl - чудно как Пейтън каза girl а не bitch biggrin.gif mrgreen[1].gif

П.П.: тая Линдзи като изпери стола и е много страшна 5.gif
FaLLOuTbOy
Мерси за темата smile.gif.

Ще си имаме Team Peyton vs Team Lindsay worthy.gif
ice_kill
В БГ-то описание си забравил Линдзи happy.gif ..Иначе серията се очертава да е много интересна.
P_1
Мноо ще радва следващия епизод как се хранат на промото не истина 18.gif нямам тарпение да излезе 4.gif и наи-ве4е Go Peyton Go 18.gif 18.gif
[dEs]
Линдзи е страшна с тая, маса ли е, стол ли е, не знам, ама се смеех пет минути след като гледах промото.
pretty_girl
Тоя епизод ще е супер,направо нямам търпение най-после нащо забавно след всичката тая драма от предишните няколоко епизода..
♥Didito♥
Очертава се много интересно 18.gif
apophis
този епизод най-много го очаквах от всички други smile.gif
отдавна исках да видя какво ще направят Линдзи и Пейтън ако са затворени в една стая
milen4eto
Оле оле ще става боя 18.gif
VeRonICa^^
Епизода ще е взривоопасен.Много як ще е,ще гледаме бой biggrin.gif
The_Man_Of_Steel
Цитат(desitoo_91 @ Feb 21 2008, 11:04) *
Линдзи е страшна с тая, маса ли е, стол ли е, не знам, ама се смеех пет минути след като гледах промото.

Да, наистина е страшна 15.gif 10.gif направо както се е озъбила 10.gif
vasinka_{P}
Епизода ще е много интересен и смешен, чакам с нетърпение да дойде другата седмица mrgreen[1].gif biggrin2.gif
wazzup19
Че ще е интересен , ще е . Но и след него ще има още . smile.gif
Иначе за това , че тоя път Кари не се е държала като кучка . . . е точно така се държа ! Иска да прелъсти чужд мъж , даже го целува 1iangr[1].gif 0027[1].gif
А и Линдзи . . . оооо толкова щастлива , че и предложил . . . че е интересна в библиотеката - е интересна е , но е по-интересно какво ще си кажат с Линдзи .
Брук е там - ще защити Пейтън , Мия също (сигурно) но за Хейли незнам , толкова голяма приятелка ако не и помогне . . . uhhh.gif 0041[1].gif
deni4kka
Аз ще кажа само 2 неща.. 1. Серията ще е СУПЕР.. Най-вече боя laugh.gif 2. GO Payton Go Go Go Payton laugh.gif biggrin.gif
chadmurray_fenka
хаха...,тоя епизод ще е страхотен, нямам търпение! тая Линдзи е луда, а Пейтън добре успя да я ядоса! GO PEYTON!!!
White_tulip
Лукас и Нейтън се опитват да кажат на момичетата си за неверностите си.
От това, което прочетох и от това, което видях ми се струва че доста хора ще покажат истинските си чувства към определени хора Пейт към Линдзи, Линдзи към Пейт, Люк към Пейт, Нейт към Кари, да се надяваме Нейт към Хейли wub.gif
Определено ще бъде интересно!
apophis
това като цяло е много добра идея да бъдат затворени в едно помещение под напрежениее няма как да не си свалят маските и да си признаят всичко.Според мен някой нарочно ги е заключил че да се изяснят една друга.Пейтън забелязах че дразнеше Линдзи "cry rich girl" ма и Линдзи не и остана длъжна ,това дето хвърля стола сигурно е срещу някой прозорец или врата а не срещу пейтън smile.gif сигурно sа го сложили да има повече ефект.Ma лицето на линдзи като хварля стола е просто.......... тей съм се смял smile.gif
Промото е много забавно
lovely
Оо май ще има женски бой!! И трябва..поне малко на Пейтън да й олекне хахаха като срита д-то на Линдзи, а и обратното от няква гледна точка !
meri_ans
аз залагам на Пейтън има потенцял момичето 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif starwars.gif starwars.gif starwars.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif все пак спомняте ли си как скочи на Брук преди време пък и тя тая Линзи мноо ме дразни. Мисля си к'во щеше да е яко, ако я нямаше оффффф все пак ще гледам нали е най-добрия сериал

Пък може и да има изненади скоро в сериите
Zorfitoo0
Мале като видях Линдзи със стола направо щях да падна на земята от смях!!! Леле тази серийка ще е невероятна! Особено онази реплика на Пейт: Плачи малко богато момиче!!! ;-]

Аз съм за Пейтън. Дано да и оскубе рожките на тая "булчица". ;}
moni_hs
At the first Raven's basketball game of the season, Haley (Bethany Joy Galeotti), Brooke (Sophia Bush), Peyton (Hilarie Burton), Lindsey (guest star Michaela McManus, "The Beautiful Lie") and Mia (guest star musician Kate Voegele) find themselves locked in the Tree Hill High library.

worthy.gif Най-накрая този сезон!Дочаках гоо!Ще има баскетболен мач[!][!!]Не мога да повярваам,въпреки че Лукасчо и Нейтънчо няма да играят ще е интересно.Дано Куентин да играе,да ги убий сичките. biggrin2.gif

А остносно това,че ще са заключени в библиотеката-просто НЯМАМ ДУМИ.Пейтън и Линдзи как се обиждат самоо.Обаче тая Пейтън не мога да я разбера-имаше шансове с Лукас пропиля ги всичките,Лукас като е с друга тя се осъзна обаче той й отказа,тя каза оставям те дано си щастлив пък сега кво почна да обижда Линдзи(не казвам,че ми е симпатична!!просто мисля,че тя не е виновна в ситуацията просто е много наивна и ще страда много(той Лукас ако не с Пейтън ще й изневери с друга,все тая biggrin2.gif )

Очертава се много ама много интересна серия,а пък не знам аз лично не съм нито за Пейтън,нито за Линдзи. (да се карат за Лукас 18.gif 18.gif 18.gif ) Лукас все повече ме разочарова с всеки изминал епизод от 5 сезон.Дано да има хубави моменти с Джейми worthy.gif тва е най-якото дитенце дет съм виждала
MimityYy
Axaxaxaxa Пейтън е пич biggrin2.gif Дано да й посрита задника на Линдзи, че да се съвземе 4.gif Нямам търпение за новата серия happy.gif
chadmurray_fenka
Ъъ-ъЪ...не мога да се сдържа. МРАЗЯ ЛИНДЗИ! Тая кучка развали всичко!!! Сигурна съм че Лукас никога не я е обичал и няма да я обича, колкото Пейтън, а даже се съмнявам и че я обича. Нз каква е тая история с брака обаче, ако продължава така ще намразя и Лукас! А Хейли дано и тя се усети на време, че и тя започва да се излага...
hristin4e
Пейтън в действие - "Това ще бъде интересно" biggrin.gif
Дано да е готина и разтоварваща серията smile.gif Ама в промото как са цензурирали сяка 2-ра дума направо се смях като побъркана tongue.gif
ladysunshine
Цитат(Zorfitoo0 @ Feb 21 2008, 19:30) *
Аз съм за Пейтън. Дано да и оскубе рожките на тая "булчица". ;}

Цитат(MimityYy @ Feb 21 2008, 19:51) *
Axaxaxaxa Пейтън е пич biggrin2.gif Дано да й посрита задника на Линдзи, че да се съвземе 4.gif

Цитат(chadmurray_fenka @ Feb 21 2008, 20:03) *
МРАЗЯ ЛИНДЗИ! Тая кучка развали всичко!!!

Цитат(hristin4e @ Feb 21 2008, 20:34) *
Пейтън в действие - "Това ще бъде интересно" biggrin.gif

Хах какво да добавя просто нз worthy.gif Време си беше Пейтън да я нарита Go Peyton!!!
Още първия път като гледах промото много се смях. Ще е една страхотна серия пред4увствам го. Време беше Марк да се сети да направи някоя по-забавна серийка, 4е новите серии са все тъжни и все някой страда. А и най-накрая да има и баскетболен ма4, все пак това е едно от емблемати4ните неща за ОТХ, а все по-рядко го виждаме sad.gif 4акам с нетърпение новата серия
Катeто
И аз съм за Пейт естествено.Ами Сисе Пейт пак рисува така че колко му е да изиграят някой хубав басетболен мач като преди rolleyes.gif Иначе се надявам да е свежо епизодчето,връщах промото отново и отново за да видя физиономията на Линдзи със стола-много е смешна а Пейт само:Cry,little rich girl 4.gif 4.gif
Shalimar
лелеее ще е много интересна серията smile.gif smile.gif аз сам за Пейтън smile.gif А тая Линдзи ми адцки противнааааа
mimizz
Това ще е верно много адски епизод. Винаги е брилянтна идея да събереш много мацки на едно място и да ги заключиш laugh.gif особено ако имат какво да делят. Супер, супер, нямам търпение. (Сори за ентусиазма, току що пак гледах епизод 8 cool.gif )

Дано скоро излезе и промо с Нейт и Люк, да ги видим те какво забъркват smile.gif
Zorfitoo0
Аз не искам да се повтарям, но просто наистина искам да си изкажа мнението за Пейт, Люк и Линдзи по отделно!

Пейтън-ЛЮБИМИЯТ МИ ПЕРСОНАЖ! Тя е прекрасна, борбена, красива, а в 5 сезон ме радва страшно много! Хилари играе прекрасно и наистина може да ме разплаче. А това само добрите актьори го могат ;] Надявам се Люк да се осъзнае и да се оженят двамцата. Peyton + Lukas=TLA
Лукас-Хм...преди много го харесвах, но в 5 сезон страшно му се нервя. Колкото и да се опитвам да го разбера, не мога. Дано скоро осъзнае кого обича истински, защото иначе се опасявам, че ще го намразя, а не искам това.
Линдзи-МРАЗЯ Я!!! Леле не мога да я понасям тая кучка! Страшно ми е противна и като я видя изпитвам желание да счупя монитора. Дано скоро се махне и да остави хората да си живеят живота най-накрая. А тва дето метна стола /май по Пейт/ лелееееее така се надявам Пейтън да я натупааа. Стискам палци! wink.gif)))) :}}}}}
SilverSand
Аз искам само да споделя,че и според мен серията се очертава култова! mrgreen[1].gif Вчера, след като успяха да ме докарат до сълзи и някакво супер криво ми беше,реших да метна едно очо на промото и се пукясах от смях 18.gif От сълзи от мъка ме изби на истерия и не можех да спра да се хиля 18.gif 18.gif 18.gif ВИДЯХТЕ ЛИ Я ЛИНДЗИ, БЕ?!?! Все едно викаше нещо средно между "УГА БУГА УГА БУГА" и "ТОВА Е ВИВАТЕЕЕЕЕЕЕЛ" с маса или там стол в ръце! 18.gif
CiNdEreLLa``
С нетърпение го очаквам този епизод... много интересен се очертава biggrin.gif
zuzito
Уау!Доста диво ще да е... ПЕТ ЖЕНИ,много минало,объркано настояще,разбити сърца,прикрити истини,разочарования,ругатни,бой... Какво по-вълнуващо от това! Дано поне да е забавно.От личен опит зная,че много жени на едно място може да означава само две неща-голям купон,или голям скандал,а защо не и двете! Нямам търпение!!! 3.gif
girl_from_hell
бих казала само go team peyton http://i123.photobucket.com/albums/o315/br...TH/PS_team1.png
VeRjInIQ^
Тази серия ще е мн интересна а тая Линдзи мн ме дразни,а Хеили вобще не е права като я защитава, worthy.gif защото Пейтан със сигорност е направила мн повче за нея.Но Пейтан както каза едно момиче по горе има опит с боя 18.gif 18.gif 18.gif 10.gif
Althaea
Дами и господа, представяме ви претендентите за титлата "Любима на Лукас". В левия ъгъл виждате многократната победителка Пейтън, а в десния - идващата от аматьорските дивизии Линдзи. Коя ще победи - само в ОТН. ;Р
Хаха, много ме зарадва това промо, най-сетне се очертава една забавна серийка.
Човек наистина може да се депресира покрай любовните проблеми на тия хора. (:
Много се смях, когато Пейт и Линдзи се псуваха като каруцарки и даваха уплашените физиономии на останалите момичета.
Нямам търпение да видя това шоу. biggrin2.gif
anji_banji
Цитат
"Is she gonna cry"? Cry little rich girl!"
Е тая реплика,кагато я чух направо,паднах от стола 18.gif biggrin.gif Серията се очетртава доста интересна smile.gif
tequila_baby
По мое скромно мнение Лукас не иска да нарани Линдзи и затова си вкарва автогол. Ама си мисля 4е в книгата която пише е описъл истинските си чувства към Пейтън и Линдзи каквата е кокошка любопитна ще тръгне тайно да я чете и като разбере чувствата му ще развали годежа 4.gif Силно се надявам поне така да стане де.
A_l_e_x
Този епизод определено го чакам. Усещам,че пак ще се радвам много на Пейтън blush.gif Но ако Пейтън е само flame,то Линдзи незнам какво е angry.gif
arshavin1
Първо извинявам се, че въпросът ми може би не е зададен в правилната тема, но това последният сезон ли е??? Защото въпреки че е страшен, сериалът вече започва да прилича на нещо като сапунка. И да изкажа мнение по въпроса за Лукас-смятам че ако се ожени за Линдзи ще е най-тъпото нещо в сериала,защото гледаме 4 сезона любовта му към Пейтън и накрая се жени за друга.Т'ва ще е мн тъпо!!!!!!
**Sophia**
Нямам търпение да излезе този епизод emoticon1 (5).gif ..
Ще бъде страхотен,сигурно!Бой ще има(хах wqd.gif ..)Ако наистина Пейтън е започнала спора,ще бъде много жалко..
..нали се отказа от Лукас,тогава би следвало че ще остави Линдзи намира happy.gif !Но незнам..
Само знам и съм сигурна че ще има много смях на този епизод. 1 (4).gif
П.С..да споделя,че много ми липсва Гавин и "I Don't Wanna Be" sad.gif ..
aDiTy
това ще бъде много готина серийка! очаквам я с нетърпение най-после малко веселба ... лично аз съм за Линдзи ТеаМ просто смятам че всеки човек има право на щастие,Пейтън изпусна своя ред по една или друга причина (дали е виновна тя дали не е е няма значение момента мина) сега е ред и Линдзи да се порадва малко..
Princess Of Sorrow
Усещам,че епизода ще бъде много интересен 4.gif
meri_ans
ама ние кво се притесняваме нали все пак е Пейтън то се знае че ще и размаже фейса на тая сачма проста emoticon1 (55).gif spell.gif 2039[1].gif 2039[1].gif starwars.gif starwars.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif и после ще се вземат с Люк то се знае emoticon1 (59).gif emoticon1 (59).gif emoticon1 (106).gif emoticon1 (106).gif emoticon1 (106).gif emoticon1 (106).gif 1eyeb[1].gif ама мен ме интересува кво стаа с Нейтън и Хейли майна мноо ме дразни тая малката как се опитва да развали всичко
Nevena
18.gif 18.gif Еее...не,не мога,видяхте ли физиономията на Линдзи последния кадър... 16.gif GO GO PEYTON 15.gif
*AdDiCTeD*
Пейтън колко ме дразни с това "Cry little rich girl".. тя мн забравя нещо.. доста нервеща героиня е.. дано Линдзи победи smile.gif)
Jordan
Йоу, след всичката тая драма миналия епизод, май в тоя ще ни разведрят доста.
Go, Peyton!
Аз като ви викам, че Пейтън е пич...
meri_ans:ама ние кво се притесняваме нали все пак е Пейтън то се знае че ще и размаже фейса на тая сачма проста
18.gif
You're the best 3.gif
[dEs]
Неее, време беше нещо по забавно. Женски бой.. Колкото и да не харесвам Пейт обичам когато се държи като кучка хаха и едни такива саркастично - иронични подмятания. Както, когато беше ангел на смъртта. А, ако Люк вземе, че каже на Линдзи за целувката ще летят мебели към него... Линдзито е силна.
vasinka_{P}
Пейтън напоследък е станала голяма кучка, и в този епизод ще се докажа като такава, но и Линдзи няма да и отстъпва. Ще бъде супер интересно, явно е че ще има женски бой shocking.gif biggrin2.gif
mimizz
Ехх, като казахте женски бой, как липсва Рейчъл хихихи, можеха да я изчакат малко.

Иначе леля им Хейли ако поиска, ще ги ошамари всичките поред, само да реши laugh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.