Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Daredevil
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
jivitu

Трейлър
Режисьор:
Марк Стивън Джонсън
Сценарист: Марк Стивън Джонсън[/color]
Премиера:
11 Април 2003
Жанр: Екшън, Фентъзи
Актьорски състав:
Бен Афлек, Дженифър Гарнер, Колин Фарелl, Мишел Кларк Дънкан, Джон Фареул, Скот Тереа, Елен Помпео, Джоуи Пантелиано и др.
Ревю: [color="#000000"]Деърдевил е безмилостен в раздаването на правосъдие. Денем е незрящият адвокат Мат Мърдок, обществен защитник. Нощем се превръща в сляп отмъстител, чиито безпогрешни сетива го превръщат в смъртоносна сила и му донасят прозвището Дявол на доброто.Пътищата му се пресичат с Електра – сексапилна и богата, тя владее древното бойно изкуство на японските нинджи, но е белязана от трагичната съдба на героиня от гръцката митология - влюбена е в Мат Мърдок, но желае смъртта на Деърдевил; г-н Кингпин – светкавично бърз в ръкопашния бой, той си пробива път към върха на подземния свят на Източното крайбрежие и няма да позволи на Деърдевил да му застане на пътя; и неговия слуга Булзай – негодник със стил, който ще бъде щастлив, все едно дали ще пререже гърло с асо пика, или ще прободе сърце с кламер... или ще преследва Деърдевил.

IMDb
Dawnload: http://zamunda.net/details.php?id=30334
ludoto_mimi
Лично за мен доста скучен филм. Имаше хубави ефекти, няколко забавни момента и замисълът беше добър, но не ми се понрави. Може би влияние е оказал факторът, че го гледах с досадно руско аудио като излезе, но все пак не ме впечатли особено. А и многократното повтаряне на "Stay, stay with me" още ме дразни. biggrin2.gif

Иначе моментът, когато Мат си сложи горчица в кафето(?) и после го смени с това на приятеля си, ме уби. 18.gif
f0rgy
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 16 2008, 23:28) *
Лично за мен доста скучен филм

Меееееееееееееееко казано...за мен филма е пълна "гавра" с героя...един от най-глупавите и тъпо направени филми по комикс за всички времена...
never_mind
Куц филм... но санудтрака кърти...
club135
Много слаб филм... повечето с Бен Афлек са такива.
divata_airis
Пъъффф, тоя филм беше баси шемавия - в сми нямах търпение да свърши...подобно Транформърс...Даже сега не помня много от него, а това е знак, че явно с нищо не се е отличавал...Ааа да Колин Фарел...Там го бяха направила много страннен ама мене тоя човек пак си ме кефеше...
leyton_oth
на мен ми хареса

Цитат(club135 @ Feb 19 2008, 17:44) *
Много слаб филм... повечето с Бен Афлек са такива.

пфффффф....................тва не е вярно мн готин като актиор бен аффлек ... и на вън6ен вид не е зле супер си е!!!!!!!!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.