Хубав епизод,но май съм леко разочарована незнам и аз защо..
Неочаквано за мен започвам с
Пейтън.Боли я,много и тежко,толкова е влюбена в Лукас,сбособна е на всичко за него,но не си струва не си струва да реве за такъв човек.
ОБАЧЕ Пейтън да вземе се стресне малко,не е единствената в света значии.На всеки реве и се оплаква,толкова рядко се усмихва вече че чак ме е яд.Този сезон от нея съм видяла само депресираната,тъжна,омърлушената Пейтън.Вярно,чв и в предишните сезони имаше такива моменти,но пък понякога беше забавна...сега нищо такова не виждам в нея.Айде дано видим о нею нещо друго освен рев и оплаквания ...
ЛукасВече немога да го понасям.Отначало като гледах как приказва на Линдзи колко я обича аз си викам ''не му вярвай,той лъже''

Толкова съм разочарована от този човек,защо рябва да нарани още едно момиче...ясно е че обича Пейтън да върви при нея и да се вземат.Оново ще нарани невиното момиче,което го обича,за да бъде най-накрая с Пейтън.Аз съм си Брукас,обаче от тук ми става ясно,че Пейтън ще са заедно просто няма как,за мое съжаление така ще свърши сериала с Лейтън,но предпочитам вече да се събират отколкото да има гледам дилемите,ревовете и простотиите...
ЛиндзиТокова си заблудена душко,нямаши на идея сигурно.Мъчно ми е за Линдзи,определено много я харесвам като персонаж.Може-би най-накрая ще остане разочарована и наранена.Но тя не заслужава такъв човек който дори и предлага брак след като е целувал друга.Тя си е отписана няма да го бъде с Лукас,ами да всеме да се озъзнае по-скоро да не се излага само с него,докато той я лъже.
Нейтън и ХейлиРазочарована съм,след тези четири сезона,отлюбовта която градяха сега не виждам нищо.Все едно са никакви,нямат никаква химия.Хейли да спре да се занимава с чуждите проблеми,защото на нея доста и се струпаха.Кари целуна Нейтън

ама тая за каква се мисл,айде затвори си очите и все,че го целуна,егати овцата.Ако Хейли не педприеми нещо,незнам до какво ще се стигне.Незнам как една бавачка така може да им влезе в хубавотосемейство и да започне да го разваля.Да се надяваме че няма да се стигне до там..Нейтън той пък си мълчи!?Да я гонят Кари,според мен Нейтън още толкова много обича Хейли както преди,просто му липсва нещо,явно с Хейлс трябва да вземат да прекарват повече време заедно и да си припомянт хубавите стари времена,когато бяха само двамата и се обичаха толкова силно
Те още се обичат,но не е същото.Липсват ми Нейли и техните романтични моменти,дано в другите епизоди има повече сцени с тях
БрукЗа пореден път се убеждавам,че е най-страхотното същество в този сериал

Икам с Оуен да стане нещо,но както беше казал някой да има истинска любов,а не както с Чейс

Оуен е точно за нея,ще са много сладка двойка..И отново видяхме колко е израснала.Не се дава вече толкова лесно както впърви сеозн,когато се съблече в колата на Лукас,тогава веднага можеше да преспи с него.Сега видяхме,че не е толковалесна,че иска някой да има истински чувства към нея за да стане нещо.С Джейми бяха отново много забавни,определено те разведряват сериала,страшни са двамата.Много имсе радвам,когато Брук има деца ще бъде страхотна майка

Също сцената,когато изгориха книгата с Пейтън беше много хубава,отново показва какво добра приятелка е и че винаги може да се разчита на нея.Това за Бруки,отново фаворитът ми в този епизод,отново забавна и усмихната
Милсънт и МаутМного са готини,Маут най-после се осъзна каква е шефката му.Обаче като го разпитваха за шефката му с кой е имала връзка и те като казаха оня,после пък друг,хах тя ги е правела на две три

каква жена само
Иначе с Мили са големи сладури,дано връзката им се развие
Еми това от мен,отноео хубав епизод,но сякаш ми липсва нещо от стария
One Tree Hill,дано има повече забавни моменти занапред,защото останаха малко серии

Но пък промото за следващия епизод е разбиващо явно много ще се смеем