Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Niksana
ЧРД ва ога честито пълнолетие дано ти се сбъдне всичко което си си пожелал smile.gif
the_mouse
Честит рожден ден на нашия форумен колега - batvase - да си жив и здрав, пожелавам ти едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и невероятни преживявания!
ludacris
Честито Бат Васе wink.gif
Да си жив и здрав , другото зависи от тебе wink.gif
unvisioble
Весел празник на всички рожденици! rolleyes.gif
Fixer
Честит рожден ден на колегите batvase и MaHeKeHa. Желая ви много здраве и да си отпразнувате както само вие си знаете wink.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на Electrum! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и всичко, което си пожелаеш да се сбъдне! bigarmhug.gif
djesito
Честит рожден ден на всички рожденици и от мен.Ами пожелавам на всички много здраве,щастие много,много успехи и весело лято! smile.gifsmile.gifsmile.gif
Electrum
Цитат(Bloody_Tears @ Jun 24 2008, 16:31) *
Честит рожден ден на Electrum! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и всичко, което си пожелаеш да се сбъдне! bigarmhug.gif

Мерси много,миличка! smile.gif
batvase
Много съм залюхан 16.gif !!!Чак сега виждам поздравленията.
Благодаря ви!
dEniChka
ЧРД на моята най-добра приятелка (*BringMeToLife*)!! Каквото имах ти казахх..пожелахх! Само още нещо ще ти кажа за пореден пьт - ОБИЧАМ ТЕ! МН МН МН! 4part[1].gif wub.gif iloveu.gif
Fixer
Честит рожден ден на *BringMeToLife* ! Желая ти много здраве, щастие, късмет и дано Cristiano Ronaldo ти оправдае очакванията wink.gif
f0rgy
Мммм ЧРД на Viruzzz много здрае късмет щастие и т.н. и псп-та и да се радва на Bleach manga-та и сичко най-най и да не прай мн мизерии (wait) 18.gif
K_f_R
Всичко,най-хубаво и т.н и някой ден да правим мрежа на блийч да се научи biggrin.gif здраве любов бла бла
the_mouse
Честит рожден на Жоро - душата на караокето!!!!
Angel-oF-DeatH
Честит рожден ден на Жоро всичко най хубаво smile.gif
dEniChka
Ч.Р.Д Ици ! Да си жив и здрав..всичко най-най ти пожелавам! wink.gif 11.gif 10.gif
van Nistelrooy
ЧРД ViruZzZ жив и здрав и всичко най-добро.
ViruZzZ
Мерси на всички (ме4ки) xD
f0rgy
ЧъРъДъ на smallville_f 4part[1].gif Здраве,щастие,късмет,успехи в живота, (мечки) и сичко най-най като цяло biggrin.gif И да кара по-леко с yaooi-a (wait) 4part[1].gif
K_f_R
4rd Смолвилке ;d живо здраво всичко най-хубаво и по леко с алкохола и тревата по рд то biggrin.gif дано изгледаш всички анимета които искаш ;d
ViruZzZ
SP, чрд еее **me4ka** :*
Спец пз => http://i271.photobucket.com/albums/jj134/U...Kitsu/893-1.jpg xDDDD
smallville_f
Яай, благодарско, момчета xD Форги, няма как да карам леко с яоя xDDD К_ф_Р, трева не употребявам... на рд-то не си бях в Сф, така че нямаше много алкохол... всичко предстои ;] Ице... хммм иии.... Честит рожден ден и на теб на патерици... съжалявам, просто съвсем бях забравила покрай морето Т.Т bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден на Жани (Gossip Girl)! Здраве, щастие, любов и всичко най-най! smile.gif
brooke_scott
ЧРД и от мен, Жани! Всичко най- най- ти желая и да си все така готино човек happy.gif
Bloody_Tears
Малееееей, съжалявам много, че не съм ви честитила. Нямаше ме sad.gif Честит рожден ден на патерици и на Жанито и на адашката! Пожелавам ви много здраве, щастие и мнооого любов!

Честит рожден ден на Fixerka! Пожелавам ти много щастие, сбъднати мечти и много любов! bigarmhug.gif
Gossip Girl
Оо, даже не съм се сетила да погледна тук. Мерси много момичета. *hugs*

ЧРД на Fixerka! Много здраве, щастие и късмет.
unvisioble
Честитка на рождениците! rolleyes.gif
Niksana
Честито рожденния ден на tsvetan93 smile.gif Баце Цеко бъди жив и здрав и само успехи ти желаем smile.gif
lemmy
Айде чрд на всички рожденици, гледам доста сте хаха всички хубави пожелания дет са ви пожелали да ви се збъднат wink.gif
Днес явно е световен рожден ден, доста от мойте приятели също имат рд и става еднааа хахах готин ден бе biggrin2.gif
Госпожица Вещицата
чрд на колегата фиксер! нека все да е така отзивчив и да 'фиксва' и чуждите проблеми...
Bloody_Tears
Честит рожден ден Fixer! Да си жив, здрав, мноу щастлив и много любов! smile.gif
dEniChka
Честит Рожден Ден и от Мен smile.gif 4part[1].gif
ogata
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 21 2008, 13:43) *
чрд на колегата фиксер! нека все да е така отзивчив и да 'фиксва' и чуждите проблеми...

чрд ... аз пък му пожелавам винаги да е така отзивчив, да "фиксва" чуждите каки 15.gif
Tedds
Честити рожден ден на Fixer и от мен..[аз и в скайп ти честитих,ама нищо и тука biggrin.gif ]
много здраве,щастие,абе всичко най-хубаво ;]]
galdoka
Чесит рожден ден на Fixer и от мен! Пожелавам му да е жив и здрав,което е най-важното, и много щастие smile.gif
unvisioble
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 21 2008, 14:43) *

Яааа... честит празник на един готин човек - Fixer!

TheUnknown
Fixer my friend , честит рожден ден!!! Жив и здрав и много успехи smile.gif
the_mouse
Честит рожден ден на нашия форумен колега Fixer! Бъди жив и здрав, нека късметът и успехът те преследват навсякъде!
Niksana
ЧРД Fixer жив,здрав и винаги прав wink.gif
Memoria on Rails
Едно голямо честито и от мен smile.gif
vesko_oth_fen
ЧРД, на:
Валсто, jojyyy, Ani4ka__, Fixer, Tq`, Cek0Ff, punkrock_angel, kak4eto
Живи и здрави и успех в живота smile.gif !!!
fenkanabrooke
Честит рожден ден на всички и от мен, да сте живи и здрави, много лични успехи, усмивки, щастие, нека вашите желания да са моя пожелания. smile.gif biggrin.gif wink.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 13.gif cool.gif. И най важното, да си го отпразнувате страхотно.
Fixer
Благодаря на всички за хубавите пожелания. smile.gif
TheUnknown
Честит рожден ден на Lemmy , пожелавам ти много здраве и късмет и днеска да се накефиш много на металика ( дано и аз покрай теб). И все така с хубавата музика smile.gif
K_f_R
4rd na Bucky biggrin.gif да си жива здрава и се такъв веселяк :> и за днеска си знаеш :> сичко на МААХАААААААа
f0rgy
Е вие и Lemmy и Bucky поздравихте,аз ще чиститя на OneGoodIdea РД-то!!! Много здраве щастие късмет (и нещо в стил Импулсер) и многУ УспеХчиТааааааа 18.gif

10.gif
Tomahawk
Честито на всички празнуващи , главно на lemmy , живи , здрави , всичко квото си пожелаете да се сбъдне и така.. xD
ludoto_mimi
Цитат(f0rgy @ Jul 25 2008, 01:17) *
Е вие и Lemmy и Bucky поздравихте,аз ще чиститя на OneGoodIdea РД-то!!!

Еее вие на всички честитихте, за мен не остана!
Честит рожден ден, всичко най-хубаво и много готини подаръци ти желая. bigarmhug.gif Ще си поговорим с Джеймс днес да ти изпее хепи бъртдей. biggrin.gif
Катeто
Честит РождеН Ден на всички,най-вече на lemmy .Пожелавам ти по много от всичко-щастие,здраве,любов,приятелство,веселие.И да пийнеш и заради нас 11.gif
lemmy
МНОГООООО МЕРСИИИИ на всички страхотни сте просто! bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Искам и аз да пожелая всичко прекрасно и на другите рожденници и да ги поздравя, че са се родили на тая страхотна дата happy.gif
Айде всички дето довечера мислят да се чупят наздраве и гледайте да не се чупите безпаметно, че изживяването ще искате да си го помните wink.gif
А на другите дето няма да се чупят на стадиона, може и по-безпаметно да си прекарате хаха
Обичам ви! emoticon1 (56).gif emoticon1 (56).gif emoticon1 (56).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.