Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sophia Bush VS Rachel Bilson
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
*PeyT*
Menna....офф добре де..не съм доогледала темата и к`во от т`ва?! Имам чувството , че търсиш с лупа най-малката подробност за която да се хванеш, за да направиш някаква забележка и то с вечната си ирония! Писна ми да цитираш всеки мой пост! blink.gif К`вото и да напиша си вечна опозиция, все с нещо не си съгласна, все това не било така и т.н..и към още няколко хора го правиш същото! Добре уе, не разбирам какъв е проблема всеки свободно да си изказва мнението, без някой постоянно да му прави забележки за нещо си.. понякога малко попрекалявате с тоя така наречен "ред"..по -спокойно малко... wink.gif smile.gif Повече няма смисъл да казвам нищо по тази тема! Нямам идея дали след този пост някой ще ми прати съобщение от рода на "много потребители се оплакват вече от вас.." и т.н..все ми е тая.....просто ми омръзна!

НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОФФ ТОПИКА!

А по темата...искерено съжалявам че се обърках и сметнах че се има предвид като цяло и самите те и героините му..извинявам се, че не съм обърнала достатъчно внимание! Ще гледам да не се повтаря никога повече! 16.gif wacko.gif 18.gif
stanislava
ЕВАЛА,МАЦКА!!! worthy.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(*PeyT* @ Aug 23 2006, 18:36) *

Menna....офф добре де..не съм доогледала темата и к`во от т`ва?! Имам чувството , че търсиш с лупа най-малката подробност за която да се хванеш, за да направиш някаква забележка и то с вечната си ирония! Писна ми да цитираш всеки мой пост! blink.gif К`вото и да напиша си вечна опозиция, все с нещо не си съгласна, все това не било така и т.н..и към още няколко хора го правиш същото! Добре уе, не разбирам какъв е проблема всеки свободно да си изказва мнението, без някой постоянно да му прави забележки за нещо си.. понякога малко попрекалявате с тоя така наречен "ред"..по -спокойно малко... wink.gif smile.gif Повече няма смисъл да казвам нищо по тази тема! Нямам идея дали след този пост някой ще ми прати съобщение от рода на "много потребители се оплакват вече от вас.." и т.н..все ми е тая.....просто ми омръзна!

НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОФФ ТОПИКА!

А по темата...искерено съжалявам че се обърках и сметнах че се има предвид като цяло и самите те и героините му..извинявам се, че не съм обърнала достатъчно внимание! Ще гледам да не се повтаря никога повече! 16.gif wacko.gif 18.gif

1clap[1].gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 1clap[1].gif
Menna
Единственото,което ме подразни в поста ти е това,че го правиш достояние на целия форум(още повече,че няма нищо общо с темата).Ако имаш личен проблем с някой потребител,използвай РМ.IPB ImageНо така и така си го написала,ще ти отговоря(може и да съм рязка в отговорите). wink.gif

Писна ми да цитираш всеки мой пост! blink.gif
К`вото и да напиша си вечна опозиция, все с нещо не си съгласна, все това не било така и т.н..
Съжалявам,но в това не виждам нищо нередно. Форум,Дискусии,Спорове.С толоква много хора сме били на различно мнение,но ти си първата,която се оплаква от това(да не забравя и дружината след твоя пост). biggrin2.gif

и към още няколко хора го правиш същото!
Честно казано ми се струва нелепо да ми държиш сметка за това. blink.gif Ако някой има някакъв проблем с мен има РМ за тази работа.

Нямам идея дали след този пост някой ще ми прати съобщение от рода на "много потребители се оплакват вече от вас.." и т.н..все ми е тая.....!
Спокойно,не приемаме нещата толкова драматично. smile.gif А тези,които са получили съобщенията,е имало причина да ги получат и няма нужда да се жалват наляво и надясно за това!!!

понякога малко попрекалявате с тоя така наречен "ред"
Никак даже.И реда не е "така наречен". wink.gifИ като стана въпрос за това-форума съществува повече от година и на никой,нито реда,нито другите потребители са им пречили. И изведнъж се появяват някакви нови юзери,на които света им е крив и за всичко се оплакват.Ще извинявате,но форума не е за обслужване на нечии капризи(били те мои,ваши или на някой друг). happy.gif

просто ми омръзна
По този въпрос нищо не мога да направя.

Без лоши чувства. smile.gif
stanislava
Лоши чувства няма,просто понякога с тази педантичност да се спазват правилата,според мен се губи главната цел на форума,а имено хората в него да се забавляват.Държа да отбележа,че по никакъв начин не съм искала да обидя теб или останалите,които се грижат за спазването на реда и правилата и не отричам,че това е важно,а също и че много уважавам работата,която сте свършили доста преди аз дори да знам за този форум.Знам,че това не е мястото(права си,че личните съобщения са точно за това),но тъй като от тук се почна-тук и ще се извиня,още веднъж-не това съм имала за цел,когато се присъединих към мнение на друг user.Но и ще ви помоля да бъдете по-толерантни към дребни грешки от рода на двойни постове,за да може човек просто да си гледа кефа.
Menna
В такъв случай смятам темата за приключена. smile.gif
Искрено се надявам повече да няма такива излишни спорове.Още веднъж ще помоля,всеки който има личен проблем с потребител да използва Лични съобщения за тази цел.
Сериала е страхотен и след като той е общ интерес,поне времето прекарано тук да е приятно и ползотворно. smile.gif

ПС:Оставям феновете на Рейчъл и София да продължат коментарите си. wink.gif
Nasi
1. Важно е да се отбелижи, че всеки, който има личен въпрос към даден форумец и този въпрос не е от значение за конкретната тема, трябва да се използва т.нар. ПМ - лични съобщения.
Не е нужно всичко това да се пише в тема, в която няма нищо общо за конкретния въпрос.

2. Правилата са си правила и без тях не може. За да има ред те трябва да важат за всички.
Правилата трябва да се спазват.IPB ImageIPB ImageIPB Image

3. Дискусия - това е форма на диалог, който не цели да създава противоречия. Чрез дискусията две страни доказват личните си мнения без да искат да наложат своето мнение на останалите. От античността те/ т.е. дискусиите/ са начин на разрешаване на спорни въпроси и гледни точки. В тях няма нищо лошо, но трябва да се водят на точното място.
Според правилата на този вид комуникация, между дискутиращите страни винаги трябва да има арбитър, който да следи за спазването на правилата и добрия тон между участниците.

Едит: Писали сме едноверменно 16.gif

В такъв случай смятам темата за приключена.
Nasunko
Рейчъл с 2 ръце. Фен съм на ОТХ, но няма втора жена като Рейчъл. Страшно много я харесвам.
LPfenKA
аз пък гласувам за София с две ръце и два крака! rolleyes.gif Тя е мноо симпати4на и открита ли4ност(съдя за тва по вси4ки работи дет съм видяла и про4ела за нея а не по образа на Брук)Има някво сладурско излъ4ване и изглежда непринудена smile.gif немога да кажа не6о ло6о за Рейчъл 6тот и тя е сладурана но не колкото София happy.gif
Bloody_Tears
То се знае,че ще гласувам за София.Не само защото е толкова добра актриса и толкова добричка,но и защото е една от най-красивите жени които някога съм виждала. rolleyes.gif biggrin2.gif
Natali
Преди страшно много харесвах О.С. и Рейчъл страшно много ме радваше.....
Но мисля, че в София има нещо, което ми харесва повече. Двете са много красиви жени, но мисля, че София изглежда по-здряла и същевременно притежава това детинско излъчване,happy.gif което не може да се скрие blush.gif worthy.gif 3.gif
DaniEl
Естествено,че ще избера София 4.gif (и мнението ми изобщо не е повлияно от сериала).София според мен е доста по-хубава и талантлива от Рейчал
vivata123
Софиту biggrin2.gif
Bethany
Софияsmile.gif
ZzoOoMeR
QUOTE(Nasunko @ Aug 24 2006, 20:48) *

Рейчъл с 2 ръце. Фен съм на ОТХ, но няма втора жена като Рейчъл. Страшно много я харесвам.

Toчно!!! 2-ра като Рейчъл няма и няма и да има ... smile.gif
Nasi
ZzoOoMeR темата беше приключена, не мисля, че е редно да се започво отново 9.gif .
seduction_55
Малко да се поосвежи и тази тема. smile.gif

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image
Lu}{oR
Просто не може да става и на въпрос коя е по-хубава.Няма да ми стигне полето да напиша колко пъти повече ми харесва София.Тя е просто уникална.Друга като нея няма.Направо съм влюбен в неяsmile.gif))
pesho93
Гласувам за София с 2 ръце 2 крака и 1 к*р
eL
Не мога да определя коя е по-красива защото съм ужасно влюбена и в двете момичета wub.gif
И двете изглеждат страхотно, имат супер мило и нежно излъчване .... освен това са на горе-долу един и същ ръст, килограми и възраст. Чаровни миньончета със сладурски усмивки ... как да избираш м/у такива ангелчета ? rolleyes.gif

Ааа казах ли ви също че се обличат еднотипно happy.gif :

за мен са си загубени при раждането близначки 18.gif
{`BrukaS`}
И двете са супер сладуранки ама май май съм за Софийчето!Защо ли!?Ами тя си играе(София)много по-добре ролята и има по-яко излачване,направо те грабва на момента!worthy.gif
^^HeLa^^
не мога да кажа коя е по-хубава и двета адски много ги харесвам, а и както доста хора преди мен са отбелязали те много си приличат и се обличат почти еднакво, спокойно могат да минат за сестри 10.gif а имат и друго общо и двете имат връзка с пратньорите си от сериалите, в които участват, е за съжаление Чад и София се разделиха, което се надявам да не се случи със Рейчъл и Адъм или поне не скоро smile.gif smile.gif smile.gif

CheerFuL-F
София естествено
Tutor_Girl
София много ясно!!!Тя е страхотна актриса и е много красива.
ALeX4e7y^
СофияяЯяяяЯяяяяЯяя
ava_89
о тази темичка си я бива. и двете са големи сладурани супер са
Но София си е София THE BEST
DeSiNCeTu
София, и като актриса, и като външност 4.gif С тези тръпчинки е много сладка 10.gif
^FANTAZIA^
Sophia Bush
BrOOke&LuCaS
Естествено че София тая Рейчъл не мога да я гледам....
elli
трудни4ък въпрос мн се колебах но все пак....софия като 4е ли е по хубава 4.gif
SweetDreams
(Buhti4ka @ Jan 7 2006, 19:24) *

[b]И моля ви не гласувайте пристрастно заради сериала.

И да бях фенка на OC мисля, че пак бих признала, че София е доста по-красива от Рейчъл, но това си е мое мнение wink.gif [/b]
CiNdEreLLa``
Лелей голяма дилема...и двете ми харесват страшно много и са невероятно красиви,но май май Софито някак си ми е на сърцето emoticon1 (116).gif 1236.gif
borko
Естествено, че София! 4.gif
Обаче ако се оценява САМО на тези снимки в първия пост, Рейчъл може би изглежда по-добре.. но като сравних и други снимки, 100% София е по-готината!
**Sophia**
Разбира се че избирам София.Тя е сладка,талантлива и .....с една дума СУПЕР!!!!!
dizzence
И двете са ми наистина сладки, но може би София Буш има по-чаровно излъчване.
krypka
софия blush.gif
jolie
И двете са много хубави.Но София има изключително изразителен поглед. blink.gif
~F.A.T.E~
За мен е София и героинията и ме кефи повече и самата тя е супер очарователна и страшна мацка така че,няма какво да гоеорим ! 4.gif
brooke_d
Ooх обожавам я София просто няма друга като нея,маи е ясно за кого гласувах rolleyes.gif
Jolly_GirL
Аз не мога да кажа точно,и двете според мен са много красиви и добри актриси,но София Буш притежава повече чар и за това гласувах за нея smile.gif
susito
С две ръце гласувам за София!!!Рейчъл също бижа ама само толкова.София е перфектна във всяко едно отношение!!!
PlaMeN VolleY
София е къде къде пред Рейчъл wink.gif
angie_baby_bs
София smile.gif
Gossip Girl
(angie_baby_bs @ Jan 2 2007, 20:14) *

София smile.gif

Абсолютно 4.gif 4.gif 4.gif
Lost_in_Space
(angie_baby_bs @ Jan 2 2007, 20:14) *

София smile.gif

Просто нямаш си и на идея колко си права wink.gif Софито е.. нямам думи... blush.gif
siska
Гласувах за София, която е наистина мн красива и сладка happy.gif ,но няма спор Рейчъл е не по-малко красива и талантлива колкото е и София. happy.gif
VanIcHka
И двете са много хубави , но София ми изглежда много по-красива. 4.gif
klopesss
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Jul 25 2006, 23:23) *

Еми, жалко, че нямаше отговор "и двете", защото за мен лично и двете са супер сладки, но гласувах за Рейчъл.....любимка си ми е още от "О.С."...нз, много е готинка! blush.gif

Именно biggrin.gif И двете са страшни сладурани и определено са невероятно красиви!Обаче избирам Рейч- толкова е миловидна и има едно такова по детски невинно излъчване, абе сладуранка и половина biggrin2.gif
Алекс
Opredeleno Sophia, tazi Rachel vinagi mi e prilichala na nqkakva babka v liceto smile.gif
na tezi snimki ne mqsa na takava, nqkoi da ne me napadne neshto smile.gif

Определено Sophia, тази Рейчъл винаги ми е приличала на някава бабка в лицето smile.gif Като я гледам в сериала. Иначе на тези снимки е излезнала сладурски smile.gif
Bong
Еми и двете са хубави но все пак гласувах за София! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.