Rise of Day
May 22 2005, 19:18
Понеже видях,че няма такава тема реших я да пусна за да разберем кой по какво е "зарибен" Аз например съм голям фен на Стратегиите в Реално Време: "Age of Empires II";"Age of Mythology";"Blitzkrieg";"Axis & Allies";"Stalingrad";"Act of War - Direct Action";"Rise of Nations";"Empire Earth II"
![1eyeb[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1eyeb[1].gif)
Ейй,забравих една от най-яките стратегии" The Battle for Middle-earth" А сега Вие сте на ход
vIkToRsHeFa
May 22 2005, 19:27
Хахах да не е лоша темичката...
Аз лично :
broodwar,Age of Empires,cs,red alert yry's revenage,half-life,hulk,inclave, revolt,nfs, и какво ли още не но най-много ми харесва бруда и еиджа и от време на време ред алерта...
ПП. Халф и контра не мога да ифграя за жалост поради "технически" причини..
Харсват ми стратегийте в реално време (SC:BroodWar, WarCraft 3 TFT, Age of Empires, Age of Mithology...), харесват ми игри като Heroes 3 и 4, също играя и игри като DOOM 3, Quake 3 Arena, Half-Life 1 и 2 (и CS), Call of Duty, състезанията с коли и разни измислени превозни средства ми харесват много (например NFS серията, Midnight Club...). Най любими обаче са ми Stealth Shooter-ите (Например Thief Deadly Shadows, Tom Clancy...) [fight2]
Paagrio
May 22 2005, 19:48
Като цяло не играя много игри откакто си прекарах И-НЕТ но:
Age Of Empires: II The Age Of Kings - класика, която не се забравя;
преди-ЦС, но когато се събирахме познати в големите сървъри (сега вкъщи не я играя);
ФИФА 2005
Championship Manager 2000-2001
Icytower
Pool (имам няколко версии)
Белотче
Colin MC Rae
UEFA Champions League 2004-2005
UEFA EURO 2000
Може да се съберем хора някой път за една игра на Age of Empires II The Conquerors Expansion (Или на Age of Kings)
Дайте да се разберем тук кога
Paagrio
May 22 2005, 20:25
Дойдохме си на думата...
Значи аз съм на разположение когато и да е в близките дни казвайте и вие на кой кога му е удобно...
И не се притеснявайте да пишете тук няма да му стане нищо на форума
Connect
May 22 2005, 20:37
Аз пък съм зарибен на Medal of honour,Quake3 , NFS и HEROES III, мдааааааааааааа.
Това е.....
мод едит : И ДИАБЛО
moniobg
May 22 2005, 21:22
аз се зарибявам на :
1.starcraft brood war
2.war craft frozen throne 3
3.red alert yry's revenage
4.World Championship Snooker 2004
5.celebriti death mach - тази не се пише така ама незнам как точно се пише
6.CS
FrAgMaKeR
May 22 2005, 21:22
И аз съм стратег - BroodWar и WarCraft TFT, но освен тях играя и малко екшънчета като: CS, Unreal Tournament, Quacke III Arena
Но най-зарибен съм бил, по игри като Serious Sam I/II и Маx Payne I/II
Ако искате да направим една голяма игра (5-10 човека) на Unreal Tournament, Quake 3 Arena или CounterStrike, че ми се е дойграла пуцаница
RapSs`
May 24 2005, 16:15
аз цъкам:
1.BroodWar
2.CS
3.Fifa 2005
4.Half-Life
5.Opposing Force
6.Diablo II Eastern Sun ;Kingdom of Tenai
7.Swat4
8.Warcraft III FT
9.Enemy Territory
10.Urban Street Soccer
11.Snowboarding Championship 2004
12.Guilty Gear X
13.Nsf Undergound 2
14.Colin McRae Rally 2
15.Revolt
16.Championship League 04-05
17.Call of Duty
18.MOHAA
ми това е май

ммм.. има и още ама не се сещам сега
melkor
May 24 2005, 17:28
Dungeons & Dragons 3.5 настолна РПГ.
ЕДИТ: Забравих да спомена за
OpenRPG. Това е онлайн сървър-клиент програмка за игра на ролеви игри по системите Dungeons & Dragons, d20 Modern, d20 Star Wars и още много други. Ако има зарибени за Dungeons & Dragons 3.5, казвайте да почвам да подготвям някой куест и да направим някоя сесийка някоя вечер.
g0blin
May 24 2005, 17:38
Broodwar,Counter-Strike , Half-Life , NFS (всички версии преди 7) , малко Age Of Emires , Age Of Wonders , Mercedes - Benz World Racing
vIkToRsHeFa
May 24 2005, 17:47
QUOTE(moniobg)
3.red alert yry's revenage
Сериозно ли някои път да ....

в лана
ПП. после ще почистя тези постове прати ми едно пм ако се интересуваш...
prime_hellix
May 25 2005, 09:09
Стратегии, куестове и ралита

Не е за вярване, нали?

Вярвате или не, обаче, голяма съм фенка на NFSто

)))
vIkToRsHeFa
May 25 2005, 09:14
QUOTE(prime_hellix)
Стратегии, куестове и ралита

Не е за вярване, нали?

Вярвате или не, обаче, голяма съм фенка на NFSто

)))
И аз така едно време направо щях да я превъртя и реших да преинсталирам компютъра

но специфичното за тази игра е, че пази сеифовете не в директорията на играта а в директорията на активния потребител и ...

(късно го разбрах...)
DonTsetsi
May 25 2005, 22:13
True Crime:Streets of LA
Star Craft Broodwar
Unreal Tournament
Unreal Tournament 2004
Freelancer
Age Of Empires II
Far Cry
Half-Life
Half-Life 2
Heroes 3
GTA 3
GTA vc
Star Wars Jedi Knight 2 Jedi Outcast
Star Wars Jedi Knight Jedi Academy
Serious Sam
Serious Sam: The Second Encounter
и още 50-60
n0HKko
May 27 2005, 16:43

Аз играя САМО Контар Стрике
prime_hellix
May 30 2005, 17:32
QUOTE(GGBIT.INFO)
QUOTE(prime_hellix)
Стратегии, куестове и ралита [4] Не е за вярване, нали? [18] Вярвате или не, обаче, голяма съм фенка на NFSто

)))
И аз така едно време направо щях да я превъртя и реших да преинсталирам компютъра

но специфичното за тази игра е, че пази сеифовете не в директорията на играта а в директорията на активния потребител и ...

(късно го разбрах...)
Еми, аз съм я превъртала

Ама още в началото знаех да не си правя сейфове, 'щото бъгва... Бе тя и без сейфове си бъгва, ама нейсе...
Аз играя в момента 3 игри: Counter-strike;Prince of presia III;Global operation; това са!!!
melkor
May 30 2005, 21:51
Prince of Persia I & II; Budokan; Defender of the Crown; Goody; Living Stone; Mortal Kombat 1,2; The Legend of Kyrandia; The Legend of Kyrandia 2: The Hand of Fate; Innocent until caught 2: Proven Guilty; Companions of Xanth; Heroes of Might & Magic 1,2,3; Lands of Lore - Throne of Chaos; Lands of Lore - Guardians of Destiny; Lands of Lore 3; Sanitarium; Doom; Doom 2; Duke Nukem 3D; Shadow Warrior; Death Rally; Full Throttle; Daughter of Serpent; Space Quest 5,6; King's Quest 5,6; Phantasmagoria; Dune; Dune 2; Warcraft; Warcraft 2; Dark Legions; Elite; Frontier: Elite 2; Frontier: The first encounter; Privateer; Civilization; Colonization; Settlers 1,2; Стари аркадни игри - MAME; има и още но в момента не се сещам.
EDIT: Eye of The Beholder 2,3
Аз съм играл 3/4 от изброените от Мелкор игри и не ме е разочаровала нито една
П.С. Класиката RuLeZ
DarKMooN
Jun 12 2005, 17:37
аз 4ат пат играя на
1.Cs
2.StarWars:The revenge of the siths
3.WC3 TFT
4.Half-Life2
5.WoW
6.Lineage 2
7.Spider-man 2
8.ROSE online
9.BroodWar
mi tva sa za men
Здравейте

! Много харесвам "diablo" ,но вече е доста старичка. Сега играя "luxor".Супер зарибяваща е
Freaky
Jun 24 2005, 14:10
QUOTE(DarKMooN @ Jun 12 2005, 05:37 PM)
аз 4ат пат играя на
1.Cs
2.StarWars:The revenge of the siths
3.WC3 TFT
4.Half-Life2
5.WoW
6.Lineage 2
7.Spider-man 2
8.ROSE online
9.BroodWar
mi tva sa za men

Ми аз също си падам по стратегиите .
И сега , като видях ти какво играеш DarKmooN , можеш ли да ми дадеш линк към тази Lineage 2 ? Защото от много време слушам за нея , а не съм я играл (а я искам)
vIkToRsHeFa
Jun 24 2005, 15:36
QUOTE(Freaky @ Jun 24 2005, 03:10 PM)
Ми аз също си падам по стратегиите .
И сега , като видях ти какво играеш DarKmooN , можеш ли да ми дадеш линк към тази Lineage 2 ? Защото от много време слушам за нея , а не съм я играл (а я искам)
http://84.252.41.195/forum/index.php?showtopic=402Ако не е тази ...

Иначе съм играл почти всичко изброено дотук, както и warkraft 2 много готина игричка беше...
Th3_SpY
Jun 28 2005, 09:25
Аз в момента играя GTA San Andreas,Diablo headoff,CS,MU online и Gunbound
Zilenia
Jul 5 2005, 11:35
абе като ви гледах отговорите никои не спомена Dungeon Siege за мен тази игра е уникална мн ми харесва , а колкото до другите те са : Cs , Diablo , Halo , SCAR , Heroes III , Monopoly III , Strong hold 2 и не ми се мисли за други
Rise of Day
Jul 5 2005, 12:14
QUOTE(Mi7aka @ Jul 5 2005, 12:35 PM)
абе като ви гледах отговорите никои не спомена Dungeon Siege за мен тази игра е уникална мнoго ми харесва
Моя е грешката,като не съм споминал " Dungeon Siege"

- лично съм я превъртял 3 пъти,а така също и "Dungeon Siege Legends of Aranna", но сега в момента съм се "заребил" по "Call of Duty" - в неделя я превъртях

и сега пак я започнах от начало
Zilenia
Jul 5 2005, 12:47
незнам как си го направил тва аз винаги стигах до 1 място и от там незнаех на каде даже 2 пати сам почвал от начало да не би нещо да сам направил ама все още не сам я превартял , може да поиграен някои ден ако искаш
Rise of day ако ти харесва играта предполагам че чакаш втората част с нетарпение като мен свалил сам трайларче в темата Dungeon Siege 2
свали си го дам сам линк
redmadman: Използвай бутона "Промени "
Rise of Day
Jul 5 2005, 14:00
QUOTE(Mi7aka @ Jul 5 2005, 01:47 PM)
незнам как си го направил тва аз винаги стигах до 1 място и от там незнаех на каде...............
.................ако ти харесва играта предполагам че чакаш втората част с нетарпение като мен свалил сам трайларче в темата Dungeon Siege 2
Пиши на Л.С. до къде си стигнал,за да не "разводняваме" тази тема или пък пусни отделна тема само за "Dungeon Siege" и там ако мога ще дам "Ц.Р.У." - Ценни Ръководни Указания
Благодаря за трайлъра,още вчера го свалих,а иначе това ми е втората игра която ме е зарибила по PC гейминга и очаквам с Огромно Нетърпение - "Dungeon Siege 2"
Btw. Първата ми игра е "Age of Empires II" на която в скоро време се очаква продължение - "Age of Empires III"
solenka
Jul 6 2005, 23:27
Аз съм се зарибила в момента по NFS и табла.От време на време цъкам и на Heroes ІІІ.
radotooo
Jul 9 2005, 04:15
Играя само Ц-стрике и БроодЛар и много рядко Фифа .......
бтв: цъкам и бая онлине игри
QUOTE(solenka @ Jul 6 2005, 11:27 PM)
Аз съм се зарибила в момента по NFS и табла.От време на време цъкам и на Heroes ІІІ.
Аз преди откачах на Heroes III , но сега си свалих Heroes IV , и ... отначалото ми беше трудна , но ... постепенно ми хареса . Има много подобрения от Heroes III .
DELUXe
Jul 12 2005, 03:08
SWAT 4, Need for Speed Underground 2, Delta Force Xtreme, Battlefield Vietnam
това са игрите в момента за мен
1.Hitman:contracts
2.Vampire The Masquerade
3.Guild Wars
4.GTA SanAndreas
5.Vsqkvi RPG-TA
10x za temata !!!
djidji
Aug 20 2005, 17:43
аз лично харесвам qauke igrite-still life,syberia,post mortem.Само дето не знам отакде да си сваля syberia2?
vIkToRsHeFa
Aug 20 2005, 22:29
QUOTE(djidji @ Aug 20 2005, 06:44 PM)
аз лично харесвам qauke igrite-still life,syberia,post mortem.Само дето не знам отакде да си сваля syberia2?

1. Добре дошъл(а)
2. Моля ако е възможно да пишем на кирилица
3. Имаш лично съобщение (ПМ)
malkatalamia
Aug 20 2005, 22:40
RoseOnline,Warcraft
4i4iba
Aug 21 2005, 16:30
Много обичам игри от рода на Prince of Persia,Blood Rayne,Indiana Jones,Legasy of Kayne...(това са игри стил singelplayer)
А иначе от multiplayer HL,CS,HL Deatchmatch,CS:S,Warcraft3 TF,Star Craft,ET,COD,Batlefild,Diablo2,MU...
Ами аз играя предимно CS 1.5, от време на време и новата версия CSS

Инсталнал съм си и Delta Force - Black Hauck Down ,e и Far Cry

Явно както се вижда : предпочитам shooter-и

,по възможност в мрежа щото срещу компютъра не е интересно
Яка тема. Моите предочитания са предимно към RPG жанра и малко след това към стратегиите.
Най-добрата игра зе мен е Neverwinter Nights. Иначе игри като Gothic, Gothic II, Nox, AOE-тата, Брудлар, ларкрафт 2,3 са ми сред любимите. Да не изпускаме и Heroes III, който за толкова години никога не ми омръзна и все още си го поцъквам отвреме на време.
От новите силно впечатление правят Blood Rayne, KOTOR, KOTOR II, GTA Vice City, GTA San Andreas.
Иначе също зарибявам он-лайн игрички като "хановете", "Зеления дракон". Ми тва е в общи линии.
Sexy`kart0f4o
Feb 10 2006, 11:51
Аз играя Counter-strike 1.5-1.6, WarCraft3 the frozen trone и Need for Speed Moast wanted
Naminator_X_
Feb 10 2006, 23:17
ми аз лично пуцам малко, ама зарибени игрици...(класики в жанра):
1.Lineage II Chronicle 4 Scions of Destiny
2.Act of War
3.Counter Strike 1.6
4.Warcraft III TFT
5.Бих играл и Guild Wars, ама никой не си трейдва акаунта

.
M@D_MAX
Jun 30 2006, 21:18
Пичове много се кефя на RED ALERT 2, но за йалост не мога да си намеря партия за игра ако някои иска да цъкаме да звънне
Аз играя mmorpg повече
1 Lineage
2 Silkroad
3 Roseonline (спрях да го играя)
На тези игри играя само когато са ми паднали сървърите
4frozen throne от време на време
5gunz вече го отказах
kalitko
Jul 12 2006, 22:08
В момента играя: World of Warcraft, FIFA 2006, WC TFT от време на време, CS пак от време на време, NFS Most Wanted и Diablo от време на време, все пак споре мен diablo е класика в RPG игрите
Rikardo KAKA'
Jul 13 2006, 14:43
Любимите ми жанрове игри са спортни и стратегически. Но най вече играя на тези игри:
Fifa 2004
Fifa 2005
Fifa 2006
Heroes 3
Heroes 4
Manager 2005
CrIsTiaNo_
Jul 13 2006, 14:51
аз цъкам:
CS
ФИФА 2005
2006 i world cup