Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
the_mouse
Благодаря ви много на всички!!!! 59.gif 59.gif 59.gif 59.gif 59.gif
never_mind
QUOTE(joanna_n @ Jun 7 2006, 00:34) *

ще накараме Уиндос да напишат някоя нов версия за него,та да има повече бъгове за ровичкане wink.gif

Ч.Р.Д. the_mouse, пожелавам ти много успехи, най-вече в разучаването на Линукс. Хич не ти трябва да чакаш Уиндоус да си напише сам своя нова версия 18.gif ... по трядиция тя ще има повече бъгове от предишната 18.gif ... усъвършенствай се с Линукс.
the_mouse
QUOTE(never_mind @ Jun 7 2006, 08:29) *

Ч.Р.Д. the_mouse, пожелавам ти много успехи, най-вече в разучаването на Линукс. Хич не ти трябва да чакаш Уиндоус да си напише сам своя нова версия 18.gif ... по трядиция тя ще има повече бъгове от предишната 18.gif ... усъвършенствай се с Линукс.

Така и смятам да направя, бтв някъде по това време на миналата година си сложих VS Live - първото ми линукс дистро!
Freaky
Честито , мишка biggrin2.gif Пожелавам ти всичко което ти си пожелаеш smile.gif
The Shaman
Честито на 887323759 и jonas ,да им е честит. smile.gif
unvisioble
QUOTE(The Shaman™ @ Jun 9 2006, 00:04) *

IPB Image
vIkToRsHeFa
QUOTE(The Shaman™ @ Jun 9 2006, 00:04) *

Честит рожден ден и на двамата и специялно пожелания за jonas worthy.gif
Tigar
4.gif Честито на всички които имат Рожден ден днес като мен! С пожелание за много здраве,любов и късмет! 4.gif
ogata
Честит рожден ден тигър , винаг здрав , прав , корав tongue.gif каквото си си намислил това да се сбъдне ... успехи в даскало (ако си ученик де) и много любов , както и секс ... с момичета надявам се

Много лалета , рози и ... неприлични пози smile.gif
Tigar
QUOTE(ogata @ Jun 9 2006, 16:45) *

Честит рожден ден тигър , винаг здрав , прав , корав tongue.gif каквото си си намислил това да се сбъдне ... успехи в даскало (ако си ученик де) и много любов , както и секс ... с момичета надявам се

Много лалета , рози и ... неприлични пози smile.gif

Благодаря!Де да бях ученик...да ти се връщат позите! biggrin2.gif 4.gif
Госпожица Вещицата
Оооо,Адаш!!!Честит рожден денннннн!!!!!!!Пожелавам ти прекрасни изживявания днес,на празника,и всички останали дни от тук нататък!!!Нека не се оттървеш от здраве,късмет и любов!И да продължваш да ни ръмжиш,че без теб накъде сме wink.gif
Tigar
QUOTE(joanna_n @ Jun 9 2006, 22:30) *

Оооо,Адаш!!!Честит рожден денннннн!!!!!!!Пожелавам ти прекрасни изживявания днес,на празника,и всички останали дни от тук нататък!!!Нека не се оттървеш от здраве,късмет и любов!И да продължваш да ни ръмжиш,че без теб накъде сме wink.gif

4.gif Мерси Ники!Колкото и да ръмжа ти си от хората които много обичам и уважавам! 4.gif
The Shaman
Честито на _TheDeviL_ и lacertiliq smile.gif
unvisioble
QUOTE(The Shaman™ @ Jun 11 2006, 00:24) *

Честито на _TheDeviL_ и lacertiliq smile.gif

IPB Image
Желая ви весел празник!
Stamov
IPB Image
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на PRD който става на 17 днес!
The Shaman
хА ЧЕСТИТО И ОТ МЕН smile.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Esc` който става на 23 и на AND1HOTSAUCE която става на 17 !
Adrift
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jun 13 2006, 01:03) *

Честит Рожден Ден на Esc` който става на 23 и на AND1HOTSAUCE която става на 17 !

Да им е Честито!!!
The Shaman
Честито и на slipped^ http://ggbit.info/forum/index.php?showuser=1791
Госпожица Вещицата
Честито,Гери!Жива,здрава....
ogata
Даа честито и от мен мн радост и успехи smile.gif
The Shaman
Честито на simbo(20), Jack Bauer(21), Sting(22) 4.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Go6o_6kafa който днес става на 23! Да му е честито! 4.gif
The Shaman
Честито и от мен smile.gif
The Shaman
Честито на Chad Michael Murray(20), KiD^ViCiOuS(18), COP(17), trance4ever(15)
unvisioble
QUOTE(The Shaman™ @ Jun 17 2006, 00:53) *

IPB Image
ogata
Честит Рожден Ден на akashy(19), djidji(24) - желая им здраве ,щастие, късмет и любов smile.gif
The Shaman
Ха честито и от мен.
ogata
ааааааа и на мен честито бе smile.gif
Bellatrix
QUOTE(ogata @ Jun 19 2006, 12:16) *

ааааааа и на мен честито бе smile.gif

Че и на теб,я biggrin.gif Честитка на всичките,изкарайте си приятно на купончето икато пожелание-всичко най-най-хубаво да ви се случва biggrin2.gif И полека с алкохола... 15.gif
unvisioble
Честит празник и на трима ви!
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB Image
ogata
Мерси на всички - страхотни сте - Вие сте моето кибер семейство biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден и от мен! Много здраве, щастие и късмет!

Едит: кой се е каширал... 15.gif Скръндзи а не почерпите... 18.gif mrgreen[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на 4i4ibа който днес навършва 18 и на Life^Is^PaiN която става на 22. Ванка имаш повод да черпиш! 15.gif
Freaky
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jun 21 2006, 01:41) *

Честит Рожден Ден на 4i4ibа който днес навършва 18 и на Life^Is^PaiN която става на 22. Ванка имаш повод да черпиш! 15.gif

ogata
И от мен ... много късмет , пари , здраве и секс tongue.gif
The Shaman
The Shaman
Честито на MPower(20) и Faber(20) ...Много здраве и любов... smile.gif
unvisioble
Честито и на двамата рожденици! smile.gif
Крадец на рози
Честит рожден ден на Тhe Shaman™ и на cherveniq-biker които съответно стават на 30 и 19 години.Да са живи и здрави много успехи,Шаманчу все така да се грижи за нас и от време да на време да ни прикрива smile.gif
Да е щастлив с жена му и надяваме се в скоро време да си има и лапе.. smile.gif
Също ви желая и финансови облаги,добър полов живот мнооооооогооооо години занапред smile.gif
Bellatrix
Ooo,Жорка,ЧРД,мойто дете tongue.gif !
Пожелавам ти никога да не плуваш сам в морето на живота!Желая ти да опознаеш дълбините и да се изкачиш на гребена на вълната!Желая ти да оцеляваш в бурите и да не се криеш и от силните,защото само така ще се научиш да плуваш biggrin.gif
Всичко най-хубаво по случай рождения ти ден и догодина по това време наистина да ни зарадваш с новината за едно малко шаманче biggrin2.gif (или шаманка 18.gif )Айде,и леко с алкохола довечераpunk.gif

ПП -поздрав специално за теб с Faith No More - Easy rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден да не можеш се скриеш от щастие късмет и пари! Не ме бива много в пожеланията, но поне са от сърце. mrgreen[1].gif Още много весели и спорни години и със малкия кога се появи на бял свят. 4.gif
unvisioble
Честит рожден ден на Жорето!
Жоре,желая на теб и любимите ти хора преди всичко здраве.Желая ти също много обич и семейно щастие,приятни изненади,положителни емоции и весело настроение,както и достатъчно добри приятели,които да те даряват със спокойствие и подкрепа.
П.П. Присъединявам се към пожеланието на Bellatrix за едно малко Шаманче. biggrin2.gif 10.gif

IPB ImageIPB ImageIPB Image
The Shaman
Мерси на всички и да ви се връща двойно и тройно.Виж за онова щастие...По-скоро ще е,но ще се чуе.Мерси отново на всички.
ACCEPT
честито жоре всичко най най
never_mind
Присъединявам се към гореспоменатите пожелания и едно от мен: Бъди себе си... Ч.Р.Д.
Freaky
Честито smile.gif
the_mouse
4part[1].gif Честито, The Shaman™, много успехи в живота, късмет, здраве и щастие!!!! 4part[1].gif
Баба Вихронрав
rolleyes.gif Бъди жив и здрав,Шамане,нека се множат приятелите ти и стават по-слаби враговете ти.Пожелавам ти хората,които обичаш да са на една ръка разстояние.Пожелавам ти да е дълъг Пътят ти,да са постижими мечтите ти,да е хармонично в душата ти!
Днес не прави равносметка.Радвай се!
4.gif Наздраве!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.