Най-хубавият епизод от този сезон, спор няма. Нямаше сцена без емоции, силни чувства, изобщо - well done,
Mr. Schwann!
Иначе какво винаги по-редовните от мен вече са пресъздали и моите мисли от серията, но нямаше как да не споделя. Без много приказки за
Пейт/Люк/Линдз...там какво е ставало, какво ще става...със сигурност ще има още много мъка и сълзи, няма начин. Ама както казахте някъде по-нагоре, Пейтън беше една друга, по-яка Пейтън...в първи сезон.
Брук ме зарадва много, защото отново видяхме The Best Of
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
жестока е този сезон, Брук Пенелъпи. С
Оуен ще си намери майстора и тя.
Маут и Милисънт (страшни имена обаче, ако станат семейство - "Здравейте, тук е телефонният секретар на Марвин и Милисънт МакФадън" - тц тц тц, да му мислят) - ама са супер сладкиши.
Най-важното, където имам да кажа повече
Нейтън. Откакто отряза косата и се изправи на крака, Нейтън изглежда невероятно, просто губя ума и дума

изглежда великолепно, опитва се да се държи добре с всички, говори много зряло през повечето време...наистина ми направи страшно впечатление в този епизод. Не знам какво ще се получи с бавачката, лошо, че
Хейли каза онова за пазенето на тайни, сега със сигурност няма да се осмели да й каже за целувката.
ТАЯ ХЕЙЛИ ВЕЧЕ МИ ЛАЗИ ЯКО ПО НЕРВИТЕ! Ако не се стегне, нищо чудно някой да й вземе мъжа. Това да не ти е мебел в къщата, че да си седи и да чака само да му обърнеш внимание. Супер ТЪПО се държи, изглежда зле, не знам къде ще свърши тая...Като цяло, мисля, че
Кари просто не ми харесва как изглежда, някаква ми е гадна (знам, че момчетата ще протестират, но не ми харесва на външен вид, наистина, а аз имам вкус за жени

). Може би ако беше някое по-нормално момиче, дори щях да се примиря, за да се натрие малко на Хейли носа. Защото Нейт устоя на всичко, докато тя си вееше байрака с мъжа, когото целуна...и ....абе дразни ме, Tutor Girl, баш като лелка...аааа, и обичам Джейми!!!
By the way,
Линдзи като разбере, че това е същия пръстен - ще има огън и жупел!

Да му мисли тоя, дето предлага с един и същ. Иначе Линдз става все по-ОК за мен. Обича си го Люк и това е. Браво на нея.
Май това беше, дето напираше да излезе от мен засега, но просто много ме развълнува тази серия
Още веднъж