Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
ogata
Честито на всички ... очакваме покани за банкет , а ако не получим ще се чустваме поканени 18.gif . Пожелавам им приятно прекарване , без дежурства над тоалетната чиния ... много усмивки и хипер много щастие години напред ... адски яки подаръци и 1 бобър за всеки няма да е зле wink.gif blink.gif biggrin2.gif
The Shaman
(vIkToRsHeFa @ Oct 8 2006, 02:46) *

Честит Рожден Ден на DELUXe който става на 22, dp_mitko който става на 16, на SoulReaver който става на 26 и на Pepo903 който става на 13. Да им е честито. Специялни поздрави за DELUXe и SoulReaver fun.gif

Честито на всички и наистина тази бройка си е за банкет... biggrin2.gif
Bloody_Tears
честит рожден ден на всички от мен!!!
да сте живи и здрави! smile.gif
The Shaman
Голямо честито и на ventzo(24) и cockatrice(29) biggrin2.gif
^SaDeR^
Честито честито и от мен
ventzo
Благодаря ви сърдечно... blush.gif
Госпожица Вещицата
Много много честито и на двамата и....вие кво правите още по форума,айде отивайте,че бирата се стопли wink.gif biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
(ventzo @ Oct 9 2006, 16:33) *

Мааалко позакъснях но честит рожден ден на патерици де... blush.gif 4.gif

4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
ogata
(The Shaman™ @ Oct 9 2006, 16:13) *
Голямо честито и на ventzo(24) и cockatrice(29) biggrin2.gif

хаха и аз закъснях ... за нас с шефа най-малко торта тогава smile.gif Честито специално на Венцо и все да си бъде се такъв фрийк wink.gif
unvisioble
(vIkToRsHeFa @ Oct 9 2006, 20:51) *

(ventzo @ Oct 9 2006, 16:33) *

Мааалко позакъснях но честит рожден ден на патерици де... blush.gif 4.gif

4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif

И аз така... blush.gif
Та честит рожден ден, ventzo!
Желая ти много здраве, изобилие от флиртове, весели емоции и приятни изживявания. biggrin2.gif
Наздраве! 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на isi която става на 19, nevista22 която става на 30 и scrat която става на 26. Да им е честито! 4.gif
ventzo
Още веднъж голямо благодаря на всички 2thum[1].gif Полъскан съм и оценявам жеста на всички ви.....

(vIkToRsHeFa @ Oct 11 2006, 00:40) *

Честит Рожден Ден на isi която става на 19, nevista22 която става на 30 и scrat която става на 26. Да им е честито! 4.gif

Честитит Рожден Ден и на вас,много здраве и много щастие(и по малко от мен да се напиете,че е лошо-да знаете mrgreen[1].gif )
Наздраве... 4bira[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
Госпожица Вещицата
Честито и от мен на Иси,да каже едно 'Наздраве!' и от мое име-не се съмнявам,че и без това ще има много wink.gif

unvisioble
Да им е честит празникът на рождениците! 4part[1].gif
isi
Благодаря ви за пожеланията!!!Нека ви се връщат двойно..... biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
(isi @ Oct 11 2006, 22:09) *

Благодаря ви за пожеланията!!!Нека ви се връщат двойно..... biggrin2.gif

Бе толкоз неща ти пожелахме че за двойно да няма къде да поберем. Приятно изкарване на рождения ден. И не карай ричард на градус че може да ме объркаш със част от пътната настилка... happy.gif 18.gif
Sharo
чисттио на xzibit1990 и на LorD DemoniC да са живи здрави и сичко най-хубаво 4.gif
Госпожица Вещицата
Честито на Xzibit1990 и от мен...Наздраве!
Th3_SpY
Честито и от мен за Xzibit1990 , жив, здрав, прав и курав smile.gif 4part[1].gif
The Shaman
чЕСТИТО БРАТО smile.gif
unvisioble
Честитка и от мен за рождениците! 4bira[1].gif
^SaDeR^
Честито честито и от мен всичко на-хубаво smile.gif
Ледено_момиче
(Th3_SpY @ Oct 15 2006, 08:46) *

Честито и от мен за Xzibit1990 , жив, здрав, прав и курав smile.gif 4part[1].gif

Честито и от мен dude!! Всичко най- и мн мн усмивки biggrin2.gif ..
unvisioble
Честит рожден ден на Sia и на Ervielleth!
Желая им много здраве, любов, късмет и безброй весели емоции!

4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на angelL който става на 21 и Lois Lane която става на 23. fun.gif

ПП. Специaлни поздрави за Lois Lane 4.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на @MITAKA@ който става на 16 днес . Много здраве щастие и късмет и все да си весел като кунлао вързан с белезници за чашата с бирата... 4.gif
The Shaman
Честито smile.gif
Госпожица Вещицата
Честито и от мен!На тази среща не се видяхме,но на другата дано се видим,да си кажем поздравите лично wink.gif
ogata
Честито и от мен ... да пурасни гуляму тфа дите 18.gif ... тоя път съ измъкнъ да ни черпияш .. ама догодина ... чичиба пак ще има белезници biggrin2.gif ... eбавкам се разбирасе ... жив, здрав , прав и корав днеска и за вбъдеще smile.gif
Th3_SpY
Честито и от мен 4part[1].gif
unvisioble
(Th3_SpY @ Oct 23 2006, 09:58) *

Честито и от мен 4part[1].gif

И от мен. 4bira[1].gif
^SaDeR^
Айде и аз да не остана по назад . Честито и от мен smile.gif
Ледено_момиче
Митко,честит рожден ден и от мен smile.gif .
Много усмивки,здраве,щастие и най-вече късмет!!
Весело прекарване на р.д.-то 4.gif
the_mouse
Как пък ще пропусна да честитя ЧРД на адаш 16.gif
Много здраве и щастие и от мен 4.gif
Craft
Благодаря сърдечно на всички blush.gif
krisku
Честито и мен!
Много щастие,пари и любов с умни жени! wink.gif

vIkToRsHeFa: За това последното шапка ти свалям малко са свестните в днешно време. sad.gif
^SaDeR^
Да но все още се намират
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на oggnian който става на 19, на Hawk_Eye който става на 22 и специялни поздрави за scorpiona която навършва пълнолетие. 4.gif

ПП. Катееее вземи 2 кутии бамбони, едната за класа другата за камбата... biggrin2.gif (камбата чи ми биеее 18.gif )

ПП2.
(^SaDeR^ @ Oct 23 2006, 23:17) *

Да но все още се намират

Кажи къде си ги видял, защото аз лично много трудно намирам свестни хора. ermm.gif emoticon1 (42).gif emoticon1 (44).gif

unvisioble
(vIkToRsHeFa @ Oct 24 2006, 00:31) *

Честит Рожден Ден на oggnian който става на 19, на Hawk_Eye който става на 22 и специялни поздрави за scorpiona която навършва пълнолетие. 4.gif

Честит празник и от мен! 4bira[1].gif

ПП2. Кажи къде си ги видял, защото аз лично много трудно намирам свестни хора. ermm.gif emoticon1 (42).gif emoticon1 (44).gif

Ееее, хубава работа, Викторе. 16.gif biggrin2.gif
The Shaman
Работата пак е за банкет smile.gif
vIkToRsHeFa
ЪъЪ Да поясня за неразбралите... scorpiona ми е съученичка... biggrin2.gif

(unvisioble @ Oct 24 2006, 00:34) *

ПП2. Кажи къде си ги видял, защото аз лично много трудно намирам свестни хора. ermm.gif emoticon1 (42).gif emoticon1 (44).gif

Ееее, хубава работа, Викторе. 16.gif biggrin2.gif

Не съм казал че не намирам! biggrin2.gif Казах просто че е трудно, но до момента така да се каже не съм намерил сродната душа която търся. Само няколко илюзии. Както и да е де това е друга тема на обсъждане... biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Честит РожденДен на LaN който става на 29, на HATE който става на 20, на sydney която става на 16 и на CrIsTiaNo_ който става на 16. 4.gif

ПП. Изядоф си бамбоната... biggrin2.gif
HATE
Мерси мерси smile.gif) Честито на вички празнуващи smile.gif) Голеееми да порастнете иии...умната с алкохола smile.gif Ае наздраве!!! 4bira[1].gif
the_mouse
Честито и от мен всичко най-най и само хубави неща да ти се случват! wink.gif
XtCrAvE
Честито на всички и от мен! biggrin.gif
unvisioble
(XtCrAvE @ Oct 28 2006, 00:47) *

Честито на всички и от мен! biggrin.gif

И от мен! 4bira[1].gif
The Shaman
@Sothbiss честито и да почерпиш... 4.gif
vIkToRsHeFa
(The Shaman™ @ Oct 31 2006, 00:12) *

@Sothbiss честито и да почерпиш... 4.gif

Честит Рожден Ден и от мен. Много здраве късмет щастие и пари, проблем с нетада не видиш. 10.gif 4.gif
^SaDeR^
Честито .да си жив здрав прав и курав smile.gif
unvisioble
Честит празник и от мен! rolleyes.gif
Желая ти от здраве да не се оттървеш, любовта и щастието да са твой постояннен спътник и не на последно място ти желая неприлично много пари. biggrin2.gif
Наздраве за твое здраве! 4bira[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.