Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
unvisioble
Весел празник и от мен! rolleyes.gif
girl_from_hell
и аз честитя и на трите Lemmy Bucky OneGoodIdea най-сладките момичета в форума хихихи smile.gif ама нещо си приличат много
Госпожица Вещицата
Цитат(girl_from_hell @ Jul 25 2008, 14:11) *
и аз честитя и на трите Lemmy Bucky OneGoodIdea най-сладките момичета в форума хихихи smile.gif ама нещо си приличат много

хепи бърдей ту дем (them, not deam) tongue.gif
vasinka_{P}
Честито на всички празнуащи днес и по специално на Lemmy , да си жива и здрава, и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне. И много готино изкарване довечера 4.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден Дес! Пожелавам ти много здраве, щастие, само хубави моменти от сега на татък, всяка твоя мечта да се сбъдне ииии.... най-хубавия подарък-Пецко biggrin.gifbiggrin.gif:D Бъди същия страхотен човек, обичам те!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif
lemmy
Цитат(Bloody_Tears @ Jul 25 2008, 21:26) *
Честит рожден ден Дес! Пожелавам ти много здраве, щастие, само хубави моменти от сега на татък, всяка твоя мечта да се сбъдне ииии.... най-хубавия подарък-Пецко biggrin.gifbiggrin.gif:D Бъди същия страхотен човек, обичам те!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif

bigarmhug.gif bigarmhug.gifbigarmhug.gif bigarmhug.gif

Мерсииииии ох обичам ви беее happy.gif
ogata
Честит рожден ден . Пожелавам ви да имате камъни в бъбреците , достатъчни за строеж на двуетажна къща xD
Bloody_Tears
Честит рожден ден на Jane! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! 4part[1].gif
Госпожица Вещицата
Цитат(Bloody_Tears @ Jul 29 2008, 11:49) *
Честит рожден ден на Jane! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! 4part[1].gif

Подобно smile.gif
unvisioble
Цитат(Bloody_Tears @ Jul 29 2008, 11:49) *

Аууу, честито и от мен (много на патерици)! biggrin.gif
hristin4e
Честит рожден ден на едно прекрасно, мило момиче - Мимс (Bloody_Tears)!
Пожелавам ти щастие, здраве и всичко което си пожелаеш smile.gif
unvisioble
Честит рожден ден и от мен на едно слънчево момиче - Bloody_Tears!

Ледено_момиче
Бъди като тревата-изправяй се,когато те газят!
Бъди като кокичето-намирай топлина,дори в снега!
Бъди като звездите-близка и далечна,
даряваща любов и светлина!

Честит Рожден Ден Brooke !

lemmy
Мимсчооооооооооооооооооооооооооооо ЧРД!!!!!!!!!!!!!
Жива, здрава и на 5 водки права хаха и там пожелавам ти всичките банални и изтъркани работи щото без тях не може просто, а да и също RED в БГ 15.gif !!!
Обичам теее emoticon1 (32).gif emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
ogata
На Блъди тиърс , пожелавам живот изпълнен със тиърс ъв хепинес wink.gif
Mrs.Ackles
ЧРД на жена ми.. blush.gif Ние с нея се забравихме, но както и да е.. не мога да не я уважа.
Мимс, всичко най-хубаво ти пожелавам --> като се започне от здраве, щастие, любов и се стигне до.. пари [материален човек съм, какво да направя.. emoticon1 (63).gif ]. 15.gif Желая ти също многооо късмет и осъществяване на всичко, за което си си мечтала досега. bigwink[1].gif Изкарай си незабравимо today! emoticon1 (44).gif icon_peace.gif
Tedds
Честит рожден ден,Мимс!
(знам че ти честитих на 100 места,ама няма да пропусна и тука да се разпиша blush.gif biggrin2.gif )

Желая ти много здраве,щастие,усмивкии и всичко най-хубаво.Продължавай да бъдеш все така мила,весела и добра приятелка.Обичкам си те bigarmhug.gif emoticon1 (44).gif !
qwe123
Мушмуллл, честит рожден ден! Каквото имах да ти пожелая го направих ама исках и тук да ти честитя, защото все пак от тук започна всичко! Обичам те ужасно много! Прекарай си незабравимо днес!
galdoka
Честит рожден ден Мимс, пожелавам ти здраве, късмет, щастие и много любов!
И, разбира се, днес да си прекараш супер хипер мега дупер ултра яко 4part[1].gif

aria
ЧРД Мимс,желая ти всичко най най и да си прекараш хубаво на празника smile.gifsmile.gif
van Nistelrooy
ЧРД Bloody_Tears smile.gif
Госпожица Вещицата
Цитат(Ледено_момиче @ Aug 4 2008, 12:29) *
Бъди като тревата-изправяй се,когато те газят!
Бъди като кокичето-намирай топлина,дори в снега!
Бъди като звездите-близка и далечна,
даряваща любов и светлина!

Честит Рожден Ден Brooke !

Много целувки на далечната студентка!
Катeто
Честит Рожден Ден на Bloody_Tears:С пожелания за упоритост-за да следваш мечтите си,смелост-за да ги отстояваш ,търпение-за да ги псотигнеш и любов-за да дава смисъл на всичко това.Целувки и весело изкарване!
vasinka_{P}
ЧРД на всички празнуващи днес, специално на Bloody_Tears. Мимс желая ти много здраве, щастие и късмет (без тях не може), много любов, много сбъднати мечти и много положителни емоции biggrin2.gif И приятно изкарване на празника.
smallville_f
Извинявам се, извинявам се... >.< Честит Рожден Ден на патерици на Bloody_Tears... Мимс, да си жива и здрава, много мъже, любов, успехи и само поводи за усмивки ^^ Дано си си прекарала супер вчера bigarmhug.gif

Честито и на празнуващите днес ^^
Bloody_Tears
Олее, мерси на всички. Боже, не очаквах толкова много хора да се сетят blush.gif Страхотни сте, мерси на всички, обичам ви bigarmhug.gif
TheUnknown
О една ФАФЛА има рожден ден неска biggrin.gif Да си жива и здрава и много много успехи smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(TheUnknown @ Aug 9 2008, 02:03) *
О една ФАФЛА има рожден ден неска biggrin.gif Да си жива и здрава и много много успехи smile.gif
Лелееее и не обажда... Някой ще бъде глобен един банбон усещам... tongue.gif
ВаФлА... o.O
Имете си ги бонбоните бе пиклйовци хаха smile.gif
PayTon__
Ч.Р.Д на всички , които празнуват днес. Много щастие любов и успехи.
unvisioble
Честит рожден ден на патерици и от мен на ВаФлА! rolleyes.gif
Plamie
Поздрав за всички рожденици с тази песничка !! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
f0rgy
Че Ре Де на Tomahawk xD Мноу здраве,щастие,късмет,любов,обич и т.н. !!! xD worthy.gif Да не са напиеш мноо,ей (wait)
Tomahawk
Мерси , сенсей , да ти се връща ! Ся за алкохола... ше го измислим xD
van Nistelrooy
ЧРД на Tomahawk да си жив и здрави и всичко най-добро.
Tomahawk
Мерсии , мерсии. smile.gif
lemmy
Айде и от мен ЧРД на Tomahawk. Да си жив и здрав и тн. smile.gif
K_f_R
мм каквото и да му кажа като поздрави няма да е достатачно,Бате просто бъди това което си,друго не ти трябва *me4ki*
Bloody_Tears
Честит рожден ден и от мен bigarmhug.gif пророка го каза.... не се променяй, остани си същия готин човек. Заслужаваш всички хубави неща от живота да ти се случат. Айде, приятно изкарване довечера и леко с пиенето и пикаенето от прозорците biggrin.gif mrgreen[1].gif biggrin.gif
Tomahawk
Цитат(K_f_R @ Aug 12 2008, 11:15) *
мм каквото и да му кажа като поздрави няма да е достатачно,Бате просто бъди това което си,друго не ти трябва *me4ki*

Мерси , бате , мерси.Земи се задръж малко в Пловдив вече , тряа се видим в най-скоро време wink.gif *me4ki* xD

Цитат(Bloody_Tears @ Aug 12 2008, 12:47) *
Честит рожден ден и от мен bigarmhug.gif пророка го каза.... не се променяй, остани си същия готин човек. Заслужаваш всички хубави неща от живота да ти се случат. Айде, приятно изкарване довечера и леко с пиенето и пикаенето от прозорците biggrin.gif mrgreen[1].gif biggrin.gif

Мерси и на теб bigarmhug.gif
lemmy 10x rolleyes.gif
galdoka
айде ЧДР на Tomahawk и от мене! Жив и здрав да си и да се разглабяш с повод и без повод. Айде приятно изкарване!
Tomahawk
Цитат(galdoka @ Aug 12 2008, 14:03) *
айде ЧДР на Tomahawk и от мене! Жив и здрав да си и да се разглабяш с повод и без повод. Айде приятно изкарване!

Мерси и на теб! ^^
Тъпкано да ви се връщат пожеланията на всичките! worthy.gif
unvisioble
Весел празник на Tomahawk и от мен!

Tomahawk
Мерси , подаръка ми харесва! :р
Bloody_Tears
Басиии, не стига, че усигорихме оргия за довечера (няма защо да ми благодариш 18.gif ), не стига, че ша води скъпото си, мило, прелестно момиче (така става ли biggrin.gif ) в апартамента, не стига, че иска да му носим с мъжо ми пиене и цигари, па и още една женa няма да откaже.... 14.gif Нагъл човек! glare.gif mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Цитат(unvisioble @ Aug 11 2008, 11:27) *
Честит рожден ден на патерици и от мен на ВаФлА! rolleyes.gif

Оуууу забрайхме Bафлата! shocking.gif
ЧРД на патерици, всичко най-най!
dEniChka
ЧРД на патерица на тези,на които не съм честитила...и ЧРД на сегашните звезди :> 4part[1].gif
Fixer
Честит рожден по специално на Justify и niksana. На останалите също smile.gif
*BringMeToLife*
ЧРД на всички и по-специално на Niksana .. ЗДраве , щастие , любов и пари ! :]
the_mouse

Честит рожден ден на Niksana и jusitfy! Да са живи и здрави!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.