Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Sothebys
Сега виждам темата.Мерси за пожеланията, въпреки че рд ми беше на 31 октомври, но все пак по-добре късно отколкото никога mrgreen[1].gif shocking.gif
unvisioble
Честит празник на всички родени на този светъл празник - св. Валентин/ Трифон Зарезан!
K_f_R
да сте живи и здрави всички късмет любов и всичко каквото поискате да става днес smile.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на Baba_Qga^(17), gal(17)!Бъдете много щастливи и ви пожелавам много збъднати мечти и много щастие!Приятно изкарване на остатъка от вечерта! 1eyeb[1].gif happy.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на dX който става на 22. Бъди все така точен и ти пожелавам много здраве, щастие и професионални успехи! blush.gif

4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
unvisioble
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 20 2007, 10:34) *
Честит Рожден Ден на dX който става на 22. Бъди все така точен и ти пожелавам много здраве, щастие и професионални успехи! blush.gif

Честит празник и от мен! rolleyes.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на offfff(15), ·٠•●tUti-FrUti●•٠·(99)!Бъдете живи и здрави и още много векове да живееш ·٠•●tUti-FrUti●•٠· smile.gif
pool^babygirl
Честито на всички рожденици и от мен smile.gif - От щастие любов и здраве да не се отървете дано! tongue.gif
gotinoto_baby
M@D_MAX(20), rusi4kata^(17), Патето Яки(97) Да сте живи и здрави.И един специялен поздрав за Патето Яки--->
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.
unvisioble
Честит празник и то мен! rolleyes.gif
ACCEPT
честито на всички бъдещи и настоящи рожденници всичко найй
Bloody_Tears
Честит РД и от мен!Бъдете живи и здрави и мноу пиини ви пожелавам smile.gif
krisku
Честито и от мен!
Живи и здрави да сте.. и много, много .. ъъ любов :>

cheers
Патето Яки
БЛагодаря от сърце на всичкииии! Ще почерпя! wub.gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
susito
Ч.Р.Д. и от мен на Якиту!Мноу здрав,щастиве и всичко там дет са пожелава!
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на infernalgirl и на най-споменавания човек във форума... Мамата на шефа! biggrin2.gif

Честит Рожден Ден Апещ Дзверо ! Все със същия си хъс да гониш реализацията на мечтите си, и да не намериш препядствие което да застане на пътя ти! (оххх горкинкото препятствие 18.gif )

unvisioble
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 28 2007, 07:59) *
Честит Рожден Ден на infernalgirl и на най-споменавания човек във форума... Мамата на шефа! biggrin2.gif

Честит Рожден Ден Апещ Дзверо ! Все със същия си хъс да гониш реализацията на мечтите си, и да не намериш препядствие което да застане на пътя ти! (оххх горкинкото препятствие 18.gif )

Честит рожден ден и от мен на рожденниците и специални честитки за Мамата на Виктор!
ogata
Честито и от мен на апещ дзверо ... Да си отгледаш голям-голям хакер в къщи smile.gif
ventzo
Честито на празнуващите wink.gif
unvisioble
Днес имаме трима рожденици: Jordan(20), swetleto(17) и firedoom(25).
Пожелавам им весел празник и само положителни емоции!

susito
Ч.Р.Д. на всички рожденници-Jordan(20), swetleto(17), firedoom(25)!Много здраве,щастие и успех в живота!!!
Angel-oF-DeatH
Ч.Р.Д. на всички рожденници- satir(40), ^mileto^(17)
Bloody_Tears
Честит рожден ден и от мен (хах,има рима) smile.gifБъдете много щастливи и ви пожелавам много истински приятели и успех във всичко!
krisku
Честит рожден ден на Крадец на рози.

Желая ти здраве, щастие и успехи, и много, много любов, пък другото само ще си дойде.
Приятно прекарване на празника!

Нека от теб да стане фриирънър като мен! biggrin.gif

Да живее метъла и този изрод от горе на картинката, дето свири някаква извънземна музика о.О !

Поздрав за Крадеца: The Kovenant - Mannequin

Също така честит празник и на останалите празнуващи своя рожден ден днес: ACCEPT, stun!
Нека горните пожелания важат и за вас!

cheers
ogata
Честито на крадеца , с пожелание да краде повече рози тази година.

Hoobastank - Out of control.mp3
susito
Ч.Р.Д на Крадеца!!!Всичко най-най-най-хубаво ти желая!Много успехи в живота и с Дидз!
SweetDreams
Честит Рожден ден на Крадеца 4part[1].gif Здраве, късмет, любов, успехи във всяко едно начинание, цял куп реализирани мечти, цяла орда влюбени до полуда в теб жени и правещи силно и "точно както го обичаш" първото сутрешно кафе, верни приятели и много много положителни емоции... Честито и на ACCEPT и stun - За тях важи абсолютно същото.. бъдете щастливи и се радвайте на живота... 4bira[1].gif
f0rgy
Я кой имал рожден ден mrgreen[1].gif
ЧРД жив здраФ мн щастие,любоФ и сичко най-най woohoo.gif 4part[1].gif 11.gif
Titan
Охооо КОЙ навършва 99 годишна възраст... "biggrin2: голямо крадене ще пада... Честито Рожден Ден Дънди! И най-важното Жив и Здрав! Честито и на Ацепт ( с теб се познаваме от мбокс-а също tongue.gif ) и на Стън! Живи и здрави!
Sniper
Честит рожден ден на Крадец на рози, ACCEPT, stun и от мен. 4part[1].gif Пожелавам ви всичко най-хубаво и приятно изкарване на празничния ден. happy.gif

П.С.: Крадецът догодина ще има юбилей! biggrin2.gif
ludacris
Честито и от мен smile.gif Да си здрав само , а другото зависи от теб smile.gif
qwe123
Да му е честит рождения ден на Крадеца и от мен smile.gif
PIPO
Крадец да ти е честит рожденния ден ,да си жив и здрав и всички твои желания да са мои пожелания biggrin2.gif 11.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
adoration_
Честит рожден ден и от мен на Крадеца !! Всичко най-най му пожелавам! smile.gif
Bloody_Tears
Честито и от мен!Пожелавам ви на всички много щастие и любов!Изкарайте си супер днес! 11.gif 4bira[1].gif 4part[1].gif banana.gif icon_peace.gif fun.gif emoticon1 (12).gif 4bira[1].gif
arlekin
Честит рожден ден на Крадеца и ACCEPT, бъдете винаги щастливи. 11.gif 4part[1].gif Внимавайте с алкохола и да почерпите.
3pacalypse Now
Ей крадец пожелавам ти всичко най,най smile.gif Бъди добър съперник и враг още дълго време smile.gif
TheUnknown
Айде честито Крадец. Пожелавам ти да не те хванат че си крал рози 18.gif
Refuse
Ч.Р.Д на Крадеца да е жив и здрав smile.gif Много любов, щастие, касмет, пари, жени..А бе всичко наи наи си жив и здрав батка 4part[1].gif
gotinoto_baby

Ч.Р.Д на Крадеца!!! Миличко да си жив и здрав и много щастие и успехи! Нека всички твой желания бъдат мой пожелания!!! 4part[1].gif emoticon1 (106).gif
unvisioble
Честит празник на рождениците и по-специално на Крадец на рози!
Пожелавам ти преди всичко много здраве,
желая ти още животът да ти предоставя всичко в изобилие и нищо никога да не ти липсва!
Наздраве за ваше здраве!

K_f_R
да си жив и здрав mr.Rose Theif всичко най хубаво и най вече да си здрав! Само тва ти трябва а от там акто ти дойде късмета и всичко се нарежда!

pz.Mr.Jack :>
3pacalypse Now
Цитат(gotinoto_baby @ Mar 4 2007, 12:40) *

Ч.Р.Д на Крадеца!!! Миличко да си жив и здрав и много щастие и успехи! Нека всички твой желания бъдат мой пожелания!!! 4part[1].gif emoticon1 (106).gif

В такъв случай - Дупе да ти е яко biggrin.gif
Electrum
Честит рожден ден!И то един от специалните,защото ставаш на 16...а тва е уникална възраст 10.gif Желая ти да не знаеш как се казва числото,което ще отброява щастливите ти мигове тази година,да не се сещаш за повече от 3 лоши неща в живота ти - 1.тва да ставаш рано за даскало 2.неочакваното спиране на нета за пореден път 3.липсата на пари или храна в момент на нужда biggrin2.gif Всичко най-най 4.gif!
The Shaman
@Крадеца знае какво му желая.Тук искам да обърна внимание върху рожденния ден на един многоуважаван от мен човек а именно @ACCEPT...Честито.
Крадец на рози
Оле, благодаря ви много, наистина е хубаво да прочетеш толкова топли пожелания, искрено съм ви благодарен. Наистина се зарадвах worthy.gif worthy.gif
3pacalypse Now
И на моето ли ? biggrin.gif
f0rgy
Честит рожден ден на Naghual(17), PIPO(15), Andy_Roddick(19), -=LaUTa HooLs=-(17)
Всички да сте живи здрави и мноу щастливи и най-вече Пипо да влиза по-често в цс1 и 2 да му пукам кофичката,мн здраве и любов,брато 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Крадец на рози
Честит рожден ден Pipo да пораснеш голям, пожелавам ти здраве, щастие и ъъ жени, ама не като на @3pacalypse Now, че той няма вкус tongue.gifр , всички останали smile.gif Да си прекараш супер :>
3pacalypse Now
Цитат(Крадец на рози @ Mar 5 2007, 07:20) *
Честит рожден ден Pipo да пораснеш голям, пожелавам ти здраве, щастие и ъъ жени, ама не като на @3pacalypse Now, че той няма вкус tongue.gifр , всички останали smile.gif Да си прекараш супер :>

Ам тоз Крадецът само за жениу мисли дейба biggrin.gif Бтв пичове и моето време идва !!! С Крадеца значи сме една зодия ЛОЛ!!! Аз съм на 7ми smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.