Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
koceto
Честито и от мен!!!
Пожелавам ти много здраве, щастие и много много професионални и лични успехи.
Bellatrix
Честито специално на CONNECT и poohcho,или по-скоро на техния малък рожденик biggrin.gif ,който днес става на 5 годинки IPB Image Да е жив и здрав и да продължава да радва радва все така мама,тати и изобщо цялата рода IPB ImageIPB ImageIPB Image
Да нацелувате сладура от мен rolleyes.gif
Freaky
QUOTE(Bellatrix @ Jun 27 2006, 12:02) *

Честито специално на CONNECT и poohcho,или по-скоро на техния малък рожденик biggrin.gif ,който днес става на 5 годинки IPB Image Да е жив и здрав и да продължава да радва радва все така мама,тати и изобщо цялата рода IPB ImageIPB ImageIPB Image

Ъъъъъъъ ... това малко не го разбирам ... нито стефан , нито тоя пухчо не празнуват рожден ден днес . Ако е така както предполагам , значи тоя пухчо се оказва жена и е на стефан жената ... и детето им празнува днес ... поне така ми звучи ... ебати ... обърка ме ... huh.gif
Госпожица Вещицата
Хихих,някой тук не е наясно с роднинските връзки във форума.Да разясня-poohcho не е "този",а "тази",а "малкия рожденник" е техен,правилно си разбрал smile.gif
Да му е честито и да не ядосва мама и тати повече от обичайното tongue.gif

С извинение за еднодневното закъснение искам да честитя на Шамана рождения ден!Пожелавам ти малко повече усмивки,малко повече прекрасни спомени,много повече любов и малко по-малко ядове.Дано да се гледаме още дълги години в това форумче,да ни радваш и да помагаш (за къде сме без теб!),да се караш и да банваш,да ни разсмиваш и да ни караш да се замислим.Пожелавам ти една незабравима година от днес та чак до другия рожден ден.Тогава смятам да ти пожелая една още по-добра от изминалата wink.gif
dulsinea
IPB Image
Специални поздрави на Стефан и Дора!
Да ви е жив и здрав малкия юнак IPB Image.
Само хубави емоции докато расте IPB Image и възмъжава пред очите ви !
... и мисля, че е време и за едно малко момиченце IPB Image
Баба Вихронрав
Цитат(Bellatrix @ Jun 27 2006, 12:02) *
Честито специално на CONNECT и poohcho,или по-скоро на техния малък рожденик biggrin.gif ,който днес става на 5 годинки Да е жив и здрав и да продължава да радва радва все така мама,тати и изобщо цялата рода

Цитат(dulsinea @ Jun 27 2006, 16:19) *

Специални поздрави на Стефан и Дора!
Да ви е жив и здрав малкия юнак .
Само хубави емоции докато расте и възмъжава пред очите ви !
... и мисля, че е време и за едно малко момиченце

Горе-долу по това време преди 5 години този Медунчо ме направи баба/Вихронрав съм си отпреди/
Да е жив и здрав!И да вземат техните да го направят батко най-накрая !
Въпреки че се чудя дали той не предпочита да е Спайдърмен 18.gif или Батман.
Деца, обичам ви много!
Честит рожден ден на Мишко
poohcho
Благодаря на всички, които ни честитиха рожденика 4part[1].gif Дай Боже наистина да ни е жив и здрав и по-малко да ни ядосва blush.gif / засега не се оплакваме biggrin2.gif /
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Shaq който става на 22 години днес и особенни поздрави на The Shaman и дъщеричката му която се е родила в близките дни. worthy.gif

4part[1].gif 8_5_7.gif 4part[1].gif
Freaky
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jul 3 2006, 22:39) *

Честит Рожден Ден на Shaq който става на 22 години днес и особенни поздрави на The Shaman и дъщеричката му която се е родила в близките дни. worthy.gif

4part[1].gif 8_5_7.gif 4part[1].gif

Честито и от мен .
unvisioble
Честито на рожденика!IPB Image

Специални поздрави на Жоро,да му е жива и здрава дъщеричката,много да радва мама и татко,както и цялата фамилия.IPB ImageIPB Image
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден и на cTo9H който става на 19 години днес! 4.gif
Freaky
Наздраве 15.gif
Баба Вихронрав
QUOTE(unvisioble @ Jul 4 2006, 00:27) *

Честито на рожденика!IPB Image

Специални поздрави на Жоро,да му е жива и здрава дъщеричката,много да радва мама и татко,както и цялата фамилия.IPB ImageIPB Image

rolleyes.gif Поздрави и от мен!Да е жива и здрава куклата!
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Galeto^ която става на 17 и на Clark Kent който навършва 20 години днес. Да им е честито на рожденниците!
solenka
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! 4part[1].gif
Да са живи и здрави и много успехи в живота!
ludoto_mimi
Честито, Марио, да отпразнуваш подобаващо. 4bira[1].gif
Victoria
Честито, Кларкски! biggrin.gif IPB Image
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден на EXTREMISTA който става на 18, Stenly който става на 38 и на vitiq който също навършва 18! 4.gif
Госпожица Вещицата
Спешъл ЧРД за екстремния ни съфорумник!Наздраве на всички!
П.П.ЧРД и за Кларк Кент,макар и със закъснение-по това време бх в отпуска smile.gif
ogata
Честито - и от мен - да има як купон :punk:
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на MPABKATA_Z който днес става на 20.
The Shaman
Ха честито и от мен.
ogata
И от мен smile.gif
The Shaman
Честито на georgekodinov който става на 34... smile.gif
^SaDeR^
честито и от мен да си вив и здрав друго няма да ти пожелавам , тва е най-вано то другото си идва само 4.gif
^SaDeR^
Честит рожден ден на El_Bulto (22) , }l{op}l{u (16) , svetlero (16)
Да са ни живи , здрави , мноо пари и всичко друго за което се сетят
The Shaman
Ае честитка и от мен.
^SaDeR^
еми да честитим на Spoon неска става на 17 да е жив и здрав wink.gif
Sharo
Честито,приятно прекарване на остатака от рождения ти ден(стига да не е свършил) biggrin2.gif
^SaDeR^
QUOTE(SharoDog @ Aug 2 2006, 03:03) *

Честито,приятно прекарване на остатака от рождения ти ден(стига да не е свършил) biggrin2.gif

аз като гледам колко е часа може и да не е почнал smile.gif
Sharo
QUOTE(^SaDeR^ @ Aug 2 2006, 01:04) *

QUOTE(SharoDog @ Aug 2 2006, 03:03) *

аз като гледам колко е часа може и да не е почнал smile.gif

А аз като гледам сме изтарвали купона biggrin.gif
^SaDeR^
може и така да е станало huh.gif
Sharo
ЧЕСТИТО на HitMan и Brooke ,които стават на по 18 smile.gif
ogata
Честито и от мен и от всички ggbit.info юзърс smile.gif Весело изкарване и на двама Ви утре ... тоест днес biggrin2.gif а специално на brooke пожелавам да стане един ден актриса в ОТН 18.gif или поне да продължи да бъде същата голяма фенка 16.gif
Brooke
Благодаря ви SharoDog и ogata за пожеланията.Ама чак актриса нямам желание да ставам 18.gif вече има достатъчно wink.gif
unvisioble
QUOTE(SharoDog @ Aug 4 2006, 00:52) *

ЧЕСТИТО на HitMan и Brooke ,които стават на по 18 smile.gif

4part[1].gif Честит празник! 4part[1].gif
ogata
Честитити Рожденни дни на :

Sunshine_Angel(24), NRG_God(21), TheGuardian(15) 0106[1].gif

Пожелавам им всичко най-най , много късмет и здраве ... както и парички biggrin2.gif
The Shaman
А да им е честито.
^SaDeR^
Happy Birhtday smile.gif на Botev1912 който става на 22 да е жив и здрав 4part[1].gif 4bira[1].gif
The Shaman
Аре наздраве.
vIkToRsHeFa
QUOTE(^SaDeR^ @ Aug 7 2006, 17:25) *

Happy Birhtday smile.gif на Botev1912 който става на 22 да е жив и здрав 4part[1].gif 4bira[1].gif

Честит Рожден Ден и от мен на съфирумника ни от САЩ(ако не се лъжа по памет мисля че сега е там)
unvisioble
Да е жив и здрав, повече усмивки и слънчево настроение. smile.gif
ogata
Честит ден ден biggrin.gif на :
RoXXy_(18), Haley(15), tedito(17), UzITo(18), SuGaRcHeTo(17)

Желая им здраве късмет любов и пари и здрав купон днес 4bira[1].gif
The Shaman
Уау...Много бре.Ако трябваше да черпят бая банкет щеше да се заформи.Да им ее честито.
ogata
Оффтопик :

Не знам кой с какво щеше да се включи в банкета ... но ако има такъв от мен са салфетките ... нали съм щедро сърце 18.gif
storm
Трябваше днес да е датата на срещата, с толкова много рожденици какво празнуване щеше да паднее. 18.gif.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Joro @ Aug 11 2006, 12:59) *

Трябваше днес да е датата на срещата, с толкова много рожденици какво празнуване щеше да паднее. 18.gif.

Мале как щях да ги уважавам ако всеки черпи по една 100 милилитрова мента... 18.gif Шегувам се естествено! Честит Рожден Ден на всикчи празнуващи днес! 4.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден и на justify който днес става на 40. 4.gif

ПП. За незапознатите justify означава двустранно подравняване. 4.gif (не знам дали това е смисъла на ника, но просто ми направи впечатление. blush.gif )
The Shaman
Голямо честито.
ogata
Честито и от Геймърската секция smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.