Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4x06: "The Other Woman"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4x06: "The Other Woman"

Джулиет има нежелана среща с някой от миналото й и получава заповеди да проследи Шарлот и Фарадей, за да им попречи да изпълнят задачата си.

Епизодът е Juliet centric

Airdate: 6.3.2008 (В Интернет на 7 Март, Петък)

ABC Promo @DarkUFO
Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO
Sneak Peek 4, 5, 6 @DarkUFO

Промо снимки: Link

Download:
Lost 4x06 hdtv_xvid-fov @Zamunda.NET [349.13 MB] | Субтитри
lost S04e06 720p hdtv x264 ctu @Zamunda.NET [1.07 GB] | Субтитри
Субтитри от raichinov, subs.sab.bz

Официално инфо:
JULIET IS PAID AN UNWELCOME VISIT BY SOMEONE FROM HER PAST AND ORDERED TO TRACK DOWN AND STOP CHARLOTTE AND FARADAY FROM COMPLETING THEIR MISSION, ON ABC’S ”LOST”

”The Other Woman” – Juliet receives an unwelcome visit from someone from her past and is given orders to track down Charlotte and Faraday in order to stop them from completing their mission -- by any means necessary. Meanwhile, Ben offers Locke an enticing deal, on ”Lost,” THURSDAY, MARCH 6 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

Участват Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Актьори гости са Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte, Alan Dale as Charles Widmore, Andrea Roth as Harper, M.C. Gainey as Mr. Friendly/Tom and Brett Cullen as Goodwin.

”The Other Woman” е написан от Drew Goddard & Christina M. Kim и режисиран от Eric Laneuville.ABCmedianet

Коментари по вече излезлия епизод тук
the_mouse
От ABC пуснаха и промо снимките за епизода:

Промо снимки: Link
UPDATE:
Ето ги и промотата, както и снийк пийковете:
ABC Promo @DarkUFO
Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO

ПП сори за закъснението, но бях малко зает тези дни smile.gif

UPDATE 2:
Ето още три снийк пийка - предупреждавам може да разкрият твърде много.
Sneak Peek 4, 5, 6 @DarkUFO

UPDATE 3:

Ето линкове за сваляне:
Download:
lost.4x06.the_other_woman.hdtv_xvid-fov @Zamunda.NET [349.13 MB]NEW!
FrAgMaKeR
Интересен епизод, разбра се чия е лодката и за кой работят онези. Това, което ми направи впечетление е как Бен е знаел какво става, като беше затворен и онази дето предаде съощение от него, как само се появи и изчезна.. като се чуваше и този шепот характерен за "другите".. smile.gif

"Бен е точно там, където иска да бъде." - ех този Бен бе, страшен е. smile.gif
the_mouse
Мдам, направи ми впечатление, че и Бен и Майъл го казаха това, че искат да са точно там smile.gif

Интересно как нещата пак се въртят около това дали да вярваме на хората от кораба или не?
Разбра се, чий е корабът, но дано разберем и повече за съботажа, който Микковски спомена smile.gif

Определено епизодите са страхотни, новите които ще заснемат ще са още по-добри, защото Деймън и Карлтън казаха, че ще "компресират" историята в още пет епизода след 8-мия (който е заснет още преди стачката) smile.gif
FaLLOuTbOy
Хич не ми хареса епизода. Верно, че отговориха на някои въпроси, но пак ми беше скучно. Дано следващият не е такъв. unsure.gif
The_Man_Of_Steel
е точно бях решил да го гледам..ем май ще пропусна и ще го гледам утре или когато няма какво да гледам
A_l_e_x
Нищо особено не беше епизода,но накрая свърши много готино - Джак и Джулиет са много сладки
ViruZzZ
Не знам ама мен тоя сериял с всеки изминал епизод ми става по-интересен smile.gif А за тая докторката дет се явна на Джулиет мен ми се стори, че това е Черния дим ... unsure.gif
vasinka_{P}
Наистина сериала става все по интересен със всеки епизод, вече с нетърпение чакам да излезе всеки следващ епизод. Джак и Джулиет бяха много сладки, много готино свърши серията.
Sway
Знаех си, че Бен е влюбен в Джулиет wink.gif

Пък показаха Сойър само за 1 минута sad.gif
brooke_scott
Цитат(Sway @ Mar 8 2008, 13:05) *
Пък показаха Сойър само за 1 минута sad.gif

да бе, баси тъпите dry.gif
The_Man_Of_Steel
Противно на това което каза ViruzZ АЗ мисля че с всеки епизод става все по тъп сериала
advokata
Ех тоя Бен... от сериала ми е любимият... biggrin2.gif
1. Много ми е чудно , кой е шпионинът на лодката... който Бен е наредил да отиде...
2. Ш****о ко**ле Джак... biggrin2.gif взел та целунал Джулиет... mad.gif Как му завиждам...
3. "Там е където точно иска да бъде." confused.gif Как така?
hip_hop^girl
Много готин епизод. Това за Джулиет и Гъъдъин не го очаквах и накрая пак Бен изиграва всички ама тоя път не стана неговата Джулиет никой не уби и онзи шашнатиея Даниел ли е кав е обезвреди химичната станция . Много интересно ми стана за тая история с бащата на Пени и острова. Отдавна не бяхме усещали тази Дарма мистерия която цареше в станцията. Ивсе така в стил лост - повече въпроси отколкото отговори. И за черния дим това, че Бен кавза , че не знае нищо е пълна глупост
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.