Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя ви е любимата двойка?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Дискусии
The_Man_Of_Steel
Мисля че въпроса е ясен, коя е любимата ви двойка и защо точно тя, за мен това е Лоис и Оливър 4.gif много са ми сладки mrgreen[1].gif
sonofsparda
По принцип не съм много по двойките в тоя сериал, ама 70 годишна история не може да се пренебрегне => разбира се Кларк и Лоис. smile.gif
Enchanted
Ами Лана и Кларк,предполагам,че си личи от далеч,но пък аз ги харесвам заради седем сезона в,който съм ги гледала заедно...
kashlakov
На мен също любимата ми двойка е Кларк и Лана.Аз лично предпочитам те да си останат вечна двойка,а не Кларк и Лоис.
doctor_freeman
Оливър и Дайна.
sonofsparda
Цитат(kashlakov @ Feb 28 2008, 21:29) *
На мен също любимата ми двойка е Кларк и Лана.Аз лично предпочитам те да си останат вечна двойка,а не Кларк и Лоис.

Митологията е кучка, а. wink.gif [хили се ехидно]
toho
Ебе не знам коя ми е любимата двойка ама имам едно на ум коя ми е любимата тройка. biggrin2.gif
A_l_e_x
Лекс и Лана - заради тях тръгнах да гледам сериала,кво да се прави biggrin.gif
А относно Лоис и Кларк - според мен сериалът няма 70 годишна история и Кларк и Лоис изобщо не са били двойка в него. Друг е въпросът коя е двойката на комиксите. Това няма нищо обгщо със сериала wacko.gif
♥Didito♥
Кларк и Лана. Наистина митологията си е митология, но аз например много харесвам КЛоис като приятели. Мисля, че щом няма да дадат как Кларк става супермен и приема съдбата си, няма смисъл да се събира с Лоис. Тя е жената на живота му( в комиксите). А Лана е първата му любов и за мен тяхната любов винаги ще е на преден план. Иска ми се КЛана да си останат до края, но така като гледам няма да стане.
sonofsparda
Цитат(toho @ Mar 1 2008, 16:54) *
Ебе не знам коя ми е любимата двойка ама имам едно на ум коя ми е любимата тройка. biggrin2.gif

Хахахааа! 18.gif Loudspoken son of a gun! 18.gif Само така, Тошко! 15.gif

П.П.: ЩЕ дадат как Кларк приема съдбата си и става Супермен, нали това е целта на всичко в Смолвил. wink.gif
lex's_girl
Лекс и Лана worthy.gif и Лоис и Кларк от време на време, но гласувах за първите
Adorkable
Кларк и Лоис
Просто има тръпка и химия между тях и не знам как да го обясня...Просто ми пълнят душата,като се появят двамата biggrin2.gif .
The_Man_Of_Steel
След Лоис и Оливър любима двойка ми е Клоис... много ми хареса когато в един еп. от шести сезон с едно червило което съдържаше червен криптонит и имаше Клоис супер са!
sonofsparda
О, да, Crimson е просто разкошен епизод. Даже и Анито харесва Кларк там, смятай. smile.gif
Mr. Winchester
не знам коя е Анито, но смятам... biggrin.gif ий на мен любима двойка ми е Кларк и Лоис ... искам повече от КЛоис дано има
VeRonICa^^
Само Лекс и Лана !!!!!!!!!! smile.gif
A_l_e_x
Wow,wow,Лекс и Лана с повече гласове от Кларк и Лана...хората имат вкус wub.gif
Mr. Winchester
Not anymore...вече са равни xD
A_l_e_x
Сега гледам и си мисля защо ги няма Кларк и Алисия. След Лекс и Лана те ми бяа любимата двойка-имаше нещо толкова готино в тях,адски много ги харесвах заедно и наистина ми бяха любимата двойка преди Лексана. Още ми е тъжно как умря тя... sad.gif
sonofsparda
Алиша беше страхотна. И аз много съжалявам, че умря така. sad.gif
A_l_e_x
Аз незнам защо и викам Алисия biggrin.gif
Наскоро попаднах на няколко клипчета за нея и Кларк-бяха толкова сладички no.gif Още не мога да я прежаля,особено отношенията и с Кларк,той беше много по-щастлив с нея,отколкото някога е бил с Лана според мен. Тяединствено го разбираше такъв,какъвто е,по неговите собствени думи,а умря така нелепо.
sonofsparda
Алисия/Алиша, все тая. smile.gif Ама то като се замислим, половината близки хора на Кларк умряха било и то не за него. Съгласен съм с това, че той с нея изглеждаше по-щастлив отколкото с Лана. Може би защото Кларк и Лана ги насапунисаха прекалено жестоко, не знам. Ама особено ми хареса как вманиачеността й по Кларк се превърна в голяма любов. И той също страшно я обичаше. Харесвах много тая двойка определено. Ха, кой друг "шип" съм сядал да обсъждам досега тука. smile.gif Жалко, че се получи така, но в същото време бе и добре, че не ги протакаха дълго, щото иначе някакси нямаше да бъде така специално. "When you're destined to save mankind, you're destined to be alone". wink.gif
vikihill96
Еееех Алиша, направо не знам Кларки как успя да послуша Лойс и поне да не смаже малко от малко оня изрод дето така жестоко уби Алиша. Според мен наистина бяха много хубава двойка тя и Кларки. Просто наистина някак си все едно отношенията им бяха "от-до", нямаше недомлъвки, всеки от двамата можеше в пълна почти степен да разбере какво му е на другия. Естествено Ванка, че нямаше и може би не трябваше да протакват наистина отношенията помежду им, но трябваше ли толкова жестоко да го убиват момичето. А иначе освен Алиша и Кларки, другите ми фаворити са Лойс и Кларк (естествено де mrgreen[1].gif ) и Клои и Джими, които са много сладки и готини в отношенията си biggrin2.gif !
Apfh
Ахаха точно видях темата и си викам "ами че те не са споменали любимата ми двойка - Кларк и Алиша"... и гледам точно вчера сте се сетили! Ха biggrin.gif
Та последната седмица си направих един маратон и въпреки, че си поприпомних някои позабравени неща и епизоди все пак винаги съм смятал именно Алиша за най-добре представеният персонаж-половинка за Кларк. Просто историята й беше най-яка и още преди години, като гледах епизодите най-много ми допадна Алиша и най-много се ядосвах, че я убиха!... и това ядосване се повтори и при повторното маратонче... даммм, както каза някой по-рано "митологията е куч*а". biggrin.gif
allnitess
Лекс и Лана
Krypto_girl
ЛАНА И КЛАРК МНОГО ЯСНО ТОЛКОВА СА СЛАДКИ И ДВАМАТА rolleyes.gif
Tedds
Лоис и Кларк мн ясно ;]
Mai4et0
YeSssss wub.gif Кларк и Лойс wub.gif 10.gif
Oliver_Fenka
Макар още да не са ги давали като двойка-Кларк и Лойс.Също на челно място Лойс и Оливър.Макар да не харесвам Лана,двойката Лекс+Лана ми беше много любима двойка.
Burn.In.Hell
Кларк и Лана
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.