Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Please, Please, Please, Let Me Get What I Want
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Sway
Брук и Маут като двойка ще е да гледаш мерцедес паркиран до трабантче.

Кофти, но факт. Има хора и хора.

Някой в по-предни постове беше казал, че на Брук й трябва мъжкар - съгласна съм с това. На Брук й трябва мъж. Истински мъж. А Оуен си е точно мъжкар - поне от това което показаха досега. Плюс това е а) улегнал, б) чаровен, в) хубав, г) загадъчен и интересен...

Смятам, че такъв човек би я направил щастлива.
lovely
Абе... не че нещо...ама вие го изкарахте тоя Оуен супер красавец и страхотен мъж вече ! Чакайте да видим ще стане ли нещо въобще и ако да-как ще се развие..., а иначе за Маут и Брук като двойка изобщо не мога да си помисля, тя него го има за нещо като малко братче smile.gif
jadi^^^
Горката Пейтън да се научи да се бори за мъжа, когото обича преди да й го отмъкнат...всеки път!А не за по-лесно да му виси на врата, когато е с друга 9.gif Нищо лично феновете такова...Колкото до Брук и Лукас,абе хора..разберете...high school love и аз ги харесвам много заедно, ама няма да го бъде и Брук го преживя,че и преуспя през тва време...А бай да уей защо само плюете Линдзи? Според мен е яка,тя не е виновна, че Лукас не знае какво иска wacko.gif
lovely
Цитат(jadi^^^ @ Feb 18 2008, 23:17) *
А бай да уей защо само плюете Линдзи? Според мен е яка,тя не е виновна, че Лукас не знае какво иска wacko.gif

С това съм 100% съгласна и точно затова му се дразня, защото изобщо не знае какво иска и прави глупости! В крайна сметка ако е решил ,че избира Линдзи да спре да се навърта около Пейтън и да й дава надежди...не че и тя не се държи тъпо като само го обърква, а после се чуди защо е сама!
Sway
Цитат(lovely @ Feb 18 2008, 22:57) *
Абе... не че нещо...ама вие го изкарахте тоя Оуен супер красавец и страхотен мъж вече !

Не е супер красавец - никой т.нар. мъжкар не е красавец... но наистина е страхотен мъж. Смятам разбир се, че е въпрос и на вкус това.
`BruKas`
Аз също мисля че Брук и Оуен са добре като двойка....На нея и трябва такъв като него .. smile.gif
elina_913
в началото на промото какво казва лукас след като пейтън му казва да не се жени за линдзи?
dudenceto
Цитат(elina_913 @ Feb 19 2008, 12:05) *
в началото на промото какво казва лукас след като пейтън му казва да не се жени за линдзи?

Мисля че казва I`m in love with her, Pеyton rolleyes.gif
♥Didito♥
Цитат(Sway @ Feb 18 2008, 21:59) *
Някой в по-предни постове беше казал, че на Брук й трябва мъжкар - съгласна съм с това. На Брук й трябва мъж. Истински мъж. А Оуен си е точно мъжкар - поне от това което показаха досега. Плюс това е а) улегнал, б) чаровен, в) хубав, г) загадъчен и интересен...

Смятам, че такъв човек би я направил щастлива.

Напълно съм съгласна. На Брук и` трябва истински мъж, с който да се чувства сигурна. Да има сигурност, каквата Лукас не може да даде. Аз пак си оставам за Брукас, но просто то е ясно, че няма да ги бъде, а според мен Оуен е най-подходящ за Брук.
ludoto_mimi
Явно, че не ви се чака, но остава малко време до новата серия, така че нека спрем с измислиците. Дано Лукас не е *цензура*, че фенките му ще направят трета световна. unsure.gif

Jo: да, ама феновете... 15.gif

mimi: хехехе tongue.gif
Civelek
Благодаря много за линковете към песните. Всички теми са супер. Мисля като излязат всички, да ги събера на ч място, да ги подредя и да ги кача в някои от по-известните тракери.Поздравления, продължавайте в същия дух!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Feb 20 2008, 09:35) *
Какво ще кажеш, Мимс? От трети сезон не сме слушали Stereophonics biggrin2.gif

Време беше. smile.gif Мерси за музиката, както винаги поне тя е на ниво. biggrin2.gif

За жалост похабиха Susie Suh за Лукас и Линдзи. И Пейтън рисува отново!! Малко скучен епизод, де... Лукас и Нейтън трябва да се хвърлят от някъде. smile.gif

Брук беше много забавна като се обясняваше на Джейми. 18.gif Явно номера с колата още действа. ;]
apophis
невероятен епизод един от най-добрите в този сезон.Писмото което пейтън Прати на Моли бе много чувствено и написано от сърце
Пейтън горката,тоя Лукас как я измъчва.Личи се че съжелява задето го е отрязала преди 3 години.С Брук много добре направиха като изгориха книгата на Лукас.Сцената на гробището наистина ме трогна много добре беше направена.Надявам се скоро Пейтън да се вземе в ръце и да спре да плаче за Лукас
Лукас същото както в предните серии страшно е объркан в чувствата си ясно е че обича Пейтън но предложи на Линдзи.Нему стискаше да и каже за кого бе пръстена първоначално.Човека вместо да си следва сърцето продължава да се самозалъгва.Сцената с предложението бе много разчувствена ,стана ни ясно че Лукас не бе готов да пусне Линдзи и още се нуждае от нея.дали от любов,привързаност немога да преценя.
Линдзи много ми хареса в този епизод.Беше готова да остави Лукас но си промени мнението след предложението.Цял епизод сияеше от щастие и радост че ще се омъжи за мъжа на живота си.Добра игра на Микаела.
Брук явно наистина ще става нещу между нея и Оуен,това да се съблече в колата му беше малко детинско но се държа достойно и му показа че не е нещо супер лесно.С Джейми бяха мноого сладки,страхотни направо.Много ми хареса как му говореше за оуен ала бала се едно говори с най-добрата си приятелка.А Джейми наистина е прекалено умен за годините си.Брук отново се доказа като много добра приятелка и подкрепи Пейтън беше и опората от която имаше нужда
Хейли добре че се оправиха с Нейт.Очаквах да зашлеви шамар на Лукас ма не го направи.Личи си че е раздвоена длаи да каже на приятелката си Линдзи или да замълчи заради Лукас,Поне реши да не проваля брака му.Наистина зпаочва много време да губи в студиото и не е при семействотоси а бавачката много добре се възползва от това
Кари тоя епизод не се държа като кучка,правеше се на добро и мило момиче.Много добре се възползва от грешките на Хейли личи си че иска да и вземе живота,детето съпруга къщата.Целия епизод ми се струваше някаква много нежна невинна разкаяна а не самодоволна и флиртуваша както в предния еп.Как целуна Нейтън наистина вече започва да става все по дръзка.
Нейтън трябаше да каже на хейли за това какво става с бавачката,това мълчание ще му изяде главата.Чувстваше се много гузно заради нещата с кари въпреки че той се държи още.Добре че не и отвърна на целувката но остана някак си попарен и изненадан а тя какъв поглед му хвърли .....
Shalimar
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif хора немога да си сваля серията..помогнете sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Jordan: има дадени достатъчно линкове за теглене на серията, включително и от дата.бг. ако от нито едно не можеш да изтеглиш значи проблема не е в линковете.
lovely
Страхотна серия и много тъжна също! Жалко е, когато осъзнаеш , че трябва да пуснеш човека когото обичаш и да го оставиш да е щастлив с друг...направо е ужасно, но няма как...такъв е живота! Беше много истинска серията. Чудя се какво ще прави Пейтън оттук...изглеждаше съвсем загубена..но предполагам, че все някога ще се съберат..дори и Лукас да се ожени за Линдзи. Дразня му се на него , че е толкова лековат. Той все се влюбва, а в тази Линдзи се влюби едва ли не веднага след като се раздели с Пейтън. А и това е тест, не може да твърдиш че обичаш някого повече от всичко и веднага да се влюбиш пак! Ето Пейтън е била сама през тези 3 години и предполагам че ако Лукас наистина я обичаше толкова, колкото казва ,щеше да е сам също!
girl_from_hell
arenabg 5x08
и в дата ше бъде качено само трябва да се изчака
Zorfitoo0
Съжелявам много, но аз не виждам линк от дата.бг! Има само за арена, замунда и мининова.орг. Моля ви кажете тоя линк от дата къде е! Jordan ти си написал, че има. Еми къде е confused.gif?
VeRonICa^^
Току що изгледах епизода и просто няма по-добър от него.Много се радвам за Лукас и Линдз,въпреки,че тои наистина не беше готов да се събере с нея.Писмото на Пейт до Моли беше много изкренно,а момента на гробището много силен.Мисля,че скоро трябва да забрави Лукас,защото иначеникак няма да е щастлива.Надявам се да намери по-добър от Лукас и да се събере с него.Брук и Оуен са ми много,много сладки и очаквам нещо наистина хубаво да се случи между тях и да се съберат.Джейми беше сладур както винаги,въпреки че направи фал и нарече Кари "мамо".А Кари продължава да ме дразни все повече и повече.Не и стига да е блисо до Нейт и да го сваля,но и започна да си позволява много,тази целувка въобще не ми хареса,заради нея съм сигурна,че нещо много лошо може да се случи.Нейт трябваше да каже на Хейли за целувката,но след нейните думи,той се разобеди,това ще е голям проблем по нататък,убедена съм.Маут и Милисът ще са много сладка двойка,но да видим.Очаквам следващият епизод с нетърпение,защото 100% ще се случи нещо между Хейли,Кари и Нейтън. smile.gif
vasinka_{P}
Много силен епизод, много ми хареса. Ето нещата които ми направиха най голямо впечатление:
Пейтън пак почна да рисува, а това като че ли значи че това е труден пероид от живота й, или поне в предишните сезони тя рисуваше когато и беше тежко. Гадно е че след всичко което е преживяла, отново трябва да бъде нещастна. Хареса ми това че въпреки че обича Лукас го остави да прави това което желае, да бъде щастлив без нея. Сцената на гробището беше много трогателна, и много тъжна.
Лукас Имам чувството, че ако Линдзи не беше намерила пръстена той нямаше да и предложи, това като че ли беше само да се измъкне от неловката ситуация, Линдзи щеше да разбере че този пръстен не беше предназначен за нея. А с това "Да се оженим веднага" като че ли Лукас бърза за да не си промени решението, защото въпреки всичко обича Пейтън и иска да е с нея, въпреки това че тя го нарани. С това предложение като че ли иска да се застрахова че няма да бъде наранен отново, явно се чувства по сигорен когато е с Линдзи.
Брук Много ми хареса като се обясняваше на Джейми, беше ми супер сладка. Хареса ми и това че показа отново, че може да бъде най добрата приятелка, че ще подкрепя Пейтън без значение какво ще се случи. Много се надявам в следващите епизоди нещата с Оуен да се получат, мисля че ще бъдат много хубава двойка.
Хейли Много ме издразни в този епизод. Вместо да гледа своето семейство тя продължава да се бърка в работите на Лукас. Не забелязва че семейството и пред разпад, че Кари иска да й отнеме съпруга и детето.
С нетърпение чакам следващия епизод, явно ще е много интересен
aDiTy
епизода беше много хубав .. имаше много тъжни моменти
1) Лукас, Пейтън Линдзи - И аз трябва да се съглася с по-горното мнение,че може би ако Линдзи не беше намерила сама пръстена, Лукас нямаше да и предложи брак. Но ако трябва да съм честна се радвам че има вероятност да се оженят (макар да е само вероятност понеже не ми се вярва),защото все пак и те са заедно от доста време, преживяли са неща,които за нас остават скрити . Наистина излиза че Лукас и Пейтън са един за друг (казвам го а съм фенка на Брукас !),но за жалост поне на това ниво тяхното бъдеще остава в миналото.. дразня се на Пейтън, защото чак сега когато опря ножа в кокала тръгна да се бори .. е малко късничко е , може човека наистина да иска да е с Линдзи макар да не я обича както Пейтън, може тя да му дава друго,което Пейтън не му даде.. но наистина е жалко че Лукас не обича Линдзи и на половината колкото го обича тя.Моментите с Пейтън,особено този когато тя беше на гроба на майка си, бяха много силни и тъжни.. мисля че за първи път тя вече е наясно какво иска и не е онова объркано момиче,което в моите очи и носи само + и относно нейната жертва че ще се опита да му бъде истински приятел като подтисне любовта си към него (случая с Кийт и Карън) също беше много показателна за нейната истинска любов
2) Нейтън,Кери и Хейли - (не случайно ги подредих в този ред) Изглежда че бавачката започва да взима доста важна роля в живота на Джейми(показателно беше когато малкия и каза "мамо"), а и май не само в неговия(щях да я удоша когато целуна Нейт)Мисля че Нейт трябва да и каже още сега,преди да е станало късно .. . Харесва ми това,че Хейли защитава Линдзи въпреки че с Пейтън се познават от по-отдавна, но тя защитава правилната позиция в този случай, това което каза на Пейтън също ми хареса- видя се после докато беше на гробището че се е замислила над думите на Хейлс , това че не каза на Линдзи за целувката също беше добре (на този етап няма смисъл да го казва), но адски АДСКИ много ме дразни факта че тя даже не забелязва какво се случва в дома и докато я няма !!! И ако нещо стане (а то вече започна да става) тя ще има доста голяма вина за това (въпреки че според мен ще се нахвърли само на Нейт без да види своята грешка). Мисля че е време малко да погледне себе си все пак и тя има семейство .. не може да се занимава само с живота на другите,защото нейния започва да се руши.
3) Брук и Оуен - Брук както винаги внесе доза смях в епизода на фона на всички тъжни неща, които се случваха. Още когато Оуен и каза "Какво ли се крие под тези дрехи Брук Дейвис" си знаех че тя е приела думите му буквално и само очаквах да я видя гола в колата му,както в първи сезон с Лукас ( и познах :П )
Но ми хареса,когато му каза че още не е заслужил толкова (добре му го натри носа)пък и не смятам че на нея и е само за секса с Оуен мисля че иска повече май е надрастнала това колежанско държание. Момента,когато говореше с Джейми за Оуен също беше много весел доста се посмях (а тоя малкия наистина е доста умен за възрастта си!)
4)Маут и Милисънт - харесват ми като двойка и се радвам че Мили не се дърпаше много на Маут - все пак всички правим грешки. Доста се изкефих като чух че шефката на Маут е Уволнена 2thum[1].gif крайно време беше ( и все пак не очаквах че е спала със всичките си подчинени). Сега Маут има шанс да се издигне по правилния път и да заживеят щастливо с Милисънт 1clap[1].gif

Бичтория не се появи, което е още една причина да съм толкова доволна от серията 10.gif и така .. това беше една много хуваба сериика , очаквам следващата smile.gif ( малко прекалих с поста :П )
DeSeRt^RoSe
Аааа тая Кари меко казано вече ми бърка в здравето .Как ще целува Нейтън ?Направо ми идваше да и избия зъбките.Хейли трябва вече да се усети какви ги върши тая и да я изгони и да се свършва вече .И ми направи впечатление,че нещо винаги като се задържи повече време в някое звукозаписно студио се появява някои между нея и Нейтън преди Крис сега Кари лоша работа.Брук както винаги беше мн сладка и весела.На нея нещо взе да и става навик да се появява на задните седалки на колите biggrin.gif мн беше готин тоя момент.Според мен общо взето нещата са горе долу като преди Лукас раздвоен, Пейтън пак страда горката,Хейли и Нейтън са си заедно,Брук си е още най-веселия персонаж ,но едновремено с това и доста неща са се променили де.
apophis
Код
[b]the CW had nothing unusual to report with its line-up of a repeat of Reaper (Viewers: #5, 1.79 million; A18-49: #5, 0.8/ 2) and serial One Tree Hill (Viewers: #5, #5, 2.90 million; A18-49: #5, 1.3/ 3). Worth noting for One Tree Hill was growth of 1.11 million viewers and 62 percent in the demo out of the Reaper encore. [/b] -Pifeedback

2,9 рейтинг пак е добре ма за такава невероятна серия се надявах за повече
chadmurray_fenka
Горкичката Пейтън, направо ме е жал за нея sad.gif . А тая Кери направо ми бърка под кожата. Хейли ужасно мн ме издразни в тоя епизод, време е да заеме страната на Пейтън, с нея са били мн по дълго време приятелки, отколкото с тая Линдзи... mad.gif Дано поне нещата с Брук и Оуен потръгнат, както трябва smile.gif А и дано на Лукас скоро му влезне акъл в главата, че напоследък мн се излага!!! mad.gif sad.gif
Nathan1111
Яка серийка нямам думи да опиша колко много ми хареса .Другите ще стават все по интересни товае сигорно .Тая бавачка вече прикалява и е краино време вече да си ходи ацки много ме дразни как само постояно се упитва да приласти Нейтан ама нема да и мине номера .Иска даже да стане час ост семейството като измести Хейли аз си мисла че в другите серий вече сичко ще си докде на мястото и ще я оволнят .Ах тази Пейтан обаче е колко страдаше като разбра за Лукас и Линдзи и я разбирам тя сега осазнава че направи грешка като отказа на Лукас преди години и сега се жертва за неговото щастие СПОРЕТ МЕНЕ НИ ОЧАКВАТ МНОГО МНОГО ИНТРЕСНИ СЕРИЙ 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif Нямам тарпение и не мога да го дочакам ама нямам избор 4part[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
M.Davis
Епизода ми хареса... Плаках малко.
Винаги съм била Брукас фен.Всички неща, които станаха между Лукас и Брук, обясненията му в любов, повтарянето му, че "той е момчето за нея", съдба, вкарване на кошове със затворени очи и какво ли още не. И винаги ми е било странно как интригата така се заплете от самото начало между Лукас и Пейтън, после голямата любов била Брук...Ама както и да е. След тази серия започвам да осъзнавам, че може би Лукас и Пейтън са един за друг. А и просто не мога да възприема Линдзи. Когато с Лукас се целува и той й казва, че я обича, все едно гледам друг филм. Виждала съм го да целува Ана и Ники например, но не и да казва такива неща на друго момиче, освен Брук.И Пейтън, но продължавам да твърдя, че между тях двамата не е имало такива силни моменти. Не ми харесва тая Линдзи, противна ми е отвсякъде, но не заслужава така да страда.Защото всички знаем, че ще страда. Много истини имаше в писмото на Пейтън до Моли.
Хейли се държи малко тъпо, все едно е на 40 години, ама тя винаги си е била такава до някаква степен.Бавачката почна да прекалява, не стига, че Нейтън й каза, тя...
На мен бармана не ми харесва.Обаче много се смях като видях Брук на задната седалка - получих дежа ву laugh.gif
Малкия е много сладък, но как каза на бавачката мама shocking.gif Иначе много ме израдва Брук като каза "Аз съм Брук Дейвис!" и той "Брук Пенелопе Дейвис" blush.gif
Радвам се, че Виктория не се появи, защото е мога да я понасям.

И ДА ВИ КАЖА - В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД СЕ ПРИГОТВЕТЕ ЗА МНОГО СМЯХ!
♥Didito♥
Епизода беше много хубав. Лукас все повече ме дразни горката Линдзи направо я съжалявам. Ще бъде толкова наранена.
Брук рулз biggrin2.gif просто беше невероятна както винаги.
Дано с Оуен да се съберат и той да се окаже свестен за какъвто го мисля и да направи Брук щастлива.
Кери е едно невероятно противно същество и външно и вътрешно!
borko
5.08 Download:
One Tree Hill S05E08.HDTV.Xvid @ Data.BG
FaLLOuTbOy
Единственото с което ще запомня този епизод е невероятната актьорска игра! Особено тази на Hilarie Burton (Пейтън) и Michaela McManus(Линдзи) Те успяха да ни пресъздадат триъгълника. Беше перфектно. Маут не ме нерви толкова като е с Милсънт smile.gif. Много са сладки заедно. Брук беше отново фаворита на епизода. Тя и Джейми придават значителна свежест на сериала. Хареса ми как Брук направи онзи номер със задната седaлка на Оуен (както в първи сезон, където беше Лукас).
То е ясно, че ще се съберат с Оуен, но да видим кога. Историята им е забавна и интересна. smile.gif Кери - дръзка, лицемерна. Не искам да си представям какво ще стане когато Хейли разбере.

Има няколко неща, които много не ми харесаха:
- Липсата на Виктория.
- Къде отидоха Нейли моментите?confused.gif

Рейтинг:

2.90 милиона, 1.3/3 А18-49
chaotic
Нещото, което най-много не ми хареса в епизода бяха Нейтън и Хейли. За съжаление ми се струва, че този сезон само развалят връзката им. wacko.gif При цялата им невероятна история сюжетът с бавачката въобще не е на място. Не е в стила на Нейтън да не реагира по никакъв начин, време е да каже на Хейли, като си мълчи, само влошава положението. А Хейли от друга страна също не ми харесва като поведение, не му обръща достатъчно внимание и просто ми липсва химията между тях, която имаше преди. Лошото е, че това оказва най-голямо влияние върху Джейми, който не мисли съзнателно още и действа инстинктивно. Много тъжно ми стана, когато нарече Кари "мамо"...
Syleena
за тая шматка Кари имам да кажа само 1 нещо - DIE BITCH, DIE!!!! Просто е супер нагла...
И аз се съгласявам, че може би Лукас предложи на Линдзи,само защото тя намери пръстена... А Пейтън с това което му каза в салона направи първото умно нещо спрямо Лукас този сезон - нека поне да се опита да се откъсне от него за малко. Иначе беше много мъчно Брук като и каза да поплаче на рамото й... sad.gif
И за Хейли и Нейтън - наистина, къде са Нейли моментите, както някой по-нагоре беше попитал?!?!?!
courage
Цитат(Syleena @ Feb 20 2008, 21:34) *
за тая шматка Кари имам да кажа само 1 нещо - DIE BITCH, DIE!!!! Просто е супер нагла...
И аз се съгласявам, че може би Лукас предложи на Линдзи,само защото тя намери пръстена... А Пейтън с това което му каза в салона направи първото умно нещо спрямо Лукас този сезон - нека поне да се опита да се откъсне от него за малко. Иначе беше много мъчно Брук като и каза да поплаче на рамото й... sad.gif
И за Хейли и Нейтън - наистина, къде са Нейли моментите, както някой по-нагоре беше попитал?!?!?!

Ахах, разсмя ме. 3 години не е била с него-тва малко ли е? dry.gif Но естествено Лукас си намери почти веднага някоя да го утеши, не че не е типично за него mad.gif
^Mim0zKa^
Реших да не коментирам този път.. само ще изчаквам да видя какво ще стане smile.gif Обаче.. мога едно да кажа mrgreen[1].gif
Brooke is the star in this movie worthy.gif за пореден път се убеждавам че с право ми е идол wink.gif blush.gif
peyton sawyer_16
Много ме впечатли играта на Хилари Бъртън smile.gif Винаги съм се възхищавала на герои,които използват не само жестове,но и очите си. Сми такъв незнам някой дали забелязва как тя се вживява отвреме -навреме в ролята си smile.gif Невероятно...
A_l_e_x
Първото което ми идва на ум е,че МРАЗЯ ХЕЙЛИ! Толкова ме дразни,толкова е зле,само се прави на голяма работа,само критикува хората,забрави,че тя целуваше други,докато беше омъжена. 9.gif Супер голяма патка е,вече съм 1000% сигурна,че съм права да я мразя от 1 сезон още. Пффф,стига съм се ядосвала...
Но как да не се ядоса човек,когато трябва да пише за Лукас... ?! 2.gif Този не е просто тъп,той е пълен дебил! Направо нямам думи за него вече. Как може някой да е толкова тъп? Как може да седи и да гледа с дебилското си изражение болката на човекът,който го обича най много,и да не направи нищо? Такъв идиот не заслужава всяка втора да се влюбва в него... Да си ходи там при Хейли,дето му е първа в сърцето,ще бъдат перфектната двойка тъпаци 19.gif
Сега да минем на нещо по приятно-Брук и Оуен-голяма сладкотия,много са готини. Ще се свалят не,ами ще се изядат накрая. Дано наистина се получат нещата,страхотни са заедно.
Много ме кефи Нейтън този сезон-най сетне е предтавен като напълно земен песонаж. С Кари опредлено имат химия,не казвам,че я харесвам,но не може да им се отрече.
И моята любима Пейтън - наистина е невероятен човек. С огромно сърце,което за съжаление принадлежи на глупавия Лукас 16.gif Дано някога той разбере саможертвата и,защото за разлика от нея,той никага не би го направил - да чака завинаги,ако трябва,както беше казала Пейтън в първи сезон. Той не може да обича само нея,затова винаги се заплита в някакви глупави връзки и никога не е щастлив наистина 19.gif
rali4kata
Невероятно разтърсващ епизод!Всичко беше много добре изпипано!За пореден път казвам че Хилъри е невероятна,играе страхотно,прави всичко истинско!Брук-невероятна,страхотна както винаги,много ми хареса!Милисънт и Маут са много сладки двамата!Кари от самото начало ме дразни,надявам се Хейли като разбере не само да я изрита ами и да и хвърли един бой,защото го заслужава.Джейми страхотно хлапе и един от любимите ми персонажи.Лукас винаги се лута между някоя ,а когато реши че иска да е с едната,не е уверен че иска да е с нея,поне аз така мисля.Думите на Пейтън бяха много трогващи,макар че тя няма да забрави никога него нито пък той нея.Линдзи този път ме трогна-невероятна актьорска игра.Нейтън отново незнае какво да прави и се поддава на някаква мацка дето му се сваля.Той има дете и жена който го обичат а позволява на Кери какво ли не.Липсват ми Хейли моментите.Оуен е много сладък и ми харесва.Дано се събере с Брук,защото са много сладки.Виктория я нямаше но напрежението така или иначе си го имаше.Страхотен епизод,страхотни реплики,нямам какво повече да кажа!Найстина СТРАХОТЕН епизод!

Подкрепям ALEX за часта с Пейтън.Лукас винаги се заплита и незнае какво всъщност иска,тянайстина прави саможертва за него и тя може би завинаги ще е нещастна заради това.Както каза Брук трябваше да отиде и да си вземе мъжа!Но...сценарий...сценарий...
marin4et000
Лукас предложи на Линдзи защото тя намери пръстена и защото още не е преживял как го нарани Пейтан!!!Сега те ще са си пак много добри приятели и след няколко епизода ще са заедно!!!А тъпата Кари ми иде да и врътна един!Много ме дразни!!!Обаче много ми липсват Нейли моментите.Всичко се върти за сега край Лукас....А ако някой може да намери рисунката на Пейтан от края pls да пише,да ми я прати.Много ми хареса!!!

PS: Песните на Мия са супер!!Тази дето я пя се казва I won’t disagree и е супер яка!!!
CiNdEreLLa``
Няма да коментирам всеки герой по отделно, епизода ми хареса като цяло, а това е най-важното smile.gif
П.П. Трябва да отбележа, че за първи път с ръка на сърце мога да кажа, че Хилари (Пейт) не преиграваше и актьорската й игра беше на ниво, вижда се, че е израснала като актриса wink.gif 10-ка от мен, най-добре се справи в този епизод, евала !!! tongue.gif
zuzito
Леле,върнах си надеждата за щастливия край,най-после! Ето го моят филм,това е истинстия ОТХ,толкова реален и неповторим...Трогателен до сълзи!Дори сега,докато пиша това ми е тъжно и ми се плаче sad.gif ,защото с техните спомени,при мен се завърнаха моите,с тяхната надежда,аз станах поне малко по-обнадеждена,че животът не е толкова гаден. Както Ели каза:It`s JUST life! И сега дойде моментът любимите ни герои да ни го докажат.Никога не съм предполагала,че гледането на един епизод на любимия ми филм,може да ми даде толкова кураж.Чакам с нетърпение следващия! rolleyes.gif
Катeто
Цитат(A_l_e_x @ Feb 20 2008, 22:12) *

Но как да не се ядоса човек,когато трябва да пише за Лукас... ?! 2.gif Този не е просто тъп,той е пълен дебил! Направо нямам думи за него вече. Как може някой да е толкова тъп? Как може да седи и да гледа с дебилското си изражение болката на човекът,който го обича най много,и да не направи нищо? Такъв идиот не заслужава всяка втора да се влюбва в него... Да си ходи там при Хейли,дето му е първа в сърцето,ще бъдат перфектната двойка тъпаци 19.gif

Страхотно си се изразила worthy.gif Как може да гледаш със супер тъпа физиономия човека ,за който си написал че винаги ще обичаш blink.gif Имала съм близки хора,които са страдали по същия начин както Пейт и знам колко боли,затова я разбирам.Едно нещо което ме впечатли също-ПЕЙТ РИСУВА ОТНОВО!!И как само даде надежда на онова момиче и всички думи,които и каза,това е истинската силна Пейтън просто трябва тя също да си повярва!Хейли ме издразни,той Нейт хубаво си и каза да не се бърка там където не и е работа,на всяка манджа меродия,не си гледа нейния живот,другите тръгнала да оправя 9.gif А Брук и Оуен Дъ Бест 4.gif Те са ми фаворитите в тоя сезон (като двойка),чакам вече да се развият повече нещатата не само да си играят на котка и мишка,въпреки че е много забавно-сладури smile.gif
M.Davis
И аз се бях замислила как силната Пейтън от първи сезон изведнъж се превърна в депресирано мрънкало. С извинения защото много й се беше събрало по едно време, но имаше период в който наистина беше такава.Да не говорим за тези няколко епизода на 5ти сезон. И мисля че сега отново ще започнем да виждаме онази борбена и твърда Пейтън.
jadi^^^
Офф..ама как плюете,плюетеее....Айде и аз изказвам някакви недоволства обаче вие, като че ли се оливате да редите наредби спрямо героите и се вживявате прекалено много...Все пак,хора, тоя филм е направен не само, за да си имаме фаворити и такива, на които да се ядосваме, ами и за да си измъкнем някакви поуки нали?!...Хубаво Лукас прави глупости,нарани много хора, няма да се лъжем,ама пък да не го прави за спорта? wacko.gif Сега ще ме прощавате,ама да забравиш първата си любов изобщо не е лесно, но тва не означава, че не може да се влюби истински и в друга жена, защото каквото и да си редите не можете да отречете усмивката, която беше на лицето му, когато прие Линдзи и когато й каза да се женят по-скоро..Беше си искрена..и може да обича и Пейтън,да..Но да нареждате, че е решил да си обвърже живота с жена, в която не е влюбен айде...плс...Той е душа творец, не би се заковал така, все едно да си изкопае гроба.Просто вместо да обиждате се замислете на тяхно място как щеше да ви е на вас и тогава нареждайте,за вас са минали няколко месеца,за филма 4 години...3 години връзка с една жена.. mad.gif Никой не знае какво ще стане накрая,но каквото и да правят героите го праят,защото така са го почувствали.. 9.gif Или пък, че Хейли като тръгнала да се занимава с музика и затова няква *цензура* решила да й краде мъжа,е кво...Нейтън да си беше станал звезда, а пък тя да пере и да готви и да забрави, че е талантлива ли? Което тя и направи..не е честно.А че курвата си е *цензура* и иска да краде мъже няма нищо общо с Хейли, освен това, че вярва мн на хората и им дава шанс...Може да е прекалено сляпа да,ама мн строго ги съдите всички.
SilverSand
Ами аз искам само да споделя,че според мен днеска имахме удоволствието да се насладим на чиста проба ОТХ... blush.gif Серията беше невероятна,супер въздействаща worthy.gif Пейтън винаги супер много ме е кефела като образ, макар доста хора да са й противници blink.gif , но това днес ме докара до сълзи...Изисква се невероятна сила и воля, за да се откажеш от човека, който винаги си обичал, и да продължиш напред...А истинската любов е именно в това от цялото си сърце да желаеш не самия човек, а неговото щастие. И бтв наскоро писах есе по английски за въздействието на филмите върху нас и там примерът ми бе именно за ОТХ и в частност Пейтън "that she is not just a survivor in life,she is a real fighter" нещо, което лично аз бях позабравила, но днес отново се убедих...Другите нишки в серията също бяха доста интригуващи...Направо не знам как ще издаяна до следващата сряда, пожелавам си и пожелавам ви безсмъртие! 4.gif
Jordan
Колеги, моля ви запазете добрия тон rolleyes.gif (всеки си ги мисли тея неща ама не е нужно в такова количество да се ръсят biggrin2.gif )
да предупредя само, че мисля да пиша малко, и ако случайно се получи много не съм виновен
Епизода беше повече от невероятен. Не толкова откъм действие обаче колкото откъм емоционалност. Адски много болка, много сълзи, много наранени сърца, и много подтиснати емоции и чувства. Необясними неща също имаше, забелязали сте го сигурно. Тази неувереност, обърканост на Лукас...не мога да я разбера. Колкото и да се мъча- не мога. Просто не мога да намеря реална причина, поради която може да прави такива г-л-у-п-о-с-т-и. Все да е бил объркан до сега, ама чак дотолкова не се е случвало.
Както казах епизода беше невероятно емоционален, бях със стомах свит на топка през цялото време, така не съм настръхвал май на нито един епизод. Просто сцените на Лукас и Пейтън бяха направени толкова добре, че гледах монитора като зомби- мислейки само за действието и за нищо друго. Целия бях изтръпнал на онези така драматични сцени. Ей за тва го уважавам аз тоя сериал- изкарва те от кожата.
Безспорно съм съгласен, че играта на Хилари беше повече от удивителна в тоя епизод. Същото обаче не мога да кажа за тази на Линдзи(не знам името на актрисата и не ме интересува). Сигурно съм пристрастен просто- но така виждам аз нещата. Винаги съм се възхищавал на актьори, които могат да пресъздадат тъжните емоции до такава степен, че зрителя да възприеме напълно това, което се случва като истина. Просто Хил я бива в това; само с поглед може да те разплаче. И толкова много мъка, съжаление и болка се четеше в погледа, лицето й, че ми идваше да скоча в монитора и да ревем заедно.

Чад също се справи с въпросните моменти блестящо.

Не мога да си обясня и факта защо гледаше по този начин Линдзи- едно такова умиление ми се струва, че излъчваше, все едно й предлага само и само, за да не я нарани.
Една от любимите ми сцени в тоя сезон безспорно ще си остане сцената на Лейтън в салона- когато Пейтън се предаде. Буквално и преносно тя просто се предаде. Видя, че е безсилна и не може да направи нищо друго освен да му пожелае късмет с новата му любов. Странното беше точно този поглед на Лукас след като Пейтън му каза, че се отказва:

Съмнява ме, че след това аз съм бил единствения, който си е мислел, че след този поглед ще последва едно нежно "Пейтън, обичам те!". За съжаление, само думите липсваха. Другото беше на лице.
Такова съжаление ми се струва, че изпитваше в тоя момент...че чак след 5 минути предложи на Линдзи да се оженят моментално. МОЛЯ!? Да се женят ли? та той гледаше момичето на живота си как си отиваше с този умилетелен, съжалителен поглед и я остави да си отиде. Не може просто да гледаш така някой. Това е израз на любов, на съжаление, че някой си е отишъл от теб а ти го желаеш с цялото си същество. Не може просто да оставиш човека, който е преобърнал вселената ти да си отиде просто така. Той самият не си вярва, не си вярва бе, твърдя го- ей тука и сега ви го казвам, че тоя човек не си вярва на думите и действията. Имам подозрения, че е обладан от демон(чакам само черните очи да излязат на яве) и мисля, че ще трябва да се домогнем до помощта на Сам и Дийн. Просто върши някакви си необясними неща, които той самия не знае защо ги прави. Какви са тея изражения към човек, който уж не обичаш? От кой филм е това?
долното оставям без коментар, защото не мога да го изразя с думи

Краят на епизода безспорно беше повече от жесток. Оставя те с толкова много горчилка, че не можеш да се съвземеш от случилото се много след това. Поне аз. Гледах в тъмнината, все още настръхнал, и не можех да разбера какво по дяволите се случва и защо.
Думите на Пейтън, както винаги бяха абсолютно перфектни. Тоя Марк трябва да му дадат нобелова награда, за дето ги измисля тея фантастични неща.
Какво трябваше да означава това "защото си осъзнала думите, които си написала, приятелите, които си имала, нуждата, която си имала, ще остане завинаги под тази боя"? Предава се? Отказва се от любовта? Няма сили? Безсилна е срещу обстоятелствата? Стах я е да не направи поредната грешка и да нарани някой? Мисля, че всичкото това.

Отново сама, отново наранена и объркана, отново все така до болка влюбена в човека, който преобърна света й, който я накара да вярва истински в любовта и който реши, че после значи никога.
Отново реши да ни покаже с рисунките си своите чувства. Сърцето, в три периода от своето развитие- първият, когато то все още е цяло- началото на тяхната любов, когато всичко беше розово; средата и започналото да се отмива сърце- когато тя беше твърде незряла, за да вземе едно твърде трудно решение; и третият- вече отмитото от вълните сърце, символ на изгубената кауза.

Това е П. Сойър- забавна, усмихната; влюбена в живота, в музиката, в приятелите си, в мечтите си. В един човек. В крайна сметка почти всичко й обърна гръб- съдбата- защото явно бе решила да й покаже най-суровата си страна; Хейли, която забрави, че преди години направи доста по-големи грешки от нейните, но й беше простено, а сега съди тук и там без да се замисли; любимият човек- който все още не е решил иска ли да доизживее любовта на живота си или да обърне страницата и да продължи с новото. В крайна сметка всичко това бяха нейните мечти, които малко по малко си отиват.
А Лукас...Лукас е един глупак. На себе си ли, на някой друг ли се мъчи да доказва нещо- не го знам. След драматичната сцена в салона, с която явно си показа на всички, че май нещо не е точно както го казва взе, че каза на Линдзи "ставай да се женим". Имам чувството, че тоя човек се бори със зъби и нокти само и само да преодолее Пейтън. Защо?

Това беше от мен, олях се пак, но бях препълнен с емоции, които трябваше да излея някъде. Надявам се все пак някой да го оцени. Другите неща не съм ги коментирал защото вече ги казахте, просто това мен ме вълнува най-много.
Радвам се за Маут, че май най-накрая ще намери нещо подходящо за себе си. Дразня се на бавачката, която скоро време ще е тотално уволнена. За Нейтън- нямам какво да кажа. Мъжка му работа.

Това е, благодаря за вниманието. Стана почти 6 сутринта а аз пиша все едно съм Лукас Скот и пиша новия си роман. Айде, до скив.

ПП- оставил съм снимките в доста голяма резолюция, в случай, че някой си хареса нещо и иска да прави разни неща. правил съм ги от HDTV релийза на серията, затова са доста по-добри от нормалните.
The_Man_Of_Steel
Разваляяят сериааала, ужас, тъпи *цензура" да ги *цензура* развалиха сериала правят го на "цензураааа* .Прецакаха сериала направо от всякЪде, епизода беше пълна боза... направо не знам дали ще гледам повече ОТХ, колко тъпо сега Лукас ще се жени на Линдзи... Тоя Оуен ли е къв е не мога да го понасям как се надува... Пък после като й вика ан Брук да правят секси тя не ще ...а преди тва само му се натиска. Ионбая Кери бава4ката е толкова тъпа по зле е от Рей4ъл която си беше 4.gif ... Рейчъл поне не пипаше Нейли аз може би за това я мразя тая Кери щот разваля Нейли, единственото яко в епизода беше лапето- малкия Скот mrgreen[1].gif Лукас ве4е не мога да го понасям... тоя дръвник... поне се разбра защо е казвал Lindsey always be my number 2... biggrin.gif сега ще се развие толкова тъпо сериала сл. серии че после като ре4ът да събират Лейтън /ако решът/ ще е мн тъпо и ще стане eбати сапунката пф, страшно съм разо4арован от ОТХ

FaLLOuTbOy
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 21 2008, 09:03) *
Рейчъл поне не пипаше Нейли аз може би за това я мразя тая Кери щот разваля.

Как да не пипаше Нейли? Ами първите няколко серии от 4ти сезон? :Р
Tedds
Хубав епизод,но май съм леко разочарована незнам и аз защо..
Неочаквано за мен започвам с Пейтън.Боли я,много и тежко,толкова е влюбена в Лукас,сбособна е на всичко за него,но не си струва не си струва да реве за такъв човек.ОБАЧЕ Пейтън да вземе се стресне малко,не е единствената в света значии.На всеки реве и се оплаква,толкова рядко се усмихва вече че чак ме е яд.Този сезон от нея съм видяла само депресираната,тъжна,омърлушената Пейтън.Вярно,чв и в предишните сезони имаше такива моменти,но пък понякога беше забавна...сега нищо такова не виждам в нея.Айде дано видим о нею нещо друго освен рев и оплаквания ... dry.gif
Лукас
Вече немога да го понасям.Отначало като гледах как приказва на Линдзи колко я обича аз си викам ''не му вярвай,той лъже'' biggrin2.gif Толкова съм разочарована от този човек,защо рябва да нарани още едно момиче...ясно е че обича Пейтън да върви при нея и да се вземат.Оново ще нарани невиното момиче,което го обича,за да бъде най-накрая с Пейтън.Аз съм си Брукас,обаче от тук ми става ясно,че Пейтън ще са заедно просто няма как,за мое съжаление така ще свърши сериала с Лейтън,но предпочитам вече да се събират отколкото да има гледам дилемите,ревовете и простотиите...
Линдзи
Токова си заблудена душко,нямаши на идея сигурно.Мъчно ми е за Линдзи,определено много я харесвам като персонаж.Може-би най-накрая ще остане разочарована и наранена.Но тя не заслужава такъв човек който дори и предлага брак след като е целувал друга.Тя си е отписана няма да го бъде с Лукас,ами да всеме да се озъзнае по-скоро да не се излага само с него,докато той я лъже.
Нейтън и Хейли
Разочарована съм,след тези четири сезона,отлюбовта която градяха сега не виждам нищо.Все едно са никакви,нямат никаква химия.Хейли да спре да се занимава с чуждите проблеми,защото на нея доста и се струпаха.Кари целуна Нейтън blink.gif ама тая за каква се мисл,айде затвори си очите и все,че го целуна,егати овцата.Ако Хейли не педприеми нещо,незнам до какво ще се стигне.Незнам как една бавачка така може да им влезе в хубавотосемейство и да започне да го разваля.Да се надяваме че няма да се стигне до там..Нейтън той пък си мълчи!?Да я гонят Кари,според мен Нейтън още толкова много обича Хейли както преди,просто му липсва нещо,явно с Хейлс трябва да вземат да прекарват повече време заедно и да си припомянт хубавите стари времена,когато бяха само двамата и се обичаха толкова силно blush.gif
Те още се обичат,но не е същото.Липсват ми Нейли и техните романтични моменти,дано в другите епизоди има повече сцени с тях smile.gif
Брук
За пореден път се убеждавам,че е най-страхотното същество в този сериал biggrin2.gif Икам с Оуен да стане нещо,но както беше казал някой да има истинска любов,а не както с Чейс dry.gif Оуен е точно за нея,ще са много сладка двойка..И отново видяхме колко е израснала.Не се дава вече толкова лесно както впърви сеозн,когато се съблече в колата на Лукас,тогава веднага можеше да преспи с него.Сега видяхме,че не е толковалесна,че иска някой да има истински чувства към нея за да стане нещо.С Джейми бяха отново много забавни,определено те разведряват сериала,страшни са двамата.Много имсе радвам,когато Брук има деца ще бъде страхотна майка biggrin2.gif Също сцената,когато изгориха книгата с Пейтън беше много хубава,отново показва какво добра приятелка е и че винаги може да се разчита на нея.Това за Бруки,отново фаворитът ми в този епизод,отново забавна и усмихната smile.gif
Милсънт и Маут
Много са готини,Маут най-после се осъзна каква е шефката му.Обаче като го разпитваха за шефката му с кой е имала връзка и те като казаха оня,после пък друг,хах тя ги е правела на две три biggrin2.gif каква жена само biggrin2.gif
Иначе с Мили са големи сладури,дано връзката им се развие blush.gif

Еми това от мен,отноео хубав епизод,но сякаш ми липсва нещо от стария One Tree Hill,дано има повече забавни моменти занапред,защото останаха малко серии blush.gif Но пък промото за следващия епизод е разбиващо явно много ще се смеем 4.gif biggrin2.gif
hristin4e
Гледах епизода вчера, но реших да не пиша, защото просто нямах сили да кажа нещо смислено след като го изгледах...
Jordan какво да кажа - направо ме накара отново да преживея всичко което видях вчера... По страхотен начин си описал нещата, аз мисля по същия начин като теб... Поздравление за красивите постове.

Ще започна с Брук и Пейтън... Сцената в началото на филма беше много силна... Как Пейтън плачеше, а Брук беше готова да заплаче с нея... и й каза да си поплаче на рамото й. Е на това се вика приятелство.. В изражението на Брук открих толкова тъга, защото най-добрата й приятелка е наранена, от момчето което нарани и нея. И когато влезе в магазина си също толкова много тъга в очите й. По-нататък видяхме малко по-щастливата Брук. С Джейми отново имаха страхотни сцени. И накрая в колата на Оуен, Брук беше онази... силната Брук, която знае какво иска и няма да позволи на някой, който не я познава да я оценява. Защото зад личността на Брук се крие много повече от момичето в бара, което само се забавлява.
А сцените с Пейтън ме трогнаха толкова много... още от началото с Брук, после на гроба на майка й... И какво да кажа за сцената в салона с Лукас... направо ми се сви сърцето когато гледах... и естествено заплаках. Хилари и Чад толкова добре си изиграха ролята, че ме накараха да преживея филма.. Сякаш и аз бях в салона и седях до тях. В очите на Чад се криеше едно объркано момче, крещящо "Обичам те"... но не го каза. И не очаквах, че ще каже на Линдзи да се оженят по-рано... И вече си мисля, че няма накрая да бъдат заедно - Лукас и Пейтън... Сцените на гробищата и в салона си спомнихме и любовта на Карън и Кийт.
Въпреки, че Пейтън няма надежда, успя да подари малко на Моли с писмото си. И нарисува сърцето си, което беше загубило любовта на живота си... Въпреки, че както буквите под боята ще останат винаги там.. така и любовта й никога няма да изчезне.
Нейтън мисля, че се съвзе малко след целувката и с трепет чакаше Хейли да се прибере вкъщи.. Но тя беше заета да мисли за другите, а не за нея и Нейтън... А сякаш той я чакаше за да й каже колко много я обича и да и каже за бавачката... или поне аз очаквах да го направи, но Хейли изобщо не обърна внимание... И все пак не я съдя, но трябва да отдели малко повече време на семейството си. На Джейми, който майка му толкова време не е покрай него, че вече вика на бавачката си мамо. И на Нейтън, с който ги гледахме 4 сезона през колко неща минаваха, колко пъти се жертваха за любовта си... и сега са се отдалечили един от друг.. Просто не са същите Нейтън и Хейли.

Малко се олях тоя път с писането...
И само да добавя, че песните в епизода бяха върха... Както винаги всичко беше съчетано идеално.
Sway
Серията беше хубава. Не знам дали се дължи и на Пол Йохансон но определено беше по-друга ...

Започнах да съжалявам Пейтън (което по принцип не е хубаво чувство...) и то доста... Наистина тъжни неща се случват с нея, но пък това е съвсем НОРМАЛНО за нейния персонаж. Вчера си мислех колко ли е трудно за лъчезарно, усмихнато същество каквото е актрисата Хилари Бъртън да играе едно депресирано, непрекъснато ревящо и самосъжаляващо се момиче. Определено се изискват умения за да се изиграе този дори малко дразнещ Пейтън-персонаж. В смисъл - аз я обичам, Пейтън де, а първите сезони виждах себе си в нея (ще оставя тайна защо....) , но Марк прекалява с нейните драми... Да, хубаво е да има един силно драматичен персонаж, но точно Пейтъновите драми толкова ми писнаха вече, че бих се насълзила по-скоро от някой който е силен по принцип и не се оставя на тъгата и рухва само в наистина ужасни моменти от живота си (примерно Брук, Нейтън, Хейли - даже Хейли не си спомням да е плакала в тоя сериал). Депресираната и плачеща Пейтън вече спря да ми прави впечатление. Good job, Mark. (irony)

За Хейли и Нейтън. Хейли е виновна, и Нейтън е виновен. Тя е виновна, че е ПРЕКАЛЕНО сигурна в мъжа си - "едно наум" никога не е навредило на никой, ... виновна е, че не се опитва да го сваля, да го предизвиква, да го съблазнява - или поне не показват нищо такова. Виновни са тъпите РЕЖИСЬОРИ, които са я превърнали в БАБИЧКА НА ВЪНШЕН ВИД! Просто полудявам от вида й, прическата й и ужасните дрехи. Нищо секси или по-младежко, убит цвят на късата коса... Ти си на 22, момиче, за Бога! Oправи си външния вид и държанието, не си 47 годишна лелка!

Нейтън. Според мен той желае Кари физически. Вчера като гледахме серията на целувката Кари-Нейтън приятел изкоментира "Милият, сигурно не е правил секс скоро" laugh.gif Огромната грешка, която прави е, че не казва на Хейли какво става.

Линдзи. Само една дума. Горката...

Лукас. Пак само една дума. *Цензура*.

Брук. Една дума. A-M-A-Z-I-N-G!!!

Oуен и Брук - супер секси сцени, готини диалози и определено искри между двамата smile.gif Чакам със затаен дъх.

Джейми черешката на сладоледа както винаги.

Това е засега от мен smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.