Sothebys
Feb 14 2007, 10:56
Сега виждам темата.Мерси за пожеланията, въпреки че рд ми беше на 31 октомври, но все пак по-добре късно отколкото никога
unvisioble
Feb 14 2007, 11:39
Честит празник на всички родени на този светъл празник - св. Валентин/ Трифон Зарезан! 

да сте живи и здрави всички късмет любов и всичко каквото поискате да става днес
Bloody_Tears
Feb 17 2007, 22:14
Честит рожден ден на Baba_Qga^(17), gal(17)!Бъдете много щастливи и ви пожелавам много збъднати мечти и много щастие!Приятно изкарване на остатъка от вечерта!
vIkToRsHeFa
Feb 20 2007, 10:34
Честит Рожден Ден на
dX който става на 22. Бъди все така точен и ти пожелавам много здраве, щастие и професионални успехи!
unvisioble
Feb 20 2007, 11:24
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 20 2007, 10:34)

Честит Рожден Ден на
dX който става на 22. Бъди все така точен и ти пожелавам много здраве, щастие и професионални успехи!
Честит празник и от мен!
Bloody_Tears
Feb 21 2007, 00:02
Честит рожден ден на offfff(15), ·٠•●tUti-FrUti●•٠·(99)!Бъдете живи и здрави и още много векове да живееш ·٠•●tUti-FrUti●•٠·
pool^babygirl
Feb 21 2007, 10:24
Честито на всички рожденици и от мен

- От щастие любов и здраве да не се отървете дано!
gotinoto_baby
Feb 27 2007, 15:43
M@D_MAX(20), rusi4kata^(17), Патето Яки(97) Да сте живи и здрави.И един специялен поздрав за Патето Яки--->
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.
unvisioble
Feb 27 2007, 15:52
Честит празник и то мен!
ACCEPT
Feb 27 2007, 15:59
честито на всички бъдещи и настоящи рожденници всичко найй
Bloody_Tears
Feb 27 2007, 16:02
Честит РД и от мен!Бъдете живи и здрави и мноу пиини ви пожелавам
krisku
Feb 27 2007, 17:46
Честито и от мен!
Живи и здрави да сте.. и много, много .. ъъ любов :>
cheers
Патето Яки
Feb 27 2007, 18:11
susito
Feb 27 2007, 19:14
Ч.Р.Д. и от мен на Якиту!Мноу здрав,щастиве и всичко там дет са пожелава!
vIkToRsHeFa
Feb 28 2007, 07:59
Честит Рожден Ден на
infernalgirl и на най-споменавания човек във форума... Мамата на шефа!
Честит Рожден Ден
Апещ Дзверо ! Все със същия си хъс да гониш реализацията на мечтите си, и да не намериш препядствие което да застане на пътя ти! (оххх горкинкото препятствие

)
unvisioble
Feb 28 2007, 09:19
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 28 2007, 07:59)

Честит Рожден Ден на
infernalgirl и на най-споменавания човек във форума... Мамата на шефа!
Честит Рожден Ден
Апещ Дзверо ! Все със същия си хъс да гониш реализацията на мечтите си, и да не намериш препядствие което да застане на пътя ти! (оххх горкинкото препятствие

)
Честит рожден ден и от мен на рожденниците и специални честитки за Мамата на Виктор!

Честито и от мен на апещ дзверо ... Да си отгледаш голям-голям хакер в къщи
ventzo
Feb 28 2007, 14:25
Честито на празнуващите
unvisioble
Mar 2 2007, 11:29
Ч.Р.Д. на всички рожденници-Jordan(20), swetleto(17), firedoom(25)!Много здраве,щастие и успех в живота!!!
Angel-oF-DeatH
Mar 3 2007, 10:50
Ч.Р.Д. на всички рожденници- satir(40), ^mileto^(17)
Bloody_Tears
Mar 3 2007, 11:08
Честит рожден ден и от мен (хах,има рима)

Бъдете много щастливи и ви пожелавам много истински приятели и успех във всичко!
Честит рожден ден на
Крадец на рози.
Желая ти здраве, щастие и успехи, и много, много любов, пък другото само ще си дойде.
Приятно прекарване на празника! Нека от теб да стане фриирънър като мен!
Да живее метъла и този изрод от горе на картинката, дето свири някаква извънземна музика о.О !
Поздрав за Крадеца: The Kovenant - Mannequin Също така честит празник и на останалите празнуващи своя рожден ден днес: ACCEPT, stun!
Нека горните пожелания важат и за вас!
cheers
Честито на крадеца , с пожелание да краде повече рози тази година.
Hoobastank - Out of control.mp3
Ч.Р.Д на Крадеца!!!Всичко най-най-най-хубаво ти желая!Много успехи в живота и с Дидз!
SweetDreams
Mar 4 2007, 00:11
Честит Рожден ден на Крадеца
Здраве, късмет, любов, успехи във всяко едно начинание, цял куп реализирани мечти, цяла орда влюбени до полуда в теб жени и правещи силно и "точно както го обичаш" първото сутрешно кафе, верни приятели и много много положителни емоции... Честито и на ACCEPT и stun - За тях важи абсолютно същото.. бъдете щастливи и се радвайте на живота...
Охооо КОЙ навършва 99 годишна възраст... "biggrin2: голямо крадене ще пада... Честито Рожден Ден Дънди! И най-важното Жив и Здрав! Честито и на Ацепт ( с теб се познаваме от мбокс-а също

) и на Стън! Живи и здрави!
Честит рожден ден на Крадец на рози, ACCEPT, stun и от мен.
Пожелавам ви всичко най-хубаво и приятно изкарване на празничния ден.
П.С.: Крадецът догодина ще има юбилей!
ludacris
Mar 4 2007, 00:45
Честито и от мен

Да си здрав само , а другото зависи от теб
Да му е честит рождения ден на Крадеца и от мен
adoration_
Mar 4 2007, 10:38
Честит рожден ден и от мен на Крадеца !! Всичко най-най му пожелавам!
Bloody_Tears
Mar 4 2007, 11:11
arlekin
Mar 4 2007, 11:24
Честит рожден ден на Крадеца и ACCEPT, бъдете винаги щастливи.
![4part[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4part[1].gif)
Внимавайте с алкохола и да почерпите.
3pacalypse Now
Mar 4 2007, 11:30
Ей крадец пожелавам ти всичко най,най

Бъди добър съперник и враг още дълго време
TheUnknown
Mar 4 2007, 12:37
Айде честито Крадец. Пожелавам ти да не те хванат че си крал рози
Ч.Р.Д на Крадеца да е жив и здрав

Много любов, щастие, касмет, пари, жени..А бе всичко наи наи си жив и здрав батка
gotinoto_baby
Mar 4 2007, 12:40
unvisioble
Mar 4 2007, 12:52
да си жив и здрав mr.Rose Theif всичко най хубаво и най вече да си здрав! Само тва ти трябва а от там акто ти дойде късмета и всичко се нарежда!
pz.Mr.Jack :>
3pacalypse Now
Mar 4 2007, 13:51
Цитат(gotinoto_baby @ Mar 4 2007, 12:40)

В такъв случай - Дупе да ти е яко
Electrum
Mar 4 2007, 21:19
Честит рожден ден!И то един от специалните,защото ставаш на 16...а тва е уникална възраст

Желая ти да не знаеш как се казва числото,което ще отброява щастливите ти мигове тази година,да не се сещаш за повече от 3 лоши неща в живота ти - 1.тва да ставаш рано за даскало 2.неочакваното спиране на нета за пореден път 3.липсата на пари или храна в момент на нужда

Всичко най-най

!
The Shaman
Mar 4 2007, 21:21
@Крадеца знае какво му желая.Тук искам да обърна внимание върху рожденния ден на един многоуважаван от мен човек а именно @ACCEPT...Честито.
Крадец на рози
Mar 4 2007, 22:23
Оле, благодаря ви много, наистина е хубаво да прочетеш толкова топли пожелания, искрено съм ви благодарен. Наистина се зарадвах
3pacalypse Now
Mar 4 2007, 23:38
И на моето ли ?
Честит рожден ден на Naghual(17), PIPO(15), Andy_Roddick(19), -=LaUTa HooLs=-(17)
Всички да сте живи здрави и мноу щастливи и най-вече Пипо да влиза по-често в цс1 и 2 да му пукам кофичката,мн здраве и любов,брато
Крадец на рози
Mar 5 2007, 07:20
Честит рожден ден Pipo да пораснеш голям, пожелавам ти здраве, щастие и ъъ жени, ама не като на @3pacalypse Now, че той няма вкус

р , всички останали

Да си прекараш супер :>
3pacalypse Now
Mar 5 2007, 08:38
Цитат(Крадец на рози @ Mar 5 2007, 07:20)

Честит рожден ден Pipo да пораснеш голям, пожелавам ти здраве, щастие и ъъ жени, ама не като на @3pacalypse Now, че той няма вкус

р , всички останали

Да си прекараш супер :>
Ам тоз Крадецът само за жениу мисли дейба

Бтв пичове и моето време идва !!! С Крадеца значи сме една зодия ЛОЛ!!! Аз съм на 7ми
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.