Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
LiQuIfY
Дълго младей ,век поживей много се смей и във ВСИЧКО УСПЕЙ .ЧРД ПРИЯТЕЛИ wink.gif
Morska~Vu6ka, *PeyT*, club135
ogata
И от мен честито на всички , най-вече на Жорето tongue.gif
Brooke
Март ,честит рожден ден!(party) (hug)

На теб приятелко любима желая светли дни,
желая ти букет от рози и сбъдване на всичките мечти!
Животът ти да бъде пълен с радост, да бъде свидна твоята мечта,
желая ти прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!
aria
*Ч*Р*Д* на въшката wub.gif и на останалите рожденници smile.gifsmile.gif
Пожелавам ви много радост и успехи занапред!
Memoria on Rails
Честит Рожден Ден на всички рожденници!
unvisioble
Честит рожден ден на трима много готини рожденици - Въшчицата, Пейт и Жорето!

Lucky Luciano
Честит рожден ден! Happy birthday to you! Милионер в евро! И всички екстриии...
Happy birthday, Жоре, Жоре, Жоре! Жоре, Жоре, Жоре av-2500.gif av-2500.gif av-2500.gif
girl_from_hell
Morska~Vu6ka(18), *PeyT*(20), club135(24) чрд и на тримата пожелавам ви само успехи и щастливи мигове и да си прекарате неверотняо рдто и въшчице и пейт много ви обичам и мноого ви нагушквам и целувам
Ледено_момиче
Честит Рожден Ден и от мене специално за Morska~Vu6kа , club135 и *PeyT* !!!
Да си прекарате страхотно празника и с най-любимите си хора. biggrin2.gif и мн мн усмивкиии... 10.gif
vasinka_{P}
Честит празник на Morska~Vu6ka, *PeyT* и club135. Желая ви всичко най най, и много сбъднати мечти biggrin2.gif
qwe123
Ч.Р.Д. на Мартито, на Morska~Vu6ka и на club135. Да сте живи и здрави, много щастливи, много влюбени, много усмихнати, много... от всичко хубаво по много. И приятно прекарване на празника smile.gif
Ч.Р.Д. и на останалите рожденици днес smile.gif
*BringMeToLife*
ЧРД на всички празнуващи и по-специално на адашката wink.gif
djesito
Честит рожден ден и от мен.Ами пожелавам на всички много здраве,много весели и приятни моменти и да сте виинаги усмихнати =).Весел празник!!!!
[dEs]
Честит Рожден Ден на всички. Много здраве, щастие и успехи.
Tedds
Честит рожден ден на всички празнуващи и от мен.Много купони любов ау мау,абе всичко най-най wink.gif
hristin4e
Честито на всички празнуващи днес! Бъдете усмихнати и много щастливи! smile.gif
$windle
Честит рожден ден на Morska~Vu6ka smile.gif bounce.gif
club135
Благодаря на всички за пожеланията! Трогнат съм!
*PeyT*
Ехей, благодаря ви, аз също съм трогната, че толкова хора са се сетили за мен. smile.gif
Честит Рожден Ден (на патерици) на Въшката и club135... ,както и на кака Джоли. biggrin2.gif (Само готини хора се раждат на тая дата, значи.. rolleyes.gif ) !

П.П. Над, Сонче, дис ис фор ю ---> bigarmhug.gif
Morska~Vu6ka
Еее мерси на всички сетили се за мен, ша ревна казвам ви rolleyes.gif Нямам думи да ви опиша колко щастлива ме направихте! worthy.gif Благодаря!

П.П. Честит Рожден Ден на клубчо и пейт, живи здрави прави корави и всичко най - най! Лоф ю biggrin.gif
Bellatrix
Честито и от мен с малко закъснение! rolleyes.gif
А днес - честит 18-ти рожден ден на Freaky - това невероятно дете на природата! biggrin2.gif С пожелание за сполучлив личен живот, да се сеща да влиза и пише по-честичко и най-вече да не забравя за нас, тъй като ние не сме го забравили. tongue.gif
Freaky
Мерси tongue.gif Ем то аз влизам ама само чета biggrin2.gif
unvisioble
Честит рожден ден и от мен на един невероятен млад човек - Freaky!
Ники, весел празник!
Желая ти много здраве,
щастливи мигове и незабравими момемнти,
всяко твое начинание да бъде увенчано с несъмнен успех,
любовта да те спохожда на всеки ъгъл,
а парите да са ти винаги в излишък!

Баба Вихронрав
4part[1].gif Честит рожден ден на Freaky
Пожелавам ти всички удоволствия и отговорности на пълнолетните! 4potrivam[1].gif
the_mouse
ЧРД на Freaky и от мен, с пожелания за повече положителни емоции през новия етап от живота му.

ПП. иии с пожеилания да дойде на някои от срещите на форума да го видим, че може и да не го познем 18.gif

ПППП. Поздрави и на club135 не на патерици, ами на кукели, бъди жив и здрав и все такъв пич! (сори за великото закъснение wink.gif)
vIkToRsHeFa
Май на мен се падна честта да съм първия... biggrin.gif
Ами какво да кажа... Все така всеотдае, точен и готин да си, да те приемат където пожелаеш и да си отнесеш изпитите като шефа двупроцесорен 4-ри ядрен сървър... :>
ZzoOoMeR
Митак , честито и от мен ! И се запази все така весел, усмихнат и жизнерадостен и нека всяко твое начинание се увенчае с успех wink.gif
Freaky
Честит рожден ден rolleyes.gif
Angel-oF-DeatH
Честит рожден ден жив и здрав и всичко най хубаво в живота Митак ( The_mouse)
gibona
Да са ни живи и здрави админите за да не падне сървъра biggrin.gif
Инача за the_mouse - двойно wink.gif
Craft
ЧРД адаш, жив и здрав много успехи и щастие и да те приемат където пожелаеш!
aria
*Ч*Р*Д* на the_mouse и от мен smile.gif
само късмет и успехи занапред! smile.gif
van Nistelrooy
the_mouse ЧРД жив и здрав и всичко най-добро и да си все така добър и каквото си пожелаеш да ти се сбъдне.
the_mouse
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които ми честитиха тук в темата и по скайпа! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Niksana
Eй @the_mouse ти си имал Рожден ден вчера що не си казал biggrin.gif
Иначе честито малко на патерици smile.gif
unvisioble
Честит рожден ден на Митака (на патерици) - The_mouse! Мите, желая ти попътен вятър от тук нататък в неученическия живот! 4.gif
bLex
чрд на alex4ety и на мен smile.gif 050.gif 388.gif emoticon1 (31).gif cannabis.gif 8_5_7.gif woohoo.gif av-2500.gif peace1.gif
ALeX4e7y^
Честит рожден ден на мен и на Гьорету!!!!!
mrgreen[1].gif Да сме все така готЕнки и все така обичани biggrin.gifbiggrin.gif:D mrgreen[1].gif
Fixer
Честит рожден ден, Саше! Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов wink.gif

П.П.: Честит и на Гьорету!
ZzoOoMeR
Цитат(Fixer @ Jun 10 2008, 17:49) *
Честит рожден ден, Саше! Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов wink.gif

П.П.: Честит и на Гьорету!

Честит рожден ден с малко закъснение и от мен 4part[1].gif
unvisioble
Честит празник и от мен на всички рожденици! rolleyes.gif
-eclipse-
ЧРД на predatora. Желая му много здраве, щастие, късмет и любов. wink.gif
f0rgy
Честит рожден ден на Огата - вече стабилен 18 годишен мъж 18.gif Мноо здраве,щастие и секс,брат ... Можем вече да почнем да се оглеждаме за червено-бял WW по улиците (mm)

Цък за тортата,не е културно да я показвам в поста xD
Angel-oF-DeatH
Честит рожден ден на ogata жив здрав всичко най хубаво в живота ти пожелавам и приятно прекарване 4.gif
secretk
и от мен Огa, пожелaвaм ти всичко нaй-хубaво, нaли знaеш, aко имaш мечти дa ти се сбъднaт, aко нямaш-нaмисли си, много здрaве, все тaкa положително нaстроен и с тaковa чувство за хумор(мaкaр че нa моменти прекaляваш, но не му е сегa времето дa обсъждaм този фaкт wink.gif ), тaкa кaкво още-ми тези мъжките желaния-пaри, коли, жени.
И приятно изкaрвaне утре, гледaй дa помниш този купон и дa не се нaпивaш прекaлено много, сaмо подобaвaщо wink.gif
unvisioble

Честит рожед ден на един специален човек - Огата!
Желая преди всичко много здраве - на теб и любимите ти хора;
остани си все същия готин, весел и неподправен човек;
следвай мечтите си и гони целите си до дупка,
защото човек е точно толкова голям, колкото са големи мечтите му;
прави нещата с хъс и воля, защото това е ключът към успеха;
желая ти още да намериш за себе си истинското щастие,
което кара всеки да се чувства удовлетворен от живота!
Наздраве за твое здраве!

Bloody_Tears
Честит рожден ден, Ога!
Пожелавам ти здраве, щастие, коли, жени, пари, всичко което искаш! Бъди все същия готин човек, никога не се предавай и следвай мечтите си! Изкарай си супер днес, после ще разказваш smile.gif
sviro
Честито пълнолетие на огата.

And let the horde be with you!
ogata
Благодаря на всички . На всички които писаха тук , в скайп , смс .. или се обадиха лично . Никога не съм вярвал , че толкова хора ще се сетят за мен . Благодаря искренно smile.gif
aria
*Ч*Р*Д* Ога и честито пълнолетие smile.gif
Пожелавам ти да изпълниш всичките си желания smile.gifsmile.gif
4part[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.