Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Трябваше ли да умират Буун и Шанън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Персонажи и анализи
The Black Dragon
Според мен не трябваше. Особено Шанън... sad.gif Много кофти така да ги "убиват".
Аз до колкото съм запознат в първи сезон е трябвало по сценарий да умре един от 14-тимата и сценаристите са решили това да е Буун, а Шанън я "убиха" защото актрисата не е била съгласна с нещо в договора си unsure.gif
FrAgMaKeR
Не трябваше никой от двамата да умира, особено Шанън.. но имам скрита надежда че след време ще вземе да се появява отново, макар и като видение на някои от живите герои smile.gif
Ама по много тъп начин я убиха.. добре, че не и лепнаха мозъчен тумор, каквато е традицията при проблеми с договорите на акьорите wink.gif
Jordan
Еми по принцип никой не трябваше да умира...бяхме свикнали и с двамата и много кофти стана като убиха Буун...след тва пък дойде и времето някой друг да се отстрани и това се оказа Шанън.
Но пък от друга страна ми се струва, че направиха добре като отстраниха някой от героите...за сметка на това пък се появиха нови...така, 4е ще свикнем с липсана на Шанън, както свикнахме и с липсаа на Буунsad.gif
common_sense
един от двамата трябваше да умре. няма начин. трябваше да се покаже, че на този остров не само играят голф, но и има жертви. трябваше да има малко повече смърт, сещате се. все пак не са на почивка, а на "безлюден остров". dry.gif сценаристите правилно са избрали тва да е Буун.

за Шанън вече, мн ме е яд, че умря. sad.gif тоооочно започнааа да ми става любимка и я убиха.... wacko.gif тва не беше редно да е така, не защото ми харесваше като роля, а защото ако беше останала жива щеше да е мн по-полезна на филма. тя беше един или даже НАЙ-подходящият пример как островът променя хората. и ако в това парче земя има нещо "магическо", което променя хората, то тя беше идеалният пример. да не говорим, че характерът на героят беше мн интересен и поне за мен беше НАЙ-интересен. smile.gif цялото това объркване и стрес , което й се стовариха на главата, щяха да имат интересен край.... ОБАЧЕЕЕЕ, няма значение вече, защото я гръмнаха. впрочем я убиха в адски неподходящ момент, точно когато героинята започваше да усеща магията на острова. тъпа работа.... mad.gif
Buhti4ka
Не, не трябваше. За Буун знаех, че ще умре и го приех, не се изненадах. Обаче за Шанън ми стана кофти. Не ми харесваше особено, но пък и не исках да умира. А и начинът, по който стана беше малко глупав.
the_mouse
Да, наистина смъртта и беше доста нелепа.
The Shaman
И двамата не ме кефиха.Дали трябваше да умрат...Да.
Mimi
Не трябваше. smile.gif
aleksa
мислиа че не триабваше да умира нито един от тиаx ма нали е филм.............. 1236.gif
^^HeLa^^
Не като се има в предвид че и двамата умряха доста нелепо съм на мнение че по-добре да ги бяха по задържали във филма, особено Шанън нейната героиня можеше да претърпи развитие, но все пак щом сценаристите са го решили може ли някой да успорва smile.gif
the_mouse
Ами както е тръгнало... говори се, че и Саид ще умре в края на сезона.... жалко, че така се отклоняваме от основната идея за филма, в смисъл всички тези убийства си личи от далече че са скалъпени набързо...
The Black Dragon
А както знаем, за всеки герой има нещо много важно в миналото му, което ще обясни доста неща по-нататък... Виждате, че в почти всеки епизод серията е посветена на някой от героите и дават минали събития. Вече за Лок е и имало 3-4, за Сън и Джин също,... И все нови неща дават. А какво ли е трябвало да стане със Буун и Шанън едва ли вече ще можем да разберем, което е кофти, защото можеше да е нещо интересно 100%. И ако наистина е вярно, че всички на острова са свързани по някакъв начин и че всички са се виждали по един или друг начин преди катастрофата (доказателства бол) сигурно това ще е единствената възможност да покажат пак Буун и Шанън по-нататък в сериала, ама се съмнявам... Тяхната история се отряза в мига в който Шанън умря. И не се разкри... Кофти... А беше интересна. Ако я бяха оставили жива покрай нея щеше и Буун да се появява отново на екран.

Най-интересното обаче е, че актрисата която играе Шанън - Maggie Grace е винаги навсякъде с другите от актьорския състав и екипа - на пресконференции, на награди, фен сбирки и т.н... Което е хубаво, но ако наистина са я убили заради проблеми по договора не трябваше да е така. Пък знам ли и аз. Може заради The Fog да е станала хавата със смъртта й във филма. Доколкото се сещам, тя е единствената, която снимаше филм, докато се снима и LOST, а това може да е забранено в договора на актьорите и затва така да е станало. Ама в момента яко гадая biggrin.gif
common_sense
QUOTE(the_mouse @ Apr 3 2006, 10:42 PM) *

Ами както е тръгнало... говори се, че и Саид ще умре в края на сезона.... жалко, че така се отклоняваме от основната идея за филма, в смисъл всички тези убийства си личи от далече че са скалъпени набързо...

WTF!?!?! 19.gif ама защо всички мой любимци умират?!?! wacko.gif аз да нямам вътрешна слабост към бъдещи мъртъвци!? 14.gif
Morska~Vu6ka
Трябваше.Порсто иначе ще е безинтересно,ще си стане еднообразно и скучно...тряя и малко интрига да има,нови пресонажи... smile.gif
DesiTo
Според мен не трябваше, аз харесвах и двамата.
Но все пак не можеше никой да не умира, нали са сами на острова и трябваше да има жервти, просто не исках да са те двамата. smile.gif
Chad^Ravens
Според мен Шанън не трябваше да умира,защото доколкото схванах идеята на персонажът й е да докаже на другите че МОЖЕ много.....но така и не успя
Крадец на рози
Трябваше ли да умират Буун и Шанън

Трябваше !
the_mouse
QUOTE(Крадец на рози @ Jul 1 2006, 18:14) *
Трябваше !

Защо?
Крадец на рози
Защото нямаше да я има тази тема smile.gif
storm
Уверявам те, щяхме да преживеем и без да я има темата... 16.gif
the_mouse
QUOTE(Chad^Ravens @ Jul 1 2006, 17:53) *
да докаже на другите че МОЖЕ много.....но така и не успя

Тя пак го доказа: че може да прекратява договори, за да се снима в друг филм 19.gif
Chad^Ravens
хаха да наистина biggrin.gif
storm
QUOTE(the_mouse @ Jul 1 2006, 22:21) *
QUOTE(Chad^Ravens @ Jul 1 2006, 17:53) *
да докаже на другите че МОЖЕ много.....но така и не успя

Тя пак го доказа: че може да прекратява договори, за да се снима в друг филм 19.gif

http://imdb.com/name/nm1192254/

Забележете - Участвала (2004-2005), ама отдолу изброени епзиодите от 2006, от имдб съвсем се занемариха...
seduction_55
Какво значение има confused.gif щом са ги махнали така е било най-добре.
small_heart
He sad.gif
*AdDiCTeD*
Явно е трябвало, след като сценаристите са го направили. И, уверявам ви, едва ли Маги Грейс е предпочела да напусне сериала. Рядко подобни големи продукции биват толкова лесно (и рано - началото на втори сезон), заради неудобни договори... не знам, не обичам да се доверявам на непотвърдена информация. biggrin.gif
Иначе и на мен те двамата ми бяха любимци (особено като двойка в 13-ти епизод wub.gif), но... започнах да свиквам. wink.gif
K_f_R
Трябваше те бяха толкова СКУчНИ персонажи И изсторийките им бяха скучни просто ненужни персонажи измислени от болния сценарист само за да умрат и малко интижкда да има smile.gif
**Sophia**
Устествено че никой от двамата не трябваше да умира.Шанън ми беше много симпатична и от началото на сериала до сега много се промени.И трябваше да си е добре и да видим как ще продължи после,а Буун ми беше толкова сладък...и хубав.Но определено неговата смърт беше по болезнена от на Шанън...но това няма значение.И двамата много ми харесваха.
ALeX4e7y^
не естествено.Буун беше един от хубавците във филма,а Шанан от жените беше най-хубава!
Estell
На мен пък не ми бяха толкова симпатични. Шанън беше прекалено разглезена, а пък Буун постоянно вървеше подире й като някое вярно кученце. Определено ми беше по-мъчно, когато Буун умря. Абе можеше да останат още мъничко, но не е от кой знае каква важност.
Gossip Girl
Не
brooke_scott
За Шанън по4ти не ми пука, но Буун ми беше любимец мн ми беше гадно 4е умря cry.gif но сега си е 36_1_41.gif
^mileto^
Според мен НЕ!!!
hip_hop^girl
Да трябваше да умрат . Шанън не толква , но Буун ... той беше мисля че един от първите главни герои , които умря тогава беше Лок , който тогава не можеше да ходи. Буун падна от самолета в опити да се свърже с другите по радиостанцията за която никой и неразбра , а от другата страна на радиостанцията бяха онези от опашката на самолета , ако Ана - Лусия не беше побъркана и ако самолетът не беше паднал от дървото щяха да се свържат още в средата на 1 сезон и нямаше да е толква интересно. А за Шанън - мисля че го използваха като начин останалите да намразят Ана - Лусия и да направят по - итересна ретроспекцията на Саид
smallville_f
За сериала може би смъртта им беше нужна, но на мен лично много ми беше мъчно за Буун, защото ми беше един от любимците и все още е! smile.gif
ladysunshine
Нито един от двамата не трябваше да умира. Буун беше много сладък. А Шанън тъкмо се жлюбиха със Саид и тя умря при това по много тъп начин.
Mr. Winchester
Аз не знам защо като един е трябвало да умре да е бил това Буун. Можеше да умъртвят някой друг като Лок например ама персонажа му беше такъв че той да може да се оправя сам въпреки че е на възраст
allnitess
Не
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.