Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
unvisioble
Весел празник на всички рожденници и най-вече на сладката Никол (Госпожица Вещицата)!
Желая й да бъде здрава, усмихната и лъчезарна, безкрайно обичана и да е винаги с пълни джобове - в единия много късмет, а в другия много пари!

arlekin
Честито,забавлявайте се винаги и бъдете щастливи. 4.gif
Баба Вихронрав
4part[1].gif ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОСПОЖИЦА ВЕЩИЦАТА
Желая ти,мило момиче, да преоткриеш най-голямата мъдрост на този свят :умението да бъдем щастливи.
Бъди щастлива,Ети! smile.gif
^SaDeR^
Честито на всички и от мен smile.gif
The Shaman
Честито на всички и специално на Никол.
ogata
Наздраве и от мен на г-ца Вещицата , жива здрава и много щастлива
Electrum
Честито на всички празнуващи и най-вече на моята бивша съученичка - Ники Да отпразнуваш подобаващо големия ден и най-вече ти желая HAPPY SWEET SIXTEEN!! МНого е яко да си на 16 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Craft
Честит рожден ден на всички рожденници и най-вече на 4part[1].gif ГОСПОЖИЦА ВЕЩИЦАТА да е жива и здрава и много успехи в живота 4part[1].gif
Госпожица Вещицата
Благодаря ви адски много на всички-и за пожеланията тук,и за тези на ЛС (Мерси,Алма,К_ф_р,Duls!!!),за поздравяавките в скайпа и icq и за всички смс-и и телефонни обжаджания (Боже,да не забравих нещо?!)
Леле,никога не съм получавала толпкова поздрави наведнъж 16.gif Благодаря ви много,на всички!

П.П.Специални целувки за Баба Вихронрав!
Angel-oF-DeatH
с голямо закъснение честит рожден ден на Госпожица Вещицата smile.gif приятно (до изкарване ) на рожденият ден
п.п и да почерпиш
vIkToRsHeFa
ЧеститРожден Ден на Gangrena който става на 23, poison която става на 21 и на monituu която става на 17. happy.gif
Баба Вихронрав
4part[1].gif Честит рожден ден на Gangrenа
Много здраве,любов и късмет ти желая,приятелю!
Bloody_Tears
Честит ви рожден ден!Да сте живи и здрави,повече щастливи моменти и много истински приятели! smile.gif
unvisioble
Честито на рождениците и от мен! 4.gif
f0rgy
Айде 1 прясна честитка за сички..Живи здрави и мн щастливи!!! wink.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден и от мен на Stratovarius който ставеа на 22, koko_threat_ който става на 13 и на {AiShA} която става на 17! happy.gif
Sharo
чистито да им е rolleyes.gif
Bloody_Tears
ЧРД!Да сте живи и здрави и много щастливи!
^SaDeR^
Честитка и от мен smile.gif
The Shaman
Честито спец на Stratovarius,който скоро не се е мяркал,но до колкото знам е при швабите.Честито.
3pacalypse Now
Специални поздрави за lyubenski който днес става на 21
4i4iba
Аве честит рожден ден на всички biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ENJOY banana.gif.
Bloody_Tears
Честит ви рожден ден!
Sharo
(4i4iba @ Jan 3 2007, 15:05) *

Аве честит рожден ден на всички biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ENJOY banana.gif.

(dqvol4e7o_mims @ Jan 3 2007, 15:21) *

Честит ви рожден ден!

а кой има всъщност huh.gif

пс.:ахухаъхаха
^SaDeR^
Честит рожден ден на evolve който вече е на 19 да е жив здрав прав и корав , много жени пари, щастие абе изобщо всичко най-добро .Успех в живота
Bloody_Tears
ЧРД!
Freaky
Ми той всчщност става на 17 ... съученик ми е ... smile.gif
^SaDeR^
Еми пише че е на 19 . Незнам smile.gif
The Shaman
Честито на Tragedy(26) много здраве и щастие...Каквото си помислиш да го постигаш. 4.gif
vIkToRsHeFa
(The Shaman @ Jan 6 2007, 00:36) *

Честито на Tragedy(26) много здраве и щастие...Каквото си помислиш да го постигаш. 4.gif

Честит Рожден Ден на Миленски happy.gif много здраве щастие и късмет и да почерпи... tongue.gif

ПП. Честит рожден ден и на Anatoli който става на 33 макар и да нямам чета да го познавам. blush.gif
krisku
Честит рожден ден, Миленски smile.gif
Бъди най-вече жив и здрав, пък другото само ще си дойде wink.gif
Наздраве!
Bloody_Tears
Честит рожден ден!Бъди винаги заобиколен с хора,които те обичат.Пожелавам ти да имаш само истински приятели и да бъдеш много щастлив!!!
gotinoto_baby
Tragedy(26) Честито!!! Да си жив и здрав и мно0ого0 успехи в живота smile.gif
3pacalypse Now
специални поздрави към ludacris който днес става пълнолетен .Да пиеш и за мене брато!
ludacris
Мерси много smile.gif 3pacalypse Now smile.gif
TheUnknown
Честито на ludacris! Да си жив и здрав и много късмет.
Th3_SpY
Честито и от мен, 1000 п***и да на***ш майна !
vIkToRsHeFa
(ludacris @ Jan 8 2007, 13:33) *

Мерси много smile.gif 3pacalypse Now smile.gif

Да си го отпразнуваш подобаващо има защо 18 години пълнолетен.... Няма вечерни часове няма чудесии... happy.gif
ludacris
Мерси на всички много smile.gif
Electrum
ЧРД и от мен smile.gif Не всеки ден се става на 18,така че Enjoy 4.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден и от мен!Да си жив и здрав и винаги да си обичан.
gotinoto_baby
_CarlCox_(21), sviro(13), MaGiTo(14) Ч.Р.Д. Да сте живи и здрави и много успехи! Нека всичките ви мечти се сбъднат!!! 4part[1].gif
Th3_SpY
ЧРД и от мен, всичко най-хубаво wink.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на всички,които празнуват днес!Пожелавам ви да сте много щастливи и обичани!
^SaDeR^
Честито на печелившите опа на рожденниците , да са живички здравички и много успехи в живота smile.gif
^SaDeR^
За мен е голяма чест да честитя първи рождения ден на *AdDiCTeD* , kоято става на 2 да е жива и здрава smile.gif smile.gif
TheUnknown
Честито на *AdDiCTeD* който е на 2!!!
Дано някой да й прочете това!!! 18.gif
Bloody_Tears
Еми честита 2-ра годинка и от мен! smile.gif
Th3_SpY
Не вярвам да е на 2 години ве лол , просто така го е написала...
TheUnknown
(Th3_SpY @ Jan 15 2007, 16:10) *

Не вярвам да е на 2 години ве лол , просто така го е написала...

Ама ти сигурен ли си?! shocking.gif 16.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.