Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Катeто
Адски много благодаря на всички blush.gif Мерси и да ви се връща двойна и ще пия едно за всички,бичкам ви 4part[1].gif 5daga[1].gif 5angel[1].gif
vasinka_{P}
Честит рожден ден на .:PeYtOn_SaWyEr:.. Желая ти много сбъднати мечти, много приятни емоции и много любов. smile.gif
unvisioble
Честит рожден ден (на патерици) на моя адаш и много готин човек - Connect! rolleyes.gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д на всички рожденници smile.gif да сте живи и здрави и много успехчета... smile.gif
Mimsey
Честит Рожден Ден на Наско- @swindle! Нека всичко, което ти е на сърце, да ти е и в ръце! + 1 самолетен билет за бг. tongue.gif
ogata
Честито на рошавия канадец ... пожелавам ти да са върнеш тва лято ... любовта и секса ще си ги намериш сам biggrin.gif
♥Didito♥
4part[1].gif Честит Рожден Ден Меги 4part[1].gif

Първо ще ти пожелавя най-важното, да си жива и здрава. Любов и щастие, ти ги имаш, но ти ги пожелавам в двойна доза занапред в живота. Много сбъднати мечти. Страхотен човек си и много добра приятелка.
Пожелавам ти много щастливи преживявания и мн важно - изкарай си супер на РД-то *гуш* bigarmhug.gif
hristin4e
Честит рожден ден, Наско!!! bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
Пожелавам ти много щастие, любов и всичко което си пожелаеш да е твое!!! smile.gif

я, кой друг имал рожден ден tongue.gif Честито, Меги smile.gif
Enchanted
Meрси,Диди и Хриси,много сте ранобудни момичета
unvisioble
Честит рожден ден на всички, празнуващи днес, но по-специално на Наско ($windle)!

vasinka_{P}
Честит рожден на всички празнуващи днес, желая всичко най най и само приятни емоции. Специялни пожелания за Меги (Enchanted) и Наско ($windle)
Electrum
Честит рожден ден на нашенския канадец и нека намери своето място на света,където да e истински щастлив! wink.gif
LiQuIfY
Честит рожден ден $windle да си жив и здрав дълги години много здраве щастие и любов за в бъдеще .
`BruKas`
Честито на Рожденниците! Всичко най-хубаво!
brooke_scott
Ч.Р.Д. на Мегс

Мегс, да порастнеш голяма и да станеш като кака си Лана 10.gif (чак го римувах biggrin2.gif ) а в краен случай може и като другата си кака wink.gif

Сега сериозно да ми бъдеш живичка и здравичка, все така добричка и супер приятелка, да се запознаеш с Том и нататък ти си знаеш! Да си прекараш страхотно на купона, макар че съм сиг че фрстата ти ще се погрижат за това mrgreen[1].gif и да си вземеш изпитите, да си те приемат и ако съм изпуснала нещо, пожелай си и него happy.gif

ПП: Надявам се, че ти хареса снимчицата-картичка от Лора wink.gif

ПП2: Ако успееш да седнеш на скайпа тая вечер пиши, че и аз имам мн да се хваля, просто на седмото небе съм 3.gif 3.gif 3.gif
ViruZzZ
ЧРД Мегиии mrgreen[1].gif
Tedds
Честит рожден ден,Меги!Пожелавам ти много здраве,щастие,усмивки и мноого любов bigarmhug.gif
честито и на всички други рожденици,всичко най-най wink.gif
Enchanted
Kако,защо ли те обичам толкова
Тедс,Ицо мерси мн за пожеланията и благодаря и на всичко останали smile.gif
$windle
ЧРД на всички рожденници, овени опасни biggrin.gif

Благодаря много на пожеланията от всички, знаете колко ви уважавам, ще пия за вас, НАЗДРАВЕ !!!
ogata
Пий за мен 2 .. нъл' знаеш колко мноУ та обичам smile.gif
unvisioble
И така... честит рожден ден на всички, но най-вече на един много готин и забавен човек - Dark Phoenix !

ogata
честито и от мен на Дарки - Феникса xD
TheUnknown
Darky скоро не е влизал ама айде да кажа мерси happy.gif

П.П Шефе ако ме прекръстиш на TheUnknown обещавам че ще долазвам до форума по често happy.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Dark Phoenix @ Apr 17 2008, 19:35) *
П.П Шефе ако ме прекръстиш на TheUnknown обещавам че ще долазвам до форума по често happy.gif
Гхъ стига да си сигурен че го искаш, немаш грижи и да чрд и от мен... :>
TheUnknown
Цитат(vIkToRsHeFa @ Apr 17 2008, 21:05) *
Цитат(Dark Phoenix @ Apr 17 2008, 19:35) *
Гхъ стига да си сигурен че го искаш, немаш грижи и да чрд и от мен... :>

Еми от доста време това ми е новия ник happy.gif така че да smile.gif Ама айде да не спамим излишно да отидем на лс tongue.gif
SoARoN
скоро не съм писал и се радвам, че с един от редките ми напоследък постове ще мога да поздравя братовчедчито /Angel-oF-DeatH/ по случай неговия 18-ти рожден ден и пълнолетието му. да си жив и здрав.
ZzoOoMeR
Цитат(SoARoN @ Apr 17 2008, 23:04) *
скоро не съм писал и се радвам, че с един от редките ми напоследък постове ще мога да поздравя братовчедчито /Angel-oF-DeatH/ по случай неговия 18-ти рожден ден и пълнолетието му. да си жив и здрав.

Присъединявам се към поздрава с пожелания за здраве , щастие и само усмихнати дни от тук нататък в живота му 4.gif
Баба Вихронрав
4part[1].gif Честит рожден ден на Елеян!
Да си жив и здрав и да постигнеш мечтите си!
ogata
Честито , баце и от мен smile.gif
tania
И от мен така. 4part[1].gif
never_mind
ЧРД на мойта любоффффффффффффф ... biggrin2.gif
girl_from_hell
и отмене честито и ти пожелавам да си изкараш рдто незабравимо bigarmhug.gif ( и вече няма да се приетсняваш за бирата в скай сити хихи smile.gif )
hristin4e
Честит Рожден Ден и от мен smile.gif
unvisioble
Честит празник на Елеян и от мен!

adoration_
ЧРД на Елеян и от мен!!! Всичко най-най! smile.gif
Memoria on Rails

ЕЛЕЯН

aria
*Ч*Р*Д*
на Елеян и от мен smile.gif
много здраве,щастие,усмивки и късмет в живота smile.gif
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
LiQuIfY
ЧРД Angel-oF-DeatH много здраве щастие и любов и късмет за в бъдеще с всички твои начинания .
K_f_R
чрд Машино,всичко най-хубаво и т.н и некой ден да те гледам да те гледам на световно турне с групата и да си кажа ее познавам го тва момче е ;>
ventzo
Честито брато smile.gif Жив здрав и само успехи.
Ледено_момиче
Цитат(unvisioble @ Apr 18 2008, 10:25) *
Честит празник на Елеян и от мен!

И от мен мн пожелания и все хубави де smile.gif Ииии..по-често да те мярккам в даскало освен tongue.gif
Така де да си прекараш яко празника и снимки после biggrin2.gif .
Bloody_Tears
Честит рожден ден на най-страхотната приятелка на света! (qwe123) Пожелавам ти цялото щастие на света, заслужаваш го! Нека тази година е една от най-хубавите ти и нито секунда да не бъдеш тъжна. Пожелавам ти най-сетне да намериш истинската любов, а ако този изрод те нарани, обещавам ти, че ще го намеря и ще го убия mrgreen[1].gif Бъди все същия мил, лъчезарен, добър човек и никога не се променяй! Знаеш, че си ми един от най-скъпите приятели и страшно много те обичам! Изкарай си супер днес! bigarmhug.gif
vasinka_{P}
qwe123, мила честит рожден ден, всичко най хубаво ти желая, много здраве, щастие, успехи, късмет и много много любов. Много положителни емоции и много усмивки на празника bigarmhug.gif
hristin4e
Диди, Честит Рожден Ден! bigarmhug.gif
Пожелавам ти много щастие и винаги да си останеш толкова добра и усмихната! emoticon1 (56).gif
Angel-oF-DeatH
Благодаря на всички за хубавите пожелания smile.gif
the_mouse
Честит рожден ден на няшия форумен колега - Dinko(31). Полежаваме му много късмет, здраве и успехи в работата!

ПС. Елеане, сори, ама 18ти и 19ти ми бяха малко отвеяни дати заради изпита, да си жив и здрав!!!
VeRonICa^^
4part[1].gif Честит Рожден Ден на всички родени на днешната дата 4part[1].gif
Приятно изкарване и честито !!!
5daga[1].gif

the_mouse
Честит рожден ден на нашата колежка от форума - ThePinkDuck(22)!!!
От името на целия екип ти желея всичко хубаво, здраве, щастие и късмет! Бъди все така лъчезарна и усмихната!

Angel-oF-DeatH
Честит Рожден ден на розовото пате. Пожелавам ти всичко най най в живота и да си все тата засмяна и хубава :Р и приятно прекарване днеска
П.с Ловният сезон за патици почна mrgreen[1].gif
jivitu
ЧРД на Емито и от мен bigarmhug.gif Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и .... човек, с когото да ги споделиш rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.