Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
girl_from_hell
благодарности на всички аз въопще не бях погледнала тази тема а колко хора са ми четити ли благодаря с закъснение smile.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на lp^girl която става на 17, Fallen_Paladin който става на 22 и на KRIKONDI който става на 13! 4.gif
^SaDeR^
Айде да са живи и здрави smile.gif
Bloody_Tears
Честит РД и от мен!!!Да сте живи и здрави и много щастливи!
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на cMoKo който става на 15, advokata който става на 20 и на Malkata^^^ която навършва 15 днес. fun.gif
ogata
Специални честитки на advokata - пожеланията вече стават банални , затова искам на днескашния ден да му се случи нещо уникално smile.gif . И да продължава да пише все така полезни статий wink.gif.
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на ceKov който днес става на 19 да му е честит празника! 4.gif
^SaDeR^
4part[1].gif 4bira[1].gif Честитооо smile.gif
Госпожица Вещицата
Честито и от мен...Наздраве smile.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на LOOPY който става на 20 и на chelsea която става на 19. 4.gif
The Shaman
Честито хора...
girl_from_hell
днеска си нямаме рожденици, как може smile.gif

опа появиха се за днеска(утре)
Koci(17) PBF(23) ТинтириМинтири(23) EvilDevilBG(14)

честито сладуркофци и да си прекарате мнооого весело smile.gif
DaniEl
Днес много рожденици biggrin.gif Честито на:Koci,PBF,ТинтириМинтири и EvilDevilBG
Bloody_Tears
Еми честит рожден ден и ви пожелавам много радост,здраве и много любоФ!
lemmy
айде чдр на сичките че гледам мноу рожденици!!!
girl_from_hell
днеска пак имаме много рожденици
DaNGeR(16), Ileini(20), _^Ileini^_(20), TraumTanzerin(17), bybeto(15)

Честит рожден ден и на 4-мата сладурковци
Bloody_Tears
Честит рожден ден!!!! 4part[1].gif 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на ^SaDeR^ който става на 18, Highlander който става на 24, b0b1 който става на 18, Denis който става на 14, s3xy_doll която става на 16 и на DakotaTrent който става на 21 години. Какво мога да кажа .. Честитоууууу И особенно на навършващите пъулнолетие искам да пожелая да си изкарат пирфектнУ... 4.gif
4part[1].gif wine.gif 4part[1].gif
Bloody_Tears
Ейййй много рожденници днеска бе!Честито!
Да си прекарате супер!!! 4bira[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
BledPoet
ЧРД ^SaDeR^ i на всички други 4bira[1].gif
unvisioble
Честит рожден ден и от мен на всички рожденици!
Желая им много здраве и успех във всяко начинание!
Наздраве! 4bira[1].gif
Th3_SpY
ЧРД на всички рожденици ! Специална честитка за ^SaDeR^ и b0b1 4bira[1].gif Много здраве, щастие и любофффф wink.gif
SweetDreams
Специално искам да честитя на ^SaDeR^ и на b0b1, защото стигнаха най-готината възраст..... е сега вече става яко wink.gif иначе и на всички други, които празнуват... видях, че са доста 4.gif. Приятно прекарване и внимание с пиячката да не става мазало wink.gif
ogata
Оле Садер .. много жени , пари , коли ... другото са ти го пожелали wink.gif
The Shaman
Честито.
^SaDeR^
Олее мерси на всички трогнат съм blush.gif мерси мерси smile.gif
И на всички останали рожденници а те са много много здраве щастие и живот smile.gif
f0rgy
4.gif Айде честит рожден ден на **ASTERIX**_89..Брато,да си жив,здрав много щастлив и мноу успехи в любоФта!!!...
happy.gif 4part[1].gif fun.gif emoticon1 (117).gif
vIkToRsHeFa
(f0rgy @ Dec 16 2006, 03:47) *

4.gif Айде честит рожден ден на **ASTERIX**_89..Брато,да си жив,здрав много щастлив и мноу успехи в любоФта!!!...
happy.gif 4part[1].gif fun.gif emoticon1 (117).gif

Честит рожден дееееееенн!!!! Много здраве щастие късмет и мнооого ама много либофффффф happy.gif
Craft
Честит Рожден Ден на**ASTERIX**_89 и от мен 4part[1].gif 4part[1].gif много щастие и каквото си пожелаеш да ти се сбъдне
The Shaman
Честито Асти и много щастие и здраве.Честито и на останалите рожденници.
Bloody_Tears
Честит рожден ден!Да си жив и здрав,много щастлив и винаги обичан!
Th3_SpY
ЧРД Нака, жив, здрав, прав и курав и много успех в любовтъ wink.gif
unvisioble
4part[1].gif Честит рожден ден и от мен на **ASTERIX**_89!
Желая му много, много здраве, щастие, любов и успех във всяко начинание! 4part[1].gif
Angel-oF-DeatH
Честито и от мен на всички рожденици! 4part[1].gif
п.п и да почерпат happy.gif emoticon1 (117).gif
Sharo
чистито нака жив и здрав и приятно прекарване днес smile.gif

пс.:и да не "дигаш" мноо промила че после 18.gif
ogata
Честито колега ... кво да ти пожелая ... да са научиш на цс wink.gif
**ASTERIX**
Мерси на всички ... ogata аз мисля че съм се научил ама ще се постарая още smile.gif
arlekin
Честито и от мен на **ASTERIX**_89.Пожелавам ти много щастие и успехи. 4part[1].gif
adoration_
Честито и от мен! smile.gif
Госпожица Вещицата
Хей,Наско!
ЧЕстито ти раждане!Нека се родиш за нови приеживявки,незабравими моменти и много любов и оставиш назад всичко лошо което ти се е случило!Наздраве и напред и нагоре в каквото захванеш!
Приятно (до)изкарване на празника!
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на fr33ze_man който става на 14, ^HiLaRy_DuFF която става на 15, adidas_1 който става на 30 и на Госпожица Вещицата която навършва 16 години. Честито на печелившите. biggrin2.gif

Специялни подрави към колежката Госпожица Вещицата много здраве щастие и късмет!

Sharo
Ха честито на Госпожица Вещицата......да е жива,здрава и успехи за напред в живота smile.gif

едит:бухаха кой ще вземе ЖакПота 18.gif
SweetDreams
Еми и аз да чиститя на вече изброените от шефчето хора fr33ze_man(14), ^HiLaRy_DuFF(15), adidas_1(30), Госпожица Вещицата(16). А аз си мислех, че ще успея първо 16.gif wink.gif . Но както и да е де - пожелавам им страшно много хубави мигове занапред и.... правете само това, което ви прави кеф wink.gif
f0rgy
ЧРД На вскички рожденици,живи здрави и много щастливи!!! 10.gif biggrin.gif
LiQuIfY
4part[1].gif чрд на всички и наи вече на никол очаквам 4part[1].gif
the_mouse
Да са ни живи и здрави fr33ze_man(14), ^HiLaRy_DuFF(15), adidas_1(30),
Госпожица Вещицата(16) - поздрави от мен и пожелания за страхотно изкарване по празниците, бъди все така усмихната и лъчезарна! 4part[1].gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (12).gif
DaniEl
Лъжат ли ме очите или наистина нашата скъпа Miss witch има рожден ден 3.gif От мен честито rolleyes.gif
ThePinkDuck
Честит Рожден Ден г-це Вещице! Вече си непълнолетна така като ти гледам годините. Честито, да си жива и здрава, останалото е лесно! mrgreen[1].gif
TheUnknown
Честито на рождениците и от мен. Специални поздрави за Госпожица Вещицата, която е от моето даскало biggrin2.gif
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

П.П Аз първо видях в форума на МГ-то и веднага дойдох да ти честита smile.gif
Th3_SpY
Честото и от мен за Госпожицата wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.