Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
WarezRu
Честито и от мен...макар скоро да не е влизала sad.gif

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 4 2005, 04:50 AM) *

Честит Рожден Ден на @marisa която става колкото мен... (на 16) много здраве щастие късмет и любов другото само ще си дойде на място... 4.gif

4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif

Шефе ти наистина лки на 16 бре(стига лъга 9.gif )
ShadowX
Шефеееееееееееееееееееееееееееееееее ЧЕСТИТО МАИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LONG LIVE THE BOSS!!!!
FrAgMaKeR
Честит рожден ден на viktorshefa, да си жив и здрав (без бъгове и защитен от вируси), да станеш голяма работа и да изкарваш много пари smile.gif

4bira[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
radotooo
Чак са забелязах даса еа 16.gif ...... ЧЕСТИТО и от мен шефче си жив и здрав и сичко наи наи 8.gif
Bellatrix
4part[1].gif ЧРД,Виктор! 4part[1].gif
Щом не можеш да бъдеш на хълм бор висок,то бъди дребен храст,но бъди най-прекрасният храст-край пенлив водоскок.И на бора недей се сърди.Щом не можеш да бъдеш и храст,ти трева покрай пътя стани мълчешката.Вместо щука,клен бъди,но това да е кленът-мечта на реката.Няма как да сме все капитани,моряци да станем,пак нужни сме значи.Има труд за титани и труд за слабаци,просто всеки си има задачи.Щом не си пътят царски,пътека стани.Щом не си слънце,бъди пък звезда.Просто своята собствена цел постигни и така ще оставиш следа!

Желая ти да откриеш своята цел!

P.S.И много усмивки tongue.gif
Connect
Шефе, да си ни жив и здрав и само хубави работи ти желая...

Сърдечни поздрави за Рождения Ден!
isi
Честит рожден ден на Виктор , желая ти здраве - то винаги е нужно, щастието - то никога нестига , мечтите - те винаги карат да се чустваш млад!
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
storm
Ч.Р.Д.

Приближаваш се с още една година до пълнолетието , затова наслаждавай се на последна си година като 'официално' дете biggrin.gif , пожелавам здраве , защото другото се постига с упоритост и много много късмет , защото нещата винаги зависят много от него . 4part[1].gif
WarezRu
Шефе, да си жив и здрав и само хубави работи ти желая wink.gif
the_mouse
4part[1].gif Честито и от мен, с пожелания за всичко най-хубаво!!!!! 4part[1].gif
Freaky
Честит рожден ден шефе . Пожелавам тиии ... ами ... всичко което ти си пожелаеш happy.gif
The Shaman
Честито и от мен,макар,че не смятам изтичането на годините за нещо хубаво.Пожелавам ти много любов,здраве,щастие и много,много ПРИЯТЕЛИ (истински и с главна буква),но ти най-вероятно ги имаш.Така,че ще перефразирам...Пожелавам ти всичко което си пожелаеш.
Jonny
Честит рожден Викторе!!! 4part[1].gif
Надявам се да си все така весел, засмян и добър!
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, приятели(само истински), пари и по-малко спамери!
vIkToRsHeFa
Сърдечно благодаря на всички уважили ме в този ден !
Радвам се че има хора които уважават това което се мъча да направя и съм невероятно благодарен на всички !
Трогнат съм !

ПП. Благодаря и за стиха ; )
Bellatrix
ЧРД warezru-дете на времето!Желая ти здраве,за да се наслаждаваш на живота,сили за да преодоляваш трудностите и любов,за да си истински щастлив! wink.gif 4.gif biggrin.gif
ShadowX
warez4o честит рожден ден майна , пожелавам ти всичко най-добро и само хубави неща да ти се случват.smile.gif
radotooo
ем ЧРД и от мен батка ...... си жив и здрав и успехи в живота 4.gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден много здраве и щастие !
The Shaman
ЧЕСТИТО И ПО-МАЛКО БЕЛИ ДА ПРАВИШ.
Freaky
Честито и от мен rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Tsvetan който навършва 24 днес много здраве щастие и късмет !!! 4.gif

icon_peace.gif 8_5_7.gif wine.gif cannabis.gif
The Shaman
Честито и от мен.
WarezRu
ЧеСтИтО Цецо smile.gif

pp Честит рожден ден и на girl_from_hell(16)
The Shaman
Честито на girl_from_hell(16)
vIkToRsHeFa
Дори момичетата от ада имат рожден ден в който да се веселят... Е не знам как е в ада обаче тук ти казвам честит рожден ден много здраве и щастие !

Edit: Честит рожден ден на Aqua-Spirit която днес навършва 16 години !
The Shaman
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 19 2005, 12:29 AM) *

Edit: Честит рожден ден на Aqua-Spirit която днес навършва 16 години !

Честито.
Freaky
И от мен честито . rolleyes.gif
The Shaman
Честит рожден ден KILLERINCHO(31)
the_mouse
Честито и от мен! 4part[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден !!!
Много здраве и щастие а другото... Всичко си идвас времето...
WarezRu
Ч.Р.Д KILLERINCHO пожелавам ти много-здраве щастие и късмет и все така да ни радваш на Mu.
Freaky
ЧРД и от мен ... и ... наздраве ! 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден и на lp^girl която днес прави 16 !!!
WarezRu
Честито и от мен,пожелавам ти каквото си си пожелала да се сбъдне smile.gif
The Shaman
Честито.
Freaky
Наздраве 4bira[1].gif 11.gif
solenka
Честит рожден ден, lp^girl ! 4part[1].gif Пожелавам ти всичко най - хубаво и нека поне една от мечтите ти да се осъществи!
Freaky
QUOTE(solenka @ Nov 30 2005, 08:13 PM) *

Честит рожден ден, lp^girl ! 4part[1].gif Пожелавам ти всичко най - хубаво и нека поне една от мечтите ти да се осъществи!

Ей , ама си коварна 14.gif ! Нека всички мечти да и се сбъднат . Защо пък само една ?
Bellatrix
4part[1].gif ЧРД!!! 4part[1].gif

Желая ти все хубави и незабравими мигове 0106[1].gif И да внимаваш с добрия дух на алкохола wine.gif 11.gif 4bira[1].gif .Само приятни емоции wink.gif 4.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на SetKoen който днес става на 14 !!! blush.gif
Много здраве щастие и късмет...
The Shaman
Честито...
The Shaman
Потребителя ceKov(18) празнуват рожден ден днес
Честито.
WarezRu
Да е си жив и здрав и всичко най хубаво ти пожелавам smile.gif wink.gif
radotooo
smile.gif аи честито...бтв 18-тия рожден ден е наи сладък 11.gif
the_mouse
Честито и от мен!!!! Всичко най-хубаво, много здраве и щастие!!! 4.gif
vIkToRsHeFa
Ехееееее кога ги стигнахме 18 бате батее дедооо кога ще черпииишшшш...
Много здраве щастие и късмет ти пожелавам !
Freaky
Хехех . Аре и от мен едно честито , и ти пожелавам каквото си пожелаеш и ти happy.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Freaky @ Dec 4 2005, 07:27 PM) *

Хехех . Аре и от мен едно честито , и ти пожелавам каквото си пожелаеш и ти happy.gif

Честит Рожден Ден на LOOPY който става на 19 и на chelsea ставаща на 18
Много здраве щастие и любов mrgreen[1].gif

ПП. Като гледам и двамата вече официално можете да прегърнете бутилката ... само не и казвайте "Ауе ти мене уажааш ли ма... smile.gif "
WarezRu
Честито и от мен:много здраве късмет и много успехи в живота biggrin.gif
The Shaman
Честито.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.