Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какъв спин-оф бихте искали да има след края на Смолвил?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Дискусии
toho
Въпроса е ясен. Кой от тези спин-оф-и би Ви допаднал най-много. На мен ест. Лигата на Справедливоста smile.gif
Enchanted
Aми колебах се между Лигата на Справедливостта и Супер гърл...,но избрах Супер гърл smile.gif
The_Man_Of_Steel
Justice League, разбира се.
apophis
Justice league добра идея ма малко неусеъществима да ги включат всички тея герои..
Според мен Акваман щеше да бъде страхотен Спиноф но вече е в миналото иначе от гореспоменатите бих посочил Зелената стрела.Зелената стрела просто има стил ще ми е итнересно да го гледам в ял сериал.все пак не е неуязвим акто кларк и ще е малко по интересно.Черното канарче много ми хареса,с Оливър биха си отивали акто водеща двойка за спинофа.
Макар че не бих отказал и Супергърл спиноф,изпълнението на Лаура вандервурт много ми харесва придава много добре ролята си.ма да и намерят подходящ любовен апртнйор щото тоя Джими просто не го виждам като lead male някак си няма такъв вид
tzvetka
Justice League но се колебах и межу Супергърл и Зелената стрела!
Ужас горката Клои как я изритахме тотално laugh.gif
kashlakov
Лигата на справедливоста естествено. blush.gif
ViruZzZ
Лигата обаче и за Стрелата не е зле ;]]]
vikihill96
Ами Лигата естествено. Най-малкото защото там ще ги има и Оли, и Канарчето, и Супергърл и тъй нататък. Може и естествено ще има някои водещи персонажи, но в подобен сериал много по-лесно и логично би било да се включат доста други наши любими супергерои. ПРинципно в подобен сериал пак знам, че няма да ме огрее за някои червенокоси и зеленооки мацки(най-вероятно), но като се сетя за множеството други възможности и малко ми олеква mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Но със сигурност избирам Лигата.
apophis
Код
<h3 class="entry-header">[b]Justin Hartley Signs Holding Deal with the CW[/b]</h3>

дали това не означава че имат някви планове за Зелената стрела?
apophis
Код
Justin hartley(Green Arrow)  has  signed a holding deal with CW

source:The CW source
дали това не значи че имат планове за него smile.gif))
smallville_f
А аз да ви питам, Лекс що не сте го дали като вариант.. Аз за него искам... Ма само ако Майкито го играе blush.gif happy.gif
Иначе от изброените искам за Лигата - главно за Зелената Стрела happy.gif
sonofsparda
Слагам Зелената Стрела. Сериал за Лигата би било една фенска еуфория, но нека бъдем реалисти - Кларк, Брус и Даяна в сериал скоро време? Няма за какво да се лъжем. wink.gif
lyubenski
Стрелата естествено smile.gif. Просто един сериал за Лигата е много голямо предизвикателство и невъзможно за реализация според мен smile.gif.
♥Didito♥
Колебаех се м/у Зелената стрела и Лигата. Все пак сериал за Зелената стрела ми звучи по реалистично.
allnitess
Супергърл
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.