Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
^SaDeR^
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Aug 13 2006, 21:47) *

Честит Рожден Ден и на justify който днес става на 40. 4.gif

ПП. За незапознатите justify означава двустранно подравняване. 4.gif (не знам дали това е смисъла на ника, но просто ми направи впечатление. blush.gif )

Честито и от мен 4.gif
^SaDeR^
Честит рожден ден на SharoDog който вече е на 16 , също така да честитим и на Bebssii която става на 17 . Да са ни живи здрави все така добри юзъри иии незнам кво още happy.gif . Честито
The Shaman
E да им е честито smile.gif
ogata
Едно голямо "ЖИВИ И ЗДРАВИ" и от мен и от всички модератори които няма да могат да им пожелаят лично мнага пари , здраве и късмет biggrin2.gif
Sharo
Мерси! bigarmhug.gif Наздраве и на бебси 11.gif smile.gif
^SaDeR^
Чакаме си почерпката 4bira[1].gif
Sharo
QUOTE(^SaDeR^ @ Aug 17 2006, 00:32) *

Чакаме си почерпката 4bira[1].gif

Не съм навършил 18 все още,затва че ще се зарадваш ли на безалкохолно или разтворим сок 15.gif 10.gif 18.gif biggrin2.gif
unvisioble
Честито на празнуващите! rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(SharoDog @ Aug 17 2006, 00:35) *

Не съм навършил 18 все още,затва че ще се зарадваш ли на безалкохолно или разтворим сок 15.gif 10.gif 18.gif biggrin2.gif

Пак е добре той можеше да го черпиш студена водица от някоя градска чешмичка... 18.gif
Честит Рожден Ден и на двамата и от мен! 4.gif
svetlero
аз пък поздравявам баба ми - днес има рожден ден и въпреки че не може да борави с компа и пожелавам всичко най-хубаво - става на 78 biggrin2.gif
Sharo
QUOTE(svetlero @ Aug 17 2006, 08:49) *

аз пък поздравявам баба ми - днес има рожден ден и въпреки че не може да борави с компа и пожелавам всичко най-хубаво - става на 78 biggrin2.gif

И тя да е жива и здрава и дано се научи да борави с копютри happy.gif
PIPO
SharoDog ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. и аз ти пожелавам 1 и също като останалите Живи и Здрави (това е най важното) А има и една изненада от мен влез в този сайт :Честит рожден ден
Sharo
QUOTE(PIPO @ Aug 17 2006, 09:24) *

SharoDog ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. и аз ти пожелавам 1 и също като останалите Живи и Здрави (това е най важното) А има и една изненада от мен влез в този сайт :Честит рожден ден

Иха каква изненада 4.gif worthy.gif
Stamov
IPB Image
unvisioble
QUOTE(svetlero @ Aug 17 2006, 08:49) *

Ами да ти е жива и здрава, още толкова пъти по толкова да чества рождения си ден. 4.gif
Bebssii
Мерси мерси мерси на всички.Ако някой в момента е близо до Плевен да свирка има едно пиене от мен
Госпожица Вещицата
QUOTE(Bebssii @ Aug 17 2006, 13:20) *

Мерси мерси мерси на всички.Ако някой в момента е близо до Плевен да свирка има едно пиене от мен

Въпреки че съм далече-наздраве и от мен,ЧРД и много целувки за рожденниците-от който си решат wink.gif

П.П.Още снощи исках да го напиша,ама заради разместването във фоума нещо не се получи както исках biggrin.gif
The Shaman
Честит рожден ден на MAXXX https://ggbit.info/forum/index.php?showuser=3120
Sharo
хайде чистити му 23 години wacko.gif 3.gif :blow out candles:
The Shaman
Честито на KyPBaPa(20), James towel keeper(16), _AuToMaTic_(19), bonbonco(19) .И да почерпят. biggrin2.gif
Bebssii
Честито и от мен,живи здрави винаги пияни но не от домашна ракия а от любовна магия 4.gif
Госпожица Вещицата
Подобно и от мен!Наздрве на всички и нека си изкарат един незабравим рожден ден!
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Mashinista който става на 28 и на apis4o който става на 20. Да им е честито! 4.gif
Connect
Честито на Машиниста и от мен!!!
The Shaman
Ха честито.
Bellatrix
ЧРД на Veshtica biggrin2.gif Честито ,миличка,да си ми жива и здрава още дълги години,много те обичам и ти желая всичко най-хубаво rolleyes.gif .Честито и на останалите biggrin.gif
Госпожица Вещицата
QUOTE(Bellatrix @ Aug 24 2006, 00:06) *

ЧРД на Veshtica biggrin2.gif Честито ,миличка,да си ми жива и здрава още дълги години,много те обичам и ти желая всичко най-хубаво rolleyes.gif .Честито и на останалите biggrin.gif

Абе не се знаем,ама щом е от "клана" да й е честит рождения ден happy.gif
Мноо безоблачни дни и пълнолунни нощи-специално за теб happy.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден от мен и на останалите ни двама потребителя имащи такъв днес: Velis(17), killboy (25) 4.gif

ПП. Много явещици и вещери много нещо... blush.gif Остава само партия да си създадете и ... 18.gif
dulsinea
IPB Image

Честит рожден ден на Shae, която днес става на 18!
IPB ImageС пожелание за успешен старт в живота на възрастните !
Здраве, щастие, късмет и любов и занапред!!! IPB Image
Наздраве!!!

П.П. Честито и на останалите рожденници днес - BaD_BoY(15) и OTH_fenka(16). Весел празник!
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден и от мен на всички празнуващи днес и специялно на нея 4.gif
unvisioble
Честито на рождениците и по-специално на Shae!
Желая им много здраве, много любов и успех във всички сфери на живота.
Наздраве!
IPB Image
IPB Image IPB Image IPB Image
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на X_Us3r който става на 17, nikos_e34 който става на 26 и piipetia която става на 32 4.gif
Angel-oF-DeatH
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Aug 26 2006, 00:40) *

Честит Рожден Ден на X_Us3r който става на 17, nikos_e34 който става на 26 и piipetia която става на 32 4.gif

хаиде честито и от мен 4.gif 5daga[1].gif
storm
Днес има рожден ден не кой да е. а ludoto_mimi, което с всяка година става все по-лудо happy.gif .Като навърши пълнолетие не ми се мисли, поради известни причини тя може и да не успее да види поздрава сега, но той си остава и за после. Мими, аз вече ти отправих пожеланието затова сега само ще кажа Честито! 4part[1].gif И нали знаеш. че няма да отървеш почерпката. 2039[1].gif 8_5_7.gif
Bellatrix
Мимс,честитка и от мен biggrin.gif
Пожелавам ти съвършено изкарване на останалите ти години до навършването на пълнолетие rolleyes.gif А то ще е скоро...Както и спорна работа във форума biggrin.gif Весело празнуване biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на ludoto_mimi която става на 16, wi7ch която също става на 16 и на kisssi` който става на 17.
Специялни поздрави нашето лудо мими. Остава само да се окаже че не е и на тая дата рождения ден и ... 18.gif
AR15firing.gif
Госпожица Вещицата
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Aug 27 2006, 09:45) *

Честит Рожден Ден на ludoto_mimi която става на 16, wi7ch която също става на 16 и на kisssi` който става на 17.
Специялни поздрави нашето лудо мими. Остава само да се окаже че не е и на тая дата рождения ден и ... 18.gif
AR15firing.gif

Бухахах....Честито,специално за нея-надявам се да си изкара невероятно купона...о,и една вълнуваща година,поне до другия рожден ден wink.gif
Поздрави и за колежката вещица и kisssi`-нека и те се позабавляват добре wink.gif
ludoto_mimi
ХАхахаха, Викторе, спокойно на тази дата е. 18.gif 18.gif

Благодаря на всички за пожеланията. bigarmhug.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 27 2006, 19:58) *

ХАхахаха, Викторе, спокойно на тази дата е. 18.gif 18.gif

Благодаря на всички за пожеланията. bigarmhug.gif

Жалко таман подготвих калашника.... 10.gif Да си изкарате всички перфектно! 4.gif
^SaDeR^
Честит рожден ден на dudy Нека бъде жива , здрава , ии всичко друго квото си пожелае да й се сбъдне smile.gif
ACCEPT
честито на всички
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на k0cet0 който става на 12 години 4.gif

ПП. Отбелязвам че това не е koceto тъй като никовете им са сходни. blush.gif
^SaDeR^
Честито и от мен 11.gif
PIPO
Честит Рожден ден на k0cet0 (12) и от мен.Да бъде все така жив и здрав и да има успехи в учението и живота 1clap[1].gif 11.gif 4part[1].gif 4bira[1].gif woohoo.gif fun.gif
Th3_SpY
Жив, здрав, прав и курав 4part[1].gif и да черпи
Shae
@dulsinea , @unvisioble ... и на всички останали , много ви благодаря за пожеланията !! biggrin.gif

П.П. Извинете ме, че чак сега отговарям , но бях на моренце и нямах възможност да хвърля по някое око blush.gif
^SaDeR^
Такаа Честит Рожден Ден на wwall , който днес навършва 49 години , както и на PlaMeN VolleY , който става на 14 години , наздраве , живи , здрави и сичко хубаво smile.gif 4bira[1].gif
ACCEPT
ЧЕСТИТО с малко закъснение сине,всичко най
melkor
Честит рожден ден на @Capone, да ни е жив и зрдав. И специално на @soulless - също да ни е жив и зрдав, прав и корав, и да не ръждясва! biggrin2.gif
PIPO
Честито на @Capone - Пожелавам ти дълголетие и хубав живот.11.gif 4part[1].gif fun.gif Честит рожден ден и на @soulless.На теб ти пожелавам здраве-най-важното и всички твои желания да са мои пожелания 8_5_7.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.