Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
The Shaman
Честито на _Dave_ ,който става на 18.Да ти е честит рожденния ден.
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден и от мен много здраве и щастие!
_Dave_
Thanks Fellows wink.gif 4bira[1].gif
Госпожица Вещицата
QUOTE(_Dave_ @ Mar 16 2006, 10:46 AM) *

4part[1].gif 4bira[1].gif ЧЕСТИТО!
и полека с почерпката...
vIkToRsHeFa
QUOTE(joanna_n @ Mar 16 2006, 11:46 AM) *

QUOTE(_Dave_ @ Mar 16 2006, 10:46 AM) *

4part[1].gif 4bira[1].gif ЧЕСТИТО!
и полека с почерпката...

Е да определено требе да се внимава.. това че си вече на 18 и ти е позволено да пиеш алкохол свободно не означава че си излекуван от мухмурлука после... 10.gif Честито ти пълнолетие smile.gif
_Dave_
Хаха ,махморлук винаги има как.
А за пиенето е ясно , че ще се пие достатъчно.
(Вече съм се почнал).
Пак благодаря за поздравите , ако имаше начин всичките щах да ви поочерпя , ама от'де толкоз кинчи wink.gif
Можете да пийнете по едно за мое здраве 18.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на noa_ който днес става на 19 3.gif много здраве късмет щастия и либофффф... blush.gif wink.gif
The Shaman
Честито и от мен.
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на cybercrackerbg който днес става на 32 години. new_all_coholic.gif fun.gif
The Shaman
Честито и от мен smile.gif
The Shaman
Честито на boxiora_pld който днес навършва 18.
The Shaman
Честито на Anelia™ ,която става на 13.
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден!
The Shaman
Честито на ~Bruk~ ,която става на 15.
petkox_ray
честито на Melkor ! 4.gif
The Shaman
Честито на

SkyLight (20)
IncrediGirl (17)
vakotsunami (12)

И специално на melkor .Честито братле. biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден на всички празнуващи. Мелкор също ли празнува confused.gif Скръндза такава няма да черпиш а... Много здраве и щастие ако имаш ЧРД и чашите винаги да са пълни! happy.gif 4.gif
melkor
Хе хе. Мерси, мерси. 11.gif
Госпожица Вещицата
QUOTE(melkor @ Mar 26 2006, 10:33 AM) *

Хе хе. Мерси, мерси. 11.gif

Много специално чрд,да се почерпиш още едно и от мое име!!! 4bira[1].gif ...макар че не съм по бирата... biggrin.gif
Пожелавам ти от всичко "най-" по много и редовно!Приятно изкарване и гледай главата утре да е приблизително на мястото си...
11.gif 20.gif
melkor
Колкото до почерпването - почерпихме се стабилно снощи. А главата май взе да си идва на мястото. biggrin2.gif
Bellatrix
Честито на всички и от мен biggrin.gif Вес,на теб специално ти желая да не се оттървеш от здраве,късмет и любов rolleyes.gif и полека с алкохола 10.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Sexy`kart0f4o който днес става на 16 много здраве щастие и късмет! И никога да не пада цената на картофите!

ПП. Базик biggrin.gif
Госпожица Вещицата
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Mar 28 2006, 12:07 AM) *

Честит Рожден Ден на Sexy`kart0f4o който днес става на 16 много здраве щастие и късмет! И никога да не пада цената на картофите!

ПП. Базик biggrin.gif

Същото без базик.... biggrin.gif
Хайде честито и те чакаме на следващата среща!
radotooo
ЧРД баце жив здрав прав корав и сичко най най ..... smile.gif
The Shaman
Честито на Chakala ,ка.ойто става на 18.

3000 topic...
BaDMaN
QUOTE(The Shaman™ @ Mar 30 2006, 12:03 AM) *

3000 topic...

Честит Рожден Ден Димитре много здраве щастие и да не се утървеш от либофффф biggrin2.gif

ПП. Кога стана на 18 бре усещам аз утре вкуса на банбони.... Или няма да черпиш... скръндза със скръндзата ти... 10.gif 18.gif
Chakala
QUOTE(BaDMaN @ Mar 30 2006, 12:40 AM) *

QUOTE(The Shaman™ @ Mar 30 2006, 12:03 AM) *

3000 topic...

Честит Рожден Ден Димитре много здраве щастие и да не се утървеш от либофффф biggrin2.gif

ПП. Кога стана на 18 бре усещам аз утре вкуса на банбони.... Или няма да черпиш... скръндза със скръндзата ти... 10.gif 18.gif

мерси много за пожеланията...остава о6е 1 минута от РД-ят ми ден...ха ха...лека но6 на всички... smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Chakala @ Mar 31 2006, 12:02 AM) *

мерси много за пожеланията...остава о6е 1 минута от РД-ят ми ден...ха ха...лека но6 на всички... smile.gif

Забрави продължението "Буффффф във чершафите...." до там ли я докарахме бре. Че се уважавате с леглото уважавате се ама баш да не можеш да го нацелиш... 18.gif

ПП. Шегувам се а иначе бамбоните бяха #1 само следващия път вземай и шпатула, че днеска докато го отчопля тоя мити бонбон.... happy.gif mrgreen[1].gif 18.gif (също шега! май и аз трябва да вземам да лягам че... wacko.gif )
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на kolioeng който днес става на 30 години. Да му е честито! 4.gif
The Shaman
Честито...
The Shaman
В деня на лъжата и шегата празнуват Hacko(16), poohcho(26), the_girl(13), Mimeto(18) .Да им е честито.
vIkToRsHeFa
Ай да ви е честито и на четиримата! Сега ще ви излъжем набързо скръндзи със скръндзи... и няма да почерпите... happy.gif

ПП. Шегувам се естествено!
••(:1nF3rN0:)••
Hacko(16),
poohcho(26),
the_girl(13),
Mimeto(18)

Честито 4.gif
unvisioble
QUOTE(The Shaman™ @ Mar 31 2006, 11:23 PM) *

В деня на лъжата и шегата празнуват Hacko(16), poohcho(26), the_girl(13), Mimeto(18) .Да им е честито.

IPB Image
The Shaman
Честито на The Black Dragon който става на 19.
vIkToRsHeFa
QUOTE(The Shaman™ @ Apr 2 2006, 12:40 AM) *

Честито на The Black Dragon който става на 19.

Честит рожден ден и от мен колега! biggrin2.gif
The Black Dragon
Мерси много за пожеланията. Трогнат съм. Обещавам да се напия подобаващо biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Честито и от мен!Много здраве,щастие,любов,късмет,пиене,целувки,прегръдки,наздравици,шестици (за ученците),цветя,купони,жени/мъже (кой каквото) смях и...уфффф че ми се поизчерпаха идеите...по-малко сълзи!
unvisioble
QUOTE(The Shaman™ @ Apr 3 2006, 01:53 PM) *

IPB Image
Bellatrix
4part[1].gif

Честито на всички рожденици,но от мен по-специално на CONNECТ!Пожелания за усмивки и добро настроение, както на масата, така и под нея 18.gif ЧРД!
The Shaman
Честито и от мен.CONNECТ специално честито.
Connect
Благодаря, трогнат съм...smile.gif
FrAgMaKeR
Честито на всички рожденници 4part[1].gif @CONNECT пожелавам ти всички най-хубави неща и никога да не си DISCONNECT wink.gif
The Shaman
Честито на Naminator_X_ ,който става на 16.
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Apr 5 2006, 09:34 PM) *

Честито на всички рожденници 4part[1].gif @CONNECT пожелавам ти всички най-хубави неща и никога да не си DISCONNECT wink.gif

Честит рожден ден много здраве и щастие и най-вече пари. biggrin2.gif Малко отсъствах но все пак Честито и на Naminator_X_
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на ^Joey^ който става на 18 и на puhche който става на 19. 4.gif
The Shaman
Честито и от мен smile.gif
The Shaman
Честито на Eli_Baby на 17... 4part[1].gif
Bellatrix
Честит рожден ден и от мен biggrin.gif Всичко най-най-хубаво ти желая rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.