Здравейте!
Значи , сериала почнах преди седмица да го гледам и изгледах абсолютно всички серий до края без почивка!
Просто това е като сока!

Пиеш го непрестанно...
Края беше....... не знам как да го опиша... комбинация между невероятно и невероятно....
Майкъл - култов актьор! Ужасно много ме кефат начините му на разсъждаване и начина по който може да съставя плановете си. Уникум...
Линкълн - бе и той е много добър играч. Лошо е , че го натопиха , но после си получи президентския пардон , това е хубаво. Но най-лошото в ролята му , е , че само реве за сина си (е ако и аз имах дете и аз така , но той вече прекали...

) и само "мускулната" част от сериала... нищо друго. Както казах добър актьор е , но само , че прекалено надълбоко са го сложили....
Белик - Абе отначалото найстина си беше гадно *цензура*.. но като , че ли в третия сезон почнах да рева за него...
Т-Бег - Ужасно копеле , което е чист педофил!!!!!

Сара - ...Тука малко ми се повдигна но... моля да не продължавам...

Та много ми беше тъжно като я... я...

обезглавиха...
Сукре - много добър актьор , но тия се осраха като го вкараха в Сона без Майкъл

Махоун - ... за този няма какво да казвам ... класическа порода - плъх...
Сона - Абе няма ли прекалено много травестити в тоя затвор?

Таа... значи , този затвор беше найстина гаден , тия затворниците - още по-зле...
Фокс Ривър - Този затвор е по-хубав защото поне няма да се тревожиш от липса на храна и вода , но можеш да се тревожиш за - полицайте...
Просто като свърши последни 13 епизод от 3-ти сезон , нещо ми стана в комбинация от гняв и нужда за реване ...
Нямам абсолютно никакво търпение да излезне следващият сезон.
Но взех та се позамислих малко...
Не мисля , че ще има следващ сезон. Защо ли? Еми помислете... от кой затвор вече ще бягат? Навънка освен Майкъл да убие Гретсшън и още не знам си колко пичаги от КОМПАНИЯТА... не знам какво друго ще прави... Дори и да има 4-ти сезон , ще ви препоръчам да започнете да плачете , защото е по-сигурно , че няма да има 5-ти сезон... PEACE!