Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как започнахте да гледате LOST
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST
The Black Dragon
Значи във вътрешния ни сървър бяха качили няколко епизода от първи сезон преди година и нещо някъде и веднага тръгна слух, че този сериал е много сходен и подобен на Twin Peaks (с мистерии, разни необясними и странни неща и случки) и веднага се запалих, защото за мен Twin Peaks е религия - много любим филм. И веднага започнах да гледам и LOST. Оказа се, че не е точно като Twin Peaks (макар някои неща и моменти да ми приличат по някой път) но супер много ми хареса и се зарибих супер много и започнах да го гледам. После и на нашите го пуснах и те много се зарибиха и го изгледахме лятото и с тях и след тва го пуснаха по Нова ТВ sick1.gif
Сега чакам с нетърпение новите серии след зимната ваканция 3.gif worthy.gif
common_sense
още, когато даваха филмът за първи път по АXN, баща ми мн искаше и аз да го гледам. непрекъснато ми обясневаше колко е интересен и как няма да съжалявам. аз обаче нали съм си инат и отказвах до края!!! 9.gif бях рещила, че ако го загледам ще е по мое желание и че никой няма да ме кара на сила да го гледам. biggrin.gif

после брат ми го свали на компът и го записа на диск. след около 2-3 месеца нямах нет и нямаше какво да правя....тааа, пускам си аз Лост и ми стана интересно. biggrin2.gif за 1 седмиса изгледах адсолютно всичко, което до сег ае излизало. от тогава чакам нова серия. 3.gif
solenka
Бях чела в много форуми за този сериал, но не ми беше направил впечатление. Знам, че го имаше в локалния, но не бях заинтересована да го видя поне за какво става на въпрос, докато не разбрах, че ще го дават по Нова телевизия. Първите 3 епизода ги изгледах по Нова и се оказа, че филма много ми хареса. Останалите серии и от двата сезона ги изгледах в рамките на 1 седмица от локалния. smile.gif Сега нямам търпение да излезе новата серия! 4.gif
FrAgMaKeR
Започнах лятото към средата на юли месец, когато бяха големите жеги и неможеше да си покажеш носа на вън. Стоях си вкъщи на хладно и понеже вече бях пристрастен киноман просто си търсих нещо за гледане, иначе одавна бях чувал за него, но не мислех че история за някви катастрофирали на самотен остров щеше да ми хареса. Обаче още от самото начало от първите кадри, разбрах че явно преставите ми за филма са погрешни и няма да е нищо подобно на съвременна история за Робинзоновци, а ще е нещо много яко wink.gif Изгледах сезон 1 за няколко дни и след това още няколко дни чертаех на едни листове разни теории.. 16.gif Тва е един от любимите ми сериали и си го следя с огромен интерес smile.gif
The Shaman
Признавам си,че го пуснах доста отдавна,но нещо нета лагваше и се отказах.Така до момента в който Нова започнаха да го излъчват.Супер фен съм на сериала и мога да поглъщам по десет серии една след друга :-)
Jordan
ами мен ме запали една приятелка. все ми повтаряше колко е хубав и ме врънкаше да започна да го гледам ама аз се мотах сумати време. Към Май месец миналата година, май, започнах да го гледам и така до сега. Малко ми спадна интереса след като разтеглиха 2ри сезон толкова ама все още си го гледамwink.gif
Buhti4ka
Във форума, в който влизам доста се говореше за него. Едни дълги дискусии бяха, някои от потребителите имаха аватари и сигнатури с Лост и реших да го изгледам това чудо най-сетне...то май още лятото беше това, хем нямах какво да правя. Та решихме с приятеля ми заедно да го гледаме, той го теглеше и го гледахме у тях. И двамата много се зарибихме, особено той rolleyes.gif
n0HKko
Аз разбрах по реккламите по НОВА !
И от отгава го гледам !
Пропуснал съм 2 серий но в нета си наваксах biggrin.gif
toti_barabata
Аз честно да си призная за пъеви път чуь за тоя сериал когато той беше почти свършил по Нова.Преди това мои познати ми бяха казвали че филма е як ама аз много рядко гледам нещо което ми го препоръчват.Започнах да го гледам в началото на дървената ваканция която ни дадоха и супер много се зарибих.Преди 4 дни изгледам последния епизод 13който беше качен а петъка гледах и 13.Сега чакам с нетърпение 14!
Hacko
Аз разбрах от един приятел и много ме грабна този сериал-той е любимия ми след The O.C smile.gif
Госпожица Вещицата
Ами аз бях на гости с баща ми и понеже "големите" си лафеха за някакви кандидатствания ние-аз,синът и дъщерята на това семейство-бяхме на компа...Понеже нямаше кво да правим момичето се изнесе и момчето предложи да пусне сериала...гледахме две серии и ме заинтригува,от тогава обаче не съм имала много време да го гледам...скоро почвам да наваксвам,само да приключа с наваксването на един друг сериал biggrin.gif
^^HeLa^^
всичките ми приятели го гледаха и говореха за него, но на мен не ми изглеждаше интересен и понеже бях изгледала всички серии на One Tree Hill и трябваше да чакам за нова около две седмици реших да си запълня времето с Lost, но много ми хареса и сега чакам с нетърпение всеки следващ епизод rolleyes.gif
4i4iba
Ами просто почнах да си го свалям smile.gif.
3pacalypse Now
ами чух че го дават по Тв и мн хора го следяха и аз си викам тва ша е бахти простотията ама кво стана пуснах го в нета да го гледам и ми хареса и така.бтв аве някои знае ли за кфо служи тоя компютър там че така като ни държат в неведение мн кофти!
Ali8
Аз запо4нах да го гледам от както го пуснаха по НОВА и от тогава страшно се запалих biggrin.gif
valenceto
Ами то и аз по НОВА.Странното беше,че сестра ми ме запали.Тя беше луднала по него smile.gif
BAUAR
И аз от НОВА :-) smile.gif
brooke*
ами почнах да го гледам по нова,но не можех да хвана всеки епизод и за тва ми донесоха дискове-и 1,и 2сезон(обаче той до 13епизод).и като ги изгледах почнах да тегля!
vitiq
Ми един френд ме зариби здравата и първи Сезон го изгледах за една събота и неделя rolleyes.gif
sladuranka
Ами често казано бях попадала на доста статии в Интернет и във най-различни форуми, а и като прочетох веднъж, че там участва и Доминик Монахан, който до този момент знаех само от "Властелина на пръстените" и съвсем ми стана любопитно biggrin2.gif . След като изгледах 1-я епизод и тотално се зарибих worthy.gif 4.gif .
gangs7a
The Black Dragon е виновен и аз да се зариба супер яко по филма happy.gif Даже не ми даваше да ги гледам сам у нас,ми двамата или с още хора + кафета и бири у тях гледахме по 4 серии на ден biggrin.gif
bgy
Аз засякох няколко епизода миналата година докато го даваха по НОВА. А тва лято като казаха че пак ще го дават по НОВА реших да видя що за сериал е. И от там нататък..... тотална зарибявка. Та го гледам и до днес.
Ice^Ice^Baby
Аз гледем откакто вървеше по Нова в края на миналат година май....Бях мн запалена до края на 2 сезон а сега чакам с нетърпение следващия
DaniEl
Гледам го от както го дават по Нова телевизия Но втори сезон избързах да го гледам преди да го пуснат там Но не съм особено доволен от тоя сериал не ми харесва особено smile.gif
cool_girl
Приятелите ми постоянно говореха за този сериал и аз ре6их да по4на да го гледам
CheerFuL-F
16.gif Еми....по телевизора баба ми го гледаше и аз започнах да го гледам...
seduction_55
Започнах да го гледам като го пуснаха по Нова.Втори сезон си го дръпнах от интернет,но след 2 епизод на 3 сезон,официално престанах да го гледам...прекалено много го сбозиха... wink.gif
sanuvam
О ами зазяпах се една вечер когато го гледаха родителите ми и ... така от Нова телевизия почнах да го гледам ...
p0l43t0
Препоръчаха ми го...и то скоро.Преди бях много лошо настроена към този филм,и аз незнам защо....Така,дръпнах си 1ви сезон,но към 7ма серия ми затъпя зверски...зарязах го,но след няколко седмици пак го почнах...ии следващите серии,както и 2ри сезон,ги изгълтах за седмица някъде 4.gif biggrin2.gif
Jolly_GirL
Покрай приятелите smile.gif
sulu
Още преди 2 години гледах реклама за започването на някакъв сериал по AXN и събрах цялото семейство пред TV-то да го зяпаме.Сестра ми вика колко е тъп,а сега всяка седмица го чака като незнам какво.Явно добър инстикт за сериалли вада(ех скромност,скромност) 1eyeb[1].gif
gotinoto_baby
При мен стана съвсем нормално-гледах рекламата по ТВ и ми се видя готино сериалче.Гледах първите три епизода и доста се зарибих emoticon1 (12).gif
K_f_R
oще преди да има каквото и да е реклама по АХН или НОва рабрах че има филм-сериял с голям потенциял и реших да гледам и много ми хареса!
kingsize-4eto
Аз го гледам от съвсем скоро!От близо ...няма и седмица...Реших просто да видя за какво става дума,че толкова го хвалят..И ако ми хареса и аз да го гледам,ако ли не-няма biggrin.gif И още в началото ми стана толкова интересно,че успях за 2-3 дни да изгледам всичко до тук..И сега мога да кажа,че това е един от най-готините серияли които някога съм гледала!
Gossip Girl
Цитат(seduction_55 @ Nov 1 2006, 22:08) *
Започнах да го гледам като го пуснаха по Нова.Втори сезон си го дръпнах от интернет,но след 2 епизод на 3 сезон,официално престанах да го гледам...прекалено много го сбозиха... wink.gif

И аз така
HiLaRy`DuFf{}
Запо4нах да го гледам по НТВ ... след тпва го спряха и запо4нах да си го тегля .... като цяло ми харесва но стана мн измислен
ChiHuaHua
Някъде септ 05-та по AXN попаднах на някакво филмче с палмички, самолет и много хора biggrin.gif Една вечер няколко седмици по-късно, въртях каналите да намеря нещо за гледане и пак попаднах на същото филмче с палмичките.. и този път го изгледах. Оказа се доста интересно и го гледах редовно 3-4 седмици и взе че свърши 1-ви сезон. На Нова Година излизането ми се провали в последния момент и бясна седнах пред ТВ-то, далеч от всички в къщи, и се оказа че има 2 дни LOST -маратон... не спах 2 дни, но изгледах 1-ви сезон и тотално се "изгубих" wink.gif
*AdDiCTeD*
Когато даваха първия епизод премиерно по AXN го гледах оттук от там, нашите го гледаха.. после пак съм гледала оттук-оттам като го даваха по НОВА и ми беше интересно. Година по-късно започнаха отново да дават 1ви сезон по НОВА и ми стана много интересно и повода да почна да го дърпам беше един LOST маратон преди около година...
fNatic.
зарибих се по рекламата на нова на филма и започнах да го гледам ,но после се отказах :0
an4ito
миии една моя съученичка ме накара да го гледам ама от после супер мн се запалих и аз biggrin.gif
Enchanted
Аз по НТВ,започнах да го гледам,но не издържах и си свалих втори сезон,а след това почаках и доста за трети....,а сега чакам за четвърти biggrin2.gif
dEniChka
И аз по нова ТВ започнах да го гледам... biggrin2.gif
ViruZzZ
Ми май всички сме започнали от НТВ biggrin2.gif ,а аз после продължих с AXN и после от замунда си изтеглих другите епизоди smile.gif
ladysunshine
Като започнаха да го дават по Нова и въртяха преди това рекламата и си казах, че сигурно ще е интересен и не се излъгах. Още първия епизод много ми хареса. След това изгледах 1 сезон и част от2 и спрях. След дълга пауза доизгледах 2 и 3 сезон
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 26 2007, 16:46) *
Като започнаха да го дават по Нова и въртяха преди това рекламата и си казах, че сигурно ще е интересен и не се излъгах. Още първия епизод много ми хареса. След това изгледах 1 сезон и част от2 и спрях. След дълга пауза доизгледах 2 и 3 сезон

ами и аз, ама преди това бях гледала някви епизоди по AXN май unsure.gif
Mr. Winchester
аз пък по нова тв съм гледал 1 епизод (първия) и след това бях пропуснал няколко епизода и като го хванах пак ми се видя доста безинтересен...и след 1 година си го свалих от начало и като гледах вс. епизоди ся съм мн запален фен на сериала...
The_Man_Of_Steel
ами аз знаех че го дават по нова но се не успявах да го хвана и нито един епизод не хванах и после като сварши по НТВ си го свалих
ioanka_vt
И аз като някои други започнах по AXN. И как стана то, щраках по тв-то и от нищото по AXN давата реклама "следва 1 и 2 серия на Lost" и аз викам айде няя нищо по тв-то и така после по компа и така една серия не съм изпускала worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.