Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
ogata
Честито на @Capone и @Соулесс и от гейминг раздела biggrin2.gif . Пожелавим ви всичко най-най и всичко до край biggrin2.gif fun.gif ... а така в събота ето кой ще черпи ... 18.gif
^SaDeR^
С малко закъснение , но честитки и от мен
Connect
Честитки за Соулес и Капоне smile.gif и от мен..
unvisioble
Честит празник на рождениците и по-специално на soulless! rolleyes.gif Желая им здраве, много любов, щастие и късмет, както и неприлично много пари! biggrin.gif
Наздраве! 4bira[1].gif
The Shaman
Коце честит празник приятелю.Все нямаме шанс да се видим,но и това ще стане.И да се натряскаш яко smile.gif
Bellatrix
ЧРД,Коце smile.gif Внимателно с алкохола 18.gif
^SaDeR^
Днес имам честа да честитя празника на 2 момичета mrgreen[1].gif . ^Mim0zKa^ която става на 15 , а другото момиче е CrAzY_AbOuT_OTH^^ тя пък става на 16 , да са ни живи , здрави , парите да са им в излишък , цялото щастие на земята и любовта да е винаги с тях blush.gif
ogata
Честито и от мен с пожелание за много здраве, щастие , пари , коли ... абе въобще всичко да е на макс. :] Кажи ся Баце - Thank you ... biggrin2.gif
The Shaman
4 Потребители празнуват рожден ден днес
DonTsetsi(19), borbo(27), DeathWish(18) и batdako(41) .Да има е честито.
The Shaman
Ха...Честито на solenka която стана на 19.Пожелавам повече усмивки. biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Честито да и е пълнолетието! Много здраве, щастие и късмет! 4.gif
GABRIEL
Честит рожден ден на Соленка !
Modjo
Честит рожден ден и от мен !
PIPO
Честито и от мен Соленке 11.gif 4bira[1].gif 4part[1].gif

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
dulsinea
Сияеш днес, светът е хубав,
приятели и много шум.
Започваш следваща година
от твоя неизминат друм.

Когато в този тъй специален ден,
засипят те с букети от цветя,
помни, най-искрени са тези
в които се оглежда любовта.

Когато мислиш си за миналото време,
и готвиш се за бъдещето с порив нов,
помни най-много че дължиш на тези,
които те отгледаха с любов.

Когато вдигнеш чашата със вино,
огрята от усмихнати лица,
тогава си спомни, че обич има,
приятели щом имаш по света.

Щастлива си, светът блещука!
Сърцето ти пламти в мечти.
Дано се радваш на сполука.
Светът около теб да се върти!

Честит рожден ден, мила сестричке!

Баба Вихронрав
smile.gif Мила Соли,закъснях да го направя,но беше по разбираеми причини.Честит рожден ден,слънчице и светъл път като студентка...
Ето моя подарък за теб:

С мъдрец и откровен-дружи;
с лъжлив и умен,стъпвай леко;
глупак и честен-съжали;
а от подлец и тъп...далеко!
solenka
Благодаря на всички за пожеланията!
Дулсинеа и Баба Вихронрав, имате специални благодарности за стихчетата. worthy.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Йордан™ който навършва 18 (цяло пълнолетие бре честитоооо 4.gif ), Imm0r7aL[Lion] който става на 23 и fracolinda която става на 33. Честит празник и весело изкарване особенно на навършилия пълнолетие. 1.gif
The Shaman
Честито на Йордан.
The Shaman
Честито на Fallen_213 и специално на Hermes ...Честито и все така да ни радваш с присъствието си във форума.Пожелавам ви всичко което си наумите да го сбъдвате. smile.gif
unvisioble
4part[1].gif Честит празник на рождениците и специално на Hermes! 4part[1].gif

Наздраве! 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден и от мен и на двамата и по-специялно Hermes. Весело изкарване на рождения ден! 4.gif
PIPO
Hermes&Fallen_213 Пожелавам ви много здраве и щастие в живота.Hermes-Пожелавам ти,всички твои желания да са мои пожелания 18.gif 10.gif 11.gif 36_1_55[1].gif 4part[1].gif
Ледено_момиче
Честит Рожден Ден и от мен на Fallen_213 и Hermes !
Hermes - пожелавам ти всичко най-най и нека винаги да има някого до теб,който да те прави щатлив и да те кара да се усмихваш! 1clap[1].gif 4part[1].gif 11.gif
Госпожица Вещицата
Ч.Р.Д. на Хермес-Нека крилцата ти никога не отказват! wink.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на FrOsT^W1zArD който става на 14, nikol_ina която става на 15 и Alma която навършва 19. happy.gif
The Shaman
Ха да им е честито smile.gif
Ледено_момиче
Специално искам да честитя рожденния ден на Alma и да й пожелая само хубави моменти и след години,когато един ден се обърне назад,да се гордее с живота,който е водила! 4.gif 4part[1].gif

Ествествено,няма да забравя да честитя и на FrOsT^W1zArD и nikol_ina,които са ми по-непознати като потребители,но и на тях желая весело изкарване на празника. mrgreen[1].gif
Госпожица Вещицата
Ч.Р.Д. на Alma - да е жива и здрава и да си изкара незабравимо!
Alma
Много ви благодаря за пожеланията! Винаги тук във форума съм получавала адски мило отношение от вас ,за кето искрено ви благодаря! Спецално на Ледено момиче и Госпжицата искам да кажа едно огромнооооо Благодаря и ви казвам нека всичко ,което ми пожелавате на този ден да ви се връща тъпкано! tongue.gif wink.gif Пийте пое дно и за мен!

На другите сладури нека също да им е честито!!!! wink.gif
Th3_SpY
Честит рожден ден на Ангел Чонин, който става на 16 години !!! Жив здрав и САМО ЛОКО!
unvisioble
Честит празник на Alma, на патерици! 4part[1].gif 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на __PSiHo`ZeL4o__ който става на 16 happy.gif mrgreen[1].gif 4.gif
Госпожица Вещицата
Ч.Р.Д. на pipelota!!!! 4part[1].gif
Пожелавам ти милион усмивки,умножени по 2-на теб и на детенцето,което очакваш!Бъди щастлива! happy.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на pipelota която става на 28, Malkata_Pam която става на 12, на monty_n1 който става на 31 и на me4opuhi която става на 16.

ПП. Специялно от мен честито на pipelota 4.gif
^SaDeR^
Честито и от мен да сте живи здрави красиви и квото друго се сетите wink.gif
ogata
Честит Рожден Ден на pipelota

Честит специално и от мен ... нека цяло щастие на земята и се изсипа на главата и нека роди най-прекрастното същество ... ако е момиче ... спешно издирвам булка за братчеда който е на 5 biggrin2.gif

А другите да са живи , здрави , млади и прави и да внимават с алкохола , че после да не са подпират на тоаелтната чиния 16.gif
unvisioble
Честит рожден ден на празнуващите и по специално на pipelota!
Pipelota, желая ти от все сърце много, много здраве, лично щастие и едно малко сладко бебче, което да изпълни живота ти и този на твоите близки с радост и веселие.
Наздраве! 4bira[1].gif
Ледено_момиче
(unvisioble @ Oct 3 2006, 14:49) *

Честит рожден ден на празнуващите и по специално на pipelota!
Pipelota, желая ти от все сърце много, много здраве, лично щастие и едно малко сладко бебче, което да изпълни живота ти и този на твоите близки с радост и веселие.
Наздраве! 4bira[1].gif

4.gif
Честит 28-и Рожден Ден,и от мен,на pipelota
Всичко най и много усмивки.

Честито и на Malkata_Pam(12), monty_n1(31), me4opuhi(16) и приятно и весело прекарване на празника.
pipelota
biggrin.gif Много благодаря на всички, които се сетиха за мен и за страхотните пожелания! Довечера да пиете по едно за мое здраве beer.gif
The Shaman
(pipelota @ Oct 3 2006, 16:30) *

biggrin.gif Много благодаря на всички, които се сетиха за мен и за страхотните пожелания! Довечера да пиете по едно за мое здраве beer.gif

Втората ми задочна приятелка...Така де,втора по ред...Пожелавам ти много здраве и щастие.Любов и късмет...И по нататък и на малкото същество което чакаш.
ACCEPT
всичко най и от мен
The Shaman
Честито на Баба Вихронрав ....Голямо честито...Пожелавам ти много здраве,щастие и любов от близките хора...Всичко което си пожелаеш да го постигаш...
smile.gif smile.gif
vIkToRsHeFa
(The Shaman™ @ Oct 7 2006, 00:04) *

Честито на Баба Вихронрав ....Голямо честито...Пожелавам ти много здраве,щастие и любов от близките хора...Всичко което си пожелаеш да го постигаш...
smile.gif smile.gif

Охохооо кой трябвало да черпи и се спотайва о ъгъла. Честит рожден ден Много здраве и щастие и всичко което пожелаеш да ти се збъдне. happy.gif 5daga[1].gif
ogata
Честито и на баба Вихи и от мен .. много здраве , щастие и късмет , както и достигане на завидни хакерски умения с новото пс и неприлично много парички smile.gif
Connect
Честит Рожден Ден на Баба Вихронрав и от мен и poohcho, както и от Мишо, жива, здрава, и много дълги години да ни радваш с мъдроста си и любовта си...Обичаме те!
solenka
Честит рожден ден, Вихи!
Бъди жива и здрава, много щастлива и не обръщай внимание на лошите неща!
GABRIEL
В детството ни пожелаваха да пораснем големи. Сега навярно е уместно да си пожелаваме: "Продължавай да растеш над себе си!". Честит рожден ден и всичко най-хубаво ти желая.
dulsinea

Ева, да си ми жива и здрава bigarmhug.gif и все такава колоритна личност 4.gif
Няма да се повтарям в пожеланията си от ПМа - само ти благодаря, че те има rolleyes.gif
Целувки и наздраве!
4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на DELUXe който става на 22, dp_mitko който става на 16, на SoulReaver който става на 26 и на Pepo903 който става на 13. Да им е честито. Специялни поздрави за DELUXe и SoulReaver fun.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.