Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sophia Bush VS Rachel Bilson
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Buhti4ka
Само тази тема успя да ми роди главата.
Идеята ми дойде от темата за момичетата в ОТН. Въпросът ми е коя от двете ви харесва повече на външен вид. На мен ми е много трудно да реша и още се колебая rolleyes.gif Сега като гледам ОТН Брук много ми харесва, но пък и Самър ми е любимка. Не знам за коя да гласувам.
Прилагам по 3 снимки, въпреки че предполагам много добре знете как изглеждат и двете.

Sophia:

Rachel:

И моля ви не гласувайте пристрастно заради сериала.
krisi
по труден избор не можа ли да измислиш huh.gif не мога да реша и двете са супер страхотни. Брук я харесвам като героиня 100пъти повече и особено снимката която си избрала тази с черния потник е върха, но ако трябва да отговоря честно ако ги гледаш 2-те във сериалите(не на снимки) просто когато са естествени бих казала че Рейчъл е по-красива,София бих я определила като по-реална,естествена smile.gif това не е предателство Брук е върха 4.gif 4.gif
Buhti4ka
Ами аз точно заради това питам, защото не мога да реша biggrin.gif
А снимките са само нагледен материал, ако някой не ги е виждал. Иначе вие си ги сравнявайте както искате.
Аз все още се чудя и не съм гласувала, но май клоня към Рейчъл.
Devil^Rose^^
София happy.gif
Тя повече ми харесва и не е заради сериала ами незнам притежава нещо специално, струва ми се 100 пъти по красива от Рейчъл. (не че тя не е ) smile.gif
ludoto_mimi
Вие ще ме уморите с тия теми... dry.gif
FrAgMaKeR
Много, много е трудно да се вземе решение wacko.gif и двете са страхотни и макар да си приличат имат различно излъчване. Няма да гласувам smile.gif
The Black Dragon
С две ръце и три крака за София Буш
ludoto_tedi
еми аз гласувах за Рейчъл.Вярно е ,че и двете са много красиви ,но просто клоня към Рейчъл!
RoXXy_
QUOTE(Buhti4ka @ Jan 7 2006, 07:24 PM) *

Само тази тема успя да ми роди главата.

QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 7 2006, 09:45 PM) *

Вие ще ме уморите с тия теми... dry.gif

18.gif 18.gif I just can't stop it, it's srtonger than me... 18.gif 18.gif

и двете са пички, имат готини гаджета в сериалите, null vote from me ghost.gif

едит:авторката smile.gif ,сложи още една снимка на София, така не е честно, на Рейчъл са 3...хмм wacko.gif
common_sense
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 7 2006, 09:39 PM) *

София happy.gif
Тя повече ми харесва и не е заради сериала ами незнам притежава нещо специално, струва ми се 100 пъти по красива от Рейчъл. (не че тя не е ) smile.gif

няма какво да добавя. smile.gif
Buhti4ka
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 7 2006, 10:18 PM) *

едит:авторката smile.gif ,сложи още една снимка на София, така не е честно, на Рейчъл са 3...хмм wacko.gif

3 съм сложила(вярно, че едната е с чад ама много ме кефи и не можах да се сдържа), да не би някоя да не излиза?
ludoto_mimi
QUOTE(Buhti4ka @ Jan 7 2006, 10:36 PM) *

3 съм сложила(вярно, че едната е с чад ама много ме кефи и не можах да се сдържа), да не би някоя да не излиза?

Да, третата не излиза. Малко корекцийки по снимките, че са супер огромни някои. Няма да им отиде хубостта ако снимките са по-малки. wink.gif
^Mim0zKa^
Оооооо хора хварлихте ме в тъ4а с тва вапрос4е....хм...абе Самър е голяма сладуранка само 4е някак си ми е по детска ...а Брук е неква по готина мацка...затова давам гласа си за Sophia Bush 10.gif
Eli_Baby
Малиии тая тема не е за хора като мен blink.gif И двете ги харесвам супер много ама се пак гласувах за София blush.gif
Buhti4ka
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 7 2006, 10:39 PM) *

Да, третата не излиза. Малко корекцийки по снимките, че са супер огромни някои. Няма да им отиде хубостта ако снимките са по-малки. wink.gif

Ами добре и тези стават. Аз по принцип не искам да се гласува за снимките както вече казах. За онагледяване ги сложих само.
The Shaman
Rachel Bilson
rusi4kata^
софия 4.gif
FrAgMaKeR
Както казах по-горе труден избор, но има нещо по-палаво в София, все едно казва с усмивката си "искаш ли да си поиграем" wink.gif

IPB Image
Menna
ohmy.gif Ооо,много труден избор,това са ми любимите тийн актриси,макар,че малко повече клоня към София Буш(и самия ОТН си оказва влияние).Пфу както и да е-няма да гласувам 18.gif 10.gif 10.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Jan 8 2006, 12:18 AM) *

ohmy.gif Ооо,много труден избор,това са ми любимите тийн актриси,макар,че малко повече клоня към София Буш(и самия ОТН си оказва влияние).Пфу както и да е-няма да гласувам 18.gif 10.gif 10.gif

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
И аз не мога да реша. И двете ги харесвам страшно много. 4.gif 4.gif 4.gif
Mimi
София. smile.gif Макар че и двете са супер сладки. wink.gif
eL
Aз пък ще гласувам за Рейчъл ... колкото и да симпатизирам на София , Рейчъл Билсън ми е по-симпатична. С тази миловидна физиономийка ... все едно ми казва : "Моля ти се гласувай за мен" biggrin2.gif
Buhti4ka
Ако ви се занимава я пуснете по една любима ваша снимка и на двете, мисля да пусна темата и в един друг форум.
_HriS_TinA_
Оооо момент.... Ел и аз подкрепям Рей4ъл 4.gif ..айде сега да се насладим на малки4ко от нея biggrin2.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

П.С- Дано някой да не ме разбере погре6но тва 4е аз гласувам за нея не озна4ава 4е сериала в който о4аства ми харесва пове4е ...нито пък ролята която играе в него (въпреки 4е върху това бих се замислила )...хахах пък и баннерите са си на Rachel Bilson , а не нa "Summer" biggrin2.gif

....ето някое-друго нейно папара6ко pic-4e:

IPB Image IPB Image IPB Image
Eli_Baby
Ето снимчици от мен wink.gif IPB Image IPB Image IPB Image
CMeTaHKa
IPB Image wink.gif
solenka
Аз гласувах за София. ОТХ изобщо не ми влияе, но тя ми е много по - симпатична отколкото Рейчъл.
eL
Аууу Хрис тия снимки дето си сложила на Рейчъл са Убийствени !! worthy.gif НЕ мога да отлепя очички ... Има такова детско излъчване я в същото време е Супер секси ... 4.gif Дребничко, мъничко, сладичко ... стига толкова че почнах да звуча странно 18.gif 4.gif
п.с. Софи сори ама бледнееш ...
~Bruk~
рейч smile.gif biggrin.gif Не се влияя от сериалите, макар че и двата ги обожавам blush.gif София също е страшно красива и много ми харесва, но все пак Рейчъл за мен си е номер едно 4.gif Eто и някои много сладки нейни снимчици

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

Малко се поулях wacko.gif
eL
Ayy мноого ти благодаря. 4.gif Наистина е прекрасна !! 8.gif
The Shaman
IPB Image
Menna
Нелси,страхотна колекцийка на Рейч 10.gif 10.gif Много ти благодаря rolleyes.gif
Scott
Няма какво да обсъждаме Рейчъл е 6 по красота в света !!!
The Shaman
QUOTE(Scott @ Jan 9 2006, 10:23 PM) *

Няма какво да обсъждаме Рейчъл е 6 по красота в света !!!

Е то се вижда,че мъжете имаме вкус.Не ми е ясно обаче защо в анкетата гласуват само жениconfused.gif? biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Jan 9 2006, 10:27 PM) *

Е то се вижда,че мъжете имаме вкус.Не ми е ясно обаче защо в анкетата гласуват само жениconfused.gif? biggrin2.gif

Щот' нямаме достатъчно мъже 18.gif 18.gif
Бтв аватара ти рулира biggrin2.gif
ludoto_tedi
ето малко снимки на Рейчъл аз гласувах за нея:

IPB Image IPB Image IPB Image
_HriS_TinA_
Ааааааааааа не просто не е истина страхотни стее 4.gif На ~Bruk~ и Ludoto_tedi направо им се кланям - невероятни снимки се набарали biggrin2.gif ! WooOoooW ......
ludoto_tedi
IPB Image

IPB Image

и малко на София:

IPB Image
Buhti4ka
Благодаря за снимките, тази на Рейчъл бяха много хубави наистина 4.gif Аз темата я пуснах и утре като се съберат повечко гласове ще ви кажа как са.
ludoto_mimi
Аз пък ще пусна на София 2083[1].gif

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image

Аййде друг път пак happy.gif
RoXXy_
aми гледма всеки постнал някви снимки на Рейчъл, която наистина е хубава...ама София си има чар просто...
не е ли вярно happy.gif
IPB Image
IPB ImageIPB Image

Chad who? 15.gif
IPB Image

IPB Image
IPB Image

п.п.отвръщам на удара...тоя пост 503468 часа го пиша 16.gif

п.п.2:споменах ли тази...
IPB Image
dimitar1212
Рокси,от каде свали тези снимки на София-страшни са.
ludoto_tedi
аз нямам нищо против София и мисля да го докажа:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

п.с.:надявам се да не сте останали с впечатлението че не харесвам София не е така smile.gifхаресвам я ,но Рейчъл е сладка и в някои снимки изглежда като малко момиченце сладко,а на някои изглежда мн готина пичка tongue.gif
Menna
worthy.gif worthy.gif worthy.gif 3.gif Ехаа,хора доста голяма колекцийка сте направили,ето едно банерче на двечките 10.gif

IPB Image
Buhti4ka
Гласовете бяха:
Sophia - 11 (42.3%)
Rachel - 15 (57.7%)
Menna
Ето още малко към колекцииката 10.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
James towel keeper
10x мНОГО!!!! 4.gif 4.gif 4.gif И двете са големи сладурани, но гласувам за Софито 10.gif
mirka
WOW!!!Снимките на София са страхотни!!!!Половината не ги бях виждала.Гласувам за нея разбира се! smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз съм си фенка на Пейтан и Лукас!И също така харесвам повече този филм от ОС пък и Брук си ми е прекалено сладка,не мога да отрека че не си я харесвам и нея! rolleyes.gif
^Mim0zKa^
Аз сам си за София естествено ,тя е супер мацка но в никакав слу4ай не казвам 4е Рей4ъл не ме кефи затова 6те постна някои снимки и на двете сладурани!
Sophia {} IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image
IPB Image http://i36.photobucket.com/albums/e2/mim4o...reshface011.jpg[/img] IPB Image IPB Image ....аиде стига толкова за Софито 4е маи се поолях..
Rachel IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image....това са!Дано ви харесат!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.