Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Th3_SpY
(Dark Phoenix @ Jan 15 2007, 16:20) *

(Th3_SpY @ Jan 15 2007, 16:10) *

Не вярвам да е на 2 години ве лол , просто така го е написала...

Ама ти сигурен ли си?! shocking.gif 16.gif

На майтап ли го казваш или найстина мислиш че е на 2??? Виж и постовете и ще разбереш huh.gif
TheUnknown
(Th3_SpY @ Jan 15 2007, 16:41) *

(Dark Phoenix @ Jan 15 2007, 16:20) *

(Th3_SpY @ Jan 15 2007, 16:10) *

Не вярвам да е на 2 години ве лол , просто така го е написала...

Ама ти сигурен ли си?! shocking.gif 16.gif

На майтап ли го казваш или найстина мислиш че е на 2??? Виж и постовете и ще разбереш huh.gif

Хах ти сериозно ли уе?! Сигурен съм че е на 2!!! 18.gif

П.П За да свърши оффтопика казвам че ДА , майтапя се! 18.gif
DaniEl
Ей честито на най-малкия ни потребител - *AdDiCTeD* който е отбелязал че става на 2 години.Но това едва ли е така за това и на колкото и да е ,да му са честити. rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Честито и от мен и да си оправи на реалната година защото просто я е оплескал или нарочно се гъбарка. И във двата случая нека продължим по темата... emoticon1.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на fire_misha която става на 16 и специялно от мен честит Рожден ден на Стефан(stapos ) който днес навършва 29 години! happy.gif Много здраве щастие и все така точен човек радващ се на хубавото от света. happy.gif Честит празник да го отпразнуваш и полееш подобаващо! biggrin2.gif

4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден и на двамата!Да си изкарате чудесно днес и пийте по едно и за нас smile.gif
unvisioble
(vIkToRsHeFa @ Jan 16 2007, 02:27) *

специялно от мен честит Рожден ден на Стефан(stapos ) който днес навършва 29 години! happy.gif Много здраве щастие и все така точен човек радващ се на хубавото от света. happy.gif Честит празник да го отпразнуваш и полееш подобаващо! biggrin2.gif
4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif

Честит рожде ден на адаша (stapos) и от мен,
желая му много здраве, лично щастие, късмет, океани любов
и успех във всички сфери на живота!

Госпожица Вещицата

emoticon1 (12).gif 153806_orig.jpg.gif emoticon1 (12).gif

Нека не броиме дните,

много да са ни парите,

нека да живеем лудо,

нека всеки ден е чудо,

нека зло под камък спи

и по вода да ни върви!

emoticon1 (28).gif

Честит рожден ден,Стефане! 4bira[1].gif
stapos
Малее - много ви благодаря за готините пожелания. Какви готини картички , какви стихове се пишат. Тва в моя чест ли е. Трогнат съм.
Ледено_момиче

Честит Рожден Ден Стеф!
Пожелавам ти много щастливи мигове,които да споделиш с любимия човек.
Пожелавам ти мн мн здраве и щастие..късмет,любов и амбиции.
Да си прекараш хубаво и никакво стояне пред пс-то днес wink.gif -марш навън да празнуваш biggrin2.gif .
stapos
Е тва последното отгоре ме разтопи направо. Вие сте страхотни.
Bloody_Tears
Честит рожден ден на mafiot,Radost и WeeDzmaN.Пожелавам ви да сте живи и здрави и много щастливи! 4.gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на petkox_ray който днес става на 15 години! happy.gif
^SaDeR^
(vIkToRsHeFa @ Jan 24 2007, 05:15) *

Честит Рожден Ден на petkox_ray който днес става на 15 години! happy.gif

Жив и здрав smile.gif
Bloody_Tears
Бъди много щастлив и много обичан!Нека имаш само истински приятели,на които да вярваш и да уваважаш!Те също теб де smile.gif
krisku
Честит рожден ден и от мен.
Бъди жив и здрав, всичко най-хубаво ти желая. smile.gif
arlekin
Честит рожден ден, пожелавам ти много радост и щастие. 4part[1].gif
adoration_
Честито и от мен ! 4.gif smile.gif
The Shaman
Честито човеко smile.gif
Bloody_Tears
Честит ржден ден на VIDEV(21), w777(34), Xtr3mZzZ(14)!Бъдете живи и здрави и винаги щастливи и обичани! 4bira[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
3pacalypse Now
Честито специално на моя комшолък Видев ( VIDEV ) жив и здрав и много успехи !!!!!
Bloody_Tears
Честит рожден ден на drugariaBrigadiR(26), CiNdEreLLa``(18) и pesho93(14)!По-специално на CiNdEreLLa``!Бъдете винаги щастливи и много обичани!
Картичка за CiNdEreLLa`` smile.gif
DaniEl
Честит рожден ден на CiNdEreLLa`` 388.gif
Th3_SpY
Честито за CiNdEreLLa`` !!! Бъди жива и здрава и винаги усмихната wink.gif
CiNdEreLLa``
Мерси много на всички за пожеланията и картичките много сте милички и да знаете,че много ме зарадвахте tongue.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
adoration_
CiNdEreLLa``,Честито и от мен,Сладур! smile.gif Пожелавам ти преди всичко да бъдеш здрава,а след това - да живееш в розов свят,да обичаш и да бъдеш обичана!
krisku
Честито и от мен...
Да си жива и здрава, много щастие, късмет и най-вече много любов.
Cheers! smile.gif
Bebssii
И от мен,и от мен ЧЕСТИТО!Много здраве,любоФ и късмет
girl_from_hell
аз искам да честитя на opa smile.gif Честит рожден ден първо, 17 години дам много хубава възраст като моята smile.gif приятно изкарване първо, защото едва сега започва деня smile.gif (абе не е почнал ама нищо)
и малко обичайните работи здраве, щастие, любов, късмет абе всично най-хубаво за тебе да е smile.gif( е може малко и за мен да оставиш)
unvisioble
Честит празник и от мен, CiNdEreLLa``, на патерици! rolleyes.gif
3pacalypse Now
CiNdEreLLa`` четсито и от мен на патерици
SweetDreams
Ауу и аз забравих да честитя на CiNdEreLLa``.... нищо сега ще го направя... честито миличка на големи патерици bigarmhug.gif
А сега да честитя и на gangs7a, който достигна любомата ми възраст 20 emoticon1 (12).gif . Пожелавам ти много сбъднати мечти и много поводи за черпене 4bira[1].gif Нека да ти е честито РД-то 4part[1].gif
ogata
Честито на пепеляшка и от мен

А на гангста ... само доволни фрий уеб хостове му пожелавам biggrin2.gif

ПП . 1 900 поста smile.gif
gangs7a
@ogata тва е най-лудото пожелания заклевам се няма такова в архива ми smile.gif мерси много wink.gif

@SweetDreams и на теб мерси много миличка и на всички останали,които ще си похабат по-надолу клавиатурката за поздрав biggrin.gif
the_mouse
ооооООоооооо, gangs7a, честит рожеден ден! Да си жив и здрав, пожелавам ти много късмет и щастие!
arlekin
Честито и от мен,пожелавам ти да си жив и здрав. 11.gif
vIkToRsHeFa
(SweetDreams @ Jan 30 2007, 00:42) *

Ауу и аз забравих да честитя на CiNdEreLLa``.... нищо сега ще го направя... честито миличка на големи патерици bigarmhug.gif

Алееее аз се чудя какво забравих да направя онзи ден... 16.gif Честит рожден ден, много здраве и щастие и пожелавам от сърце на пепеляшка да намери своя принци и да реализира мечтите си. blush.gif

@gangs7a и в скайпа ти писах ама си забравих пожеланията... Какво да ти пожелая какво да ти пожелая... Ами на първо място, да те занимават по малко със курсови работи.... 10.gif Да напишеш най-хубавите си творения които да бъдат достойно оценени и много здраве и по-малко житейски системни ерори. emoticon1 (19).gif

4bira[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на n0HKko който става на 17, cook които става на 12, angel_mm който става на 26, GaRgAmElKa която става на 11 и Rikardo KAKA' които става на 15!
unvisioble
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jan 31 2007, 23:09) *
Честит Рожден Ден на n0HKko който става на 17, cook които става на 12, angel_mm който става на 26, GaRgAmElKa която става на 11 и Rikardo KAKA' които става на 15!

Да им е честито и то мен! rolleyes.gif
CiNdEreLLa``
Честито на всички рожденници и от мен.Да са живи,здрави и много щастливи smile.gif
BledPoet
chair.gif Леле аз съм за бой - Пепеляшкe Честит Рожден Ден - ( 2sor[1].gif аз както винаги, съм мега застрелян 16.gif) . Желая ти всичко най-хубаво 4.gif .

ПП. Честито на всички рожденници 11.gif
CiNdEreLLa``
Цитат(BledPoet @ Feb 2 2007, 03:53) *
chair.gif Леле аз съм за бой - Пепеляшкe Честит Рожден Ден - ( 2sor[1].gif аз както винаги, съм мега застрелян 16.gif) . Желая ти всичко най-хубаво 4.gif .

ПП. Честито на всички рожденници 11.gif

Мммм...да видим приемам ли извиненията ти .. хехе .. базикам се разбира се,че ги приемам и още веднъж благодаря и за закъснелите поздрави tongue.gif smile.gif страхотни сте всички (:
unvisioble
4part[1].gif Честит рожден ден на Menna и joro_petrov70! 4part[1].gif
Желая им много здраве,
повече щастливи мигове и радостни моменти,
дълбока и искрена любов
и парите винаги да са им в излишък!

Bloody_Tears
Честит рожден ден Дари.Бъди много щястлива и много обичана!

честит рожден ден и на joro_petrov70!Бъди много щастлив и нека всички твои мечти се збъднат!
SweetDreams
Честито да им е и на двамата. Дано намерите щастието си и да се възползвате от него rolleyes.gif
storm
Скъпа приятелко (Menna), това на снимката е връх Menna, нещо ми подсказва, че ти ще изкачиш много по-високи върхове и ще се наслаждаваш на гледката светът да е в краката ти. Тогава ще дойда и аз и ще царуваме заедно.

Пожелавам ти новата година, която започва за теб, да е в геометрична прогресия относно хубавите случки. Пожелавам ти, разбира се, здраве, защото освен него нищо няма да ти попречи да вървиш все напред. Затова бъди здрава и продължавай да ме/ни радваш с веселия си дух, жизнените си изказвания и подкрепата, която оказваш на човек в нужда. 18.gif
Придай ново значение на военния комунизъм и покажи, че можеш да се справиш много по-добре от Сталин във всяко едно отношение

Наздраве !

Още веднъж ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

arlekin
Честит рожден ден и от мен.Пожелавам ви много щастие и успехи в живота. 5daga[1].gif 4part[1].gif
На здраве и умната с алкохола,приятно прекарване. 11.gif
krisku
Честит рожден ден и от мен.
Бъдете живи и здрави smile.gif

Bloody_Tears
Честит рожден ден на Narlot(20) и ema25(26)!Бъдете живи и здрави и много щастливи! smile.gif
Menna
Честит Рожден Ден на Narlot и ema25.Бъдете живи и здрави и много щастливи! 4part[1].gif

Благодаря за хубавите пожелания! Всички сте страхотни. 5angel[1].gif
Жоре,специални благодарности,my friend! bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.