The Black Dragon
Jan 8 2006, 23:49
Значи във вътрешния ни сървър бяха качили няколко епизода от първи сезон преди година и нещо някъде и веднага тръгна слух, че този сериал е много сходен и подобен на Twin Peaks (с мистерии, разни необясними и странни неща и случки) и веднага се запалих, защото за мен Twin Peaks е религия - много любим филм. И веднага започнах да гледам и LOST. Оказа се, че не е точно като Twin Peaks (макар някои неща и моменти да ми приличат по някой път) но супер много ми хареса и се зарибих супер много и започнах да го гледам. После и на нашите го пуснах и те много се зарибиха и го изгледахме лятото и с тях и след тва го пуснаха по Нова ТВ
Сега чакам с нетърпение новите серии след зимната ваканция
common_sense
Jan 10 2006, 13:41
още, когато даваха филмът за първи път по АXN, баща ми мн искаше и аз да го гледам. непрекъснато ми обясневаше колко е интересен и как няма да съжалявам. аз обаче нали съм си инат и отказвах до края!!!

бях рещила, че ако го загледам ще е по мое желание и че никой няма да ме кара на сила да го гледам.
после брат ми го свали на компът и го записа на диск. след около 2-3 месеца нямах нет и нямаше какво да правя....тааа, пускам си аз Лост и ми стана интересно.

за 1 седмиса изгледах адсолютно всичко, което до сег ае излизало. от тогава чакам нова серия.
solenka
Jan 11 2006, 01:25
Бях чела в много форуми за този сериал, но не ми беше направил впечатление. Знам, че го имаше в локалния, но не бях заинтересована да го видя поне за какво става на въпрос, докато не разбрах, че ще го дават по Нова телевизия. Първите 3 епизода ги изгледах по Нова и се оказа, че филма много ми хареса. Останалите серии и от двата сезона ги изгледах в рамките на 1 седмица от локалния.

Сега нямам търпение да излезе новата серия!
FrAgMaKeR
Jan 13 2006, 17:34
Започнах лятото към средата на юли месец, когато бяха големите жеги и неможеше да си покажеш носа на вън. Стоях си вкъщи на хладно и понеже вече бях пристрастен киноман просто си търсих нещо за гледане, иначе одавна бях чувал за него, но не мислех че история за някви катастрофирали на самотен остров щеше да ми хареса. Обаче още от самото начало от първите кадри, разбрах че явно преставите ми за филма са погрешни и няма да е нищо подобно на съвременна история за Робинзоновци, а ще е нещо много яко

Изгледах сезон 1 за няколко дни и след това още няколко дни чертаех на едни листове разни теории..

Тва е един от любимите ми сериали и си го следя с огромен интерес
The Shaman
Jan 13 2006, 17:44
Признавам си,че го пуснах доста отдавна,но нещо нета лагваше и се отказах.Така до момента в който Нова започнаха да го излъчват.Супер фен съм на сериала и мога да поглъщам по десет серии една след друга :-)
Jordan
Jan 19 2006, 18:18
ами мен ме запали една приятелка. все ми повтаряше колко е хубав и ме врънкаше да започна да го гледам ама аз се мотах сумати време. Към Май месец миналата година, май, започнах да го гледам и така до сега. Малко ми спадна интереса след като разтеглиха 2ри сезон толкова ама все още си го гледам
Buhti4ka
Jan 22 2006, 09:52
Във форума, в който влизам доста се говореше за него. Едни дълги дискусии бяха, някои от потребителите имаха аватари и сигнатури с Лост и реших да го изгледам това чудо най-сетне...то май още лятото беше това, хем нямах какво да правя. Та решихме с приятеля ми заедно да го гледаме, той го теглеше и го гледахме у тях. И двамата много се зарибихме, особено той
n0HKko
Jan 24 2006, 17:23
Аз разбрах по реккламите по НОВА !
И от отгава го гледам !
Пропуснал съм 2 серий но в нета си наваксах
toti_barabata
Feb 12 2006, 23:07
Аз честно да си призная за пъеви път чуь за тоя сериал когато той беше почти свършил по Нова.Преди това мои познати ми бяха казвали че филма е як ама аз много рядко гледам нещо което ми го препоръчват.Започнах да го гледам в началото на дървената ваканция която ни дадоха и супер много се зарибих.Преди 4 дни изгледам последния епизод 13който беше качен а петъка гледах и 13.Сега чакам с нетърпение 14!
Аз разбрах от един приятел и много ме грабна този сериал-той е любимия ми след The O.C
Госпожица Вещицата
Mar 9 2006, 22:15
Ами аз бях на гости с баща ми и понеже "големите" си лафеха за някакви кандидатствания ние-аз,синът и дъщерята на това семейство-бяхме на компа...Понеже нямаше кво да правим момичето се изнесе и момчето предложи да пусне сериала...гледахме две серии и ме заинтригува,от тогава обаче не съм имала много време да го гледам...скоро почвам да наваксвам,само да приключа с наваксването на един друг сериал
^^HeLa^^
Apr 3 2006, 20:28
всичките ми приятели го гледаха и говореха за него, но на мен не ми изглеждаше интересен и понеже бях изгледала всички серии на One Tree Hill и трябваше да чакам за нова около две седмици реших да си запълня времето с Lost, но много ми хареса и сега чакам с нетърпение всеки следващ епизод
4i4iba
Apr 13 2006, 08:31
Ами просто почнах да си го свалям

.
3pacalypse Now
Apr 13 2006, 10:16
ами чух че го дават по Тв и мн хора го следяха и аз си викам тва ша е бахти простотията ама кво стана пуснах го в нета да го гледам и ми хареса и така.бтв аве някои знае ли за кфо служи тоя компютър там че така като ни държат в неведение мн кофти!
Аз запо4нах да го гледам от както го пуснаха по НОВА и от тогава страшно се запалих
valenceto
Apr 14 2006, 20:25
Ами то и аз по НОВА.Странното беше,че сестра ми ме запали.Тя беше луднала по него
И аз от НОВА :-)
brooke*
Jun 16 2006, 17:39
ами почнах да го гледам по нова,но не можех да хвана всеки епизод и за тва ми донесоха дискове-и 1,и 2сезон(обаче той до 13епизод).и като ги изгледах почнах да тегля!
Ми един френд ме зариби здравата и първи Сезон го изгледах за една събота и неделя
sladuranka
Sep 21 2006, 23:01
Ами често казано бях попадала на доста статии в Интернет и във най-различни форуми, а и като прочетох веднъж, че там участва и Доминик Монахан, който до този момент знаех само от "Властелина на пръстените" и съвсем ми стана любопитно

. След като изгледах 1-я епизод и тотално се зарибих

.
gangs7a
Sep 24 2006, 10:53
The Black Dragon е виновен и аз да се зариба супер яко по филма

Даже не ми даваше да ги гледам сам у нас,ми двамата или с още хора + кафета и бири у тях гледахме по 4 серии на ден
Аз засякох няколко епизода миналата година докато го даваха по НОВА. А тва лято като казаха че пак ще го дават по НОВА реших да видя що за сериал е. И от там нататък..... тотална зарибявка. Та го гледам и до днес.
Ice^Ice^Baby
Oct 4 2006, 08:59
Аз гледем откакто вървеше по Нова в края на миналат година май....Бях мн запалена до края на 2 сезон а сега чакам с нетърпение следващия
Гледам го от както го дават по Нова телевизия Но втори сезон избързах да го гледам преди да го пуснат там Но не съм особено доволен от тоя сериал не ми харесва особено
cool_girl
Nov 1 2006, 19:37
Приятелите ми постоянно говореха за този сериал и аз ре6их да по4на да го гледам
CheerFuL-F
Nov 1 2006, 19:49

Еми....по телевизора баба ми го гледаше и аз започнах да го гледам...
seduction_55
Nov 1 2006, 21:08
Започнах да го гледам като го пуснаха по Нова.Втори сезон си го дръпнах от интернет,но след 2 епизод на 3 сезон,официално престанах да го гледам...прекалено много го сбозиха...
sanuvam
Nov 1 2006, 21:11
О ами зазяпах се една вечер когато го гледаха родителите ми и ... така от Нова телевизия почнах да го гледам ...
p0l43t0
Nov 4 2006, 14:46
Препоръчаха ми го...и то скоро.Преди бях много лошо настроена към този филм,и аз незнам защо....Така,дръпнах си 1ви сезон,но към 7ма серия ми затъпя зверски...зарязах го,но след няколко седмици пак го почнах...ии следващите серии,както и 2ри сезон,ги изгълтах за седмица някъде
Jolly_GirL
Nov 5 2006, 12:17
Покрай приятелите
Още преди 2 години гледах реклама за започването на някакъв сериал по AXN и събрах цялото семейство пред TV-то да го зяпаме.Сестра ми вика колко е тъп,а сега всяка седмица го чака като незнам какво.Явно добър инстикт за сериалли вада(ех скромност,скромност)
gotinoto_baby
Feb 8 2007, 11:40
При мен стана съвсем нормално-гледах рекламата по ТВ и ми се видя готино сериалче.Гледах първите три епизода и доста се зарибих
oще преди да има каквото и да е реклама по АХН или НОва рабрах че има филм-сериял с голям потенциял и реших да гледам и много ми хареса!
kingsize-4eto
Feb 24 2007, 08:39
Аз го гледам от съвсем скоро!От близо ...няма и седмица...Реших просто да видя за какво става дума,че толкова го хвалят..И ако ми хареса и аз да го гледам,ако ли не-няма
И още в началото ми стана толкова интересно,че успях за 2-3 дни да изгледам всичко до тук..И сега мога да кажа,че това е един от най-готините серияли които някога съм гледала!
Gossip Girl
Apr 13 2007, 15:35
Цитат(seduction_55 @ Nov 1 2006, 22:08)

Започнах да го гледам като го пуснаха по Нова.Втори сезон си го дръпнах от интернет,но след 2 епизод на 3 сезон,официално престанах да го гледам...прекалено много го сбозиха...

И аз така
HiLaRy`DuFf{}
Jun 30 2007, 09:25
Запо4нах да го гледам по НТВ ... след тпва го спряха и запо4нах да си го тегля .... като цяло ми харесва но стана мн измислен
ChiHuaHua
Aug 3 2007, 01:31
Някъде септ 05-та по AXN попаднах на някакво филмче с палмички, самолет и много хора

Една вечер няколко седмици по-късно, въртях каналите да намеря нещо за гледане и пак попаднах на същото филмче с палмичките.. и този път го изгледах. Оказа се доста интересно и го гледах редовно 3-4 седмици и взе че свърши 1-ви сезон. На Нова Година излизането ми се провали в последния момент и бясна седнах пред ТВ-то, далеч от всички в къщи, и се оказа че има 2 дни LOST -маратон... не спах 2 дни, но изгледах 1-ви сезон и тотално се "изгубих"
*AdDiCTeD*
Oct 2 2007, 19:53
Когато даваха първия епизод премиерно по AXN го гледах оттук от там, нашите го гледаха.. после пак съм гледала оттук-оттам като го даваха по НОВА и ми беше интересно. Година по-късно започнаха отново да дават 1ви сезон по НОВА и ми стана много интересно и повода да почна да го дърпам беше един LOST маратон преди около година...
fNatic.
Oct 2 2007, 19:55
зарибих се по рекламата на нова на филма и започнах да го гледам ,но после се отказах :0
миии една моя съученичка ме накара да го гледам ама от после супер мн се запалих и аз
Enchanted
Oct 16 2007, 10:53
Аз по НТВ,започнах да го гледам,но не издържах и си свалих втори сезон,а след това почаках и доста за трети....,а сега чакам за четвърти
dEniChka
Oct 16 2007, 21:19
И аз по нова ТВ започнах да го гледам...
ViruZzZ
Oct 16 2007, 22:19
Ми май всички сме започнали от НТВ

,а аз после продължих с AXN и после от замунда си изтеглих другите епизоди
ladysunshine
Oct 26 2007, 15:46
Като започнаха да го дават по Нова и въртяха преди това рекламата и си казах, че сигурно ще е интересен и не се излъгах. Още първия епизод много ми хареса. След това изгледах 1 сезон и част от2 и спрях. След дълга пауза доизгледах 2 и 3 сезон
brooke_scott
Oct 26 2007, 20:55
Цитат(ladysunshine @ Oct 26 2007, 16:46)

Като започнаха да го дават по Нова и въртяха преди това рекламата и си казах, че сигурно ще е интересен и не се излъгах. Още първия епизод много ми хареса. След това изгледах 1 сезон и част от2 и спрях. След дълга пауза доизгледах 2 и 3 сезон
ами и аз, ама преди това бях гледала някви епизоди по AXN май
Mr. Winchester
Jan 29 2008, 09:05
аз пък по нова тв съм гледал 1 епизод (първия) и след това бях пропуснал няколко епизода и като го хванах пак ми се видя доста безинтересен...и след 1 година си го свалих от начало и като гледах вс. епизоди ся съм мн запален фен на сериала...
The_Man_Of_Steel
Feb 11 2008, 20:06
ами аз знаех че го дават по нова но се не успявах да го хвана и нито един епизод не хванах и после като сварши по НТВ си го свалих
ioanka_vt
Mar 17 2008, 17:43
И аз като някои други започнах по AXN. И как стана то, щраках по тв-то и от нищото по AXN давата реклама "следва 1 и 2 серия на Lost" и аз викам айде няя нищо по тв-то и така после по компа и така една серия не съм изпускала
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.