Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4x05: "The Constant"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4x05: "The Constant"

Саид и Дезмънд попадат в турболенция по пътя до товарния кораб, когато Дезмънд получава неочаквани странични ефекти.

Епизодът е Desmond centric

Airdate: 28.2.2008 (В Интернет на 28 Февруари, Петък)

ABC и CTV Promo @DarkUFO
ABC Promo 2 + Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO
Sneak Peek 3 @DarkUFO

Субтитри: link @subs.sab.bz 10x to raichinov

Download:
Lost S04E05 HDTV XviD-2HD @Zamunda.NET [350.49 MB] NEW!!!

Предварителни снимки от епизода (спойлъри!)

Официално инфо:
DESMOND EXPERIENCES SOME STRANGE SIDE EFFECTS ON THE WAY TO THE FREIGHTER, ON ABC’S ”LOST”

”The Constant” – Sayid and Desmond hit a bit of turbulence on the way to the freighter, which causes Desmond to experience some unexpected side effects, on ”Lost,” THURSDAY, FEBRUARY 28 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

Участват Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Актьори гости са Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte, Jeff Fahey as Frank Lapidus, Alan Dale as Charles Widmore, Sonya Walger as Penelope ”Penny” Widmore, Graham McTavish as sergeant, Darren Keefe as Billy, Edward Conery as auctioneer, Marc Vann as doctor, Fisher Stevens as George Minkowski, Kevin Durand as Keamy and Anthony Azizi as Omar.

”The Constant” е написан от Carlton Cuse & Damon Lindelof и режисиран от Jack Bender.
ABCmedianet

Коментари по вече излезлия епизод тук
divata_airis
ОМГ, епизод за ДЕЗ...Аааа*колапс* Тоя ще го закам с такова нетърпение...Ще издържа някак тоя с Кейт и ще си мисля за ДЕЗ...Нем, не...няма да се спи...Хаха...Леле Дез...Трябва да си взема кислородна маска за тоя епизод.18.gif
the_mouse
ABC и CTV Promo @DarkUFO
^^^ Добавени са промотата в първия пост

ABC Promo 2 + Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO NEW!!!
^^^^
Още едно промо + два нови сниик пийка - супер smile.gif
FrAgMaKeR
Ау тия сниик пийкове направо.. май реално ще получим отговор на някой от интересните въпроси.. определено тоя епизод, ще е.. направо нямам думи. smile.gif
the_mouse
Охоом да, но яд ме е, че в снийк пийковете издават твърде много инфо - примерно миналата серия издадоха разговора с Реджина от кораба, че приятелите им още не са престигнали, нещо което по-добре да беше останало като изненада smile.gif

btw ето още един снийк пиийк:
Sneak Peek 3 @DarkUFO

UPDATE:
Eто и линкове за теглене smile.gif

Download:
Lost S04E05 HDTV XviD-2HD @Zamunda.NET [350.49 MB] NEW!!!
FrAgMaKeR
Най-сетне се разбра нещо от този епизод. smile.gif Идеята за това пътуване във времето е много добра.. но определено възникват още въпроси за това..
Mr. Winchester
супер епизод беше
divata_airis
Аз го изтеглих, но ще пазя Дез за вечеря...Хъм кое ли ще ми е по-сладко той или храната? Залагам на първото tongue.gif
FaLLOuTbOy
И на мене ми хареса доста този епизод, всичко беше много добре изпипано. worthy.gif
divata_airis
Супер епизод...Толкова съм доволна, че Дез не умря...Обаче това с бъдеще и минало супер го бяха измислили и още един плюс въобще не даваха онова недоразумение Кейт...Обаче и финала рулираше много яко...Милия, Дани неговата връзка е Дез...Беше велико...Честно накрая като се свърза с Пени чак се разциврих от кеф...Беше много трогателно...Ама това с бековете много добре се е получило, много ми хареса...
A_l_e_x
Наистина великолепен епизод. Най-накрая мога да кажа,че дадоха стойностен епизод на сериала,не само нови и нови мистериики,а развръзки - йок . Иначе самата идея за пътуването в бъдещето заради острова според мен е пълна глупост. Това все пак не е фантастичен сериал,как така Дезмъндчо се разхожда из времето?
Иначе историята с любовта на Дез и Пени е страхотна,тя го спаси. Наистина беше уникална сцената с разговора по телефона,много ми хареса.
А това с пътуванто из времето е свързано с теорията за относителността на Айнщайн,нали?
ViruZzZ
Определено много добър епизод happy.gif Разговора по телефона на Дез и Пени беше много силен ... :S
The_Man_Of_Steel
Само мистерии и пак мистерии, тцтц
divata_airis
Ами според мен това за пътуването в бъдеще и настояще беше като резултат от това, че е напуснал острова, където влязоха в бурята...мисля че беше магнитна, щото то нали целия сериал върху това се върти че на острова всички физични закони нямат значение. Той Даниел нали това каза, че навън времето не е такова каквото е на острова...
Enchanted
Страхотен епизод,само това ми идва на ум веднага,щом го изгледах!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.