Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Please, Please, Please, Let Me Get What I Want
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
eL
"Please, Please, Please, Let Me Get What I Want"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
19 февруари 2008 година

Writer: Mike Daniels
Director: Paul Johansson
Song Artist: The Smiths

PEYTON CONFESSES HER FEELINGS TO LUCAS — Пейтън признава чувствата си на Лукас. Брук си играе с Оуен, докато Маут се опитва да убеди Милисент, че е по-добър отколкото си мисли тя. Хейли се двоуми дали да разкрие информация, която може да провали връзката на Лукас. Нейтън е поставен в позиция която може да сложи край на брака му. Лукас и Скилс имат проблеми с отбора.

П Р О М О

Официални снимки
-------------

5.08 Music:
Susie Suh - "Give Me Heart"
Two Hours Traffic - "Heatseeker"
Stereophonics - "Bright Red Star"
Fiest - "I Feel It All"
Lucky Soul - "Struck Dumb"
Kate Voegele - "I Won't Disagree"
Spoon - "You Got Yr. Cherry Bomb"
Findlay Brown - "Come Home"
Erin McCarley - "Pitterpat"
A Fine Frenzy - "Ashes and Wine" (CODA)

Всички песни в ZIP-файл (Credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread/ )

Data.BG:
Susie Suh - "Give Me Heart"
Two Hours Traffic - "Secret Sleeping Potion"
Stereophonics - "Bright Red Star"
Fiest - "I Feel It All"
Lucky Soul - "Struck Dumb"
Kate Voegele - "I Won't Disagree"
Spoon - "You Got Yr. Cherry Bomb"
Findlay Brown - "Come Home"
Erin McCarley - "Pitterpat"
A Fine Frenzy - "Ashes and Wine" (CODA)

5.08 Download:
One Tree Hill S05E08.HDTV. Xvid @ Zamunda.Net
One Tree Hill S05E08.HDTV. XviD @ Mininova.ORG
One Tree Hill S05E08.HDTV. XviD @ Arena.BG
One Tree Hill S05E08.HDTV.Xvid @ Data.BG

5.08 Субтитри:
One Tree Hill- 05x08(papy2000)

*Наси, Дари връщайте се че работата е много зле. Докато направим една тема с Мими отива 1/2 час 18.gif

*Дара: Bиж колко добре се справяш. Даже темата не беше затворена този път. happy.gif

*Мими: Що не каза, че искаш. Ей сега ще я затворя. biggrin.gif

*Jordan: asl pls
**Sophia**
Интересен епизод се очертава rolleyes.gif ...
Лукас заблуждава и двете-това ми стана ясно! 16.gif
1-во-Целува Пейтън,което е израз на някакви чувства,все пак..
2-ро-Предлага брак на Линдзи..веднага след случилото се emoticon1 (26).gif ..
..казва на Пейтън "I`m in love with her, Pеyton...."!А след това на Хейли "Lindsay always be my number two"..
Какво става тук? emoticon1 (63).gif По всякакъв начин си противоречат нещата!Поне да си признае един път завинаги че още обича Пейтън и повече да не заблуждава Линдзи! emoticon1 (42).gif
`BruKas`
I HATE LUCAS!!!!!
уфф то си беше ясно че ще бъде с Пейтан..ама чак пък толкос простотия никъде не се беше виждала...(За съжаление вече започвам да намразвам Отх или по скоро МАРК със всеки изминал епизод...)
eL
Director: Paul Johansson
Още една причина да чакам епизода с интерес. rolleyes.gif
Епизодите които режисира Пол(Дан) винаги са готини.
vasinka_{P}
Според мен този епизод ще е много интересен, надявам се да разберем най накрая какви са истинските чувства на Лукас и към Пейтън и към Линдзи. Много ми е интересно и как ще се развият нещата между Брук и Оуен. biggrin2.gif С нетърпение чакам да дойде сряда smile.gif
Шепот и прах'
О я стига..
Още 4-5 епизода ще ни баламосват, докато Лукас и Пейтън се съберат..
Лукас.. Лукас според мен незнае какво иска. Обича Пейтън, и може би винаги ще я обича.. Но толкова се е сдухал и явно е решил, че с Линдзи ще му е по-добре, че.. става смешен!
Харесва ми да гледам как Пейтън реве за Лукас..Бори се за него? Ей това не го бях виждала през сичките 4 сезона до сега.

В Промо-то нямаше нищо за Брук. Искам развой с бармана!!! И ми се ще един голям скандал с Виктория, да събере смелост и да я уволни и.. стига е ревала..

Кели, Кери или каквато там беше.. Ще е банално да се окаже в леглото на Нейтън и Хейли да ги хване..
Ще видим..
♥Didito♥
Наистина не знам какво да очаквам от епизода, много ми се иска вече драмите Пейтън/Лукас/Линдзи да свършат.
Оуен ми изглежда прекалено свестен, направо перфектен. Дано между него и Брук да се получи и да не я нараняват повече
apophis
аз най вече очаквам епизода да видя как ще се развият нещата около Нейли и бавачката
Tedds
Надявам се епизода да не е само за горката Пейтън..и как страда тя...идиота Лукас,който супер смотан..и Линдзи,която никак не се вписва в картинката...
Надявам се да обърнат внимание на Нейли,този сезон са много отдалечени един от друг..нямат кой знае какви моменти,също много ми се иска да се случи нещо между Брук и Оуен,но ще видим wink.gif
FaLLOuTbOy
True love never dies, but it can be buried. <--- Ей това много ми хареса.

Haley: Can you honestly tell me that Lindsay's the one.
Lucas: Lindsay will always be my number 2.

Няма да коментирам, защото ако трябва, то поста ми ще бъде изпълнен с псувни. Или ще е по-скоро нещо ей такова
Лукас е тъпа *цензура*, егати *цензура* заслужава да *цензураааааааааааа*. *Цензура* *цензура* *цензура*.

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
VeRonICa^^
Очертава се епизодчето да е интересно.Не мога да разбера Лукас.Първо казва,че обича Линдзи,а после,че тя винаги ще е втората.Ще бъде интересно да видя дали Кери ще направи нещо с,което да застраши брака на Нейли.Също така,очаквам нащо между Оуен и Брук,много са ми сладки,а ако се съберат,ще бъдат,още по сладки.Чакам срядата с нетърпение.
Шепот и прах'
Лукас всъщност не каза ли, че е влюбен в Линдзи?
Защото по принцип да обичаш истински някого и да си влюбен са две различни неща, поне по моите критерии..
Както и да е. Момчето си противоречи за много неща.. Ясно е, че ги иска и двете, обаче кой знае.. може би избира Линдзи само за да може да му публикуват книгата?!? *това пък от къде го измислих*
^Mim0zKa^
"Lindsay always be my number two" .... смятай.. направо не мога да го гледам тва ! Както беше казала ели ( като се има впредвид че тя е Лейтън ) че е супер гадно да сравняват Линдзи с Брук при положение че те имат такава история.. любов и красиви моменти ;[ А от Линдзи кво сме видяли .. 1 бамбук , злобни погледи с Пейтън и няколко целувки с Лукас.. даа.. виждам огромната любов просто. mad.gif Ясно стана че Брук и Лукас няма да са заедно .. обаче редно ли е да има такава реплика - Lindsay always be my number two... а къде е Брук 3-то ли.. хаха смятайте.. нямам какво повече да кажа .. наистина ми става кофти от това което виждам sad.gif
kim
Цитат(^Mim0zKa^ @ Feb 16 2008, 13:18) *
"Lindsay always be my number two" .... смятай.. направо не мога да го гледам тва ! Както беше казала ели ( като се има впредвид че тя е Лейтън ) че е супер гадно да сравняват Линдзи с Брук при положение че те имат такава история.. любов и красиви моменти ;[ А от Линдзи кво сме видяли .. 1 бамбук , злобни погледи с Пейтън и няколко целувки с Лукас.. даа.. виждам огромната любов просто. mad.gif Ясно стана че Брук и Лукас няма да са заедно .. обаче редно ли е да има такава реплика - Lindsay always be my number two... а къде е Брук 3-то ли.. хаха смятайте.. нямам какво повече да кажа .. наистина ми става кофти от това което виждам sad.gif

Именно - какво сме видели. Дефакто - какво е показано. Периодът, в който Лукас и Линдзи са градили връзка чисто и просто не е показан на хората, но това не значи, че не го е имало. Пропуснати са няколко години, а смятам, че те са достатъчно дълъг период един човек да обикне друг и да не поставя ученическа връзка пред него. Лукас винаги е обичал Пейтън по по-специален начин и единствено на нея не е изневерил - естествено, че ще му бъде номер 1. А Линдзи е жената, с която се е сближил при съвсем различни обстоятелства, отношенията им са се развили по доста по-зрял начин, отколкото тези с Брук, които колкото и да са показвани и колкото и мили моменти да са имали - винаги си е личало, че нещо им е пречело. Така че, какво се шашкаш, естествено, че Брук ще му е номер 3, ако изобщо можем да си позволим да степенуваме хора по такъв начин.

Кхъм.
Епизодът се очертава много добър, чакам с нетърпение.
bigwink[1].gif
brooke_scott
съгласявам се с ^Mim0zKa^ Марк тоя сезон само ни пренебрегва dry.gif вярно че имаше една целувка, ама той го направи така сякаш връзката на Брукас от 3ти сезон я няма, а само от 1ви...
Jordan
Ким, взе ми думите от устата. Това, че нищо не сме видяли от връзката на Линдзи и Лукас, не значи, че тя съществува от вчера. Все пак като с Пейтън нещата са приключили, Лукас е бил с Линдзи...колко...2 години?
И нещо друго...защо според мен Пейтън винаги ще е номер едно в сърцето му- с нея са много повече от гаджета; те не просто се обичат- те са духовно свързани. Те си приличат, те са приятели, те се обичат, те имат общи интереси, те са музите си един на друг, те си вдъхват сили един на друг. Как няма да е номер едно?
Мога да приема, че Лукас в момента може и да изпитва някакъв вид любов към Линдзи, но не мога да я сравнявам с това, което изпитва към Пейтън. Мисля, че споменах защо.
paradiso
Тоя Марк е пълен КЛОШ biggrin2.gif biggrin2.gif как може така да прецака цялата работа.Нещата в 5 сезон се развиват така сякаш 3 и 4 и от чати 2 сезон изобщо никога не са съществували.Като иска толкова много да покаже че Пейтан и Лукас са един за друг и да игнорира и Брук и Джейк по-добре да беше направил само 2 сезона и тва да са 1 и 5 mad.gif и тая реплика на Брук в предишния епизод беше супер изкуствена,колкото и време да е и минало не може просто така да се пренебрегва това което имаше между Лукас и Брук,а в думите на Брук звучеше така сякаш и тя и той никога не са се обичали ми ей така от нямане на кво да се прави са били за ден,два заедно wacko.gif dry.gif смешна раота стана тоя сериал
Jordan
така и не разбрах какво толкова в думите ба Брук ви притеснява.
Момичето е преживяла вече тази любов, кара си напред и желае само хубаво на Пейтън. Какво ТОЛКОВА се е случило не мога да разбера.
aDiTy
почва да ми става скучно да гледам почти едно и също във всяка серия , на Линдзи казва обичам те пък ходи по другата ... почва да става доста отегчително .. то се е видяло че ще съберат Лукас и Пейтън ама доста отегчителен и изтъркан подход са избрали .. филма не се върти само около тях може за разнообразие да си доиде Карън с детенцето, Белия да дойде да врътне едно 21 .. ами от колко време не сме наблюдавали баскетболен мач?! в предните сезони беше доста ключов и интересен момент патуването към някои др град за баскетболна среща, мажоретките ала бала ... има и друг вариант : Дан да излезне (избяга) от пандиза и да търси Деби за да и отмъсти , да се появи бащата на Брук и да убие Бичтория .. просто нещо РАЗЛИЧНО rolleyes.gif

малко се поотклоних - относно серията дано да има някакво разнообразие , чакам с нетърпение следващата серия с надеждата да се случи нещо по различно и интересно
kim
Ако на мястото на Пейтън беше Брук нямаше да ви бъде толкова отекчително, струва ми се.
Пък в случай, че до такава степен не ви харесва - не гледайте. Човек обикновено прави нещо, защото му е приятно, а не за да бълва постоянно критика.
ladysunshine
Цитат(Jordan @ Feb 16 2008, 18:52) *
така и не разбрах какво толкова в думите ба Брук ви притеснява.
Момичето е преживяла вече тази любов, кара си напред и желае само хубаво на Пейтън. Какво ТОЛКОВА се е случило не мога да разбера.

Цитат(kim @ Feb 16 2008, 20:02) *
Ако на мястото на Пейтън беше Брук нямаше да ви бъде толкова отекчително, струва ми се.
Пък в случай, че до такава степен не ви харесва - не гледайте. Човек обикновено прави нещо, защото му е приятно, а не за да бълва постоянно критика.

Алилуя worthy.gif worthy.gif Някой да го каже. Просто постоянно 4ета как Марк бил тъп, защото пренебрегвал миналото на Брук и Лукас и как думите на Брук били изкуствени, защото признала, 4е Пейтън е за Лукас и ве4е взема да ми писва...На мен то4но тези думи нa Брук страшно много ми харесаха и са страшно верни и много се радвам, 4е в този сезон Брук ве4е е преживяла Лукас, преживяла е тази любов и е продължила напред и това, 4е е станала доста по-зряла. Това, 4е ве4е с Пейтън няма да се карат за едно и също мом4е и 4е Брук подкрепя Пейтън страшно много ми харесва. Никой не омаловажава врaзката на Лукас и Брук просто се премирете, 4е пове4е няма да имa Брукас и си запазете хубавите спомени и моментите им нa истинска любов smile.gif
kim, Jordan worthy.gif
girl_from_hell
ахахаха е това вече ме уби а къде била Брук хах направо да си направи класация всяко на кое място, я стига глупости Лукас и Брук мноо отдавна са азделелни и няма и да се събрат и няма значение дали е на 3-то или на 5-т о мятсо в сърцето вие не виждатели за какво става на въпрос я не ставайте смешни

та аз исках да питам след True love never dies какво казва този "бut it can be buried." това ли ?
ludoto_mimi
Цитат(girl_from_hell @ Feb 16 2008, 20:19) *
та аз исках да питам след True love never dies какво казва този "but it can be buried." това ли ?

Да. biggrin2.gif
LimonkaTa`
Абе 100% Лукас и Линдзи ще са пред олтара и Хейли ще изплюе камъчето, че ги е видяла да се целуват. Лукас ще признае, че винаги е обичал Петън, а Линдзи ще остане с пръст в устата.
А сега ми е интересно какво ще стане м/у Брук и бармана. Най - голямото шоу ще е, ако тоя се забие с майката ва Брук 1 (4).gif
Иначе, сериата ще е интересна.
gabci3
Много тъжничко,горката Пейтан само как плаче.Нямам търпение със сигурност ще е интересно.

Писането на спойлери извън темата за Спойлери е забранено!
Jordan
LimonkaTa`, признавам те. до сега не си бях мислил за това как ще се провали нишката Лундзи- Лукас но ти просто го измисли. И така сигурно ще стане. Щом Марк сам казва, че Лейтън ще са си заедно значи някак нещата с Линдзи ще се провалят. А единствения начин това да се случи или Лукас да оттегли предложението за брак(което би било кретеноидно) или пък Хейли да:
1)каже на Линдзи сама
2)да подтикне Лукас сам да й каже и тя да си хване партакешите- и бегом от дето е дошла.
18.gif
^Mim0zKa^
Пфф... виждам че всичките тея безмислени спорове тръгнаха след моето мнение.. така че искам само да се изясня smile.gif
Никаде не оспорвам нито любовта между Лукас и Пейт, нито прословутото и 1во място нито нищо .. просто казах това как съм се почувствала след промото. Тъй като сум Брукас нормално да ми стане кофти нали ? Както някой от вас каза " ако Брук беше на мястото на Пейт в момента нямаше да се отегчавате нали ?" е... а ако Пейтън беше на мястото на Брук на вас нямаше ли да ви е гадно.. ?! unsure.gif така че просто се водят безмислени спорове.. .Почувствах се гадно да че любимата ми 2ка повече няам да я има и че 2 сезона любов някак си.. се едно ги няма smile.gif Обаче тва е и точка Брук го е преживяла Лукас също smile.gif Няма какво повече да се говори ..и дано спрат тези постове че накрая Мимето ще се произнесе biggrin2.gif mrgreen[1].gif
mimizz
Цитат(^Mim0zKa^ @ Feb 17 2008, 03:34) *
Почувствах се гадно да че любимата ми 2ка повече няам да я има и че 2 сезона любов някак си.. се едно ги няма smile.gif Обаче тва е и точка Брук го е преживяла Лукас също smile.gif

Тази тема наистина е много кофти за нас, Брук-феновете, но аз от онзи момент, в който Лукас показа пръстена на Брук, не мога да се отърся от мисълта, че тя все още таи някакви чувства към него. Със сигурност се опитва да ги потисне и да забрави и т.н и т.н., но нещо просто проблесна в нея тогава.
moni_hs
Всички казвате,че любимците на Марк са Лукас и Пейтън обаче аз не съм на същото мнение.Аз не знам как може толкова да разваля персонажа на Чад,който ми беше любим (и засега още ама ще видим докога).Много се кефех когато Лукас и Брук бяха заедно,но сега колкото повече коментари чета толково повече осъзнавам,че това е по-доброто за Брук.Бармана наистина ми изглежда свестен и се надявам да потръгне м\у него и Брук.Много со ми сладки заедно.

Линдзи не ми е симпатична,но не ме дразни.И пейтън по същия начин. biggrin2.gif Обаче тая Кери (или там както се казва) толкова ме нерви.Ама трябва да има и такива герои иначе няма да имат рейтинг.Надявам се да не развалят Нейли.

И обаче,въпреки че съм Брукас фен като гледам Пейтън как реве ми е много жалко за нея.Обаче и в предния епизод много ме дразнеше като пак се опитва да краде чуждите гаджета.Обаче е влюбена де.Ама не я оправдавам,защото тя е имала много шансове с Лукас и винаги се осъзнава ненавреме обаче после пак разваля нещата.Омръзна мии!

А и тая Виктория защо въобще се върна да провали живота на Брук точно когато тя толкова се издигна като личност.Ама ще си получи заслуженото все някога и все отнякого.

А по темата rolleyes.gif промото хич не ми хареса както обикновено.Дано по-скоро (ясно е че няма да е тоя епизод но другия или по-следващия) дано окончателно вече да съберат Лукас с някоя,защото не издържам вече специално от любовнотриъгълните му интриги.

Всеки с мнението си. wink.gif
M.Davis
"ok, that look in Carrie's eyes...she so reminded me of psycho Derek."
laugh.gif
moni_hs
Ще е интересен епизод biggrin2.gif
elly
Абе, хора, не знам какво чувате вие, ама аз чувам :
Haley: You honestly tell me that Lindzy is the one?
Lucas: And you will always be my number two.
M.Davis
Lindsay will always be my number two.
oth_love
Епизодът ще е адски интересен, 100% съм сигурна.
Брук ще е с бармана. Просто няма начин да не се получи между тях, въпреки че майка й пак ще се опита да направи нещо гадно.
Пейтън и Лукас ще се съберат, може да не е в този епизод, но ще са заедно. Хейли ще каже какво е видяла, или поне ще помогне на Лукас да си изясни коя иска. А колкото до Линдзи - наи-много да Лукас да я зареже пред олтара.
А детегледачката изобощо няма да я бъде, Нейтан обича Хейли и номерата на тази няма да минат.
wazzup19
Здравейте всички smile.gif Тъй като съм нов във фен - листата на One tree hill ((((нов съм защото преди 3 седмици гледах 2 серии от 5-ти сезон и ми стана много интересно smile.gif - Така се запалих и изгледах всички сезони за 3 седмици и сериала много ме радва smile.gifsmile.gifsmile.gif )))) искам да ви попитам няколко въпроса smile.gif
Чета коментари и срещам на няколко места името - Марк , кой е тоя shocking.gif ? mrgreen[1].gif
И искам да попитам нещу важно blush.gif , на колко дена излиза нова серия от 5-ти сезон confused.gif blink.gif
DIDI1212BG
почти май не съм писала тук,но тази вечер ми е малко самотно и се зачетох в темата.аз си харесвам Лукас и Пейтън заради тях сериала ми е любим,заради невъзможната и трудно любов която всички ние рано или късно преживяваме. никога не съм била против Брук и няма и да бъда. В сериала тя израсна много като човек след излизането си с Лукас. Може да я е обичал,но кой не е обичал за да забрави някой.... гледайте по-мащабно на сериала,защото то е точно това което се случва на половината от нас, а другата половина има възможност да не си го признава. не искам да засегна никой който е Брукас фен,като цяло нейната игра ми носи позитивно настроение и я харесвам.лека вечер на всички и само усмивки
brooke_scott
Detityyy, преди да пишеш прочети ПРАВИЛАТА на форума wink.gif
Inagr
Аз мисля, че знам какво ще стане в 5-ти сезон. Не знам дали сте гледали филма "Сватбата на най-добрия ми приятел". Там става дума точно за това- един мъж има приятелка, която е богинята в неговия живот.Тя е идеалната жена в неговите очи.Бил е влюбен в нея дълги години.Но накрая се оженва за тази, която е до него.Тази с която се чувства добре.Тя не е любовта на живота му, но е жената за него.Защото богините са, за да ги боготворим, но не и да сме с тях цял живот. Който не разбира това да знае от мен, че като порасне ще разбере.
А да кажа нещо и по въпроса за Брук. Ако не бъде с Лукас си мисля че може накрая да се окаже с Марвин. Нали се сещате какво каза за него - че след 20години се вижда омъжена за някой като него :-)
Magic
Цитат(wazzup19 @ Feb 17 2008, 23:29) *
Чета коментари и срещам на няколко места името - Марк , кой е тоя shocking.gif ? mrgreen[1].gif

Mark Schwahn е създателят и продуцент на сериала.
Цитат(wazzup19 @ Feb 17 2008, 23:29) *
И искам да попитам нещу важно blush.gif , на колко дена излиза нова серия от 5-ти сезон confused.gif blink.gif

До 12-та серия включително, ще излизат във вторник вечерта по CW, като по българските тракери са в сряда сутринта.
brooke_scott
Цитат(Inagr @ Feb 18 2008, 10:16) *
А да кажа нещо и по въпроса за Брук. Ако не бъде с Лукас си мисля че може накрая да се окаже с Марвин. Нали се сещате какво каза за него - че след 20години се вижда омъжена за някой като него :-)

айде няма нужда wink.gif Брук ще си е с Оуен - бармана. А защо не с Маут? Защото не си отиват, Маут баси смешния, скучен и смотан, а Брук е красива, умна, забавна и самоуверена - нищо общо mrgreen[1].gif тя ще е с Оуен 10.gif
heili
хм с голямо нетърпение чакам този епизод и как ще се развият нещата между Лукас и Пейтън...ммм също така нещата между Оуен и Брук rolleyes.gif Оуен е много готин на мен лично ми направи страхотно впечатление голям пич 4.gif ще се радвам много ако се получи нещо м/у брук и бармана happy.gif
Линдзи симпатична ми е ....но честно казано ми стана много гадно,когато Пейтън отиди до люк и линдзи когато излезе и каза :"Лукас ми предложи брак" адски тъпо ми стана sad.gif защото много ми се искаше в този момент люк и пейт да се съберат ама.. 16.gif Много ме радва Миа лелеле има страхотен глас rolleyes.gif адски се изкефих как си изпя песента беше жестока 4.gif
Бавачката нещо ми се вижда подозрителна huh.gif и не ми вдъхва доверие unsure.gif Честно казано ме дразни не искам да се намесва в отношенията на Хелс и Нейт mad.gif
Много се изкефих на Маут когато остави Шефката си и отиде при помошничката на Брук така де онова момиче с очилата 4.gif Брук е много готина и със всеки изминал епизод адски много ме радва и просто лице голяма няма друга като нея.Страхотна е 4.gif rolleyes.gif

С голямо нетърпение ще чакам този епизод зада видя какво ще се случи rolleyes.gif
Nevena
"lets get married right away" sad.gif остава само да се надяваме,че ще я остави пред олтара 15.gif Иначе и Хейли е смотанка...постоянно защитава Линдзи, нали бяха приятелки с Пейтан sad.gif Сигурно го прави от злоба,нали нейния мъж вече не я обича... Дано самс не ни изненадат и Лукас не зареже Пейтан,защото направо спирам да гледам! Айде чакаме и снимките,може и да се разбере нещо от тях huh.gif blush.gif
Magic
Цитат(Nevena @ Feb 18 2008, 13:40) *
Иначе и Хейли е смотанка...постоянно защитава Линдзи, нали бяха приятелки с Пейтан

Тя е най-добрата приятелка на Лукас от повече от 10 години, нормално е да взема неговата страна, така както я вижда.
Всички изпускат момента, че Лукас и Лидзи са заедно от 2 години. Това си е доста история, в която би трябвало да е замесена и Хейлс... Нормално е да е изградила някакви отношения с Линдзи.

Сигурно го прави от злоба,нали нейния мъж вече не я обича...

Мхм.. Нейт не обича Хейли... Това трябва да е от друг сериал, не този който аз гледам smile.gif No offence smile.gif
wazzup19
Magic , мерси че ми изясни тези маалки подробности 2thum[1].gif
Ами искам и аз да кажа нещу за сериала и героите 1eyeb[1].gif :
Трябва да си призная , че най - много в сериала ме кефи Баскетбола , незнам как го правят , но всеки път щом хвърлят . . . вкарват shocking.gif .
Нейтън и Лукас са супер готини , отначало се караха , а после станаха БРАТЯ , по много готин начин в много интересни обстоятелства 11.gif .
А както Пейтън казва на Лукас - " You are always saving me " wub.gif , тоя Лукас само гледа на кой да помогне wacko.gif
А с Хейли . . . приятели са повече от 20 години , те са си направо като брат и сестра smile.gif
С Брук . . . имам чуството , че той тогава незнаеше кой обича 16.gif.
Ами Skills - супер як , само ръси глупости . . . като негър blush.gif , а се чуда и Бевин къде е , че ми липсват и нейните глупости mrgreen[1].gif
Също така трениора Whitey , живял много повече от другите , много по мъдър от другите wink.gif , постоянно им дава правилни съвети и гледа другите да не допускат неговите грешки ( независимо колко са те ) smile.gif
Очаквам и Карън да се появи с Лили - сестричката на Лукас , все още не са ни е показали smile.gif
Нейтън + Хейли , за мене те са двойка № 1 , а и малкият им син . . . егати умното хлапе shocking.gif , Скилс само му се чуди mrgreen[1].gif
Новата бавачка . . . същата работа като Линдзи - просто ме дразнят , тъй като са нови и провалят общото приятелство на всички mad.gif
За Брук незнам какво ще е хубаво сега :? , но Виктория също дразни mad.gif
Абе , сериала е СУПЕР ГОТИН , много му се радвам и между другото - гледайки го , се хванах отново да играя басткебол smile.gif smile.gif smile.gif
lovely
горкия нейтън, изглежда много загорял хахахах, но ако продължава така да се влачи с изплезен език след бавачката( която явно е голяма усойница и е решила да го вкара в леглото) това ще му изиграе лоша шега! + това няма за к'во да се занимава с жена, която пие като каруцар smile.gif
Devil^Rose^^
Иначе и Хейли е смотанка...

Най накрая си намерих съмишленици mrgreen[1].gif
Цитат
айде няма нужда wink.gif Брук ще си е с Оуен - бармана. А защо не с Маут? Защото не си отиват, Маут баси смешния, скучен и смотан, а Брук е красива, умна, забавна и самоуверена - нищо общо mrgreen[1].gif тя ще е с Оуен 10.gif

ДА! Той Маут е втора ръка човек, нищо не струва. Тя заслужава повече- да е там с някав дето ще го има само 2-3 епизода. huh.gif
brooke_scott
Цитат(Devil^Rose^^ @ Feb 18 2008, 18:41) *
Иначе и Хейли е смотанка...

Най накрая си намерих съмишленици mrgreen[1].gif
Цитат

ДА! Той Маут е втора ръка човек, нищо не струва. Тя заслужава повече- да е там с някав дето ще го има само 2-3 епизода. huh.gif

искаш да кажеш, че Брук и Маут си отиват като двойка huh.gif аз ли гледам различен сериал shocking.gif
The_Man_Of_Steel
Само аз сли си мисля че Оуен е малко големичък за БруК unsure.gif
wazzup19
Ами или той наистина е разумен и мисли , че не е за нея ( но след няколко епизода сигурно това ще се промени biggrin2.gif )
или се прави на недостъпен ( което също ще се промени ) . . . дано да стане нещу интересно с тях smile.gif
А бавачка на Джейми . . . като някое курве е . . . и изглежда тъпа shocking.gif , дано да спре да закача Нейтън , че накрая ще помогна на Хейли да я убие 1sun[1].gif
Devil^Rose^^
Цитат(brooke_scott @ Feb 18 2008, 19:23) *
искаш да кажеш, че Брук и Маут си отиват като двойка huh.gif аз ли гледам различен сериал shocking.gif

Изобщо не знам какво гледаш, то май само това правиш, може след време и да разбереш.. wink.gif
Иначе Да, точно така! Хората са заедно само защото си ОТИВАТ 18.gif Хубаво че Лукас отива на всяка че тогава незнам какво щяхме да гледаме .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.