Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Craft
Ч.Р.Д на Niksana ,жив и здрав прав и корав и много успехи в живота.
Niksana
Благодаря на всички сетили се за моят рожден ден smile.gif
unvisioble
Честит рожден ден (на патерици) и на двамата рожденици! rolleyes.gif
Желая им попътен вятър на кораба, наречен "Живот". biggrin2.gif
fNatic.
Честит Рожден Ден на Sharo!

Един от малкото хора в този форум който истински ценя и обичам като приятел!
Честито Пълнолетие fun.gif fun.gif fun.gif balayka.gif cannabis.gif emoticon1 (25).gif

Поздрав №1
Поздрав №2
Още един Поздрав... гледай колите и си мечтай за аудито biggrin.gif

пиша го сега. щото ужасно много ми се спи и неможех да издържа до 12. сорка брато smile.gif enjoy the life
Tomahawk
Честит рожден ден Шарооооооооооу!!! Дълги години пълни с още по-дълги кокали ти пожелавам !! Жив и здрав!
Пожеланието е за след 15 мин ! biggrin.gif
f0rgy
ЧРД на Шаро-пълнолетника е xD Много късмет здраве щастие маx crit на WoW с сичко най-най ! ПОжелай си да отворат Shlioko-то като подарък за теб xD

kek

4 the alliance xD
Sharo
мерси мерси Д:
студжо мерси мерси xD
galdoka
ЧРД Sharo! Пари да имаш, книжка да земеш, кола да си купиш и жени в нея да возиш! biggrin.gif
hristin4e
ЧРД, Sharo! Пожелавам ти много весели, усмихнати, слънчеви и щастливи дни!
Bloody_Tears
Ч.Р.Д. бе Шаро! Да си ни живо, здраво и да не хапеш много xD Айде, приятно изкарване днеска :]
Marissa Cooper
ЧРД nadezhda_had! Пожелавам ти всичко най-хубаво, да си жива и здрава, много щастлива, много любов и сбъднати мечти. Благодаря за всичко! rolleyes.gif

ЧРД и на fresh_girl_pld, dani*, she, trucha2, KaDeMiEUxoTo - С най-хубави пожелания от мен! biggrin.gif
brooke_scott
4part[1].gif Ч.Р.Д., Наде!!! 4part[1].gif

Много здраве щастие, любов и всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне!
ladysunshine
Честит Рожден Ден, Наде!!!

Пожелавам ти много сбъднати мечти и да си прекараш страхотно празника!!!
unvisioble
Честит празник (на патерици) на Шаро! rolleyes.gif
djesito
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НАДЕ!Пожелавам ти мн здраве,мн мн късмет,успехи,нека усмивката ти никога не слиза от лицето ти.Весел празник!

moni_hs
Ч.Р.Д., Наде! Усмивки на лицето, кинти в портмонето и любов в сърцето! Весело изкарване! =)
[dEs]
Честит Рожден Ден Наде! Желая ти много здраве, много късмет и много любов. И днес да си направиш един незабравим купон!

Честит празник и на всички празнуващи. Да сте живи и здрави!
HiLaRy`DuFf{}
Честит рожден ден на всички празнуващи .. smile.gif да сте живи и здрави ! Всичко най - хубаво ви желая
hristin4e
Честит празник, Наде!
Всичко най-хубаво ти желая! wink.gif
fenkanabrooke
Честит рожден ден на Надето и на всички празнуващи днес. Пожелавам им най - вече здраве, щастие и любов. Изключително много успехи в живота. Нека моите пожелания да са ваши желания. Прекарайте си страхотно днес. biggrin.gif
Bloody_Tears
Ейй, Наде, честит рожден ден и от мен! bigarmhug.gif Пожелавам ти всичко, което пожелаеш да се сбъдне и да си изкараш супер днес! smile.gif
*BringMeToLife*
Marissa Cooper .. ЧРД ! Бъди жива и здрава .. а също така и много щастлива !! + МНОГО ЛЮБОВ :]
Marissa Cooper
Цитат(*BringMeToLife* @ Aug 26 2008, 00:34) *
Marissa Cooper .. ЧРД ! Бъди жива и здрава .. а също така и много щастлива !! + МНОГО ЛЮБОВ :]

Мерси много. biggrin.gif
hristin4e
Честит празник и от мен smile.gif
Пожелавам ти много щастие, сбъднати мечти и любов!
5daga[1].gif
fenkanabrooke
Честит рожден ден на Marissa,
Пожелавам ти много здраве, щастие, усмивки, късмет и всичките ти желания да се сбъднат.ПРиятно изкарване. banana.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4.gif
Катeто
Marissa Cooper - Бъди като тревата-изправяй се ,когато те газят.Бъди като кокичето-намирай топлина,дори и в снега.Бъди като звездите-близка и далечна,даряваща любов и светлина!Чрд и весело изкараване на празника smile.gif
Marissa Cooper
Цитат(Катeто @ Aug 26 2008, 21:44) *
Marissa Cooper - Бъди като тревата-изправяй се ,когато те газят.Бъди като кокичето-намирай топлина,дори и в снега.Бъди като звездите-близка и далечна,даряваща любов и светлина!Чрд и весело изкараване на празника smile.gif

Мерси smile.gif Това ми го изпратиха на смс и много ми хареса. rolleyes.gif
f0rgy
Чрд на многото празнуващи днес, но най вече на ludoto_mimi xD Много щастие и любов и всичко най - най . И да бъде все така добричък пълнолетен ( mrgreen[1].gif ) главен модер xD
K_f_R
але чрд мимок biggrin.gif си жива и здрава и да тъсиш песни още много време biggrin.gif и се на убави концерти да ходиш biggrin.gifbiggrin.gif
Госпожица Вещицата
Пудобнууууу! Честитка, пълнолетничке, пази се от бялата кола със синята лампа wink.gif

П.п.>Виж, тая година не ти честитих 15ти август tongue.gif
unvisioble
Честит рожден ден и от мен на Лудото Мименце! rolleyes.gif
Желая й динамично, разнообразно и изпълнено с безпрой весели и радостни моменти пълнолетие. 4.gif

ludoto_mimi
Благодаря на всички за пожеланията bigarmhug.gif
ogata
Мимс честито на патерица . Жива , здрава , права ..и не забравяй че вече си подсъдима biggrin.gif
*BringMeToLife*
K1llerAngel .. ЧРД :]]
djesito
ЧРД и от мен!!!Пожелавам ти мн здраве,щастие,мн късмет,мн успехи и абе вс най-най!
moni_hs
Ч.Р.Д. и само сбъднати мечти! happy.gif
Dжydж
Хрисиии, Честит Рожден Ден! 4part[1].gif

Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота. Вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
И нека усмивката ти винаги стои на мястото си - на лицето ти biggrin2.gif

bigarmhug.gif
f0rgy
Lol още 1 дева по - голяма от мен с има няма 10 дни xD anyways

ЧРД на hristin4e много здраве щастие любов късмет и тн и тн и тн (не съм по лигавите пожеланиям за тва толкоз малко xD)
hristin4e
Стела bigarmhug.gif мерси за пожеланието!

Цитат(f0rgy @ Sep 3 2008, 00:24) *
Lol още 1 дева по - голяма от мен с има няма 10 дни xD anyways

ЧРД на hristin4e много здраве щастие любов късмет и тн и тн и тн (не съм по лигавите пожеланиям за тва толкоз малко xD)

Девите се подкрепяме взаимно, а biggrin2.gif
Няма значение, важното е да са искрени wink.gif Благодаря за пожеланията!
djesito
Честит рожден ден и от мен!
На първо място ти пожелавам да си жива и здрава и мн,мн щастлива.Бъди винаги толкова добър и лъчезарен човек и нека усмивката ти никога не слиза от красивото ти лице.Хриси,пожелавам ти всичко най-най!Весел празник!!! bigarmhug.gif
moni_hs
Хриси, Ч.Р.Д., още веднъж! happy.gif Пожелавам ти само хубави моменти занапред, много усмивки и много любов! 4part[1].gif
hristin4e
Джеси, Мони благодаря ви! bigarmhug.gif bigarmhug.gif
HiLaRy`DuFf{}
hristin4e честито и от мен smile.gif Не се познаваме добре но ти пожелавам много успехи , любов само хубави моменти blush.gif
manchester_united
Хриси, честит рожден ден!

Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи, късмет, любов и щастие smile.gif

Нека всяка твоя съкровена мечна стане реалност! И помни, че животът е като огледало. Ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче! bigarmhug.gif

hristin4e
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Sep 3 2008, 13:45) *
hristin4e честито и от мен smile.gif Не се познаваме добре но ти пожелавам много успехи , любов само хубави моменти blush.gif

мерси smile.gif

Цитат(manchester_united @ Sep 3 2008, 14:45) *
Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи, късмет, любов и щастие smile.gif
Нека всяка твоя съкровена мечна стане реалност! И помни, че животът е като огледало. Ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче! bigarmhug.gif

мерси, Хриси! bigarmhug.gif
lemmy
Ей hristin4e ЧРД и от мен с леко закъснение smile.gif
Да си жива здрава и тн и тн, там всичко което си пожелаеш да се збъдне (гуш)
hristin4e
Благодаря! smile.gif
[dEs]

Честит Рожден Ден Хрис! Да си жива и здрава! Желая ти много щастие, успех и любов в живота.

hristin4e
Десиииии bigarmhug.gif мерси! smile.gif bigarmhug.gif
*BringMeToLife*
ЧРД на Ver4eTo ! =)))))))))
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.