Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fable - The Lost Chapters
GGbit.info > Развлечение > Игри
setbg
Ако ниакои е изиграл Fable - The Lost Chapters плс да ми каже какво триабва да се прави на куеста кадето триабва да избиеш двадесет и четири бандита в Hifftop pach, защото убих стохилади бандита и нестава нищо и сега се запецнах без никакви куести там. sad.gif sad.gif sad.gif
setbg
Изпалних го тоя куест smile.gif Сега имам др проблем стигнах до един камак дето изка да му напиша името на едни валшебни камани а нему знам името пробвах по различни начини но нестава ако ниакои го е преминал и го помни плс плс да ми го каже.
tsvetan93
Ако е това, което си мисля името му беше HITS. Трябва да отидеш до камъните и да ги удариш с меча в последователност H-I-T-S. Като отидеш до тях и цъкнеш ентър можеш да видиш кой камък на коя буква отговаря.
setbg
Цитат(tsvetan93 @ Feb 16 2008, 19:24) *
Ако е това, което си мисля името му беше HITS. Трябва да отидеш до камъните и да ги удариш с меча в последователност H-I-T-S. Като отидеш до тях и цъкнеш ентър можеш да видиш кой камък на коя буква отговаря.

Името е точно така.Много много благодарности, ако небеше ти немаше да го мина никога. rolleyes.gif rolleyes.gif
garmy
Пробвай да напишеш Shit да видиш кво стаа laugh.gif
setbg
Цитат(garmy @ Mar 4 2008, 17:47) *
Пробвай да напишеш Shit да видиш кво стаа laugh.gif

Защо, какво става? mrgreen[1].gif
r06af
ahaha пускаше ми някфи вълци ако напиша ШИТ biggrin2.gif

а да попитам сега някой да ми каже как да се измъкна от оня гард дето ми чете поеми... шото ако не са измъкна после ма измъчват 1 година и някви такива... в стаичката ключ някъде има ли ? или е направена така играта само да ме подразни, че съм имал шанс да се измъкна

минах го това.. то тряяло задължително да изтърпя наказнието от 1 година smile.gif ся имам друг проблем някав октопод в 1 подземие трябва да убия, но не знам как... не мога да го ударя
tsvetan93
Използваш Berserk (май така се казваше, оная магия дето те правеше червен и мускулест) и чакаш да си хвърли пипалото и го удряш с меча.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.