Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Art of The Deal"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
ViruZzZ

Майк и Линк са на път за срещата си в Панама със Сюзън, но без Уистлър. Махоун чака за назначение в Панамската кръчма. Сукре завършва в "Сона", за разлика от МакГрейди, който не се връща там.Стар познат ще се появи в епизода ...

Promo

Download:
Prison Break 3x13 @Zamunda.net
Prison Break 3x13 @ArenaBG.com

Субтитри:
Субс by tato

Sneak Peak Sneak Peak 2
DjeNNy
Епизода за мен беше невероятен, не съм и помисляла, че Майкъл ще остави нещата така. Мъчно ми стана за Сукре sad.gif И само аз ли не видях Моли ? huh.gif
ViruZzZ
Какъв край shocking.gif worthy.gif
Майкъл: Оле откога чаках т'ва "зло" да се пробуди в тоя човек worthy.gif Всичко беше измислил както трябва и сега усещам как "3-мата глупаци" ще умират един по един 15.gif
Линк: Общо взето не видях кой знае какво действие от него в тоя епизод освен, че май се заражда нова връзка в сериала biggrin.gif
Сюзън/Гретчен: Тая героиня ме кефи още откакто я видях, а сега с тоя епизод направо беше върха на сладоледа. Какви усмивки пускаше само blush.gif 15.gif
София: Добре, че не умря, че щеше да ме е много яд, поне се осъзна да го махне тоя п*дал huh.gif
Уистлър: No comment , тоя толкова почна да ме дразни, подъл, гаден, противен, че няма накъде повече. ОМГ тоя повече ме дразни от японеца 19.gif 14.gif
Махоун: Ник'ва промяна няма в действията му - лисица подла dry.gif
Сукре: Сега ще види к'во му е било на Майкъл да седи в тоя затвор с разликата, че той може би няма да се измъкне, защото Майкъл тръгна да гони Компанията ( 15.gif ) Линк ще се махне със София и LJ , тъй че няма шанс, а и сега Теди ще го мъчи и тормози още повече
Теди:"Дойдох, видях, победих" worthy.gif През целия сезон беше до Лечеро и се мазнеше, после започна да си разчиства конкуренцията, без дори той да си мръдне и малкия пръст и накрая стана новия "шеф" на Сона. Когато каза, че трябва да спасят Лечеро, защото го е приел под покрива си се опсявах, че ще загубим лошия Теди unsure.gif
Ето затова го обичам тоя сериал, рано или късно всички търсят отмъщение worthy.gif Welcome to the dark side, we have cookies 15.gif
PS. За Моли аз съм се объркал blush.gif
PS2.Септември 15.gif 15.gif 15.gif
The_Man_Of_Steel
Ужас, нямах нет до одева чак сега ми дойде и свалям с 40к ПБ
Firen
Наистина се надявах Маикъл да отрепе Гретчен когато имаше възможност,а ония 2-мата Тарикати Махоун и оная както и да му е истинското име са бати злетата wacko.gif . Доколкот разбрах от думите на Махоне Сара е Жива.Явно накрая Маикъл ги избива сички и спасява Сара biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
Хубаво щеше да бъде ако бяха дали Моли - именно тя ще е главната героиня в спин-оффа на ПБ - Prison Break: Cherry Hill
Сюзан Б беше жестока както винаги, дано да я има в 4ти сезон (ако въобще има следващ). Малко тъпо, че Майкъл и Линк се разделиха, но.. unsure.gif Горкия Сукре, много тъпо ми стана за него, поне не го убиха. smile.gif Уистлър и Компанията.. не очаквах, че работят заедно. Сега и Махоун biggrin2.gif Много яко ще е.
vasinka_{P}
Епизода беше много силен, просто нереален. Не очаквах такова развитие на нещата, финала на епизода беше много силен. С нетърпение чакам следващия сезон biggrin2.gif
Tedds
Наистина много силен финал blush.gif
Епизода беше велик.Мйакъл беше супер..просто ме разби.Линк,хаха,еми явно със София ще има нещо rolleyes.gif За Сукре ми стана толкоз гадно,защо той трябва да отнесе всичко немога да разбера mad.gif Гретчен,гадна си е,явно ще продължи да е такава...Абе страхотен финал,чакам следващия сезон с нетърпение smile.gif
Ravenchobg
Някой да знае как се казва песента от края на 13-та серия?
ViruZzZ
Цитат(Ravenchobg @ Feb 20 2008, 18:32) *

Llorando - Crying smile.gif
Ravenchobg
Цитат(ViruZzZ @ Feb 20 2008, 21:25) *
Цитат(Ravenchobg @ Feb 20 2008, 18:32) *

Llorando - Crying smile.gif

Благодаря
The_Man_Of_Steel
Страхотен финал, епизода беше супер
Първо- Майкъл трябваше да килне Гретчън, щях много да се изкефя...Но както и да е май ще има нещо между София и Линк- СЛинк biggrin.gif Сукре горкия много ми е жал за него тоя Теодоро добре го подреди sad.gif и сега вече шефа в Сона...за Ел Джей кво да кажа пича е добре ! него поне нямат при4ина даго махат от сериала , както Сара
Не очаквах че Уистлър и компанията работят заедно, Махоун е такава лисица мършава :@ не се трае
единственото за което ме е яд че няма да има още епизоди а чак когато почне другия сезон и ПП Fall out boy трябва да има нов сезон не може да си остане всичкко така, Сукре да гние ,Майкъл и останалите да са бегълци
!
*BringMeToLife*
ЕЕ страшен финал.. Много тъжно ми стана за МАйкъл и Сукре .. е т'ва е приятелство .. Няма смисъл да коментирам всички .. worthy.gif супер беше ..
Nasi
Страхотен финал на сезона. Не се съмнявам, че ще има и 4 сезон, но се надявам да го пуснат колкото се може по-скоро.
Mr. Winchester
страшен финал на сезона кога по4ва 4 сез.
ViruZzZ
Чак септември май |-(
advokata
Здравейте!

Значи , сериала почнах преди седмица да го гледам и изгледах абсолютно всички серий до края без почивка!
Просто това е като сока! biggrin2.gif Пиеш го непрестанно... mrgreen[1].gif
Края беше....... не знам как да го опиша... комбинация между невероятно и невероятно.... biggrin2.gif

Майкъл - култов актьор! Ужасно много ме кефат начините му на разсъждаване и начина по който може да съставя плановете си. Уникум...

Линкълн - бе и той е много добър играч. Лошо е , че го натопиха , но после си получи президентския пардон , това е хубаво. Но най-лошото в ролята му , е , че само реве за сина си (е ако и аз имах дете и аз така , но той вече прекали... biggrin2.gif biggrin2.gif ) и само "мускулната" част от сериала... нищо друго. Както казах добър актьор е , но само , че прекалено надълбоко са го сложили....

Белик - Абе отначалото найстина си беше гадно *цензура*.. но като , че ли в третия сезон почнах да рева за него... biggrin2.gif

Т-Бег - Ужасно копеле , което е чист педофил!!!!! mad.gif

Сара - ...Тука малко ми се повдигна но... моля да не продължавам... biggrin2.gif Та много ми беше тъжно като я... я... shocking.gif обезглавиха...

Сукре - много добър актьор , но тия се осраха като го вкараха в Сона без Майкъл biggrin.gif

Махоун - ... за този няма какво да казвам ... класическа порода - плъх... biggrin2.gif

Сона - Абе няма ли прекалено много травестити в тоя затвор? biggrin2.gif Таа... значи , този затвор беше найстина гаден , тия затворниците - още по-зле...

Фокс Ривър - Този затвор е по-хубав защото поне няма да се тревожиш от липса на храна и вода , но можеш да се тревожиш за - полицайте...

Просто като свърши последни 13 епизод от 3-ти сезон , нещо ми стана в комбинация от гняв и нужда за реване ...
Нямам абсолютно никакво търпение да излезне следващият сезон.
Но взех та се позамислих малко...
Не мисля , че ще има следващ сезон. Защо ли? Еми помислете... от кой затвор вече ще бягат? Навънка освен Майкъл да убие Гретсшън и още не знам си колко пичаги от КОМПАНИЯТА... не знам какво друго ще прави... Дори и да има 4-ти сезон , ще ви препоръчам да започнете да плачете , защото е по-сигурно , че няма да има 5-ти сезон... PEACE! biggrin2.gif
ViruZzZ
Преговаря се дали да допродължат сезона до 22 епизода като направят 9те серии и да ги пуснат април месец с другите сериали дето бяха засегнати от стачката, а ако не е тогава септември ще се насладиме на нов сезон , а дано worthy.gif
doctor_freeman
Цитат(ViruZzZ @ Mar 2 2008, 01:53) *
Преговаря се дали да допродължат сезона до 22 епизода като направят 9те серии и да ги пуснат април месец с другите сериали дето бяха засегнати от стачката, а ако не е тогава септември ще се насладиме на нов сезон , а дано worthy.gif

Наистина ли? Къде го прочете това? То април си идва доволно бързо, така че би трябвало да обявят плановете си в най-скоро време! Лично аз се надявам да допродължат този сезон и чак след това да правят 4-ти, но... ще поживеем, ще видим. smile.gif
vesko_oth_fen
сега изгледах и последната серия от 3 сезон.Края беше както винаги много яко направен.
за геройте : ммммм .... най-кофти ми стана за Сукре не го заслужава, а за Линк ми се струва че се влюби в София (дано) rolleyes.gif biggrin2.gif За Майкъл така кат е зъл е по готин персонаж mrgreen[1].gif За Компанията като цяло отвращава ме sick1.gif добре че вече го няма китаеца sick1.gif sick1.gif sick1.gif
и чакам 1 септември с нетърпение worthy.gif : ))) .
enzo
Майкъл Скофилд мачка е чоек wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.